Arcadis, EC HARRIS WINT GROOT CONTRACT VAN LLOYDS BANKING GROUP

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 08/05/2012 07:46
ARCADIS (EURONEXT: ARCAD), de onderneming die internationaal adviezen, ontwerpen, ingenieurs- en managementdiensten levert, heeft vandaag bekend gemaakt dat dochteronderneming EC Harris door de Lloyds Banking Group, de grootste bank voor particuliere klanten in het Verenigd Koninkrijk, exclusief is aangesteld als professioneel dienstverlener voor een periode van drie jaar met ingang van april 2012. EC Harris zal voor Lloyds Banking Group de begeleiding voor haar rekening nemen van alle kapitaalsinvesteringen van de bank in het gehele bankkantorennetwerk, op de hoofdkantoren en in de data centers verspreid door het Verenigd Koninkrijk. Financiële details werden niet vrijgegeven.

Door van meerdere dienstverleners over te stappen op een exclusieve relatie kan Lloyds Banking Group het ontwerp- en bouwprogramma efficiënter en innovatiever inrichten mede door een nauwere samenwerking met de keten van leveranciers te bewerkstelligen. EC Harris zal het commercieel management verzorgen, de investeringen plannen, het projectmanagement regelen en management van de bouwontwerpen coördineren.

Catherine Tobiasinsky, binnen EC Harris Global Account Leader voor Lloyds Banking Group zei: "Hiermee wordt Lloyds Banking Group een top vijf klant voor ons in het Verenigd Koninkrijk. Wij werken graag met klanten die de ambitie hebben om van wereldklasse te zijn en verheugen ons erop met Lloyds Banking Group te kunnen samenwerken om een volgende stap in deze richting te zetten."

Lloyds Banking Group heeft op dit moment 2.900 bankkantoren (onder de merknamen Lloyds TSB, Halifax, Bank of Scotland en Cheltenham & Gloucester) en meer dan 211 overige kantoren die, inclusief data centers, een totale portefeuille omvatten van meer dan 1 miljoen vierkante meter.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL