HEIJMANS GAAT ONDERHOUD VOOR GOLFBANEN PRISE DÉAU, TURFVAERT EN DELFLAND VERZORGEN

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 27/01/2010 07:43
’s-Hertogenbosch – Heijmans Sport en Groen heeft in de afgelopen weken, drie meerjaren onderhoudscontracten binnengehaald. Het gaat hier om het onderhoud van de golfbanen Prise Déau, Turfvaert en Delfland. De gezamenlijke waarde van deze drie contracten bedraagt circa 9 miljoen euro.
Prise Deau is een 110 hectare grote golfbaan en ligt ten westen van de stad Tilburg. De baan bestaat uit een 27 Holes Championship Course en een par 3 oefenbaan.

Golfbaan Turfvaert is gelegen in Rijsbergen. Deze golfbaan bestaat uit 18 holes en is verspreidt over circa 50 hectare. Heijmans Sport en Groen is op dit moment bezig met het afronden van de aanleg van deze golfbaan. In navolging van de aanleg, gaat Heijmans de komende jaren ook het onderhoud van deze baan op zich nemen.

Het derde contract betreft het meerjarig onderhoud van de golfbaan Delfland. Deze 36 holes golfbaan bestaat uit 27 wedstrijd holes en 9 oefenholes. De golfbaan is gelegen in Schipluiden. Op Golfbaan Delfland is geen vereniging actief en is de eerste Pay and Play baan van Nederland. Heijmans sport en groen is door de directie van Golfbaan Delfland geselecteerd aan de hand van een aanbesteding.

Als leidraad voor de overeenkomsten Prise Deau en Turfvaert, wordt het sterrensysteem gebruikt, dat door Heijmans Sport en Groen is ontwikkeld. Het sterrensysteem is een beeld-kwaliteits bestek, wat in de Golfmarkt uniek is. Met het systeem kan eenduidig tussen opdrachtgever en opdrachtnemer alsmede met greenkeepers en spelers gecommuniceerd worden.

Heijmans Sport en Groen is gespecialiseerd in buitensportaccommodaties en groenvoorzieningen. De activiteiten strekken zich uit van ontwerp en aanleg tot onderhoud en renovatie van golfbanen, hockey- en (kunstgras) voetbalvelden, tennis- en atletiekbanen, landschappelijk en stedelijk groen en (dak)tuinen.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL