Oranjewoud organiseert nieuwe cursus Omgevingsmanagement

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 16/10/2012 08:05
Omgevingsmanagement krijgt steeds meer plek en positie binnen grote en kleine opdrachten. Oranjewoud beschikt daarom over een team van twintig omgevingsmanagers en -adviseurs. Om het niveau van kennis en expertise op dit vakgebied te waarborgen en te delen is Oranjewoud gestart met een driedaagse cursus Omgevingsmanagement. De eerste cursus is inmiddels gegeven en mag een groot succes heten.

Interessante dialogen en inzichten
Opdrachtgevers (provincie en waterschappen) en opdrachtnemers (aannemers) volgden tegelijkertijd de zes modules van de eerste cursus. Dit leverde zeer interessante dialogen en inzichten op bij de diverse dilemma's die horen bij het vak omgevingsmanagement.

Verschillende specialismen
De verschillende modules van de cursus zijn gebaseerd op de verschillende specialismen die bij omgevingsmanagement aan bod komen:

stakeholders en participatie;
proceduremanagement en vergunningen;
verkeersmanagement;
archeologie en explosieven;
contractering;
kabels en leidingen.
Positieve beoordeling
De brede insteek van de cursus in combinatie met de kennis en ervaring van de trainers en de vele praktijkvoorbeelden heeft geleid tot een zeer positieve beoordeling van de deelnemers. Gezien de behoefte die er is aan meer kennis over omgevingsmanagement zal Oranjewoud de cursus nogmaals geven in maart 2013.

Meer informatie:
Coert Ruseler, telefoon 06 20 24 65 69 Henri Deelstra, telefoon 06 51 24 14 24



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL