DuurzaamBedrijfsleven.nl vandaag gelanceerd

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 11/06/2012 07:52
Duurzaam ondernemen bereikbaar maken voor het Nederlandse bedrijfsleven. Dat is het doel van de vandaag gelanceerde website DuurzaamBedrijfsleven.nl. De nieuwssite biedt de mogelijkheid tot het aangaan van mediapartnerships.

De vandaag gelanceerde website DuurzaamBedrijfsleven.nl brengt elke dag het belangrijkste duurzame nieuws voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Naast nieuws over duurzaamheid brengt DuurzaamBedrijfsleven.nl iedere maand korte documentaires over innovatieve, duurzame bedrijven, portretten van duurzame leiders, en profielen van innovatieve start-ups. Ook is er een handig weekoverzicht met het belangrijkste nieuws in de vorm van een duurzaamheidsjournaal.

Het schrijven van een korte brief
“De Franse filosoof Blaise Pascal zei ooit: ‘Het spijt me dat ik u zo’n lange brief schrijf, ik had geen tijd om een korte te schrijven’,” zegt Mark Beumer, hoofdredacteur van DuurzaamBedrijfsleven.nl.

“Wat Pascal bedoelde is dat het tijd en energie kost om ingewikkelde en uitgebreide zaken in te dikken tot de essentie. Laat dat nou net zijn wat DuurzaamBedrijfsleven.nl wel doet met duurzaam nieuws.”

Wat kan ik ermee?
DuurzaamBedrijfsleven.nl is de kennisautoriteit op het gebied van duurzaam ondernemen. Een naslagwerk vol concrete voorbeelden van duurzame bedrijven die ook nog eens commercieel succesvol zijn. Lees dus iedere dag het laatste duurzaamheidsnieuws op DuurzaamBedrijfsleven.nl. Volg ons op Twitter (@DuurzaamBV) en Facebook.

Met onze diepgravende kennis over het duurzaamheidsvraagstuk bieden wij de mogelijkheid tot het aangaan van mediapartnerships.

Duurzaamheid bereikbaar
DuurzaamBedrijfsleven.nl heeft als doel om duurzaam ondernemen bereikbaar te maken voor Nederlandse ondernemingen. We laten succesvolle bedrijven zien die zichzelf verduurzamen en daarmee commercieel succes behalen.
Zo inspireren wij het Nederlandse bedrijfsleven. Zo maken wij duurzaamheid bereikbaar.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL