Qurius. Met Microsoft Dynamics NAV bespaart Hozelock 1 fte

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 25/01/2010 11:18
Hozelock, specialist in de levering van tuinproducten aan de detailhandel, werkte voorheen met Exact, maar was niet tevreden met de manier waarop deze organisatie met haar klanten omging. De overstap naar Microsoft Dynamics NAV levert een opener product op met een goede aanpasbaarheid. Bovendien is de integratie met Office uitstekend.

René Scheepens, manager Finance & Logistics bij Hozelock Holland BV: "Microsoft Dynamics NAV is aanzienlijk gebruikersvriendelijker dan ons oude pakket. Dat uit zich onder meer in het opzoeken van informatie. Als een klant wil weten waar een bepaald product op voorraad is, halen wij dat razendsnel uit het systeem."

Eén van de grootste voordelen van Microsoft Dynamics NAV vindt de heer Scheepens toch wel de openheid van de applicatie. "De applicatie is veel gemakkelijker aan te passen en de databasestructuur is meer open", vertelt hij. "Ook is de gebruiksvriendelijkheid goed. Onze medewerkers waren aanvankelijk nogal sceptisch. Inmiddels is men goed gewend en kan ik zeggen dat Microsoft Dynamics NAV gemakkelijker te gebruiken is dan Exact".

Een ander voordeel voor de organisatie is de nu volledig geautomatiseerde facturatie. "Voorheen hadden we daar aardig wat werk aan", weet de heer Scheepens. "Wij factureren in de lente en zomer nogal veel en nu de facturatie met Microsoft Dynamics NAV geautomatiseerd is hebben wij een vertrekkende medewerker niet hoeven vervangen".



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL