Is Groen de juiste richting? Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 06/06/2022 06:20
Op deze tweede Pinksterdag een onderwerp dat veel stof doet opwaaien in de wereld, maar vooral in Nederland. Daar hebben "link(s)e "rakkers" het voor 't zeggen en Rutte & Kaag is het trekkende duo"!
Die twee krijgen steun van de rechter!
Maar wat in 2.000 jaar niet goed gegaan is, willen zij nu recht trekken! Maar heeft de SCHEPPER" de aarde niet gemaakt om die goed & netjes te onderhouden!?
In de "bijbel" worden wel "hints gegeven", maar de leiders zijn uit op "macht, rijkdom, luxe en onderdrukking.
Kijk naar Korea, Chin en Rusland met hun leiders.
In Korea is onderdrukking en China duld geen bemoeienissen van de ondernemende particulier en in Rusland is milieu nog nauwelijks aan de orde.
Asbest wordt daar nog gemaakt, in een TV rapportage lieten ze zien, de aanbouw van 'n nieuwe fabriek voor asbest. De mensen in die buurt werden niet oud.

Dat er maatregels worden genomen ter bescherming van de aarde, is terecht, maar creëer geen overbodige natuurgebieden! In Nederland hebben ze dat wel gedaan en er zijn twee partijen in Nederland!

Een partij wil een Monaco staat van Nederland maken qua huizen bouw en de andere partij wil voor de inwoners van die huizen, de vrijetijdsontspanning in de vrije uren/tijd, om zo naast de deur de natuur in te kunnen gaan!
In Nederland is geen e/o nauwelijks plaatst nog voor de "Agrarische sector", want oorlog komt er niet meer en uit Oekraïne en andere grote gebieden o.a. Canada, daar halen we het graan vandaan voor brood en de andere zuivelproducten komen uit de EU t.w. Polen en Oost Duitsland en elders.
De Veehouders worden door deze Regering, letterlijk & figuurlijk "UITGEMOLKEN"!
Vernietiging van "kennis & kunde en Wageningen kan dan alleen maar haar decennia opgebouwde "kennis & kunde" exporteren!

Ach, wat is dat een "kortzichtigheid van die Link(s)e rakkers"!
Een "utopie", die nimmer bewaarheid zal/kan worden en dat is ook met het "Groen"!

Idealen, die te mooi zijn om waar te zijn!
Wie zegt dat de "DOELEN" die nu gesteld zijn op hoog niveau, de terechte "doelen" zijn, ter verbetering van het wereld milieu plaatje!?

Ne de tweede wereld Oorlag 1940-1945 was de weg voor herstel, de "weg van de geleidelijkheid"! Alles kon niet tegelijk. Keulen & Aken waren ook niet in 1 dag gebouwd!

Ga starten per sector en het analyseer 't ontstaan ervan.
Neem plastics.
De hoeveelheid huishoudelijk restafval stabiliseert
Tussen 1940 en 2007 zijn een aantal ontwikkelingen zichtbaar. Zo is de hoeveelheid huishoudelijk restafval tussen 1990 en 2000 aanzienlijk afgenomen. Dit kwam voornamelijk door de invoering van de gescheiden inzameling van groente-, fruit- en tuinafval (gft-afval). Sinds 2004 is de hoeveelheid restafval ongeveer gelijk gebleven.

Steeds meer plastic in restafval
De kunststof fractie in huishoudelijk restafval is de laatste jaren aanzienlijk toegenomen. Daar waar kunststofafval voor 1970 nog nauwelijks werd gevonden in het restafval, maakt het inmiddels bijna 20% van het restafval uit. Na gft-afval, papier en karton de derde fractie in het huishoudelijk restafval
Met de invoering van de gescheiden inzameling van gft-afval is ook de samenstelling van het restafval gewijzigd. Dit is met name bij het aandeel gft-afval zichtbaar. Begin jaren '90 was dit aandeel nog ruim 50%, inmiddels is dit gestabiliseerd op ongeveer 35%. Een vergelijkbaar effect is zichtbaar rond de invoering van de glasbak (rond 1980). Mede als gevolg hiervan is het aandeel glas afgenomen van 10-12% naar 3,5-5,0%.

zie & lees verder op
https://www.clo.nl/indicatoren/nl014109-samenstelling-restafval-huishoudens

Wat wordt er door Overheden aan gedaan(lees bevorderd!?
Zeer weinig, want het initiatief moet van bedrijven komen, met hun innovatieve ideeën en proeven!
Pas de laatste jaren is er "wat los gekomen" bij Overheden. Alleen met de "mond", maar nauwelijks meer. Loze beloftes mogen wij best neerschrijven.
De Bedrijven zijn de motors!!

Afbreekbaar plastics (o.a. PLA) zijn het sleutelwoord, ter vervanging van het reguliere plastics. Voor PLA ligt een wereldwijde markt open van ca. 450 miljoen ton! Wat is "nu de productie van het PLA"? De wereldwijde productie van PLA is "nu" ca. 250.000 ton per jaar, slechts 1 druppel van het toekomstige "DOEL" & MARKT productie!

Zo zouden Overheden de verbetering van de AARDE aan moeten pakken, alles kan niet tegelijk, dan zou er binnen 50 tot 100 jaar een schone en sterile aarde ontstaat, waar leven nauwelijks meer mogelijk is.

Wij hoorden eens deze "spreuk": "Het is een pronk op straat, die de middelmaat verstaat"!

Waarom dit verhaal!?
De echte beleggers moeten ook eens bij zich te raden moeten gaan, waarin nog beleggen??
Xea.nl mag geen advies geven, tekort ervaring, maar wij schrijven al vaker, "de reguliere aandelen laten wij links liggen, Grondstoffen o.a. edelmetalen, koper, Cobalt, Lithium en innovatieve aandelen hebben onze voorkeur".
Natuurlijk zijn er voor kleinere beurs alternatieven o.a. kwaliteitsmunten en daar kunt U ook van genieten, zoals ook mooie antiek, schilderijen etc., ter verfraaiing van Uw woning/huis.

Nog een mooie & fijne tweede Pinksterdag. Lees ook verder in dit advies Cultuur onder VUUR!

De Oostmarkt open met een overwegende positieve stemming,
in Japan de Nikkei 27.946 +184 punten
in Hong Kong de Hang Seng 21.311 +229 punten
in Australië de All Ordinaries 7.445 -27 punten
in Singapore de Straits 3.227 -4 punten

media,
- Europe’s Savings-Fueled Consumers Are Facing Down Inflation.
- Stocks Gain as Beijing Normal Counters Rate Fears.
- Bitcoin Miners Are Selling Tokens as Prices Linger Near Lows.
- see & read more on www.bloomberg.com

Politiek - OM versus Rechtspraak. Pim Fortuyn, was er 1 dader act? NEEN!lees elders meer. lees meer op
https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-45005&type=toon

Plastic crisis.
De plastic crisis loopt al langer mee dan vandaag alleen. Wij maakten dit al eerder bekend, maar de media pikt dit nauwelijks op. Het is hun stokpaardje niet, Klimaat & Stikstof & Co2 is hun "hype"!

LET OP
Mijnheer Rutte & Mevr. Kaag maken zich sterk voor een Europees Paspoort.
Daar komt alles in te staan o.a. dat je gevaccineerd bent, anders mag je dit en dat niet meer. Ook wordt alles gekoppeld aan dat "PASPOORT", je geld opnemen etc., dat is beangstigend, de Overheden weten dan alles van U, Uw bezittingen, Uw manier van inkopen doen, zeg maar ALLES. Uw gehele dagelijks bestaan komt bloot te liggen! Mogelijk al per 1 juli a.s. gaat dit in.
Dit moet gestopt worden!!!

Oranjewoud
De CEO van Oranjewoud vraagt op 30 april 2021 uitstel ban de Cijfers 2020.
Maar laat verder geen cijfers meer zien. WAAR dient TOEZICHT voor, (lees Heren AFM) dat er "toezicht" wordt gedaan en laat zien dat er actie tegen wordt ondernomen!


Het World Economic Forum verhaal,
ONZE Regering erkent juridisch bindende afspraken met World Economisch Forum.
Is dit de "opheffingsuitverkoop van/door de Regering van Nederland!?
door Ido Dijkstra.

Na flink rappelleren- normaal duurt een verzoek beantwoorden van Kamervragen maximaal drie weken, nu gingen er 90 dagen overheen- kreeg Forum voor Democratie vlak voor de Kerst eindelijk verschillende brieven boven tafel, die door het World Economisch Forum(later WEF) waren verstuurd aan leden van de Regering. Bijvoorbeeld een uitnodiging aan minster Kaag (D66) voor een bijeenkomst in Davos in januari 2021. "Om te bespreken wat voor beleid we gaan uitzetten in het post-Covid-19 tijdperk onder het thema The Great Reset"!
ook demissionair minister W. Hoekstra(CDA) kreeg zo'n brief. lees elders meer.
Het "digitale paspoort" gaat een heel belangrijke negatieve rol spelen, houdt daar extra rekening mee. Dat moet eigenlijk gestopt worden, maar HOE??

NOG steeds niets van het Ministerie van Volksgezondheid gehoord, over de vraag: "waarom niet direct met de Pillen van dokter Elens begonnen"!
Een schande dat dat verboden werd! Dokteren zijn er toch om mensen BETER te maken!? De eed van Hippocrates d.d. 6 juni nog niets gehoord. Wat hebben ze te verbergen?

Op 19 april j.l. werden alle "REMMEN" losgelaten van de Corona, dus zou het verbod op de PILLEN van dokter Rob Elens ook vrij gegeven moeten worden. Waarom houdt DEN HAAG de kiezen op elkaar!? Hadden zij iets te verbergen!?

De valuta's
de dollar euro 1,0731 de Yen 1.4012 't Pond 0,8583 AU$ 1,4897 C$ 1,3494 NZ$ 1,6489 Sing$ 1,4750

Media
Tanken in Duitsland binnenkort aanzienlijk goedkoper en daar zit ook nog een "wegenbelasting bij"! Hier dubbel belasting op benzine, ook dat moet weg. Net als de BOX 3 heffing. Burgers ervaring hier steeds meer DWANG en verplichtingen. DEMOCRATIE is ver weg in Nederland, we moeten maar eens alles
plat leggen"!


Edelmetaal
Goud $ 1.856,60 en zilver $ 22,27 Platina $ 1.018 Gold/Silver Ratio 83,34 Olie $ 119,65 en de dollar euro 1,0731 - Olie wordt door speculanten gelanceerd.
1 bitcoin = 21.220 USA dollar.

Teveel politici uit zijn op een luxe & "macht".
Hier een interessante video om te beluisteren. Een gesprek met journalist Arno Wellens (die goed onderzoek doet en alles met documenten onderbouwd) over het Europees digitaal paspoort.

https://www.blckbx.tv/tech-media/arno-wellens-europees-digitaal-paspoort-is-verkapte-staatsgreep


Mevr. Kaag wil niet wijken voor andere zaken die NU wel van belang zijn.
60 Miljard euro's voor Jetten, dat is een "peulenschilletje" bij de EUR 100 miljard, die Duitsland gaat besteden aan Defensie.
In Nederland mag niets af van die EUR 60 miljard vindt mevr. Kaag.

Cultuur onder Vuur
Breng al de grote wilde grazers uit de Oostvaardersplassen naar de slager en richt dit gebied in als natuurrijk boerenland. Dat pleidooi voert bioloog dr. Jan A. Schulp in een gastbijdrage op de website van Cultuur onder Vuur:
https://cultuurondervuur.nl/artikelen/nederland-is-een-land-voor-boerennatuur-dus-breng-de-wildegrazers-van-de-oostvaardersplassen-maar-naar-de-slager?cid=1524699208&email=72qotjtwqcb03badlr9dauk3p0&utm_medium=email&utm_source=civitas&utm_campaign=newsletter-2022-06-06#main

Dr. Schulp: 'Breng wilde grazers naar de slager, Nederland is boerenland'
De Europese Commissie komt met plannen om bedreigde journalisten te beschermen. Dat lijkt nobel, maar geeft klimaatactivisten een voorkeursbehandeling. Daar waarschuwt jurist en arts prof. Lucas Bergkamp voor in een gastbijdrage op onze website:

Prof. Bergkamp: 'Geef klimaatactivisten geen streepje voor bij de rechter'
Nederland dreigt een klimaatkalifaat te worden.

zie meer op
https://cultuurondervuur.nl/artikelen/klimaatactivisten-behoren-geen-voorrechten-te-hebben-bij-de-rechter?cid=1524699208&email=72qotjtwqcb03badlr9dauk3p0&utm_medium=email&utm_source=civitas&utm_campaign=newsletter-2022-06-06#main
Klimaatlinks wil alles afbreken wat wij in dit land hebben opgebouwd.
Waar komt deze waanzin vandaan?
En, belangrijk nog, waar leidt die ons naartoe?
Ontdek het antwoord in Groen is het nieuwe rood, het boek van de campagne Cultuur onder Vuur over de linkse klimaatdwang.

Ja, ik help met een maandelijkse donatie- ga naar
https://cultuurondervuur.nl/doneer/maandelijks?cid=1461687654&email=72qotjtwqcb03badlr9dauk3p0&utm_medium=email&utm_source=civitas&utm_campaign=newsletter-2022-02-26#main

AFM
Waarom heeft de AFM de baisse posities bij de SNS aandelen (daar schrijven wij elke dag nog over, zie elders) weggehaald. DAAR had een veiling moeten worden uitgeschreven, maar schijnbaar was 't, "voor wat, hoort wat"!
De put schrijvers moesten wel de aandelen afnemen tegen de geldende prijs!
ZEER ONREDELIJK.

Milieu Fanatiekelingen
in de media,
Roep om realisme in klimaatdoelen
Meer Russisch gas gebruikt: ’Beleid tegen kolen is failliet’.
Omdat de drie centrales vanwege klimaatdoelen verplicht op een laag pitje zijn gezet, moet de overheid de (buitenlandse) eigenaren naar verwachting voor honderden miljoenen compenseren. Als alternatief verstoken we nu extra peperduur aardgas, dat ook gebruikt had kunnen worden om de winterbergingen te vullen.
zie & lees meer op
https://www.telegraaf.nl/financieel/822754532/meer-russisch-gas-gebruikt-beleid-tegen-kolen-is-failliet

XEA.nl schrijft al langer, de "Milieu Gekte" is al langer in Nederland, waar is realisme?
Hetzelfde dat Koeien een vergunning moeten hebben om in de wei te mogen lopen.
Nederland is daar bekend om! Ook hier zijn rechters niet meer onafhankelijk.
Dat hebben wij ook al meegemaakt. BiBob voor bedrijven waren standaard vertelde een Gemeente in Nederland. Maar een keten van witwassen had dat niet nodig. Toen wij de Rechter daarop wezen, oordeelde de rechter: "in deze zaak was dat niet van belang"! Meer dan 10 jaar werden zij niet gecontroleerd en konden zij(dat hebben wij ons laten vertellen) 3 tot kweken per jaar doen!
Zo gaan instanties om met dit soort zaken. Begrijpt U dit!?

media, Klimaatgeld
Men geeft de mens de schuld van CO2-uitstoot en dus klimaatverandering. Maar wie zegt dat we gewoonweg niet door evolutie voor een verandering staan die de aarde al miljoenen jaren heeft doen veranderen? Wat dacht je van al die vulkaanuitbarstingen en bosbranden en wat dat doet met de CO2-uitstoot? Daar kan je voor miljarden aan maatregelen tegenaan gooien maar dat is geld in een bodemloze put gooien. We moeten zuinig op de aarde zijn maar dat hoeft niet met geldverslindende maatregelen.
P. Z. te H

De prijs van het aandeel Rio Tinto = AUD$ LTD $116.61 +0.50 %

Calquence plus obinutuzumab demonstrated sustained survival benefit in 1st-line chronic lymphocytic leukaemia with 90% of patients surviving five years in ELEVATE-TN trial. lees elders meer.

Enhertu reduced the risk of disease progression or death by 50% vs. chemotherapy in patients with HER2-low metastatic breast cancer with HR-positive and HR-negative disease. lees elders meer.

tijd 09.37
Positieve stemmingen op de Europese beurzen.
De DAX 14.566.84 +106.75 +0.74% en de AEX 706.75 +6.08 +0.86%
Let op , op dit soort 2de feestdag dagen, is de omzet beperkt en de invloed van de systeembeheerders ERG groot. Daghandel zorgt dan voor grotere prijs uitslagen.

tijd 09.40
Goud $ 1.854,50 zilver $ 22,26 en platina $ 1.024 Gold/Silver Ratio 83.28
Olie $ 119,28 en de dollar euro 1,0731
1 bitcoin = 31.223 USA dollar

tijd 10.50
De AEX trekt door, de systeembeheerders zorgen daarvoor naar 711.77 +11.08
+1.58% de DAX houdt de winst na de opening goed vast op 14.588.34 +128.25
+0.89%

tijd 10.54
CENTRAL ORDER BOOK CTAC
# SHARES BID PRICE ASK PRICE SHARES #
1 389 3.95 3.99 91 2
1 1,864 3.91 4.04 1,804 1
1 5,000 3.90 4.05 25,339 1 <--- de bekende drempel verkoop,
2 2,162 3.87 4.10 29 1 die geen echte verkoop is.
1 3,000 3.85 4.11 1,400 1
1 1,259 3.81 4.17 552 1
1 1,500 3.67 4.18 6,542 2
1 15 3.25 4.20 1,727 2
------------------------4.29 100 1
------------------------4.32 50 1
-------15,189 ----------------37,634
9 -----------Total ---------------------13

New Gold Publishes 2021 Sustainability Report. lees elders meer.

tijd 13.38
De stemming op de Europese beurzen is en blijft positief, waar halen ze get LEF vandaag!?
Wij hoorden een verhaal over de radio vanmorgen.
In de VS wordt het "voortbestaan van de EURO sterk in terwijl getrokken"!
De Italiaanse schuldenlast is op dit moment 2.500 miljard euro en het garantie fonds van de EU is slechts EUR 750 miljard groot.
Ook in Frankrijk groeien de Staatsschulden steeds maar door en Mijnheer Macron doet net of zijn neus bloedt. Ook Griekenland, Spanje en Portugals schulden groeien nog steeds!
Maar als Italie niet door de andere EUROLANDEN geholpen gaat worden, dan is het einde verhaal met de Euro. Het gevolg is, dat de Sterke landen als Duitsland en Nederland t.o. Italie en de andere zwakkere Euroland steeds duurder worden voor haar eigen Burgers. In Nederland is dat zelfs ca. 75% t.c. Italie.
Italie heeft zelf nauwelijks wat te doen tegen Klimaat en CO2 etc., want de Italianen hebben er geen geld voor en dat zou de schuldenlast alleen maar grote maken.

Daarom is er een vlucht uit het Italiaanse Schuldpapier in Euro's.
Hoe kunnen dan de aandelen in waarde blijven stijgen!?
OF wordt ons verhaal gewoon verzwegen in de media!?


tijd 13.52
Just Eat EUR 21,98 +2,522 vol. 2,4 miljoen. Dit zijn van de uitslagen op dit soort dagen. Kijk uit, straks bent U uitgegeten.
Ook Air France KLM DS EUR 1,499 +32,9 ct vol.11 miljoen.

tijd 13.56
Goud $ 1.854,80 zilver $ 22,32 en platina $ 1.027 Gold/Silver Ratio 83.06
Olie $ 118,94 en de dollar euro 1,0722
1 bitcoin = 31.397 USA dollar

media,
FDA greenlights Abbott Nutrition to resume baby formula production.
Production at Sturgis is now underway in a bid to ease the nationwide shortage of baby formula, which has caused havoc across the country over the last few weeks. see & read more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/fda-greenlights-abbott-nutrition-to-resume-baby-formula-production.html

media,
The Czech National Bank plan to go on a gold buying spree.
The CNB hopes to increase its precious metal holdings from the current 11 tonnes to 100 tonnes or even more. However, this will be done gradually, the incoming governor noted. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2022-06-06/The-Czech-National-Bank-plan-to-go-on-a-gold-buying-spree.html

tijd 15.29
De AEX 713.88 +13.19 +1.88% Just Eat EUR 22,085 +2,627 vol 2,7 miljoen.

media,
-EU Fund Approval Means Stronger Zloty to Poland’s Finance Chief.
A stronger currency is key to curb inflation, Magdalena Rzeczkowska says.
-US Index Futures Rise on Tech Rally; Dollar Dips.
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 15.31
De Goudprijs in Euro Per Kg 55.503,00 en de Zilverprijs in Euro Per Kg 669,92

tijd 15.38
De Dow 33,065.56 +165.86 +0.50%
De Nasdaq 12,156.52 +143.79 +1.20%

Zo wordt er gespeeld bij veel fondsen CTAC
2022-06-06
2022-06-03
TRADE ID TIME PRICE SHARES TYPE
3073 14:51:23 3.90 124 Exchange Continuous
2817 14:30:36 3.95 19 Exchange Continuous
2561 13:38:02 3.95 156 Exchange Continuous
2305 13:32:44 3.90 2,529 Exchange Continuous
2049 13:32:44 3.91 552 Exchange Continuous
1793 12:47:22 3.92 124 Exchange Continuous
1537 11:59:53 3.92 124 Exchange Continuous
1281 11:55:12 3.92 5 Exchange Continuous
1025 11:21:38 3.91 920 Exchange Continuous
769 11:21:38 3.95 189 Exchange Continuous
En dan/zo de markt "leeg hengelen"! Toezicht is er NU nauwelijks.

media,
Needle priking en aanslag op Kerk in Nigeria met tientallen doden.
Wat drijft de "wereld"!?

media,
Acerinox stopt fusiegesprekken met Aperam.

tijd 17.18
De Dow 33,023.27 +123.57 +0.38%
De Nasdaq 12,108.20 +95.47 +0.79%

tijd 17.25
De actuele koersen (kg): Goud: €55.343 | Zilver: €662

media,
Hoe lang blijft de inflatie nog zo hoog?
De inflatie is in een jaar tijd spectaculair gestegen. In mei kwam de geharmoniseerde consumentenprijsindex in Nederland uit op 10,2%, terwijl dat in dezelfde maand van vorig jaar nog maar 1,9% was. Eerder dit jaar piekte het inflatiecijfer op bijna 12%, een cijfer dat we al meer dan veertig jaar niet meer hebben gezien. zie & lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/hoe-lang-blijft-de-inflatie-nog-zo-hoog

Betrouwbare omzetten
Wanneer zien wij die weer op ons scherm komen!?
Zoals het er nu uitziet, kan dat "heel lang gaan duren voor dat dat weer terugkeert"! Nu is de omzet niet betrouwbaar, zoals de Overheid en Semi Overheden dat ook nauwelijks doen tegen over de burgers"!


tijd 17.39
De AEX 711.82 +11.13 +1.59% Just EAT EUR 21,76 +2,302 vol. 4.218.411
De Midcap 1.024.98 +6.78 +0.67% Air FranceKLM DS EUR 1,513 +34,3 ct vol.20.7 ml.
de Smallcap 1.404.05 +6.12 +0.44% Vivoryon EUR 9,38 -41ct vol. 72.030

tijd 17.47
De Bel 20 3.917.85 +36.34 +0.94% VGP EUR 189,60 - 7,20 vol. 22.517
De CAC 6.562.94 +77.64 +1.2% Renault EUR 26,705 +93,5ct vol. 538.144
De DAX 14.658.18 +198.09 +1.37% Delivery H. EUR 37,10 +onv. vol. 129
Just Eat is dus opgefokt te Amsterdam.

Transacties in aandelen Corbion. 2022
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
6 juni EUR 33,86. 29.622. 467. EUR 33,60. 52.780 608. 17.37.30

tijd 18.00
CENTRAL ORDER BOOK CTAC
# SHARES BID PRICE ASK PRICE SHARES #
1 1,400 3.87 3.99 3,849 2
1 3,000 3.85 4.10 29 1
1 1,500 3.67 4.11 1,400 1
1 15 3.25 4.17 552 1
------------------------4.18 2,107 1
------------------------4.20 1,727 2
------------------------4.29 100 1
------------------------4.32 50 1
------------------------4.40 1,500 2
------------------------4.50 1,047 1
--------5,915. ----------------12,361
4 ----------Total ----------------------13
Wil je meedoen met zulke smerige omzet!? Fonds links laten liggen.
De drempel van 25.339 op EUR 4,05 is geen verkoper.
Wij zullen mijnheer de Vries eens benaderen of hij die 25.339 eruit kan kopen.

shortlijst
Geen mededelingen vandaag.

Fijne afsluiting van Uw Pinksterweekend.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL