Wall Street willig en Oostmarkt twijfelt. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 18/05/2022 06:00
In de VS een opgewekte stemming, J. Powell liet van zich horen. Mogelijk weer hogere rente en normaal is dat niet goed voor de aandelen. Maar tegenwoordig gebeurd steeds het omgekeerde effect.
Ach, we leven in een niet "voorspelbare tijd"!Een schijn wereld, waar realisme ver te zoeken is. Mijnheer Musk speelt ook spelletje en daar verdienen alle partijen aan. Dat moet de "particulier" eens doen, dan staan ze gelijk bij U op de stoep.

In Nederland moeten we verplicht een "warmte pomp kopen in 2026 als U CV het begeeft". Straks moet ook iedereen een E auto kopen, als U een nieuwe wilt kopen.DICTATUUR van de 1 ste orde, ach, waar is nog democratie!?
Effectenkredietinstellingen zijn de linker hand van de Overheid geworden, voor de particulier is weinig ruimte meer over en SERVICE!? Dat woord is bij hen geschrapt. Aandeelhouders moeten maar niet meer naar de AVA's gaan. De bemiddeling levert ons geen winst op!

De Dow sloot op 32,654.59 +431.17 +1.34%
De Nasdaq 11,984.52 +321.73 +2.76%

In de Oostmarkt de volgende standen
in Japan de Nikkei 26.836 +176 punten
in Hong Kong de Hang Seng 20.471 -131 punten
in Australië de All Ordinaries 7.417 +67 punten
in Singapore de Straits 3.229 +27 punten

media,
- Goldman, JPMorgan Could Get $133 Million for Advising Twitter on Musk Deal.
- Cold War Relic Threatens Europe's Plans to Ditch Russian Oil.
- China Eastern Plane Crash Data Suggest Intentional Nosedive, WSJ Says.
- Stock Rally Ebbs as Treasuries Rise.
see & read more on www.bloomberg.com

Politiek - OM versus Rechtspraak. Pim Fortuyn, was er 1 dader act? NEEN!lees elders meer. lees meer op
https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-45005&type=toon

Plastic crisis.
De plastic crisis loopt al langer mee dan vandaag alleen. Wij maakten dit al eerder bekend, maar de media pikt dit nauwelijks op. Het is hun stokpaardje niet, Klimaat & Stikstof & Co2 is hun "hype"!

LET OP
Mijnheer Rutte & Mevr. Kaag maken zich sterk voor een Europees Paspoort.
Daar komt alles in te staan o.a. dat je gevaccineerd bent, anders mag je dit en dat niet meer. Ook wordt alles gekoppeld aan dat "PASPOORT", je geld opnemen etc., dat is beangstigend, de Overheden weten dan alles van U, Uw bezittingen, Uw manier van inkopen doen, zeg maar ALLES. Uw gehele dagelijks bestaan komt bloot te liggen! Mogelijk al per 1 juli a.s. gaat dit in.
Dit moet gestopt worden!!!


media,
Methane Emissions Reduction: TotalEnergies Implements a Worldwide Drone-Based Detection Campaign. lees elders meer.

De agenda voor deze week, samen met diversen berichten CBS.
woensdag 18 mei
1ste kw. cijfers van ABN AMRO, Atenor SA.
diversen AVA's o.a HAL, Corbion, Euronext, Pharming.
In de VS - Vastgoed.

donderdag 19 mei
1ste kw. NEPI, Ackermans & Van Haaren NV.
diversen AVA's o.a. NN Groep, Aalberts, Brunel.
In de VS - Existing Home Sales Apr 2022.

vrijdag 20 mei
AVA Resilux.

Het World Economic Forum verhaal,
ONZE Regering erkent juridisch bindende afspraken met World Economisch Forum.
Is dit de "opheffingsuitverkoop van/door de Regering van Nederland!?
door Ido Dijkstra.

Na flink rappelleren- normaal duurt een verzoek beantwoorden van Kamervragen maximaal drie weken, nu gingen er 90 dagen overheen- kreeg Forum voor Democratie vlak voor de Kerst eindelijk verschillende brieven boven tafel, die door het World Economisch Forum(later WEF) waren verstuurd aan leden van de Regering. Bijvoorbeeld een uitnodiging aan minster Kaag (D66) voor een bijeenkomst in Davos in januari 2021. "Om te bespreken wat voor beleid we gaan uitzetten in het post-Covid-19 tijdperk onder het thema The Great Reset"!
ook demissionair minister W. Hoekstra(CDA) kreeg zo'n brief. lees elders meer.
Het "digitale paspoort" gaat een heel belangrijke negatieve rol spelen, houdt daar extra rekening mee. Dat moet eigenlijk gestopt worden, maar HOE??

De valuta's
de dollar euro 1,0533 de Yen 1.3618 't Pond 0,8447 AU$ 1,5040 C$ 1,3519 NZ$ 1,6598 Sing$ 1,4615

media
- Opening nieuw tijdvak SLIM regeling. lees elders meer.

Beluister dit eens!!
https://www.youtube.com/watch?v=6eohJvLB7MI
Is een undercover actie van Forum voor Democratie en Stichting Moederhart.

Edelmetaal
Goud $ 1.809.10 en zilver $ 21,50 Platina $ 947 Gold/Silver Ratio 84.13 Olie $ 113,31` en de dollar euro 1,0533
1 bitcoin = 29.804 USA dollar

EiDas
Hieruit blijkt, dat veel politici uit zijn op een luxe "macht".
Hier een interessante video om te beluisteren. Een gesprek met journalist Arno Wellens (die goed onderzoek doet en alles met documenten onderbouwd) over het Europees digitaal paspoort.

https://www.blckbx.tv/tech-media/arno-wellens-europees-digitaal-paspoort-is-verkapte-staatsgreep


Mevr. Kaag wil niet wijken voor andere zaken die NU wel van belang zijn.
60 Miljard euro's voor Jetten, dat is een "peulenschilletje" bij de EUR 100 miljard, die Duitsland gaat besteden aan Defensie.
In Nederland mag niets af van die EUR 60 miljard vindt mevr. Kaag.

Cultuur onder Vuur
De massa-immigratie naar Nederland moet onmiddellijk stoppen. Help mij om dit te bereiken. Een vloedgolf aan migranten rolt op onze grenzen aan. Hij dreigt ons land te overspoelen. Wat doet de regering hieraan?
Niets.
"We gaan met elkaar een geweldige groei doormaken", zegt CDA-minister Hugo de Jonge, alsof het om een opwindend nieuwtje gaat.
"We zullen er één miljoen inwoners bij krijgen in Nederland."
Een miljoen!
Een miljoen mensen, legalen en illegalen, grotendeels niet of nauwelijks opgeleid en het Nederlands onmachtig.
Teken de petitie 'Stop de massa-immigratie!'
ga naar https://cultuurondervuur.nl/petities/teken/stop-de-massa-immigratie-stop-het-dweilen-met-de-kraan-open?cid=1511929480&email=72qotjtwqcb03badlr9dauk3p0&utm_medium=email&utm_source=civitas&utm_campaign=newsletter-2022-05-17#main

Ja, ik help met een maandelijkse donatie- ga naar
https://cultuurondervuur.nl/doneer/maandelijks?cid=1461687654&email=72qotjtwqcb03badlr9dauk3p0&utm_medium=email&utm_source=civitas&utm_campaign=newsletter-2022-02-26#main

NOG steeds niets van het Ministerie van Volksgezondheid gehoord, over de vraag: "waarom niet direct met de Pillen van dokter Elens begonnen"!
Een schande dat dat verboden werd! Dokteren zijn er toch om mensen BETER te maken!? De eed van Hippocrates d.d. 18 mei 2022 nog niets gehoord. Wat hebben ze te verbergen?

Op 19 april j.l. werden alle "REMMEN" losgelaten van de Corona, dus zou het verbod op de PILLEN van dokter Rob Elens ook vrij gegeven moeten worden. Waarom houdt DEN HAAG de kiezen op elkaar!? Hadden zij iets te verbergen!?

AFM
Waarom heeft de AFM de baisse posities bij de SNS aandelen (daar schrijven wij elke dag nog over, zie elders) weggehaald. DAAR had een veiling moeten worden uitgeschreven, maar schijnbaar was 't, "voor wat, hoort wat"!
De put schrijvers moesten wel de aandelen afnemen tegen de geldende prijs!
ZEER ONREDELIJK.

Steun (geldelijke) voor Oekraïne.
Giro 5555 staat nu open voor Oekraïne,

Helpen!! JA.
Nederland zit al vol
Geert Wilders: ‘‘Natuurlijk moeten we Oekraïense vluchtelingen helpen. Het zijn echte vluchtelingen, slachtoffers van het geweld van Poetin. Maar wel in de regio, de buurlanden van Oekraïne. Want Nederland zit al vol, dankzij Rutte.’’

reactie XEA.nl
Dan maar een paar "miljard" bij Jetten vandaan. Wat moet hij met 60 miljard doen(lees verkwisten)! Stikstof is eigen geen probleem, maar een gemaakt probleem door de enorme aantal kleine "natuurgebieden".

media Spaartaks.
Compensatie van box 3 zorgt voor hoofdbrekens bij kabinet.
Puzzel rond spaartaks: wie krijgt wat terug?
DEN HAAG - De compensatie van de te hoge spaartaks is een ingewikkelde puzzel voor het kabinet. Wie wordt gecompenseerd? En geldt die compensatie alleen voor spaargeld of ook voor slechte beursjaren? Dit is stap voor stap het keuzemenu van het kabinet voor terugbetaling van de taks. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1254232767/puzzel-rond-spaartaks-wie-krijgt-wat-terug

reactie XEA.nl
Ook bij de diversen kabinetten Rutte was realisme ver te zoeken bij deze niet realistische heffingen van Box 3 vermogensrendementen.

Mijnheer Rutte hield op bevrijdingsdag een speak over Vrijheid, maar samen met anderen wil hij het Europees "paspoort" invoeren en daarmee beneemt hij de Burgers van Nederland heel veel privacy! IS DAT niet contra mijnheer Rutte. Dus wat h=jij stond te vertellen was niet voor ons gevoel de waarheid!
Daar staat een ander "WOORD" voor!!!

In de media,
Niet afgeven op vermogenden.
Er is veel discussie rond de spaartaks. De jaloerse berichten over vermogende Nederlanders, die maar eens voor die arme mensen moeten betalen, zijn een steek in mijn hart. Ik ben 77 en heb nauwelijks pensioen, ik leef voor een deel van spaargeld. Qua inkomen heb ik recht op een sociale huurwoning, en recht op toeslagen en subsidies, maar dat krijg ik niet want ik heb spaargeld.
Ik heb gewerkt maar een pensioenregeling was er toen niet. Ik was getrouwd maar door een wettelijke (inmiddels herstelde) fout, heb ik geen recht op pensioen via mijn ex-man. Mijn generatie is opgevoed met sparen en zuinig zijn, met het idee van ’vele kleintjes maken één grote’.
Dat medeburgers jaloers zijn op spaargeld dat mensen tijdens hun leven vergaard hebben, vind ik walgelijk. M. H.

Aard Gas.
Groen is gas en daarom hoeven wij niet meer van het "gas" af. Dat is ook "krom", want in Duitsland en Canada gaan de burgers aan het gas. Weg "bruinkool & Olie"!
Biomassa was ook van mijnheer Timmermans.
Lees EU-klimaatdictator Frans Timmermans blijft biomassa door de strot duwen: ‘Zonder dat gaan we het niet redden!’
Er lopen meer onbegrijpelijke mensen in deze "schijn wereld"!?

Milieu Fanatiekelingen
in de media,
Roep om realisme in klimaatdoelen
Meer Russisch gas gebruikt: ’Beleid tegen kolen is failliet’.
Omdat de drie centrales vanwege klimaatdoelen verplicht op een laag pitje zijn gezet, moet de overheid de (buitenlandse) eigenaren naar verwachting voor honderden miljoenen compenseren. Als alternatief verstoken we nu extra peperduur aardgas, dat ook gebruikt had kunnen worden om de winterbergingen te vullen.
zie & lees meer op
https://www.telegraaf.nl/financieel/822754532/meer-russisch-gas-gebruikt-beleid-tegen-kolen-is-failliet

XEA.nl schrijft al langer, de "Milieu Gekte" is al langer in Nederland, waar is realisme?
Hetzelfde dat Koeien een vergunning moeten hebben om in de wei te mogen lopen.
Nederland is daar bekend om! Ook hier zijn rechters niet meer onafhankelijk.
Dat hebben wij ook al meegemaakt. BiBob voor bedrijven waren standaard vertelde een Gemeente in Nederland. Maar een keten van witwassen had dat niet nodig. Toen wij de Rechter daarop wezen, oordeelde de rechter: "in deze zaak was dat niet van belang"! Meer dan 10 jaar werden zij niet gecontroleerd en konden zij(dat hebben wij ons laten vertellen) 3 tot kweken per jaar doen!
Zo gaan instanties om met dit soort zaken. Begrijpt U dit!?

media, Klimaatgeld
Men geeft de mens de schuld van CO2-uitstoot en dus klimaatverandering. Maar wie zegt dat we gewoonweg niet door evolutie voor een verandering staan die de aarde al miljoenen jaren heeft doen veranderen? Wat dacht je van al die vulkaanuitbarstingen en bosbranden en wat dat doet met de CO2-uitstoot? Daar kan je voor miljarden aan maatregelen tegenaan gooien maar dat is geld in een bodemloze put gooien. We moeten zuinig op de aarde zijn maar dat hoeft niet met geldverslindende maatregelen.
P. Z. te H

Entree Res. Yesterday vol.136.900
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
15:59:59 A 0.94 +0.05 1,500 79 CIBC 1 Anonymous K
15:59:59 H 0.94 +0.05 500 79 CIBC 1 Anonymous K
15:59:59 O 0.94 +0.05 500 1 Anonymous 1 Anonymous K

Equinox Yesterday Vol. 1.079.900
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T +7.12 0.15 300 14 ITG 53 Morgan Stanley KQ
16:00:00 T +7.12 0.15 300 14 ITG 53 Morgan Stanley KQ
16:00:00 T +7.12 0.15 200 14 ITG 53 Morgan Stanley KQ

Solaris Yesterday Vol. 156.600
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 11.85 +0.56 100 1 Anonymous 13 Instinet KQ
16:00:00 T 11.85 +0.56 100 1 Anonymous 79 CIBC KQ
16:00:00 T 11.85 +0.56 100 1 Anonymous 65 Goldman KQ

Pan American Silver Yesterday Vol. 529.600
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:16:58 T 28.30 +0.36 1,800 9 BMO Nesbitt 9 BMO Nesbitt KX
16:00:00 T 28.30 +0.36 23 80 National Bank 5 Penson Q
16:00:00 T 28.30 +0.36 2 53 Morgan Stanley 5 Penson Q

media CBS
Consumptie huishoudens groeit met ruim 11 procent in maart.
In maart 2022 hebben consumenten 11,2 procent meer besteed dan in maart 2021, meldt het CBS. Ze gaven vooral meer uit aan diensten en duurzame goederen. De groei is iets kleiner dan in februari 2022. Vorig jaar gold er in maart nog een lockdown. De consumptiecijfers zijn gecorrigeerd voor prijsveranderingen en veranderingen in de samenstelling van de koopdagen. zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2022/20/consumptie-huishoudens-groeit-met-ruim-11-procent-in-maart

media CBS
Export krimpt met bijna 2 procent in maart.
Het volume van de goederenexport was in maart 1,9 procent kleiner dan in maart 2021, meldt het CBS. Een maand eerder groeide de export nog met 1,5 procent. Er werden in maart vooral minder aardolieproducten, landbouwproducten en schepen uitgevoerd dan een jaar eerder. De uitvoer van machines, chemische producten en metaalproducten groeide daarentegen. Het volume van de goederenimport was in maart 2,2 procent kleiner dan in maart 2021. Er werden vooral minder delfstoffen en vliegtuigen geïmporteerd. zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2022/20/export-krimpt-met-bijna-2-procent-in-maart

media CBS
Meer bedrijven ervaren tekorten aan personeel en materialen.
Aan het begin van het tweede kwartaal 2022 vormde een tekort aan personeel de grootste belemmering in de bedrijfsvoering van ondernemers. Ook belemmeringen door tekorten aan productiemiddelen, materiaal en ruimte bereikten een recordhoogte. Het ondernemersvertrouwen nam in het tweede kwartaal van 2022 wel toe, vooral voor de horeca. Binnen andere bedrijfstakken was de toename gematigder of daalde het ondernemersvertrouwen. Dit melden het CBS, KVK, het Economisch Instituut voor de Bouw, MKB-Nederland en VNO-NCW op basis van de Conjunctuurenquête Nederland. zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2022/20/meer-bedrijven-ervaren-tekorten-aan-personeel-en-materialen

media CBS
Economie in 1e kwartaal 2022 even groot als in voorgaand kwartaal.
Volgens de eerste berekening van het CBS, op basis van nu beschikbare gegevens, was het bruto binnenlands product (bbp) in het eerste kwartaal van 2022 nagenoeg even groot als een kwartaal eerder. Het handelssaldo en de investeringen droegen positief bij, de overheidsconsumptie had een negatieve bijdrage.
De overheidsconsumptie daalde met 4,0 procent. Verder hebben huishoudens 0,1 procent minder besteed dan in het vierde kwartaal van 2022. De uitvoer en invoer van goederen en diensten namen met respectievelijk 0,5 en 1,3 procent af. De investeringen stegen met 0,8 procent. zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2022/20/economie-in-1e-kwartaal-2022-even-groot-als-in-voorgaand-kwartaal

Rio Tinto,
de prijs van het aandeel = AUD$ LTD $108.83 +2.02 %

Cargill to build new soybean processing facility in Southeast Missouri. lees elders meer

Pfizer and BioNTech Granted U.S. Emergency Use Authorization for Booster Dose of Their COVID-19 Vaccine in Children 5 Through 11 Years of Age. lees elders meer

media
BMW Motorrad Motorsport in WorldSBK: Next stop, Estoril. lees elders meer.

Lion Copper and Gold Announces Agreement for Stage One Work Program with Rio Tinto and Commencement of Permitting Process
Vancouver, British Columbia--(Newsfile Corp. - May 17, 2022) - Lion Copper and Gold Corp. (TSXV: LEO) (OTCQB: LCGMF) ("Lion CG" or the "Company") is pleased to announce it has reached final agreement with Rio Tinto America Inc. ("Rio Tinto") on the scope of the Stage 1 Program of Work referenced in the Parties' March 18, 2022 Option Agreement. See news release dated March 21, 2022 for details. see & read more on
https://www.newsfilecorp.com/release/124446/Lion-Copper-and-Gold-Announces-Agreement-for-Stage-One-Work-Program-with-Rio-Tinto-and-Commencement-of-Permitting-Process

Wij van XEA.nl
blijven de reguliere aandelen afwijzen. De enorme schuldenlasten in de wereld, weerhoudt ons daarin mee te gaan. Innovatieve aandelen edelmetaal en Mijnbouwers blijven onze voorkeur houden.
Waarom schaffen Centrale banken goud aan!? De "Goudstandaard" zal de reddingsboei voor de "schulden in de wereld moeten worden"!
Hoe lossen de "Leiders" dit probleem anders op!?
De "heropbouw" van Oekraïne, zal ook bijdragen aan extra schulden elders in de wereld. Wie zal dat betalen? Ook de "Klimaat gekte", gaat geld door het "putje spoelen"!

media
Schaamte
Rutte schaamt zich voor het gebrek aan opvang van vluchtelingen. Wordt het ook niet eens tijd voor schaamte over het jarenlange onvermogen om uitgeprocedeerde vluchtelingen terug te sturen naar het land van herkomst? Dat zou het eerste probleem zomaar eens kunnen oplossen.
D. D.


ABN AMRO rapporteert nettowinst van EUR 295 miljoen over eerste kwartaal.
lees elders meer

Media PVV
Gesprek met Rutte en Kaag gehad
Geert Wilders: ‘‘Gesprek met Rutte en Kaag gehad. Heb vriendelijk aangegeven dat ze van een andere planeet komen. Zij willen warmtepomp, wij willen koopkracht herstel. Zij willen meer immigratie, wij de grenzen dicht. En natuurlijk willen wij nieuwe verkiezingen.’’
reactie XEA.nl
Mevr. Kaag zei pas nog, wij D66 zijn de tweede partij van Nederland! In haar dromen, want als er nieuwe verkiezingen waren geweest, had D66 dat lang niet meer geweest. HOOGMOED, kan haar zwaar vallen.


media,
WPIC sees platinum surplus falling to 627K in 2022, down from 1.2 million in 2021.Since its early-March high, platinum prices have given up all of their gains for the year. July Platinum futures last traded at $944.50 an ounce.
see & read more on
https://www.kitco.com/news/2022-05-17/WPIC-sees-platinum-surplus-falling-to-627K-in-2022-down-from-1-2-million-in-2021.html

tijd 09.04
Een stroeve start te Amsterdam.
ABN AMRO helemaal op EUR 11,00 -91ct vol. 892.500

Betrouwbaarheid van Rutte!?
’Premier Rutte wiste jarenlang iedere dag berichten op telefoon’.
lees meer op
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1716530337/premier-rutte-wiste-jarenlang-iedere-dag-berichten-op-telefoon

tijd09.49
Stekker fonds Alfen weet van geen ophouden en plust op EUR 95,50 +1,08 vol. 36.682 straks het bezit, 't einde van het "vermaak"!

tijd 09.50
Goud $ 1.815,30 zilver $ 21,59 en platina $958. Gold/Silver Ratio 84.05
Olie $ 113,95 en de dollar euro 1,0519
1 bitcoin = 29.804 USA dollar

tijd 09.53
De actuele koersen (kg): Goud: €55.497 | Zilver: €660

ACKERMANS & VAN HAAREN DRAAGT HAAR OUDERENZORGACTIVITEITEN OVER AAN AG. lees elders meer.

media,
-Stocks Sink on Earnings, Growth Fears; Bonds Gain.
-Hedge Fund Hell: How the Tech Crash Is Clobbering the Tiger Cubs.
-Ukraine Latest: Erdogan Blocks NATO on Finland, Sweden Accession.
see & read jmore on www.bloomberg.com

tijd 19.48
De Dow laat een veer 31,596.04 -1,058.55 -3.24%
De Nasdaq 11,458.88 -525.64 -4.39%

tijd 19.55
Goud $ 1.816.70 zilver $ 21,41 en platina $ 933 Gold/Silver Ratio 84.79
Olie $ 109.17 en de dollar euro 1,0475
1 bitcoin = 28.954 USA dollar

Transacties in aandelen Corbion. 2022
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
16 mei EUR 33,50. 34.585. 592. EUR 33,60. 46.461. 665. 17.38.14
17 mei EUR. 33,46 28.911. 429. EUR 33,50. 36.023. 498. 17.35.17
18 mei EUR. --------------------- EUR 31.84. 93.335. 935. 17.35.21

shortlijst
Citadel Advisors Europe LimitedJust Eat Takeaway.com N.V.NL00120157050.5317 mei 2022
Citadel Advisors LLCKoninklijke Philips N.V.NL00000095381.0017 mei 2022
Citadel Advisors LLCPostNL N.V.NL00097394160.6117 mei 2022
Citadel Advisors LLCTomTom N.V.NL00133324710.4917 mei 2022
Marshall Wace LLPAlfen N.V.NL00128171750.5917 mei 2022
Marshall Wace LLPPostNL N.V.NL00097394162.9417 mei 2022
Millennium Capital Partners LLPPostNL N.V.NL00097394160.7117 mei 2022
Millennium International Management LPPostNL N.V.NL00097394160.5217 mei 2022
Voleon Capital Management LPPostNL N.V.NL00097394161.1617 mei 2022
WorldQuant, LLCCM.com N.V.NL00127470590.5017 mei 2022
WorldQuant, LLCPostNL N.V.NL00097394160.7517 mei 2022
Citadel Advisors Europe LimitedBasic-Fit N.V.NL00118726501.2816 mei 2022

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Corbion, die op 18 mei 2022 werd gehouden. lees elders meer

Fijne avond.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL