Een gebroken week en de Regering Rutte gelooft het wel. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 05/06/2022 06:35
Mijnheer Balkenende beloofde veel, eerst het zuur en dan het zoet! Ach, wat kunnen "politici" veel beloven, maar zijn "fopspeen" is nog niet leeg!
Want Mijnheer Rutte "zuigt er aan en iedere burger krijgt zijn/haar deel"!
De recessie is er, want de Regering schermt ermee, zeg niet dat 't realisme is. Inflatie zal boven de 10 uitstijgen, compensaties kunnen misschien in augustus a.s. worden bekend gemaakt. Dan zitten veel "huishoudens" in de ellende, is het niet door de aardbeving schade, toeslag affaires of energie kosten, iedere burger voelt zijn/haar pijn en dat is niet fijn!
Mijnheer Rutte is veel meer met het buitenland (lees eigen baantje) bezig.

Ook de "gelukszoekers draagt hij samen met zijn club een "warm hart" toe, maar vergeet de eigen burger te verzorgen. Elke Nederlandse "burger" behoort een rechtsbescherming te hebben, maar ook dat missen wij. Kijk eens naar de "Agrarische sector", de kurk waar na de WO II de economie op dreef! Nu worden zij dagelijks in de hoek gezet en moeten inleveren! Maar die inleveringen overstijgen HUN kostprijzen en dan rest er een faillissement. Weg duurzaamheid en kwaliteitsproducten, de import zal van mindere kwaliteit zijn en minder goed voor het milieu.
Met dank voor Uw inzet agrariërs, want mijnheer de Jonge voelt zich zo "machtig". Wel huizen/woningen voor de gelukszoekers op hun/uw land, maar eigen volk, ho maar! Moeten zij wachten op/tussen de bekende 6 planken!?
Een lezer zei al, Nederland wordt straks het Monaco van het "Noorden"!
Terwijl wijlen koningin Juliana begin jaren 1960 al zei: "Nederland is vol"! Eind jaren 1960 vervolgende deze gerespecteerd Koningin, Nederland is "overvol". Burgers kregen zelfs een emigratie "premie" bij vertrek uit Nederland.
Nu wordt Nederland overspoeld door "gelukszoekers en Nederland is nog niet overvol"!

Straks geeft alle ellende in Nederland, de meeste burgers hier een "gebroken gevoel"!

Wanneer staat er een Leider met heldere "visie" op!?

De agenda voor deze week, samen met diversen berichten CBS
maandag 6 juni
geen berichten

dinsdag 7 juni
In de VS - Handelsbalans april

woensdag 8 juni
AVA Sipef

donderdag 9 juni
AVA RoodMicrotec

vrijdag 10 juni
In de VS inflatie mei en Overheidsschuld mei.

media,
Groen Kennisnet Wiki tijdelijk offline. lees elders meer

media,
New Novartis data show Piqray® effectiveness across key biomarkers in patients with HR+/HER2- metastatic breast cancer. lees elders meer.

Media ECB
wat doen we ermee!? Deskundigheid straalt er niet vanaf, traag in acties en fout in het beleid. Keek naar de slechtste leerlingen in de klas, maar vergat dat er betere waren. Die moesten en nog op een betere behandeling.
De ECB loopt achter de feiten aan.


Politiek - OM versus Rechtspraak. Pim Fortuyn, was er 1 dader act? NEEN!lees elders meer. lees meer op
https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-45005&type=toon

media,
Practoraat Dierenwelzijn en -gezondheid. lees elders meer

Plastic crisis.
De plastic crisis loopt al langer mee dan vandaag alleen. Wij maakten dit al eerder bekend, maar de media pikt dit nauwelijks op. Het is hun stokpaardje niet, Klimaat & Stikstof & Co2 is hun "hype"!

LET OP
Mijnheer Rutte & Mevr. Kaag maken zich sterk voor een Europees Paspoort.
Daar komt alles in te staan o.a. dat je gevaccineerd bent, anders mag je dit en dat niet meer. Ook wordt alles gekoppeld aan dat "PASPOORT", je geld opnemen etc., dat is beangstigend, de Overheden weten dan alles van U, Uw bezittingen, Uw manier van inkopen doen, zeg maar ALLES. Uw gehele dagelijks bestaan komt bloot te liggen! Mogelijk al per 1 juli a.s. gaat dit in.
Dit moet gestopt worden!!!

Oranjewoud
De CEO van Oranjewoud vraagt op 30 april 2021 uitstel ban de Cijfers 2020.
Maar laat verder geen cijfers meer zien. WAAR dient TOEZICHT voor, (lees Heren AFM) dat er "toezicht" wordt gedaan en laat zien dat er actie tegen wordt ondernomen!


Het World Economic Forum verhaal,
ONZE Regering erkent juridisch bindende afspraken met World Economisch Forum.
Is dit de "opheffingsuitverkoop van/door de Regering van Nederland!?
door Ido Dijkstra.

Na flink rappelleren- normaal duurt een verzoek beantwoorden van Kamervragen maximaal drie weken, nu gingen er 90 dagen overheen- kreeg Forum voor Democratie vlak voor de Kerst eindelijk verschillende brieven boven tafel, die door het World Economisch Forum(later WEF) waren verstuurd aan leden van de Regering. Bijvoorbeeld een uitnodiging aan minster Kaag (D66) voor een bijeenkomst in Davos in januari 2021. "Om te bespreken wat voor beleid we gaan uitzetten in het post-Covid-19 tijdperk onder het thema The Great Reset"!
ook demissionair minister W. Hoekstra(CDA) kreeg zo'n brief. lees elders meer.
Het "digitale paspoort" gaat een heel belangrijke negatieve rol spelen, houdt daar extra rekening mee. Dat moet eigenlijk gestopt worden, maar HOE??

NOG steeds niets van het Ministerie van Volksgezondheid gehoord, over de vraag: "waarom niet direct met de Pillen van dokter Elens begonnen"!
Een schande dat dat verboden werd! Dokteren zijn er toch om mensen BETER te maken!? De eed van Hippocrates d.d. 05 juni nog niets gehoord. Wat hebben ze te verbergen?

Op 19 april j.l. werden alle "REMMEN" losgelaten van de Corona, dus zou het verbod op de PILLEN van dokter Rob Elens ook vrij gegeven moeten worden. Waarom houdt DEN HAAG de kiezen op elkaar!? Hadden zij iets te verbergen!?

Rechtspraak in Nederland!?
Hebben de BURGERS van Nederland wel een eigen "RECHTSBESCHERMING"!?
Neen is ons antwoord en dat zullen we uitleggen.
Overheden & Semi Overheden mogen "Liegen en fouten maken", bewuste of onbewuste, maar dat heeft nauwelijks gevolgen.
Wij zitten nu bij de HOGE RAAD in Den Haag.
Aanvragen formulieren worden door ambtenaren ingevuld, overal "vinkjes", want ik moet mijzelf controleren. Nu hebben wij dat gecontroleerd en wat schrijft de Rechtbank "rechter"!?
Foutieve plaatsing van het "vinkje"!
In een Lunchroom worden "geen dranken en spijzen genuttigd" en andere vinkjes ook niet juist geplaatst en invullingen van klachten waren niet juist!
1 Ambtenaar ging van Semi Overheid naar een Omgevingsdienst en "Belazerde" de BezwaarCommissie en de toehoorders en wat schrijft de Semi Overheid in het verslag, belangrijke opmerkingen die negatief waren voor "haarzelf lees de Gemeente) worden niet vermeld"! Het project van de Ontwikkelaar moet door gaan!
Pieter Omtzigt moest een andere baan zoeken, de toeslag affaire en Rutte mocht 13 uur "liegen" en hij werd weer CEO van Nederland.
Gelukszoekers gaan voor eigen woning zoekenden.
Rechtsgelijkheid en rechtsbescherming van de eigen Burgers wordt door de Regering gewoon niet gehandhaafd. Nederland is overvol, dat schrijven NU, maar wijlen Koningin Juliana zei dat OOK! Wat is de moraal van de Toezichthouders ver weggezakt!


Onze conclusie in Nederland = "de waarheid is hier schaars"!

media,
-Europe’s Carmakers Feel Chip Crisis Easing as Global Growth Slows.
-Hedge Fund D1 Sinks Nearly 23% This Year on Public, Private Bets.
-Mercedes to Recall 1 Million Cars on Fear of Faulty Brakes: AFP.
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 07.18
1 bitcoin = 29.784 USA dollar

media,
KLM lost opnieuw €350 miljoen naar de Staat af.
KLM heeft nog eens €350 miljoen overgemaakt aan de Staat. Daarmee heeft de luchtvaartmaatschappij inmiddels circa twee derde van de eerder ontvangen staatssteun terugbetaald, zo bevestigde een woordvoerster van de maatschappij na berichtgeving door RTL Z. Om KLM door de coronacrisis te loodsen kreeg de maatschappij €3,4 miljard steun toegezegd. Daarvan heeft KLM €942 miljoen gebruikt. Eerder betaalde het bedrijf al €311 miljoen terug. Momenteel staat er nog €277 miljoen open. De luchtvaartmaatschappij doet er naar eigen zeggen alles aan om ook dat deel zo snel mogelijk af te lossen.

reactie XEA.nl
Air France KLM is eigenlijk een failliete tent, de CEO Ben Smith is een zwakke leider met geen visie. Dat is Pieter Elbers wel, en onbegrijpelijk dat hij weg moest, door zo'n persoon die zelf zwak is. Hij gaat naar het Indiase ENDIGO .
Daar kan hij zijn deskundigheid laten zien.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL