Oranjewoud versterkt positie in ruimtelijke ontwikkeling door...

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 01/11/2011 16:01
Oranjewoud versterkt positie in ruimtelijke ontwikkeling door
overname activiteiten Croonen.
Heerenveen, 1 november 2011 - Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud breidt haar marktpositie op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling uit door de overname van de activiteiten van Croonen.
Croonen geeft advies op het gebied van ruimtelijke ordening, stedenbouw en architectuur.
Directeur Rob van Dongen van Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud: "De overname van de activiteiten van Croonen past uitstekend in de versterking van de groeisector Ruimtelijke Ontwikkeling van onze onderneming".
De overname van de activiteiten betreft de marktlabels Croonen Adviseurs (Rosmalen) en Buro5 (Maastricht). Door de voortzetting van de activiteiten is voor Croonen een passende oplossing gevonden die was ontstaan na het recent uitgesproken faillissement. Met behoud van eigen naam en identiteit kan Croonen onder de vlag van Oranjewoud haar kwalitatieve en integrale dienstverlening op het gebied van ruimtelijke ordening, stedenbouw en architectuur voortzetten. De lopende projecten worden op een professionele en klantgerichte wijze voortgezet en afgerond.

reactie XEA.nl
Oranjewoud bouwt zo voort en is als aandeel nog niet ontdekt door beleggers, het Holland Fund (Rabo en Delta Lloyd) hebben wel een belang in Oranjewoud genomen.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL