Integratie fondsadministratie dochter Deutsche Postbank AG succesvol afgerond door KAS BANK

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 01/12/2009 17:01
KAS BANK N.V. heeft de volledige integratie van de onlangs verworven “Kapitalanlagegesellschaft“ (KAG) van de Deutsche Postbank groep, Deutsche Postbank Privat Investment Kapitalanlagegesellschaft mbH (PPI), in KAS Investment Servicing, de Duitse KAG van KAS BANK, succesvol afgerond. In ons persbericht van 3 augustus j.l. maakten wij reeds de overname van de PPI bekend als onderdeel van de groeistrategie van KAS BANK voor haar fondsadministratie activiteiten in Duitsland.
De operationele migratie van de 12 Postbank beleggingsfondsen van PPI naar de technische systemen van KAS BANK was al eerder afgerond in oktober 2009. De juridische samenvoeging van beide KAG's in één Duitse KAG voor KAS BANK was de laatste stap in het integratieproces. De snelle afronding versterkt KAS BANK‟s onafhankelijke positie als „pure player" op de Duitse markt voor effectendienstverlening en fondsenadministratie.
Jörg Sittmann, Managing Director Germany: "Met de integratie van PPI in slechts twee maanden tijd toont KAS BANK haar daadkracht bij de overname van beleggingsfondsen in de Duitse markt. Hiermee zijn wij hard op weg om uit te groeien tot een belangrijke speler op de Duitse institutionele markt.”



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL