Acomo, persbericht met de Trading Update Q1 2010 van Acomo.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 29/04/2010 09:14
Gang van zaken 1e kwartaal 2010
Tijdens het eerste kwartaal van 2010 bleef de handel zeer actief en waren alle groepsactiviteiten winstgevend. De eerder toegelichte en hoofdzakelijk positieve trends van het laatste kwartaal 2009 bleven ook in de afgelopen periode gelden. Er zijn tekenen van enige stabilisatie van de wereldeconomieën, nochtans zal het herstel lang en moeizaam zijn. De fragiliteit van het herstel zal in onze ogen voor een grote prijsvolatiliteit blijven zorgen die goede mogelijkheden biedt aan een handelshuis als Acomo maar ook een stijging van de risico’s met zich brengt.

Om die reden kunnen wij geen voorspelling doen over het verdere handelsverloop in 2010 en over de resultaten van de groep. Directie en commissarissen hebben echter groot vertrouwen in het talent van onze traders om zowel in stijgende als in dalende markten kansen te benutten en winstgevend te handelen.

Raad van Commissarissen en Directie





Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL