Besluiten Algemene Vergadering van Aandeelhouders AamigoO Group N.V.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 27/06/2012 18:34
· Aandeelhouders stellen jaarverslag 2011 vast;
· Peter Zwart herbenoemd tot commissaris;
· United International Trust N.V. benoemd tot directie ter vervanging van TMF Curaçao N.V.;
· Conversie aandelen A in verhandelbare aandelen;
· Goedkeuring statutenwijziging.

Op 26 juni 2012 heeft AamigoO Group N.V. (“AamigoO Group”) haar jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) gehouden. Naar aanleiding van deze vergadering maakt AamigoO Group bekend dat alle geagendeerde voorstellen door de aandeelhouders zijn aanvaard. Dit betekent onder andere dat het jaarverslag en de jaarrekening 2011 ongewijzigd zijn vastgesteld, het bestuur decharge is verleend voor het gevoerde beleid en aan de Raad van Commissarissen voor het uitgeoefende toezicht. De heer mr. P.R. Zwart is herbenoemd tot commissaris van AamigoO Group en Mazars Paardekooper Hoffman N.V. is benoemd tot accountant van de vennootschap ter controle van de jaarrekening en het jaarverslag over het boekjaar 2012.

TMF Curaçao afgetreden als directie
TMF Curaçao N.V. is afgetreden als directie van AamigoO Group. TMF Curaçao N.V. is van mening dat met de reverse listing van AamigoO Group in december 2010 en de afronding van de overname van Corso op 28 december 2011 een vergaande invulling is gegeven aan de langetermijnstrategie van AamigoO Group en aan de verdere uitbouw van de onderneming op de flexibele arbeidsmarkt. Voor TMF Curaçao N.V. is dit een natuurlijk moment om afscheid te nemen van AamigoO Group met de wetenschap dat de onderneming goed gepositioneerd is voor de toekomst.

Benoeming nieuwe directie
United International Trust N.V. is benoemd tot directie van AamigoO Group.

Bezoldigingsbeleid
Op voorstel van de Raad van Commissarissen is het bezoldigingsbeleid vastgesteld met toekenning van aandelen ten behoeve van een aandelenoptieplan voor key employees.

Besluit tot conversie aandelen A
Besloten is tot conversie aandelen A in gewone aandelen AamigoO Group. Op 28 februari 2011 zijn 375.000 (voor reverse stock split 3.000.000) aandelen A uitgegeven met een totale waarde van € 1,5 miljoen. Hiervan is de nominale waarde van € 30.000 betaald. De vennootschap heeft deze aandelen teruggekocht tegen nominale waarde. Op 3 maart 2011 zijn 4.343.750 (voor reverse stock split 34.750.00) aandelen A uitgegeven aan F5 Capital BV, BV Investeringsmaatschappij PJAO. De houders van de aandelen A hebben verzocht om conversie van de aandelen A in gewone aandelen AamigoO Group die zijn toegelaten tot de notering op NYSE Euronext Amsterdam.

Statuten van AamigoO Group
De aandeelhoudersvergadering heeft ingestemd met de voorgestelde wijziging van de statuten van AamigoO Group conform het door notaris mr. M.L. Alexander, Alexander & Simon notarissen te Curaçao, opgestelde ontwerp. De belangrijkste wijzigingen zijn:
I. Aanpassen van de benoemingsduur van de leden van de Raad van Commissarissen, tot een periode van vier jaar;
II. Aanpassen bevoegdheden Directie,;
III. Aanpassingen in verband met wijziging Boek 2 Burgerlijk Wetboek Curaçao.

Over AamigoO Group NV
AamigoO Group bestaat uit meerdere bedrijfsonderdelen: Corso, Source, REVL en AamigoO Services.

Corso BV en Source + NV zijn specialist op het gebied van het matchen van ZZP-ers, freelancers en professionals in dienst bij derden op aanvraag van haar cliënten, op diverse kennisgebieden als ICT, financiële en administratieve functies. Source is een 100% matchmaker. Daarnaast verzorgen Corso en Source, als broker, de gehele of een deel van de inhuuradministratie van haar opdrachtgevers, waarbij inhuurrisico’s geminimaliseerd worden en 100% contract compliancy wordt gegarandeerd. Corso en Source zijn inmiddels maandelijks verantwoordelijk voor meer dan 3.200 professionals op diverse kennisgebieden.

REVL is in november 2011 vanuit San–Francisco (Verenigde Staten) gestart om de kandidaat op de arbeidsmarkt centraler stellen.

AamigoO Services BV heeft de intentie het nieuwe internetportaal te worden dat werknemers en werkgevers bij elkaar brengt. Voor werknemers biedt AamigoO Services de mogelijkheid om zich in te schrijven voor fulltime banen, parttime banen en opdrachten. Voor opdrachtgevers biedt AamigoO Services de mogelijkheid te zoeken in een database met fulltimers, parttimers en ZZP-ers. Vervolgens kan ervoor worden gekozen de werknemer direct zelf in dienst te nemen of deze via AamigoO Services te payrollen.

Einde bericht




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL