Strukton deelt ervaringen over de Energy Service Company tijdens de Dutch Green Building Week.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 12/09/2012 14:35
Duurzaamheid leeft. Niet tijdens de verkiezingen, maar wél in de markt: een groot aantal toonaangevende bedrijven uit de bouw en vastgoed laat de komende week - van 17 t/m 21 september - zien waarom, tijdens de Dutch Green Building Week. Zo organiseert Strukton vijftien evenementen, met als rode draad het verduurzamen van gebouwen. “De reden dat we meedoen is omdat in al ons werk het denken in levensduur centraal staat”, aldus Strukton.

Strukton besteedt in zijn bijeenkomsten onder andere aandacht aan energieverbruik, beheer en onderhoud, levensduur, contractvormen en financiering. Het bedrijf spitst die voorbeelden toe op diverse marktgebieden en toont inspirerende voorbeelden.

Winst voor iedereen

Strukton maakt gebouwen niet alleen energiezuiniger, maar ook comfortabeler, terwijl de huisvestingskosten omlaag gaan. Een innovatieve aanpak om dit te bereiken is de Energy Service Company (ESCo). Hiermee investeer je in energiebesparende maatregelen en je verdient deze terug uit het rendement van de maatregelen. Strukton heeft veel ervaring met deze contractvorm en wil deze graag delen tijdens de sessies van de Dutch Green Building Week. Kijk voor meer informatie op www.iedereenwinst.nl.

Officiële opening door de Prins van Oranje*

De week wordt a.s. maandag officieel geopend door ZKH de Prins van Oranje, tijdens het congres ‘Duurzaamheid als aanjager van economische groei’, van CFP en Dutch Green Building Council.

Veel events tijdens de Dutch Green Building Week zijn gratis toegankelijk. Kijk voor het programma en om aan te melden voor de diverse onderdelen op www.dgbw.nl.


*Aanmelden voor het openingscongres kan nog tot a.s. donderdag 13 september 15.00 uur. U dient dan uw gegevens ter accreditatie te mailen naar mw. F. Kempenaar (f.kempenaar@dgbc.nl).

Bovenstaand bericht is gebaseerd op het persbericht Dutch Green Building Week laat zien dat markt duurzaamheid omarmt van de Dutch Green Building Week.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL