Organisatiewijziging Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 14/09/2012 11:05
Heerenveen, 14 september 2012- Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud past per 1 september 2012 het huidige organisatiemodel aan. Doelstelling is het slagvaardiger maken van het bureau in veranderende marktomstandigheden. De organisatorische aanpassing heeft geen directe consequenties voor het aantal arbeidsplaatsen.
Meest in het oogspringende aanpassing is het omvormen van het huidige
organisatiemodel van dertien businessgroepen tot een model met zes marktgerichte businesslijnen: Beheer & Data, Ruimte, Veiligheid, Infra, Milieu en Realisatie.
Zusteronderneming Oranjewoud Realisatie BV wordt hierbij integraal onderdeel van het Advies- en Ingenieursbureau. De nieuwe businesslijnen worden aangestuurd door een businesslijn-directeur.
De nieuwe inrichting van de organisatie resulteert in een organisatie die slagvaardiger kan opereren in een veranderende markt. Het nieuwe businessmodel sluit ook aan op dat van de buitenlandse advies- en ingenieursdiensten die opereren onder de naam Antea Group.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL