Oranjewoud doet emissie van aandelen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 19/12/2011 19:11
Gouda, 19 december 2011 ‐ De directie van Oranjewoud N.V. heeft besloten een onderhandse emissie van 1.113.586 aandelen B te doen ter versterking van het eigen vermogen van de vennootschap.
De aandelen worden uitgegeven aan de in Gouda gevestigde vennootschap Centric B.V. tegen het gemiddelde van de slotkoersen in de periode 2 december tot en met 15 december 2011. De uitgifte koers is € 4,49 per aandeel. Effectuering zal plaatsvinden in december 2011.

Oranjewoud N.V. heeft met deze laatste emissie (opbrengst € 5 miljoen) haar vorig jaar uitgesproken voornemen bereikt om, in het kader van de overname van Strukton Groep N.V., het Eigen Vermogen met in totaal € 80 miljoen te versterken door uitgifte van nieuwe aandelen.

De opbrengst van de emissie wordt voor het grootste deel aangewend voor de aflossing van het restant van de achtergestelde lenig bij grootaandeelhouder Centric B.V. voor een bedrag van € 4,5 miljoen.

Door het plaatsen van aandelen door Oranjewoud N.V. bij Centric B.V. ‐ zoals hierboven beschreven ‐ neemt het belang van Centric B.V. van 83,25% toe tot 83,58%.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL