Qurius en Xperit Group tekenen samenwerkingsovereenkomst

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 31/05/2012 15:05
Zaltbommel, 31 mei 2012 – ICT-bedrijven Qurius Nederland en Xperit Group hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten om de gezamenlijk expertise en capaciteit in te zetten voor elkaars klanten.
Xperit bedient met eigen, op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde, brancheoplossingen ruim veertig productie- en groothandelsbedrijven. Qurius richt zich in beide sectoren op middelgrote bedrijven en is met bijna tweehonderd actieve opdrachtgevers marktleider in deze sectoren. Door de samenwerking gaat Xperit onder meer profiteren van de bredere dienstverlening van Qurius op het gebied van ICT-oplossingen (CRM, BI, SharePoint, hosting, business continuity).
Qurius kan door de samenwerking met Xperit ervaren branchespecialisten inzetten bij het ontwikkelen van adequate oplossingen voor de eigen klanten. Beide bedrijven hebben door de overeenkomst een grotere flexibiliteit in de inzet van specialisten en gezamenlijke oplossingen tijdens implementatietrajecten.
Wim de Bruin, medeoprichter van Xperit, zegt over de samenwerking met Qurius: “We zien dat klanten enerzijds bredere dienstverlening willen en anderzijds branchespecialisten die dicht bij hun dagelijkse praktijk staan. Door de combinatie met Qurius kunnen we voor MKB-bedrijven een compleet pakket diensten aanbieden, inclusief online cloud oplossingen, hosting en customer support.”
Adrie van Kampen, commercieel directeur Qurius Nederland, ziet veel mogelijkheden voor de partnership met Xperit: “In deze markt gaat het erom dat je specialistische expertise plus de juiste faciliteiten kunt aanbieden. Met een goede regievoering maken we voor onze klanten het verschil. Door de samenwerking vergroten beide partijen hun mogelijkheden en ontstaat het krachtigste expertiseblok op IT-gebied voor kleine en grote MKB-bedrijven in de sectoren productie en groothandel.”
Qurius N.V.
Qurius biedt innovatieve IT-oplossingen op het gebied van ontwerp, architectuur, infrastructuur, implementatie en systeembeheer van op Microsoft gebaseerde bedrijfsoplossingen. Vanuit een tiental vestigingen en met het hoofdkantoor in Zaltbommel, bedient Qurius klanten door heel Europa. Daarbij zijn Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Tsjechië de kernlanden. Qurius richt zich op middelgrote en grotere bedrijven en organisaties. Centraal in de visie van Qurius staat innovatie, Het Nieuwe Werken en duurzaamheid. De onderneming heeft als doel om in 2014 honderd procent duurzaam te opereren. Qurius is sinds 1998 genoteerd aan Euronext Amsterdam.
Xperit Group
Xperit is in 2008 opgericht door een aantal zeer ervaren professionals ("eXPERts in IT”) die hun sporen hebben verdiend in het leveren en implementeren van geïntegreerde bedrijfssoftware, en het ontwikkelen van generieke add-ons. Xperit beschikt over specifieke add-ons, toegesneden op de bedrijfsprocessen van groothandels- en productiebedrijven en heeft ervaring bij kleine, middelgrote, maar ook grote bedrijven en multinationals. Naast de eigen klanten ondersteunt Xperit ook (klanten van) andere partners met specialistische diensten op het gebied van reporting en BI (JetReports).



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL