Strukton, optimale beleving in restaurant Martini Ziekenhuis

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 11/07/2012 08:59
Maandag 25 juni opende het Martini Ziekenhuis Groningen zijn nieuwe medewerkers- en bezoekersrestaurant, waarin een optimale beleving centraal staat. Het nieuwe restaurant is een keer zo groot, heeft ruimere openingstijden en een veel uitgebreidere menukaart. Het kleurenschema speelt een belangrijke rol in het creëren van een optimale beleving en oriëntatie (healing environment).

Dimbare verlichting
Strukton Worksphere realiseerde de technische installaties, waaronder de verlichting. De dimbare verlichting zorgt voor extra sfeer en energiebesparing. Hierdoor draagt het Martini Ziekenhuis bij aan een duurzame leefomgeving. Voor het dimmen wordt gebruik gemaakt van een DALI-regeling, waarbij de verlichting met behulp van touchscreens is te regelen. De hoofdverlichting is uitgevoerd in LED en de aanvullende verlichting met hoogfrequent TL en PL-lampen.

Verder zorgde Strukton Worksphere voor onder andere de brandmeldinstallatie, ontruimingsinstallatie, toegangscontrole, CCTV, verdeelinrichting en data-installatie. In de verbindingsgang en parkeergarage zijn aanpassingen gedaan aan de HWA’s, zijn radiatoren gemonteerd en is een luchtgordijn aangebracht. Door goede afstemming en samenwerking binnen het projectteam, was het mogelijk om het project in een kort tijdspad te realiseren.

Gastvrijheid
De nieuwe voorzieningen zijn onderdeel van het gastvrijheidconcept dat het Martini Ziekenhuis ontwikkelt. Dit zal de komende jaren worden uitgebreid met een overdekte route vanaf de parkeergarage, diverse winkelvoorzieningen en een paviljoen in de binnentuin.



Strukton Worksphere zorgde voor de technische installaties.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL