Holland Colours, Joint Venture tussen Holland Colours en Gaypa Srl. In Indonesië

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 29/06/2012 13:10
Holland Colours NV en Gaypa Srl. maken bekend dat zij een overeenkomst hebben getekend voor het oprichten van een joint venture in Indonesië. Deze joint venture - P.T. Holco Indo Jaya – zal zich richten op de productie, verkoop en marketing van Holland Colours’ Holcomer UHT productlijn.
Gaypa zal haar productie en proces know how inbrengen. Holland Colours NV zal samen met haar Indonesisch dochterbedrijf - P.T. Holland Colours Asia - 85% van de aandelen in de joint venture hebben en Gaypa de overige 15%.
Holcomer UHT beschermt monolayer PET flessen tegen licht, waardoor bepaalde melkproducten langer houdbaar zijn. De markt voor melkproducten in Azië groeit snel en de verwachting is dat deze groei zal continueren, vooral door de in omvang toenemende middenklasse. Er wordt met name een substantiële groei verwacht voor het segment voor Ultra High Temperature (UHT) melkproducten. Met deze investering is Holland Colours in staat om in te spelen op deze groei.
Nadat alle vereiste lokale vergunningen zijn verkregen zal begonnen worden met de investering. De productiefaciliteit zal gevestigd worden in Surabaya en zal naar verwachting operationeel zijn in het eerste halfjaar van 2013. De investeringen voor het opzetten van de nieuwe productielijn zullen naar verwachting uit de kasstroom uit operationele activiteiten worden gefinancierd. Dit project wordt ondersteund door de Nederlandse overheid middels het Private Sector Investment Programme (PSI).



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL