Strukton, realisatie PPS Kromhout Kazerne Utrecht voltooid

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 04/07/2012 08:28
Op 2 juli heeft Defensie het laatste voltooiingscertificaat verstrekt aan Komfort bv (Ballast Nedam, John Laing en Strukton). Dit betekent dat Komfort voldoet aan alle voltooiingseisen; de contractuele verplichtingen die horen bij het ontwerp, de bouw en de start van de exploitatiefase van de Kromhout Kazerne.

De realisatiefase van het grootste DBFMO-huisvestingsproject in Nederland is hiermee binnen planning en budget afgerond.

In februari is de nieuwe huisvesting al in gebruik genomen door ruim 3.000 Defensiemedewerkers van de Koninklijke Landmacht, het Commando DienstenCentra en onderdelen van de Defensie Materieel Organisatie. In de afgelopen periode is de laatste hand gelegd aan de afwerking van het terrein, waaronder de tuinen en de vijver.

Komfort bv is nog tot eind 2035 verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de gebouwen en de facilitaire dienstverlening van de kazerne. Komfort werkt in dit project o.a. samen met Ballast Nedam Beheer, Strukton Worksphere, ISS Facility Services, Meyer en Van Schooten Architecten en Karres en Brands Landschapsarchitecten.

Strukton Integrale Projecten



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL