Strukton en Stichting de Basis tekenen nieuwbouwcontract

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 08/02/2012 08:48
UTRECHT, 7 februari 2012 – Strukton Bouw bouwt in opdracht van Stichting de Basis de nieuwbouw van het trainings- en nazorgcentrum de Basis in Doorn. Het gebouw zal naar verwachting voorjaar 2013 gebruiksklaar zijn en heeft een aanneemsom van € 8,6 miljoen.

Het nieuwe gebouw zal beschikken over congres-, logies- en kantoorfaciliteiten (totaal ca. 7000 m2). De ruimtes voor trainingen zullen variërend aan 6 tot 150 personen plaatsbieden.

Stichting de Basis in Doorn biedt dienstverlening op het vlak van (na)zorg, hulpverlening, training en coaching aan werknemers met geüniformeerde beroepen (defensie, politie, brandweer, ambulance en openbaar vervoer). Dit wordt verzorgd in het trainings- en nazorgcentrum. Het gaat om een duurzaam, toekomstbestendig complex dat gelegen is in een bosrijke omgeving tegen het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Het project sluit goed aan bij de strategie van Strukton Bouw. De gebouwgebonden installaties neemt Strukton Worksphere voor zijn rekening. Eerder bouwde Strukton Bouw soortgelijke projecten als zorgcentrum Slingeborgh in Assen, zorgcentrum Kornoeljehof in Vries, pps Kromhout Kazerne in Utrecht maar ook enkele ziekenhuizen waarbij zorg en duurzaamheid centraal stonden.

bron
Strukton Bouw




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL