Simac viert verjaardag!

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 07/10/2011 19:20
Op zaterdag 1 oktober bereikte Simac een nieuwe mijlpaal. Op die datum bestond het bedrijf namelijk 40 jaar!
Klant centraal
Op 1 oktober 1971 was het Mac van Schagen die letterlijk vanuit een slaapkamer in zijn woonhuis de stap zette om zijn eigen bedrijf op te richten (lees hier meer over de Simac-geschiedenis). Uiteraard nog niet vermoedend dat het zou leiden tot het Simac zoals we het nu kennen: een financieel gezond bedrijf met ruim negenhonderd medewerkers verspreid over de Benelux. Toch is de kern van het bedrijf al die jaren niet veranderd. Oprichter Mac van Schagen was een meester in het centraal stellen van de klant. Alle aanwezige technologische kennis en inzet moest gericht zijn op het vooruithelpen van de klant. Die gedachte geldt nog steeds en wordt dagelijks in praktijk gebracht.

Ervaring
Wat betekent een 40-jarig bestaan voor een ICT-bedrijf? In ieder geval dat we kunnen putten uit een boel levenservaring. Simac heeft deelgenomen aan praktisch de gehele opkomst en groei van de ICT-bedrijfstak. Dat heeft uiteraard veel lessen opgeleverd en Simac gevormd tot een volwassen speler op de markt.

Investeringen
Aan de andere kant betekent 40 jaar dat je nog een heel leven voor je hebt. Dat er ruimte is voor groei en verbreding op basis van een gezond fundament. Niet voor niets investeren we volop in markten en technologieën.

Bedankt!
Maar bovenal betekent 40 jaar Simac één ding: heel veel dank aan onze klanten! Want zonder hen is er voor Simac geen enkel bestaansrecht.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL