ARCADIS WINT GROOT MILIEUCONTRACT IN DUITSLAND

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 24/04/2012 08:00
ARCADIS (NYSE EURONEXT: ARCAD), de onderneming die internationaal adviezen, ontwerpen, ingenieurs- en managementdiensten levert, heeft vandaag bekend gemaakt dat het in samenwerking met CDM Smith contractpartner is geworden in een raamwerkcontract voor het leveren van milieudiensten aan het US Army Corps of Engineers in Wiesbaden, Duitsland. Het team van ARCADIS en CDM behoort tot een groep van vijf consultants die deelnemen aan dit vijfjarige contract. Het contract heeft een maximale omvang van US$35 miljoen. ARCADIS kan hiermee in een beperkt veld van concurrenten meedingen naar opdrachten.

Voor ARCADIS is dit is het derde grote contract in Europa met deze opdrachtgever. Eerdere contracten hadden een omvang van US$45 miljoen en US$20 miljoen. Het consortium waar ARCADIS deel van uitmaakt zal een breed scala aan milieudiensten aanbieden verband houdend met vergunningen, emissiepreventie, het beheer van afvalstromen, lucht en waterkwaliteit, energiegebruik en gerelateerde diensten. In algemene zin is het contract bedoeld om ervoor te zorgen dat het US Army Corps of Engineers overal in Europa blijvend voldoet aan de wet- en regelgeving op milieugebied. Daarnaast zal ondersteuning worden geboden bij het beheer van gevaarlijke stoffen.

"Dit contract onderstreept de leidende positie die ARCADIS in de milieumarkt inneemt en biedt ons opnieuw de kans om in Europa waarde te creƫren voor deze belangrijke klant", aldus Walter Verbruggen, die leiding geeft aan de Duitse ARCADIS activiteiten. "Als ARCADIS beschikken we over een brede spreiding van milieuactiviteiten in Europa en kunnen we deze klant overal waar nodig behulpzaam zijn."






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL