De Telegraaf, Keesing verkoopt Reference Systems

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 01/02/2010 18:52
Keesing verkoopt Reference Systems | 01 feb 2010
Keesing Media Group, onderdeel van TMG (Telegraaf Media Groep), verkoopt Keesing Reference Systems B.V. aan het Franse beursgenoteerde Hologram . Industries.
Als gevolg hiervan kan Hologram . Industries het aanbod in hulpmiddelen en oplossingen uitbreiden waarmee organisaties identiteitsdocumenten en bankbiljetten kunnen controleren.

De verkoop van Keesing Reference Systems is een gevolg van Keesing’s strategie om te focussen op de exploitatie van puzzelbladen en digitale spellen in meerdere Europese landen.

Peter Tordoir, CEO van Keesing Media Group: “Keesing Reference Systems en Hologram . Industries passen heel goed bij elkaar, de producten en diensten zijn complementair. Daarom ben ik ervan overtuigd dat er een mooie toekomst is voor Reference Systems als onderdeel van Hologram . Industries.”

Keesing Reference Systems is gevestigd te Amsterdam, heeft 25 werknemers en een jaarlijkse omzet van circa €3.5 miljoen.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL