Strukton Rail plaatst langste overweg in Zoeterwoude

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 24/03/2012 12:07
In dit weekend van zaterdag 24 en zondag 25 maart plaatst Strukton, in opdracht van ProRail, een nieuwe spoorwegovergang van 36 meter lang in Zoeterwoude-Rijndijk. Dit is de langste overweg van Nederland uit één stuk.

Op maat gemaakt
De extra zware overweg is op maat gemaakt en is een duurzame oplossing voor het vele vrachtverkeer dat er dagelijks overheen rijdt. Het gaat om de overweg ter hoogte van de Burgemeester Smeetsweg bij het bedrijventerrein Grote Polder. De overweg bestaat uit één betonnen plaat waar de spoorstaven al in zitten. De overweg wordt geleverd door voestalpine Railpro. In verband met dubbelspoor worden twee betonnen platen met een hijskraan ingebracht. De werkzaamheden worden uitgevoerd in het kader van een robuust spoor in Nederland. De werkzaamheden zijn maandagochtend rond 5 uur afgerond zodat de treinen weer kunnen rijden in de ochtendspits.

Iedereen welkom
Omwonenden en belangstellenden zijn uitgenodigd om de werkzaamheden te bekijken. Ze zijn welkom op zaterdagmiddag vanaf 16.00 uur voor de bezichtiging van de unieke vernieuwingswerkzaamheden.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL