AVA Heijmans: belangrijkste benoemingen en besluiten

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 19/04/2012 07:39
Op woensdag 18 april 2012 heeft de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van Heijmans N.V. plaatsgevonden in Rosmalen. Daarbij zijn onder meer de invulling van enkele posities in het bestuur van de onderneming en de resultaatbestemming over 2011 aan de orde gekomen. Na afloop van de AVA heeft de heer ir. L.J.T. (Bert) van der Els het voorzitterschap van de raad van bestuur overgenomen van de heer ir. G.A. (Gerrit) Witzel.

Benoemingen
De heer ing. A.G.J. (Ton) Hillen is door de raad van commissarissen voorgedragen en na afloop van de vergadering benoemd tot lid van de raad van bestuur van Heijmans N.V. voor een periode van 4 jaar.
De heer R. (Ron) Icke RA is herbenoemd als commissaris van Heijmans N.V. voor een periode van 4 jaar.

Resultaatbestemming 2011
De raad van bestuur heeft voorgesteld om over 2011 eenzelfde dividend uit te keren als over het voorgaande jaar; dit voorstel is aangenomen. Besloten is een dividend uit te keren van € 0,35 per (certificaat van een) gewoon aandeel in contanten ten laste van de reserves of, ter keuze van de aandeelhouder of certificaathouder, in de vorm van (certificaten van) gewone aandelen ten laste van de agioreserve.
De betaalbaarstelling van het dividend vindt plaats op 14 mei 2012.

Een overzicht van alle besluiten door de AVA zal op de website van Heijmans, www.heijmans.nl, worden gepubliceerd onder Investor Relations/AVA.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL