Oranjewoud, toename werk voor grondstoffenparken

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 26/07/2012 19:15
Oranjewoud ziet dit jaar een flinke toename van het aantal projecten op het gebied van milieustraten en -inrichtingen voor de op- en overslag van afval. Bij deze 'grondstoffenparken' zijn we onder meer betrokken bij advies, engineering, vergunningen en realisatie.

Grondstoffenpark AVRI
In juni dit jaar werd het 'grondstoffenpark' van de AVRI in Geldermalsen geopend. Een twee hectare groot vloeistofdicht terrein waar diverse afvalstoffen worden op- en overgeslagen en bewerkt tot herbruikbare grondstoffen. Oranjewoud verzorgde ontwerp, engineering, aanbesteding en uitvoeringsbegeleiding.

Milieustraten- en recyclingperrons
Daarnaast werkt Oranjewoud integraal aan de milieustraten- en recyclingperrons in de gemeenten Katwijk, Teylingen, Leiden, Almere-Haven en Almere-Buiten. We ondersteunen opdrachtgevers bij de advisering, engineering en de contractvoorbereiding. Verder start Milieurealisatie na de zomervakantie met de realisatie van een milieustraat in Leiderdorp en de aanleg van een twee hectare groot opslagterrein voor 'grondstoffen' voor Beelen Holding in Amsterdam. Beide projecten zijn op basis van Design & Construct.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL