Persbericht - Afschaffing certificering van aandelen Grontmij

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 29/03/2012 06:43
De Bilt, 28 maart 2012. Op 9 maart 2012 kondigde Grontmij de voorgenomen vervanging van certificaten van aandelen door girale aandelen aan. In vervolg op die aankondiging heeft het bestuur van de Stichting Administratiekantoor van aandelen Grontmij N.V., na goedkeuring van Grontmij, besloten om de administratie van Grontmij aandelen te beƫindigen per het tijdstip van wijziging van de statuten van Grontmij in overeenstemming met voorstel II tot wijziging van de statuten, dat op de agenda staat (punt 8) voor de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders die zal worden gehouden op 9 mei 2012.

Voorstel II betreft met name de introductie van girale aandelen die de certificaten van aandelen zullen vervangen onder voorwaarde van een succesvolle rights offering. In het kader van de rights offering zullen certificaten van gewone aandelen worden uitgegeven. De daadwerkelijke invoering van girale aandelen ter vervanging van de certificaten zal plaats vinden na de afronding van de rights offering. Daaropvolgend zal verdere communicatie volgen over het proces van de beƫindiging van de administratie.


zie meer info op
www.grontmij.com

De Bilt, 28 maart 2012. Grontmij N.V. nodigt haar aandeel- en certificaathouders uit voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders te houden op woensdag 9 mei 2012 om 14:00 uur in Hotel Holiday Inn, De Boelelaan 2 te Amsterdam.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL