Batenburg-dochter Koldijk rondt overname Lijnberg en Dekker af

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 27/01/2012 16:54
Installatiebedrijf en Ingenieursbureau Koldijk, een werkmaatschappij van Batenburg
Techniek N.V., heeft de aandelen van Lijnberg Installatieburo en van Loodgietersen
Installatiebedrijf Dekker overgenomen. Hierdoor kunnen Koldijk, Lijnberg en
Dekker zich profileren als totaalinstallateur en serviceorganisatie in Flevoland en omstreken. Bij de overname zijn in totaal circa 40 medewerkers betrokken, die samen ongeveer EUR 4 miljoen omzet op jaarbasis realiseren.
De activiteiten van Koldijk in de vestiging Almere worden samengevoegd met die van Lijnberg en Dekker in Almere. Hierdoor ontstaat een all-round installatie- en servicebedrijf dat vanuit de vakgebieden elektrotechniek, klimaattechniek en loodgieterwerk nog beter kan inspelen op de toenemende vraag naar totaalinstallaties en service. De huidige leidinggevenden van Lijnberg en Dekker zullen aanblijven in de nieuwe combinatie waardoor continuïteit in de bedrijfsleiding is gewaarborgd.
De overnames passen binnen de doelstelling van Batenburg Techniek N.V. op het gebied van groei en de positionering als totaalinstallateur in de utiliteitsbouw. De transacties zijn in contanten voldaan en de overnames dragen naar verwachting vanaf overnamedatum positief bij aan de winst per aandeel van Batenburg Techniek N.V.

Rotterdam, 27 januari 2012
Batenburg Techniek N.V.
Directie



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL