Vistra Group kondigt acquisitie in België aan

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 16/10/2012 09:16
16 oktober 2012 - Vistra Group, een snel groeiende leverancier van corporate, trust en fund administration services, kondigt de succesvolle acquisitie van Corporate Services Belgium CVBA, een dienstverlener op het gebied van corporate services met kantoren in Brussel en Antwerpen, aan.

Eerder dit jaar kondigde Vistra overnames in zowel Luxemburg (X) als Nederland (FTC Trust) aan ter ondersteuning van Vistra’s groeiende activiteiten in de Benelux. Corporate Services Belgium (“CSB”) levert corporate services met gespecialiseerde medewerkers die, verspreid over twee kantoren, actief zijn op het gebied van vennootschapsrechtelijke, wettelijke, financiële en administratieve dienstverlening. Hierbij ligt de focus op het ondersteunen van klanten bij het opzetten en beheren van hun vennootschapsstructuur in België.

Eric Hendrickx, Managing Director van CSB, wordt aangesteld als Managing Director van Vistra’s activiteiten in België. Hij zal de volledige re-branding van de organisatie naar Vistra’s identiteit coördineren voor het einde van dit jaar. De klanten van CSB zullen toegang krijgen tot het volledige aanbod van diensten van de Vistra Group én Vistra’s internationale netwerk.

Bart Deconinck, Executive Chairman van Vistra Group: “We zijn verheugd om het personeel en de klanten van Corporate Services Belgium welkom te heten bij de Vistra Group. Deze acquisitie in België is een volgende stap in onze ambitie om wereldleider te worden op het gebied van corporate services, trust en fiduciaire diensten, met een evenwichtig en wereldwijd geografisch bereik.”






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL