Simac, Cloud-handvatten nodig?

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 01/06/2012 13:17
Cloud computing (of liever gezegd, de manier waarop we ICT-diensten leveren en organiseren) is een ontwikkeling die een steeds grotere impact zal krijgen. Dit artikel gaat in op welke praktische maar toch grondige wijze u samen met Simac tot een heldere cloud-aanpak kunt komen. Het wordt UW aanpak, alle aspecten van uw eigen bedrijfsvoering en –plannen worden meegenomen en het wordt dus altijd een goed passend plan.

Workshops
Voorafgaand aan de cloud workshops houden we twee korte voorbereidende workshops. Deze nemen elk een dagdeel in beslag:

Cloud Awareness
•Deze workshop heeft tot doel om iedereen een goed realistisch beeld te geven wat cloud computing is, wat de mogelijkheden zijn, wat de beperkingen zijn, waar rekening mee moet worden gehouden etc.

Cloud Readiness
•Hier stellen we vast waar uw organisatie zowel op organisatorisch als ICT-gebied staat. Op basis van die analyse, de cloud-mogelijkheden en de implicaties kunt u een gefundeerd besluit nemen op welke wijze we uw cloud-strategie inhoud kunnen geven.

Uw cloud-strategie
De Simac Cloud Coach zal op basis van de eerdere resultaten workshops opzetten. Vanuit uw organisatie zullen senior managers deelnemen. Typische vertegenwoordigers zijn: CIO, CFO, senior ICT managers en senior managers uit de gebruikersorganisatie.

Wij trainen u niet, wij vertellen u niet wat u moet doen. Elke klant is anders, elke situatie is anders en iedere doelstelling is anders. Daar passen wij de invulling en uitvoering van de workshops op aan. De uitkomsten van deze workshops zijn voor uw bedrijf en zo zult u dat ook voelen.

Onderstaand ziet u een overzicht van alle onderwerpen die in de workshops aan bod komen. We hebben een goede manier om al deze onderwerpen op een samenhangende wijze te behandelen.

meer info op www.simac.com



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL