Strukton werkt mee aan visie A12-zone

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 25/05/2012 07:39
UTRECHT, 23 mei 2012 – Het bedrijfsleven in Midden-Nederland heeft een samenwerkingsverklaring ondertekend om een visie te presenteren op de ontwikkeling van de A12-zone tussen Utrecht en Nieuwegein. De bedrijven Ballast Nedam, BAM, Rabobank, Strukton, TNO, Van Oord en VolkerInfra vormen een initiatiefgroep die in samenspraak met de Kamer van Koophandel Midden-Nederland het proces gaat leiden. Eind 2012 moet een visie gereed zijn die aan het nieuwe kabinet wordt aangeboden.

Strukton wil, als één van de in de buurt gevestigde bedrijven, meedenken en werken aan een integraal plan voor dit gebied dat loopt van Knooppunt Lunetten tot Knooppunt Oudenrijn. De expertise van Strukton op het gebied van integrale samenwerkingsverbanden en innovatieve contractvormen zal worden ingezet om te komen tot een zo goed mogelijke visie.

Lees voor meer informatie het nieuwsbericht Bedrijfsleven wil A12-zone tussen Utrecht en Nieuwegein ontwikkelen op de website van de Kamer van Koophandel.


Strukton Groep






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL