Grontmij verkrijgt contract van de Europese Unie

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 17/04/2012 12:59
De Bilt, 17 april 2012 - Een internationaal consortium onder leiding van Grontmij heeft een vervolg opdracht verkregen van de Europese Unie om de dialoog te faciliteren tussen de EU en China onder het zogenoemde 'EU - China Policy Dialogue Support Facility II' (PDSF II).
De totale contractwaarde bedraagt € 10,2 miljoen. De opdrachtsom voor Grontmij bedraagt ruim € 3 miljoen. Het project zal duren tot het voorjaar van 2016.

Het PDSF II is een project met als doel het faciliteren en het versterken van een dialoog tussen de Chinese autoriteiten en EU-instellingen op gebieden die van gemeenschappelijk belang zijn. Daarbij gaat het met name om onderwerpen die verband houden met het milieu, klimaatverandering, energie, sociale ontwikkeling en de volksgezondheid.

In de komende vier jaar zal het internationale consortium helpen bij uitbreiding van de samenwerking tussen de twee regio's. Grontmij zal binnen deze issues de dialoog coördineren en haar expertise inzetten. Grontmij beschikt op dit terrein over de nodige ervaring doordat het eerder leiding gaf aan een vergelijkbaar project, PDSF I, dat liep van 2007 tot 2011.

Gert Dral, lid Raad van Bestuur Grontmij N.V.: 'We zijn verheugd dat we bij kunnen dragen aan de verdere dialoog tussen de Chinese autoriteiten en de EU-instellingen. Grontmij heeft een sterke positie binnen Europa en prima project referenties in China, met name op het gebied van milieu en energie-efficiency. Hiermee hebben wij een uitstekende positie om dit project te leiden en bij te dragen aan de algemene ontwikkeling van beide regio's.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL