Wall Street gemengd en Oostmarkt positief bezig. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 28/04/2022 05:39
Er zijn vreemde dingen gaande in de wereld, maar ook in de financiële wereld. Begrijpelijk is het nauwelijks. Maar laat U niet misleiden en volg UW gezonde verstand. Ook dat Europese "paspoort", ga weer meer contant betalen en doe Uw mobiel aan de kant. Daarmee wordt straks Uw gehele "LEVEN" mee geregisseerd.
Elder meer over dit Europese paspoot.
Kijk eens bij Effectenkredietinstellingen, wat kunt u daar nog doen? Geen klein geld en kennis, daar moet U naar de Centrale bank of het Hoofd kantoor bellen en de service is vrijwel nihil.
Wij hebben 3 dagen werk gehad om de code van de AVA van KLM te bemachtigen.

In de VS heerste twijfel over veel zaken.
De Dow sloot pluste licht op 33,301.93 +61.75 +0.19%
De Nasdaq terug met 2 punten naar 12,488.93 -1.81 -0.01%

In de Oostmarkt de volgende standen op dit moment en overwegend positief
in Japan de Nikkei 26.656 +270 punten
in Hong Kong de Hang Seng 20.146 +200 punten
in Australië de All Ordinaries 7.625 +78 punten
in Singapore de Straits 3.329 +8 punten.

LET OP
Mijnheer Rutte & Mevr. Kaag maken zich sterk voor een Europees Paspoort.
Daar komt alles in te staan o.a. dat je gevaccineerd bent, anders mag je dit en dat niet meer. Ook wordt alles gekoppeld aan dat "PASPOORT", je geld opnemen etc., dat is beangstigend, de Overheden weten dan alles van U, Uw bezittingen, Uw manier van inkopen doen, zeg maar ALLES. Uw gehele dagelijks bestaan komt bloot te liggen! Mogelijk al per 1 juli a.s. gaat dit in.
Dit moet gestopt worden!!!


media,
- EU Tells Gas Companies Not to Bend to Russia’s Demand for Rubles.
- Asian Currencies Slide as Dovish BOJ Gives Fresh Boost to Dollar.
- Bill Hwang’s Archegos Catastrophe Was Wilder Than Anyone Knew.
- KKR Nears Deal for French Renewable Energy Firm Albioma.
see & read more on www.bloomberg.com


De agenda voor deze week, samen met diversen berichten CBS
donderdag 28 april
AVA's Barco, Umicore.
1ste Kw. Hydratec., VEON.
In de VS BNP.

vrijdag 29 april
AVA's Flow Traders. Acomo, Besi.
1ste kw. Heijmans, Proximus, Corbion, CTAC, Brunel, Signify, Besi, Intertrust.
In de VS Consumentenuitgave
In Japan de beurs gesloten.

FIRST QUARTER PRODUCTION REPORT FOR THE THREE MONTHS ENDED 31 MARCH 2022. lees elders meer.

Het World Economic Forum verhaal,
ONZE Regering erkent juridisch bindende afspraken met World Economisch Forum.
Is dit de "opheffingsuitverkoop van/door de Regering van Nederland!?
door Ido Dijkstra.

Na flink rappelleren- normaal duurt een verzoek beantwoorden van Kamervragen maximaal drie weken, nu gingen er 90 dagen overheen- kreeg Forum voor Democratie vlak voor de Kerst eindelijk verschillende brieven boven tafel, die door het World Economisch Forum(later WEF) waren verstuurd aan leden van de Regering. Bijvoorbeeld een uitnodiging aan minster Kaag (D66) voor een bijeenkomst in Davos in januari 2021. "Om te bespreken wat voor beleid we gaan uitzetten in het post-Covid-19 tijdperk onder het thema The Great Reset"!
ook demissionair minister W. Hoekstra(CDA) kreeg zo'n brief. lees elders meer.
Het "digitale paspoort" gaat een heel belangrijke negatieve rol spelen, houdt daar extra rekening mee. Dat moet eigenlijk gestopt worden, maar HOE??

De valuta's
de dollar euro 1,0527 de Yen 1.3663 't Pond 0,8408 AU$ 1,4815 C$ 1,3507 NZ$ 1,6166 Sing$ 1,4572

Beluister dit eens!!
https://www.youtube.com/watch?v=6eohJvLB7MI
Is een undercover actie van Forum voor Democratie en Stichting Moederhart.

Edelmetaal
Goud $ 1.880,90 en zilver $ 23,16 Platina $ 914 Gold/Silver Ratio 81.18 Olie $ 100,46 en de dollar euro 1,0527
1 bitcoin = 39.287 USA dollar

EiDas
Hieruit blijkt, dat veel politici uit zijn op een luxe "macht".
Hier een interessante video om te beluisteren. Een gesprek met journalist Arno Wellens (die goed onderzoek doet en alles met documenten onderbouwd) over het Europees digitaal paspoort.

https://www.blckbx.tv/tech-media/arno-wellens-europees-digitaal-paspoort-is-verkapte-staatsgreep


Mevr. Kaag wil niet wijken voor andere zaken die NU wel van belang zijn.
60 Miljard euro's voor Jetten, dat is een "peulenschilletje" bij de EUR 100 miljard, die Duitsland gaat besteden aan Defensie.
In Nederland mag niets af van die EUR 60 miljard vindt mevr. Kaag.

Cultuur onder Vuur
Wist u dat de overheid miljarden heeft gestolen van onze pensioenen?
En dat wij in Nederland de hoogste accijns van heel Europa hebben?
In de Vuurlinie gaat deze week over de 7 redenen waarom u er op achteruitgaat. Bekijk de nieuwe aflevering: op https://www.youtube.com/watch?v=2-pCBMiHcIE

Ja, ik help met een maandelijkse donatie- ga naar
https://cultuurondervuur.nl/doneer/maandelijks?cid=1461687654&email=72qotjtwqcb03badlr9dauk3p0&utm_medium=email&utm_source=civitas&utm_campaign=newsletter-2022-02-26#main

NOG steeds niets van het Ministerie van Volksgezondheid gehoord, over de vraag: "waarom niet direct met de Pillen van dokter Elens begonnen"!
Een schande dat dat verboden werd! Dokteren zijn er toch om mensen BETER te maken!? De eed van Hippocrates d.d. 28 april 2022 nog niets gehoord. Wat hebben ze te verbergen?

Op 19 april j.l. werden alle "REMMEN" losgelaten van de Corona, dus zou het verbod op de PILLEN van dokter Rob Elens ook vrij gegeven moeten worden. Waarom houdt DEN HAAG de kiezen op elkaar!? Hadden zij iets te verbergen!?

AFM
Waarom heeft de AFM de baisse posities bij de SNS aandelen (daar schrijven wij elke dag nog over, zie elders) weggehaald. DAAR had een veiling moeten worden uitgeschreven, maar schijnbaar was 't, " voor wat, hoort wat"!
De put schrijvers moesten wel de aandelen afnemen tegen de geldende prijs!
ZEER ONREDELIJK.

Steun (geldelijke) voor Oekraïne.
Giro 5555 staat nu open voor Oekraïne,

Helpen!! JA.
Nederland zit al vol
Geert Wilders: ‘‘Natuurlijk moeten we Oekraïense vluchtelingen helpen. Het zijn echte vluchtelingen, slachtoffers van het geweld van Poetin. Maar wel in de regio, de buurlanden van Oekraïne. Want Nederland zit al vol, dankzij Rutte.’’

reactie XEA.nl
Dan maar een paar "miljard" bij Jetten vandaan. Wat moet hij met 60 miljard doen(lees verkwisten)! Stikstof is eigen geen probleem, maar een gemaakt probleem door de enorme aantal kleine "natuurgebieden".

media Spaartaks.
Compensatie van box 3 zorgt voor hoofdbrekens bij kabinet.
Puzzel rond spaartaks: wie krijgt wat terug?
DEN HAAG - De compensatie van de te hoge spaartaks is een ingewikkelde puzzel voor het kabinet. Wie wordt gecompenseerd? En geldt die compensatie alleen voor spaargeld of ook voor slechte beursjaren? Dit is stap voor stap het keuzemenu van het kabinet voor terugbetaling van de taks. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1254232767/puzzel-rond-spaartaks-wie-krijgt-wat-terug

reactie XEA.nl
Ook bij de diversen kabinetten Rutte was realisme ver te zoeken bij deze niet realistische heffingen van Box 3 vermogensrendementen.


In de media,
Niet afgeven op vermogenden.
Er is veel discussie rond de spaartaks. De jaloerse berichten over vermogende Nederlanders, die maar eens voor die arme mensen moeten betalen, zijn een steek in mijn hart. Ik ben 77 en heb nauwelijks pensioen, ik leef voor een deel van spaargeld. Qua inkomen heb ik recht op een sociale huurwoning, en recht op toeslagen en subsidies, maar dat krijg ik niet want ik heb spaargeld.
Ik heb gewerkt maar een pensioenregeling was er toen niet. Ik was getrouwd maar door een wettelijke (inmiddels herstelde) fout, heb ik geen recht op pensioen via mijn ex-man. Mijn generatie is opgevoed met sparen en zuinig zijn, met het idee van ’vele kleintjes maken één grote’.
Dat medeburgers jaloers zijn op spaargeld dat mensen tijdens hun leven vergaard hebben, vind ik walgelijk. M. H.

Aard Gas.
Groen is gas en daarom hoeven wij niet meer van het "gas" af. Dat is ook "krom", want in Duitsland en Canada gaan de burgers aan het gas. Weg "bruinkool & Olie"!
Biomassa was ook van mijnheer Timmermans.
Lees EU-klimaatdictator Frans Timmermans blijft biomassa door de strot duwen: ‘Zonder dat gaan we het niet redden!’
Er lopen meer onbegrijpelijke mensen in deze "schijn wereld"!?

Effectenkredietinstellingen
kunnen boeven worden, althans dat vinden wij.
In de media,
Zoon vindt bankafschrift van moeder: 13.000 gulden na dertig jaar niet meer te claimen. AMSTERDAM - Bij het opruimen van de zolder in 2021 vond een man een oud spaarboekje van zijn overleden moeder. Het rekeningafschrift dateerde uit september 1992 en vermeldde een saldo van ƒ13.097,03. Een dertig jaar oude meevaller? Nee, de kwestie is verjaard en ABN Amro mag het geld houden, heeft klachteninstituut Kifid bepaald. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1321688926/zoon-vindt-bankafschrift-van-moeder-13-000-gulden-na-dertig-jaar-niet-meer-te-claimen

Reactie XEA.nl
Verlopen/slapende rekeningen met saldo worden altijd op een eigen interne rekening van de Effectenkredietinstelling "overgeboekt". De oude Kaartenbak zal dat kunnen bewijzen. Maar door de automatisering hebben veel Effectenkredietinstellingen de archieven netjes geleegd. Maar de "eigen rekeningen van de bank zelf" niet, daar ligt de oplossing, maar de wil is er gewoon niet bij de instelling.
Dan konden gerechtigden zich bij de bank vervoegen en het GELD alsnog ontvangen.
Wij kennen ook een nachtcassette waarin Hlf. 50.000 zat. Ook die zou gaan vervallen na 30 jaar. Het was namelijk een onbekende nachtkluis cassette, van een andere bank.
MAAR het ligt aan de persoon van de instelling die deze "botte weigering" kan plaatsen. Royaliteit aan de KLANT zou elke Effectenkredietinstelling sieren.
Als zij dat niet doen, dan vinden wij het, dat de instellingen verworden tot "boeven"!
Is de Kifid wel onafhankelijk? Wij moesten de Kifid ook extra porren om acties te ondernemen! Jammer dat wij de regels kenden i.v.m. coulances etc. etc. in de Robeco zaak. Waar hebben ze nog meer een slecht geheugen? Het lijkt een mode te zijn geworden.

De Verenigde Naties
Nu pas gaat Guterres van de VN op bezoek bij Poetin en Zelenskiy.
Twee maanden na het begin van de Oorlog in Oekraïne. Duizenden burger doden, stel dan het elders zou zijn geweest in Afrika!?

Entree Res. Yesterday 159.500
15:59:30 A 1.02 onv. 2,100 1 Anonymous 79 CIBC K
15:56:07 A 1.01 -0.01 1,400 79 CIBC 7 TD Sec K
15:56:07 T 1.015 -0.005 100 80 National Bank 7 TD Sec K

Equinox Yesterday Vol. 1.033.900
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 9.01 -0.04 34 14 ITG 15 UBS Q
16:00:00 T 9.01 -0.04 11 14 ITG 1 Anonymous Q
16:00:00 T 9.01 -0.04 96 1 Anonymous 14 ITG Q

Solaris Yesterday Vol. 354.500
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 11.98 +0.17 300 72 Credit Suisse 1 Anonymous KQ
16:00:00 T 11.98 +0.17 100 72 Credit Suisse 39 Merrill Lynch KQ
16:00:00 T 11.98 +0.17 100 72 Credit Suisse 79 CIBC KQ

Pan American Silver Yesterday Vol. 687.000
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 31.25 -0.38 74 5 Penson 1 Anonymous Q
16:00:00 T 31.25 -0.38 68 5 Penson 53 Morgan Stanley Q
16:00:00 T 31.25 -0.38 19 5 Penson 79 CIBC Q

Rio Tinto de prijs van het aandeel = AUD$ LTD $111.63 +2.45%

BHP and She Codes create new opportunities. lees elders meer

Bunge Reports First Quarter 2022 Results. lees elders meer

Media,
David Moszkowicz (71) overleden aan lymfklierkanker.
MAASTRICHT - Drie maanden na het overlijden van zijn vader, advocaat Max Moszkowicz (95), is nu ook zijn oudste zoon David overleden. Hij werd 71. David Moszkowicz was al langer ziek. Hij leed aan lymfklierkanker. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1025242924/david-moszkowicz-71-overleden-aan-lymfklierkanker

tijd 06.34
De actuele koersen (kg): Goud: €57.411 | Zilver: €705

Financiële Wereld = onnavolgbaar geworden, mede door de algoritmische systemen en legale manipulaties door o.a. Centrale banken.
Die mogen transacties doen die U & wij niet mogelijk.
HET WEF van Klaus Schwab - World Economic Forum, waar alles door geregeld wordt voor de toekomstige NIEUWE WERELD, belooft weinig goeds voor de burgers in de landen van deze wereld.
De machtigen bepalen wat goed voor U is. Daarom moeten we zogenaamd mensen uit de derde wereld hier hebben, omdat er een "tekort". is aan werknemers. Gelooft U dit!? Wij niet, het is een manier om de wereld "Bevolking". te vermengen en dan kunnen de "Machtigen" HUN doel bereiken.
Een schijn(heiligen) wereld, van "LIST & BEDROG"!
Is dat de reden dat mijnheer Rutte 13 uur stond te liegen? Hij wilde weer Premier van Nederland worden, om zo mijnheer Klaus zijn idealen te kunnen en blijven verdedigen.


Reactie XEA.nl
In de ruim 60 jaren ervaring van de "Maatschappij", kunnen wij zie hoe op een slinkse manier al vroeg begonnen is, om daar dit bijzondere ideaal tot te groeien.

media,
Japanse duizendknoop herkennen of afgraven? Raadpleeg deze infobladen. lees elders meer.

Newcrest Quarterly Exploration Report figures. lees elders meer

Brussel
wil meer MIGRANTEN naar EU halen.
Deze moeten zich "VERMENGEN" met de Europese bevolking!
Het doel van het World Economic Forum! van Klaus Schwab

media,
Q1 2022 Trading Update Record $43.6m portfolio contribution in first quarter - Anglo Pacific Group. lees elders meer.

Unilever, strong execution in challenging conditions. lees elders meer

tijd 11.00
De Europese beurzen goed gemutst na de Koningsdag. Waar halen ze dat positieve vandaan!? Dit is niet normaal dit soort reacties, wij missen 't realisme.

Equinox Gold Announces Positive Drill Results from the Bahia Belt in Brazil.
lees elders meer

Dynacor
MONTREAL, April 27, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — Dynacor Gold Mines Inc. (TSX: DNG) (Dynacor or the Corporation) announced its monthly dividend. The declaration of a dividend payment of C$0.0083 per common share will be payable on May 19, 2022, to shareholders of record as of the close of business on May 9, 2022. This dividend represents the twenty-sixth (26th) dividend and (16th) sixteenth monthly payment made to shareholders. The Corporation’s monthly dividend qualifies as an “eligible dividend” for Canadian income tax purposes.
The payment and increase of dividends are at the discretion of the Board and will depend on the Corporation’s financial results, cash requirements, prospects and other factors deemed relevant by the Boar

tijd 13.49
Olie $ 101,55 en de dollar euro 1,0504
1 bitcoin = 39.695 USA dollar

tijd 13.55
Uitbundige stemming op de Europese beurzen en Wall Street daarop verder te willen gaan. Meta liet goede resultaten zien. Wat een vreemde reacties allemaal, begrijpen doen wij dit niet.

Avantium, EPBP geeft tussentijdse goedkeuring om meerlaagse PET/PEF-verpakking toe te laten in de recyclingstroom van PET-flessen. lees elders meer.

RELX Dividend 0ver 2021
Dividend
Your Board has recommended a final dividend for 2021 of 35.5p
per ordinary share. Subject to approval by shareholders, the
dividend will be paid on 7 June 2022 to shareholders appearing on
the Register of Members at the close of business on 29 April 2022.
The Euro equivalent of the final dividend for 2021 will be
announced on 23 May 2022.

media,
New sustainable polymers for European automotive market using chemical recycling
lees elders meer

In de VS
-The initial weekly jobless claims dropped by 5,000 to 180,000 in the week to Saturday, meeting market expectations.
- Today, Commerce Department said the advanced estimate showed U.S. Q1 GDP fell 1.4% versus markets' expectations of a 1% increase.

media,
-U.S. Economy Unexpectedly Shrinks for First Time Since 2020.
-Passenger Trains in India Make Way for Coal to Stop Power Crisis.
-Europe Seeks to Draw Tougher Line on Russian Gas Threat.
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 15.35
De Dow 33,399.24 +97.31 +0.29%
De Nasdaq 12,658.87 +169.94 +1.36%

media,
Vitamin D, omega 3 and exercise combo may reduce cancer risk by 61%.
“This is the first randomized controlled trial to show that the combination daily vitamin D3, supplemental marine omega 3s, and a simple home exercise program may be effective in the prevention of invasive cancer among generally healthy and active adults aged 70 and older,” Dr. Heike Bischoff-Ferrari, at the University Hospital Zurich, says. see & read more on
https://www.nutritioninsight.com/news/vitamin-d-omega-3-and-exercise-combo-may-reduce-cancer-risk-by-61.html

tijd 16.00
De Dow 33,412.78 +110.85 +0.33%
De Nasdaq 12,573.33 +84.40 +0.68%
Ook Wall Street goed gemutst.

media,
Spaarders krijgen compensatie voor oneerlijke taks, geen tegemoetkoming beleggingen. Dat schrijft staatssecretaris Marnix van Rij (Financiën) in een brief aan de Tweede Kamer. „Mensen met spaargeld worden belast op basis van de actuele spaarrente. De laatste jaren was dat bijna 0%”, aldus de bewindspersoon.
lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1553044308/spaarders-krijgen-compensatie-voor-oneerlijke-taks-geen-tegemoetkoming-beleggingen

tijd 17.20
De Dow 33,476.69 +174.76 +0.52%
De Nasdaq 12,628.23 +139.30 +1.12%

tijd 17.25
De actuele koersen (kg): Goud: €57.599 | Zilver: €702

tijd 17.37
De AEX 705,39 +9,04 +1,3% Just EAT EUR 25,32 +1,06 vol. 3.445.800
De Midcap 1.037,63 +0,39 +0.04% InPost EUR .084 +59ct vol. 1.981.365
De Smallcap 1.393,60 -3,99 -0,29% TomTom EUR 8.015 +18,5ct vol. 605.604

tijd 17.47
De Bel 20 4.090,54 -16,59 -0,4% D'Ieteren EUR 156.00 +5,30 vol. 50.633
De CAC 6.494,87 +49,61 +0,77% WorldLine EUR 38.02 +2,28 vol. 852.984
De DAX 13.960.09 +166.15 +1.2% Zalando EUR 36.87 - 5.33 vol. 77.0

Transacties in aandelen Corbion. 2022
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
25 apr. EUR 29,38. 54.705. 678. EUR 29,48. 81.732. 755. 17.35.26
26 apr. EUR -----------------------EUR 29,00. 51.496. 549. 17.35.27
27 apr. EUR 29,50. 47.812. 568. EUR 29,56. 59.767. 632. 17.35.27
28 apr. EUR 30,14. 49.226. 457. EUR 30,20. 67.968. 523. 17.35.01

shortlijst
AHL Partners LLPJust Eat Takeaway.com N.V.NL00120157050.5027 apr 2022
CapeView Capital LLPBasic-Fit N.V.NL00118726500.6127 apr 2022
Citadel Advisors LLCPostNL N.V.NL00097394160.7027 apr 2022
HRTEU LimitedPostNL N.V.NL00097394160.5127 apr 2022
Marshall Wace LLPPostNL N.V.NL00097394161.8027 apr 2022
Marshall Wace LLPUnibail-Rodamco-Westfield SEFR00133262460.7027 apr 2022
Millennium Capital Partners LLPPostNL N.V.NL00097394161.5627 apr 2022
Millennium International Management LPPostNL N.V.NL00097394161.0827 apr 2022
Qube Research & Technologies Ltd.ABN AMRO Bank NVNL00115405470.5227 apr 2022
BlackRock Investment Management (UK) LimitedAperam S.A.LU05699744040.5326 apr 2022
BlackRock Investment Management (UK) LimitedUnibail-Rodamco-Westfield N.V.FR00133262460.5926 apr 2022
Citadel Advisors Europe LimitedJust Eat Takeaway.com N.V.NL00120157050.4126 apr 2022
Davidson Kempner European Partners, LLPBE Semiconductor Industries N.V.NL00128664121.0126 apr 2022
Jericho Capital Asset Management L.P.Just Eat Takeaway.com N.V.NL00120157050.8426 apr 2022
Marshall Wace LLPABN AMRO Bank NVNL00115405470.9926 apr 2022
Odey Asset Management LLPAlfen N.V.NL00128171750.5826 apr 2022
Sandbar Assest Management LLPSignify N.V.NL00118213921.0026 apr 2022
BlackRock Investment Management (UK) LimitedUnibail-Rodamco-Westfield N.V.FR00133262460.6025 apr 2022

tijd 18.01
De actuele koersen (kg): Goud: €57.765 | Zilver: €703

tijd 18.02
Entree Res. Today vol. 18.300
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:23:25 T 0.98 -0.035 600 1 Anonymous 1 Anonymous K
11:23:25 T 0.98 -0.035 400 1 Anonymous 5 Penson K
11:21:00 T 0.97 -0.045 100 1 Anonymous 85 Scotia K

Equinox Today Vol. 347.100
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:47:29 X 9.09 +0.08 300 79 CIBC 79 CIBC K
11:47:15 X 9.09 +0.08 100 53 Morgan Stanley 53 Morgan StanleyK
11:46:45 X 9.09 +0.08 100 1 Anonymous 79 CIBC K

tijd 18.04
Solaris Today Vol. 153.600
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:49:12 O 12.08 +0.10 100 1 Anonymous 1 Anonymous K
11:44:02 A 12.04 +0.06 100 79 CIBC 72 Credit Suisse K
11:44:02 A 12.05 +0.07 100 79 CIBC 1 Anonymous K

Pan American Silver Today Vol. 261.400
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:50:05 A 31.44 +0.19 100 65 Goldman 1 Anonymous K
11:49:24 O 31.45 +0.20 100 1 Anonymous 1 Anonymous K
11:49:02 X 31.45 +0.20 100 79 CIBC 1 Anonymous K

Fijne avond en voor straks eet smakelijk



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL