PERSBERICHT HOLLAND COLOURS

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 10/07/2012 17:42
IN DE AANDEELHOUDERSVERGADERING HOLLAND COLOURS ZIJN DE VOLGENDE
BESLUITEN GENOMEN:
Tijdens de vandaag gehouden jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Holland Colours NV (agenda en toelichting verkrijgbaar via www.hollandcolours.com) werden de volgende besluiten genomen.
· De jaarrekening over het boekjaar 2011/2012 is vastgesteld;
· Het dividend over het boekjaar 2011/2012 is vastgesteld op € 1,10 per gewoon aandeel van nominaal € 2,27. Het dividend wordt beschikbaar gesteld als een uitkering in contanten. Op de uitkering in contanten zal 15% dividendbelasting worden ingehouden. De exdividenddatum is 12 juli 2012. De registratiedatum voor dividendgerechtigheid is 16 juli 2012 (na beurs). Betaling van het dividend op de gewone aandelen zal geschieden vanaf 18 juli 2012.
· Aan de leden van de Directie en de leden van de Raad van Commissarissen is decharge verleend;
· Het bezoldigingsbeleid van de Directie is goedgekeurd;
· De voorgestelde bezoldiging voor de Raad van Commissarissen is aangenomen;
· Accountantskantoor Ernst & Young Accountants LLP is herbenoemd voor een periode van één jaar.
· De aanwijzing van de Directie om tot 10 januari 2014, onder goedkeuring van de Raad van Commissarissen, eigen aandelen te verkrijgen is goedgekeurd.

Tijdens de vergadering heeft de Directie aangegeven dat het eerste kwartaal goed was, maar vanwege de onzekere economische vooruitzichten en conjunctuurgevoeligheid van de markten waarin Holland Colours opereert, doet Holland Colours geen uitspraken over de verwachtingen voor het boekjaar 2012/2013.
Apeldoorn, 10 juli 2012



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL