CycloMedia en Oranjewoud ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 21/05/2010 09:51
CycloMedia Technology B.V. uit Waardenburg en Ingenieursbureau Oranjewoud B.V. uit Heerenveen gaan samenwerken. De GBI software van Oranjewoud wordt gekoppeld aan de visuele databank van CycloMedia waardoor gebruikers de openbare ruimte nog beter kunnen beheren. Ook Oranjewoud zelf gaat deze visuele databank van CycloMedia in haar eigen productieproces gebruiken.

CycloMedia brengt, als leverancier van visuele informatie, de buitenruimte in beeld. Vanaf de grond met Cyclorama’s (sferische panoramafoto’s) en vanuit de lucht met luchtfoto’s. Samen vormen ze dé visuele databank van Nederland. Advies- en ingenieursbureau Oranjewoud is leverancier van kwalitatief hoogwaardige diensten op het brede terrein van infrastructuur, stedelijke ontwikkeling, bouw, natuur en landschap, milieu en veiligheid, vastgoedzaken en sport- en vrijetijdsvoorzieningen.

Het GBI van Advies- en ingenieursbureau Oranjewoud is een geïntegreerd beheerinformatiesysteem ter ondersteuning van het beheer van de openbare ruimte. Zowel de omgevingen GBIcreeer als GBIbeheer krijgen een interactieve applicatiekoppeling met Cyclorama's. Verder gaat Oranjewoud het materiaal van CycloMedia gebruiken voor bijvoorbeeld haar WOZ-adviseringsprojecten.

De ontwikkeling van GBI wordt aangestuurd door de onafhankelijke Gebruikersvereniging Oranjewoud (GVOW), waar 112 organisaties lid van zijn. De GVOW ondersteunt de samenwerking met CycloMedia van harte.

AVA BEURSFONDS ORANJEWOUD N.V.
Gouda, 21 mei 2010 - Tijdens de op 20 mei 2010 te Gouda gehouden Algemene
Vergadering van Aandeelhouders van Oranjewoud N.V. is de jaarrekening 2009
vastgesteld. De Algemene Vergadering van Aandeelhouders heeft ingestemd met het
voorstel van de Directie om over 2009 een keuzedividend uit te keren van € 0,10 per aandeel. Het aandeel Oranjewoud N.V. zal per 1 juni 2010, ex-dividend noteren. De dividendbetaling zal plaatsvinden op 8 juni 2010.
Aan de directie is decharge verleend door de AvA.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL