ICT NEEMT DEEL VESTIGING HARMAN BECKER HILDESHEIM OVER

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 02/11/2009 09:06
ICT Automatisering NV (ICT) maakt bekend dat zij per 1 november 2009 34 medewerkers van Harman Becker Automotive Systems GmbH (Harman Becker) van de vestiging Hildesheim overneemt.
Met deze 34 medewerkers versterkt ICT in Duitsland haar infotainment competenties voor de automotive markt significant en tevens meer in het algemeen haar projectmanagement competenties. Harman Becker geeft een werkgarantie voor ruim 1,5 jaar af, waarbij ICT tevens strategisch partner wordt op het gebied van die softwareontwikkelingsactiviteiten die tot nu toe door Harman Becker in Hildesheim op het gebied van infotainment uitgevoerd werden. Deze stap past in de strategie van ICT om te groeien in Duitsland en ook haar competenties uit te breiden op het gebied van het uitvoeren van projecten.

Harman Becker
Harman Becker is een wereldwijd leidend bedrijf op gebied van ontwikkelen, produceren en verkopen van infotainmentsystemen voor de automobielindustrie en andere elektronische producten en systemen. In het boekjaar 2008 had zij een omzet van EUR 1,34 miljard en ruim 3.600 medewerkers. Harman Becker werkt in de vestiging Hildesheim onder andere op het gebied van navigatie en online services. In het bijzonder werkt zij aan de ontwikkeling van generieke en klantspecifieke aanpassingen en integratie van navigatiesoftware, online-browsers en telematica-applicaties voor infotainment-systemen.

|Profiel ICT
De activiteiten van ICT zijn onderverdeeld in de divisies ICT Embedded, ICT Solutions, ICT Duitsland en ICT Consultancy. ICT Embedded is een van de leidende spelers op het gebied van embedded software, waar zij leverancier is van software gerelateerde diensten. ICT Solutions richt zich op het gehele software ontwikkelproces van informatiesystemen die een primair proces besturen of daarover informeren. De softwareontwikkeling betreft hoofdzakelijk klantspecifieke systemen. ICT Duitsland richt zich op het leveren van software gerelateerde diensten. Dit betreft zowel activiteiten op het gebied van embedded software als software voor het ontwikkelproces van informatiesystemen die een primair proces besturen of daarover informeren. ICT Consultancy biedt op een aantal deelgebieden binnen de systeemontwikkeling, zoals Requirements Engineering, Architectuur, Quality Assurance, Configuration Management en Testen, diensten met een hoge toegevoegde waarde aan. De projecten van ICT worden zowel in huis als op locatie van de opdrachtgever uitgevoerd. ICT opereert vanuit vestigingen in Nederland, Duitsland en Polen.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL