Wall Street was wisselvallig, maar sloot in de plus. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 13/01/2022 05:41
Een wisselvallige dag gisteren op Wall Street, "angst & Hoop wisselde elkaar af. De een verwacht een latere rente verhoging van de FED en de andere dacht een snellere! Wie het weet mag het zeggen, maar de "inflatie" zal het woord van 2022 worden. Houdt daar rekening mee, want de aandelen stijgen samen met het "edelmetaal" en dat is strijdig! Dus wie zal er het beste uit deze "botsing". komen!?
In de VS reageerde de Dow met een kleine plus op 36,290.32 +38.30 +0.11%
De Nasdaq 15,188.39 +34.94 +0.23%

Wat een beschamende handel zien wij steeds, Waarom kon Takeaway zo groeien, met kleine "hoeveelheden" (lees enkele aandelen transacties doen. De bewijzen hebben wij vastgelegd) en je kon zo met een hogere prijs voor het aandeel Takeaway je concurrent overnemen. Zo hebben wij meer fondsen vast gelegd. Wat gebeurde er de afgelopen tien jaar bij Oranjewoud en de laatste 20 jar bij CSM en nu Cobion!? DIT "kon & kan" door FALEND TOEZICHT.
Kijk eens naar de vastlegging op het dagadvies van gisteren 12/1/22 over Corbion, veelvuldig 1 stukje, dit is toch geen handel, vindt U! In het verleden waren er minimum voor transacties qua prijsvorming, OOK dat is losgelaten!

De opinie van Prof. dr. ir. G. Berkhout liegt er niet om Mijnheer Rutte en zijn "ploeg"! Deze is te vinden in de Telegraaf van 7 januari j.l. pagina T19

Landsbestuur nodig met verstand van zaken.
Klimaat, stikstof, wonen, asiel en corona: de vele crises waarmee Nederland kampt, laten zien dat er iets fundamenteels mis is met de wijze waarop ons land wordt bestuurd, schrijft Guus Berkhout. Hij heeft daarom een dringend advies voor de nieuwe kabinetsploeg.

Een regering wordt geacht de grote problemen in ons land op te lossen. Helaas hebben de afgelopen kabinetten het tegenovergestelde laten zien. In plaats van problemen op te lossen, maakten bewindslieden er een crisis van. Denk aan de klimaatcrisis, coronacrisis, stikstofcrisis, woningcrisis, asielcrisis, enz. Er is iets fundamenteels mis met de manier waarop ons land wordt bestuurd.

Ja, de aarde warmt op sinds de Kleine IJstijd (sinds 1750), maar harde klimaatfeiten tonen aan dat er géén klimaatcrisis is en dat de angstscenario’s er helemaal naast zitten. CO2 is geen vervuiler, integendeel, CO2 is essentieel voor al het leven op aarde. Meer CO2 zorgt er ook voor dat de landbouw meer produceert. Waarom horen we daar niets over?

zie & lees verder op
https://digitalekrant.telegraaf.nl/static/cci/index.html?epub=https://digitalekrant.telegraaf.nl/cdn/premium/584daa044a7e15be2f7f3590389ba315/web/OPS/cciobjects.json#/pages/18

Zal het nieuwe Kabinet, net als de voorgangers, niet willen luisteren naar de Wetenschappers en wel achter de "hysterie & gekte" aan lopen? Dat zie je met ene mijnheer Timmermans, Biomassa was de vinding! Elders bomen "kappen" en hier "kneuzen" & verbranden!

Ik sluit af met een advies aan de kandidaat-leden van het nieuwe kabinet. Alvorens op het bordes te gaan staan, denk nog eens heel goed na en accepteer alleen een portefeuille waar u écht verstand van heeft!

Guus Berkhout is emeritus hoogleraar geofysica, lid van de KNAW en president van CLINTEL

Maar er wordt niet naar de burgers/kiezers geluisterd, geen vernieuwing, want 't is oude "wijn in nieuwe zakken"!

In de Oostmarkt lijken de wonderen ook plaats te vinden.
Maar er blijven wel zorgen over de "Spelen" in China en het de "vastgoed sector met o.a. Evergrande, maar de media zwijgt, het komt de Machthebbers niet uit, ondanks de problemen, die er WEL zijn!

In de Oostmarkt een terughoudende stemming, met de volgende standen op dit moment.
in Japan de Nikkei 28.541 -223 punten
In Hong Kong de Hang Seng 24.413 +11 punten
In Australië de All Ordinaries 7.797 +35 punten ('t edelmetaal effect)
In Singapore de Straits 3.252 -2 punten

in de media,
- Asia Stocks Steady, Futures Dip as Rate Hikes Eyed.
Get the latest updates what's happening global markets today.
- Taiwan’s Largest Financial Group ‘Looking Forward’ to Fed Rate Hikes.
-U.K. Energy Supplier Ovo to Cut 1,700 Jobs as Crisis Bites.
It sparked outrage by suggesting customers keep warm by eating ginger and cuddling pets.
-see & read more on www.bloomberg.com

De agenda voor deze week, samen met diversen berichten van het CBS.
donderdag 13 jan.
4de kwartaal cijfers Fastned en Flow Traders.

vrijdag 14 jan.
in de VS Detailhandelscijfer en Industriële Productie.

De MENSHEID wordt/werd al bijna 2 jaar genezing onthouden!
Waarom werden deze pillen van Dokter Elens en diens collega's niet massaal gebruikt!?

Wij leven op dit moment in zoveel crisissen,(lees de opinie van Prof. dr. ir. G. Berkhout ook eens) niets over de anderen, alleen de corona crisis wordt besproken & klimaat.
Krediet, schulden, honger, huizen, eenzaamheid(vooral in deze tijd extra voelbaar)etc. etc. die worden nauwelijks genoemd. In Jemen al 9 jaar ellende en hongersnood en vooral onder de kinderen.
Waar is de aandacht van de "leiders in de wereld" voor deze crisissen!?

Waarom herhalen wij diversen stukjes over de gang in de wereld?
Het blijft voor ons een zorg, dat de Burgers, particuliere beleggers, zo "misleidt". worden door de Leiders van/over de landen. ER is nauwelijks meer een bekwaam Leiderschap in de wereld, waar "Burgers op kunnen vertrouwen"!
Burgers(dus ook beleggers) worden het "slachtoffers" van de "Macht" die de Bilderberg Groep en de 20 tot 25 Effectenkredietinstellingen uitstralen. Dat zijn een voor niet te begrijpen (be)handelingen!


Wij schrijven al heel lang over deze Dokter Elens, die werd, samen met collega's verboden zijn pillen als medicijn aan zieken (lees corona hebben patiënten te verstreken). Waren niet uitgetesten, zei de Gezondheidsdienst te Den Haag, maar WEL bestaande! Een boete kregen zij, als zij door zouden gaan met het genezen van ziek wordende mensen in de "praktijk"!
Welk falende instantie kan & mag GENEZING van mensen verbieden???
Huisarts Rob Elens uit Limburg zegt een geneesmiddel voor corona te hebben gevonden. Hij heeft negen mensen die positief waren getest op corona kunnen genezen. De patiënten, 60- tot 80-plussers, hadden onderliggende aandoeningen en waren binnen vier dagen klachtenvrij.

Het gaat om een combinatie van hydrochloroquine, zink en azitromycine, een oud malariamiddel.

De valuta's
de dollar euro 1,1443 de Yen 1.3111 't Pond 0,8345 AU$ 1,5695 C$ 1,4301 NZ$ 1,6680 Sing$ 1,5406

NOG steeds niets van het Ministerie van Volksgezondheid gehoord, over de vraag: "waarom niet direct met de Pillen van dokter Elens begonnen"!
Een schande dat dat verboden werd! Dokteren zijn er toch om mensen BETER te maken!? De eed van Hippocrates
d.d. 11 januari 2022

Elens roept/riep ook andere huisartsen op zijn voorbeeld te volgen. “Ik ben niet bang om het te geven. Het ligt bij elke apotheek in Nederland. Ik zou mijn collega’s willen zeggen: begin hiermee, het land heeft het nodig.”
Matige tot ernstige klachten, aldus Dokter Elens

- Maar de video waarin hij dat uitlegt is geblokkeerd, overtuig Uzelf.
https://www.ninefornews.nl/huisarts-uit-limburg-geneest-coronapatienten-in-4-dagen-het-ligt-bij-elke-apotheek/

Redactie XEA.nl
Nu zitten we al meer dan bijna 2 jaar met halve maatregels en woordvoerders, die DEZE OPLOSSING verzwijgen. Met welk gezond verstand is dit nog te BEGRIJPEN!

Wordt de wereld niet op zijn KOP gezet!?

Respect & eerbied voor de medemens mogen wij in dit Nieuwe Jaar 2022 wel eens op het "HOOFD MENU" van aandacht zetten.
Of is het "geduld de liefde van 't uitstel!?


Een ramp voor Nederland. Nog meer immigratie en islam, miljarden naar klimaat, bezuinigingen op de zorg, nul extra koopkracht en vreselijke lockdowns. De PVV zal als grootste oppositiepartij vanaf dag 1 snoeiharde oppositie voeren!’’

Ook de FED's strategie is het drukken van goud, samen met andere Centrale banken & grote partijen en ook de BIS!
De edelmetalen laten nog steeds een dagelijks patroon zien, maar de situatie verandert, de Centrale Banken hebben met hun "foute strategie", zichzelf in de vingers gesneden. Wij zien een grotere vraag naar het edelmetaal, als dekking voor de alsmaar groeiende schuldenlasten in de wereld en de inflatie neemt toe. En de Overheden willen niet dat de particulier in het edelmetaal gaat. . Dood geld!

Het edelmetaal reageert "nauwelijks"!
Goud $ 1.827,30 Zilver $ 23,17 en Platina $ 977 Gold/Silver Ratio 78,85

Olie $ 82,45 en de dollar euro 1,1443
1 bitcoin = 43.607 USA dollar
1 ripple = 0,79074 USA dollar

SCHULDENLASTEN!
De toename van de schuldenlasten in de wereld gemeten door het Institute of International Finance(IIF) nam in 2021 toe met USA$ ca. 30 biljoen(ca. 10% stijging) van de huidige wereld schuld naar ca. USA$ 300 biljoen. Of meer dan 't drievoudige van de totale wereld BBP.


In de media,
Banken willen geen spaargeld meer hebben. ABN AMRO en ING gaan dit jaar 2022 geen rente meer op spaargelden betalen. In het verleden hadden de Effectenkredietinstellingen een "kredietrestrictie" en aan de hand van het totaal bedrag aan "spaargelden" mochten zij kredieten/leningen/hypotheken/PL's e.a. soorten van gelden verstrekken. Nu maken zijzelf geld uit het NIETS!!
Maar als U niet meer kan betalen, dan wordt het onderpand wel in beslag genomen en geveild/verkocht. Geld waar niets voor gedaan is(lees gewerkt), krijgt KRACHT/DADEN! IS DAT NIET VREEMD!? Daarom kan dit maken van (lees zelf) niet langer. doorgaan!

Onbegrijpelijk, er zijn nauwelijks nog regels!!! In het verleden, moesten Effectenkredietinstellingen spaargeld hebben (dynamisch en Statisch), van dat Statische spaargeld konden zij hypotheken, en andere soorten van leningen & kredieten uitzetten.
Daarom kunnen zij (de banken e.a. instellingen) nu vrijwel alles naar hun hand zetten. De DNB is mede oorzaak van deze manier van "geld maken"!
Waarom heeft de DNB deze regels verruimd of weggelaten (Kredietrestrictie)!?
Daarom willen de Effectenkredietinstellingen van UW spaargeld af en eisen een boete rente en sturen U weg met UW geld!

Eisen van, ik wil Uw contante geld niet meer, Betalen voor biljetten van 200 & 500 etc. etc. Maar de DNB houdt wijselijk hun mond, waar & wat hebben Burgers nog in te brengen!?

AFM
Waarom heeft de AFM de baisse posities bij de SNS aandelen (daar schrijven wij elke dag nog over, zie elders) weggehaald. DAAR had een veiling moeten worden uitgeschreven, maar schijnbaar was 't, " voor wat, hoort wat"!
De put schrijvers moesten wel de aandelen afnemen tegen de geldende prijs!
ZEER ONREDELIJK.

Woning tekort?
Ach een gemaakt probleem
Er komen jaarlijks tienduizenden "GELUKSZOEKERS" in Nederland.
Afghanistan was het bewijs, daar waren velen "gelukszoekers" op vakantie en moesten met spoed terug naar Nederland en MET voorrang!
Zo worden wij "bedondert"!!
Wijlen koningin Juliana zei in de jaren 1960 dat Nederland OVERVOL was en toen waren er ca. 11.0 miljoen inwoners, Nu 17,5 miljoen en weer is Nederland niet VOL!
Toch krijgen de "gelukszoekers voorrang voor een woning, is dat niet "discriminatie tegen over de Burgers van Nederland die OOK een WONING zoeken"!


SCHULDENLASTEN!
De toename van de schuldenlasten in de wereld gemeten door het Institute of International Finance(IIF) nam in 2021 toe met USA$ ca. 30 biljoen(ca. 10% stijging) van de huidige wereld schuld naar ca. USA$ 300 biljoen. Of meer dan 't drievoudige van de totale wereld BBP.


Aard gas
daar moeten wij vanaf, maar waarom moeten de Duitsers en de Canadese dan aan het aardgas?
Er is schaarste aan "gas", maar de oud President Trump waarschuwde voor het "Russische gas"! Teveel afhankelijk voor de gas uit Rusland kan later problemen opleveren en daar had Trump gelijk in.
Want, Gaspijp Nord Stream 2 wordt afgebouwd met omzeilen sancties VS.
De Verenigde Staten draaien de duimschroeven aan om Nord Stream 2 te stoppen.
Het doorgaan met de bouw is een slecht idee, verklaart desgevraagd CDU-partijbons Friedrich Merz. De jurist die het komend jaar gemunt heeft op het partijvoorzitterschap en het kanselierschap, pleit voor stilleggen.

Voor meer, ga naar https://www.naked-energy.nl/nieuws/gaspijp-nord-stream-2-wordt-afgebouwd-met-omzeilen-sancties-vs/
Voor het gehele verhaal. De GASprijs is een speelbal van Poetin en andere partijen geworden! Het "voorschot". op de toekomstige gas toevoer.

media, PVV
Ik wil mijn land terug
Geert Wilders: “Dit is niet mijn Nederland of Europa meer. Ik wil mijn land terug. Onze cultuur terug.
Sluit de grenzen voor nog meer asielzoekers, stop de immigratie uit islamitische landen zet in op massale remigratie.“

Uitkoop regeling van aandelen Oranjewoud.
Verschillende lezers hebben zich al bij XEA.nl aangemeld (doet U dat ?
Een mailtje naar redactie XEA.nl en Uw NAW gegevens en wij zullen namens U actie voeren.
Uitkoop regeling Oranjewoud, is nog geen "gelopen race". voor G. Sanderink. XEA.nl zal proberen de laatste twee successen te herhalen en proberen er zeker 2 euro's bij te halen. Ons doel is een nog hoger BOD.

Het gehele tussen arrest
https://linkeddata.overheid.nl/front/portal/document-viewer?ext-id=ECLI:NL:GHAMS:2021:3980

Vindt U de bieding van Sanderink Investment van EUR 6,10 OOK te laag?
Wij voeren actie tegen deze bieding en meldt U aan met Uw NAW gegevens en aantal aandelen bij redactie@xea,nl
Dank voor Uw medewerking.
Bij Econosto en Simac waren wij van XEA.nl ook succesvol.


Equinox Yesterday Vol. 1.192.400
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 8.74 +0.22 50 72 Credit Suisse 5 Penson Q
16:00:00 T 8.74 +0.22 72 1 Anonymous 5 Penson Q
16:00:00 T 8.74 +0.22 98 79 CIBC 5 Penson Q

Solaris Yesterday Vol. 414.700
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 15.22 +0.33 100 80 National Bank 39 Merrill Lynch KQ
16:00:00 T 15.22 +0.33 200 1 Anonymous 1 Anonymous KQ
16:00:00 T 15.22 +0.33 700 1 Anonymous 1 Anonymous KQ

media CBS
Het aantal inwoners van Nederland = 17.600.781

media,
Het Duitse Kleef bloeit op door Nederlanders: ’Jullie lockdown is booster voor onze omzet’ zie meer op dft.nl

tijd 06.33
De prijs van het aandeel Rio Tinto -AUD$ LTD $111.70 +4.13 %

media Bunge
Bunge Limited Schedules Fourth Quarter 2021 Earnings Release and Conference Call
Lees elders meer.

media,
Wanneer is contant geld verdacht? 5 vragen
AMSTERDAM - Bij banken gaan steeds vaker het loket dicht voor klanten die grote sommen contant geld willen storten. Is contant geld bij voorbaat al verdacht? Vijf vragen. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1691546524/wanneer-is-contant-geld-verdacht-5-vragen

media Gas prijs
Energiebureau IEA: Rusland schuldig aan hoge Europese gasprijs
PARIJS (ANP/BLOOMBERG) - Rusland is schuldig aan de hoge Europese gasprijzen omdat het land de aanvoer van gas naar Europa niet verder verhoogt, terwijl dat wel zou kunnen. Dat heeft het hoofd van het Internationaal Energie Agentschap (IEA) gezegd. Door de hoge gasprijzen lopen Europese economieën schade op, bijvoorbeeld omdat huishoudens en bedrijven veel meer geld kwijt zijn aan energiekosten. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1605209589/energiebureau-iea-rusland-schuldig-aan-hoge-europese-gasprijs

tijd 06.43
De actuele koersen (kg): Goud: €51.317 | Zilver: €651

media,
Wel winst, geen dividend: WeTransfer moet groeiaandeel worden!
Ga dit ook een Takeaway qua prijsvorming worden!? Op dit moment zijn de aandelen prijs ZWAAR overgewaardeerd, dus snel nog naar de beurs.

media,
Filo Mining Reports 64m at 1,214 g/t Silver at Filo del Sol. lees elders meer

INTRADAY PRICE Corbion
12/01/2022
TIME PRICE SHARES TYPE
11:43:04 39.02 20 Retail Matching Facility
11:34:30 39.06 31 Exchange Continuous
11:34:30 39.06 74 Exchange Continuous
11:31:59 39.12 1 Exchange Continuous
11:28:28 39.06 26 Exchange Continuous
Zo worden fondsen bewerkt door manipulatie
INTRADAY PRICE Corbion
12/01/2022
TIME PRICE SHARES TYPE
16:58:22 39.24 44 Retail Matching Facility
16:58:22 39.24 140 Retail Matching Facility
17:04:55 39.20 1 Exchange Continuous
17:06:30 39.18 1 Exchange Continuous
17:06:30 39.18 1 Exchange Continuous
vol. 21.745 -22 ct. Dit is dagelijkse kost en gaat al vele jaren door.
Een schande en een falend toezicht, die nauwelijks "handels kennis heeft!

Corbion
INTRADAY PRICE
12/01/2022
TIME PRICE SHARES TYPE
17:15:45 39.16 1 Exchange Continuous
17:15:45 39.16 1 Exchange Continuous
17:14:39 39.16 19 Exchange Continuous
17:14:39 39.16 1 Exchange Continuous
17:14:39 39.16 1 Exchange Continuous
Geachte Toezichthouders is dit handel!?
Waarvoor die toezicht voor? Om de handel eerlijk en orderlijk te laten verlopen. AFM wat staat er op UW website? Haal dat er eens snel af, want het is beschamend dat te lezen. U verzaakt UW taak als toezichthouder.
INTRADAY PRICE
12/01/2022
TIME PRICE SHARES TYPE
17:20:17 39.18 34 Exchange Continuous
17:19:35 39.20 3 Exchange Continuous
17:18:55 39.20 4 Exchange Continuous
17:15:45 39.16 1 Exchange Continuous
17:15:45 39.16 1 Exchange Continuous


INTRADAY PRICE
12/01/2022
TIME PRICE SHARES TYPE
17:28:05 39.18 24 Exchange Continuous
17:28:05 39.18 1 Exchange Continuous
17:28:05 39.18 1 Exchange Continuous
17:27:19 39.20 59 Exchange Continuous
17:27:19 39.20 221 Exchange Continuous

CENTRAL ORDER BOOK 17.30.00 uur
# SHARES BID PRICE ASK PRICE SHARES #
17 34.531 MKT MKT 1,285 10
1 55 41.12 35.32 2 1
1 26 39.10 35.54 847 1
1 321 39.04 37.24 40 1

INTRADAY PRICE
12/01/2022
TIME PRICE SHARES TYPE
17:35:27 39.12 9 Auction
17:35:27 39.12 5 Auction
17:35:27 39.12 119 Auction
17:35:27 39.12 37 Auction
17:35:27 39.12 98 Auction

Zo werkt het, wie heeft met dit soort handel nog vertrouwen dat er normale handel in dit fonds en niet alleen in dit fondsen maar bij meerdere fondsen gebeurd dit. Schamend en dat noemt zich transparantie, eerlijk en betrouwbaar.
Waarom volgen wij dit fonds!? Omdat de oud CFO dhr K. Kramer ons toentertijd vroeg XEA.nl willen jullie hiermee doorgaan, nadat wij met films en andere vreemde handel hen had overtuigd, dit is geen normale handel in CSM nu Corbion.

Dit staat op de website van de AFM
De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten. Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.
Oordeelt U zelf! Waar of niet waar?
Wij vinden dit beschamend dat dit soort handel al jaren doorgaat!

tijd 10.11
De AEX licht hoger en een licht herstel voor Philips, de AEX 792 +1.56 +0.2%
Philips EUR 28,28,935 +36ct vol.ruim 2 miljoen.

media,
Tijd en geld nodig voor biologische bomen. lees elders meer.

media Fagron
Fagron publiceert ESG doelstellingen voor 2022. lees elders meer

Corbion EUR 39,18 +6ct vol. 11.467
Corbion bij 11.139 omzet = 132 transacties INTRADAY PRICE
13/01/2022
TIME PRICE SHARES TYPE
10:02:59 39.30 31 Exchange Continuous
10:02:15 39.30 25 Exchange Continuous
10:02:15 39.30 50 Exchange Continuous
10:01:04 39.32 185 Exchange Continuous
09:52:53 39.36 41 Exchange Continuous
Ze lezen mee, de partijen. Wat een "helden"!
Wij slaan alles feiten op en als de mogelijkheid zich voor doet. Zullen wij de gegevens aan de tegenpartij doen toekomen.
Toezicht is er nauwelijks. Ook deze partijen moeten zich schamen.
Want in deze WERELD is het RECHT, 't grootste ONRECHT. Zoals ook de Regeringen Rutte hebben gegrossierd. Voorbeeld doet volgen.

tijd 10.29
De Goudprijs in Euro Per Kg 51.055,24 en de Zilverprijs in Euro Per Kg 649,37

INTRADAY PRICE Corbion
13/01/2022
TIME PRICE SHARES TYPE
10:13:38 39.18 7 Exchange Continuous
10:13:38 39.18 8 Exchange Continuous
10:12:46 39.20 12 Exchange Continuous
10:12:46 39.20 33 Exchange Continuous
10:11:23 39.20 7 Exchange Continuous
volume 11.467 = 147 transacties. Zo werkt 't al jaren en wat haalt "toezicht". dan uit!? Eerlijke en transparante effecten handel ziet er in onze ogen anders uit. Dit had onze "nestor als rapporteur aan de DNB eens moeten doen", dan had hij zo buiten de deur gestaan. Hij zou zich "dood schamen", maar dat doet de CEO van Nederland ook niet. Wel 13 uur staan te liegen en nog weer CEO van Nederland willen worden. Dus schamen is er niet bij.
Dit heeft niet met de handel in Effecten te maken, maar geeft wel aan, wat is nog de JUISTE MORAAL in Nederland. Geld - Macht & aanzien bepalen 't "RECHT & ONRECHT in dit Land"!

DAAG XEA. voor het Gerecht, dan zullen wij een boekje open doen met allemaal vast gelegde & helder transacties die geen handel zijn! Alleen gemaakte handel met algoritmische systemen.
DAAROM willen de Toezichthouders NIET meewerken aan schonere handel, want ZIJ kunnen zorgen dat de handel weer schoner wordt, door "Herinvoering van nummers en een beperkte omzet, met minimum eisen. Zoals ook elders dit soort eisen zijn, die zijn NIET notering gevoelig. Digitale nummers zijn mogelijk, want de Bitcoins hebben die ook. Wij hebben in het verleden de AFM daarop gewezen, waren niet gewillig, en schreven naar de Nationale Ombudsman, wij hebben de afgelopen drie jaar circa 300 opmerkingen e.a. verzoeken van XEA.nl gehad. Wij hebben tekort mankracht om daar aan te voldoen.
Onze conclusie is: Eenmaal herinvoering van nummers aan de digitale aandelen- obligaties e.a. producten, dan is de markt al zeker voor 80% schoner en dan heb je als Organisatie al veel minder controles uit te voeren!! Dus tijd over voor het andere werk.

Elke belegger wil een eerlijke, transparante, betrouwbare en begrijpelijke handel, of zien wij dit verkeerd?

INTRADAY PRICE Corbion Viol. 11.652 transacties 151 aantal.
13/01/2022
TIME PRICE SHARES TYPE
10:18:36 39.20 48 Exchange Continuous
10:18:36 39.20 36 Exchange Continuous
10:18:36 39.20 32 Exchange Continuous
10:18:36 39.20 69 Exchange Continuous
10:13:38 39.18 7 Exchange Continuous

tijd 10.49
Olie $ 82,50 en de dollar euro 1,1475

tijd 10.50
De AEX 792,70 +2,26 +0,29% ASMI, ASML en Besi de stijgers in de AEC, Besi EUR 79,46 +4,08 vol. 379.000

tijd 10.53
De Bel 20.4.239.68 -24.5 -0.57% Umicore EUR 33.89 -74ct vol. 163.000

tijd 10.54
De CAC 7.206.27 -30.92 -0.43% Renault EUR 33,07 +67ct vol. 236.239 Ook zo'n daghandel fonds waar van alles mogelijk is. Tegen de dag trend in wisselvallige prijsvormingen.

tijd 10.57
De DAX 15.990.15 -20.17 -0.13% Deutsche Bank EUR 12,00 -19,6 ct vol. 7,2 miljoen.
Opvallend de AEX in de plus. OORZAAK geen juist wegingen en alleen op omzet gebaseerde indices. Kijk ASMI, AMSL en Besi. Maar ook Adyen en Prosus en de steeds wisselende indices qua fondsen. Hup UMG erin en dan in de media, de AEX steeg met zoveel punten in 2021. Nu worden steeds appels & peren met elkaar vergeleken.

INTRADAY PRICE Corbion vol. 12.052 en 162 transacties.
13/01/2022
TIME PRICE SHARES TYPE
10:37:58 39.32 30 Exchange Continuous
10:37:58 39.32 13 Exchange Continuous
10:34:02 39.30 100 Exchange Continuous
10:34:00 39.26 64 Exchange Continuous
10:34:00 39.26 17 Exchange Continuous
Updated 13/01/2022 11:01 CET

media Total
TotalEnergies strengthens its position as the leading bidder for solar power on buildings in France. lees elders meer.

Solvay to collaborate with Trillium on bio-based acrylonitrile for carbon fiber applications. lees elders meer.

INTRADAY PRICE Corbion vol.12.052 aant. transacties 162.
13/01/2022
TIME PRICE SHARES TYPE
11:19:58 39.28 38 Exchange Continuous
11:19:58 39.26 61 Exchange Continuous
11:11:55 39.24 183 Exchange Continuous
11:09:07 39.22 81 Exchange Continuous
11:08:57 39.22 34 Exchange Continuous
Updated 13/01/2022 11:37 CET

INTRADAY PRICE Corbion vol. 17.299 268 aant. transacties
13/01/2022
TIME PRICE SHARES TYPE
12:33:34 39.12 33 Exchange Continuous
12:33:34 39.14 15 Exchange Continuous
12:29:12 39.16 33 Exchange Continuous
12:23:34 39.16 13 Exchange Continuous
12:19:46 39.14 5 Exchange Continuous
Updated 13/01/2022 12:43 CET

Veelvuldig soort gelijke hoeveelheden, die wijzen op de systemen, die wij toentertijd bij v.d. Moolen in een presentatie hebben gezien en werden uitgelegd. Wij hebben daarna de "proef op de som genomen en gingen met dezelfde hoeveelheden inn het boekje liggen, toen werden de partijen die erin lagen onrustig en konden hun eigen boekje niet meer volgen.
Dit is geen handel, maar daghandel en heeft niets met "beleggen". te maken.

tijd 13.00
De AEX 792.46 +2.02 +0.26% de Bel 20 4.244.42 -19.76 -0.46% de CAC 7.198.3
-38.89 -0.54% en de DAX 16.014.18 +3.86 +0.02%

tijd 13.01
De Midcap 1.083.8 0.05 % en de Smallcap 1.425.45 +13.62 +0.96%
BAM in de belangstelling op "hoop" van een goede uitkomst arbitrage zaak - rechter AZ restauratie Voetbal Stadion AZ. BAM EUR 3,02 +11ct vol. ruim 2 miljoen.

Jammer dat WIJ van de redactie XEA.nl als toezichthouder moeten fungeren.
Wij doen al ruim 20 jaar de berichtgevingen "gratis" en NU schuift de Toezichthouder ook nog eens de controle op manipulaties noteringen bij verschillende fondsen naar ons toe! DANKJE WEL Toezichthouder(s)!


tijd 13.10
Goud $ 1.824,10 zilver $ 23,07 en platina $ 972 Gold/Silver Ratio 78.64
Olie $ 82,65 en de dollar euro 1,1461
1 bitcoin = 43.780 USA dollar
1 ripple = 078.727 USA dollar

media,
GOLD79 ACQUIRES THE SHEEP TRAIL PATENTED CLAIMS AT ITS GOLD CHAIN PROJECT AND REPORTS 51.9 G/T GOLD ?FROM INITIAL SAMPLING. lees elders meer.

media
More Fed officials jump on the March hike bandwagon.
(Kitco News) - Regional bank presidents Esther George (Kansas City), James Bullard (St Louis), and Loretta Mester (Cleaveland) have all called for a rate hike in March. This time in an interview with the FT it seems President of the Federal Reserve Bank of Philadelphia Patrick Harker is doing the same.
see & read more on
https://www.kitco.com/news/2022-01-13/More-Fed-officials-jump-on-the-March-hike-bandwagon.html

INTRADAY PRICE Corbion vol. 17.448 aantal transactie 270
13/01/2022
TIME PRICE SHARES TYPE
12:43:58 39.18 49 Exchange Continuous
12:43:58 39.16 100 Exchange Continuous
12:33:34 39.12 33 Exchange Continuous
12:33:34 39.14 15 Exchange Continuous
12:29:12 39.16 33 Exchange Continuous
Veelvuldig dezelfde hoeveelheden.

tijd 13.32
De actuele koersen (kg): Goud: €51.182 | Zilver: €651

media Yamana Gold
Yamana Gold Announces Preliminary Fourth Quarter and Full Year 2021 Operating Results, Exceeding Annual Production Guidance With Strong Cash Flow Generation and Standout Performances at Its Core Operations. lees elders meer.

media,
-U.S. Equity Futures Steady as Dollar Extends Slump.
-EU Should Raise Car Emission-Cutting Targets, Key Lawmaker Says.
-For Macron and France, It’s the Economy, Stupide.
-Djokovic Included in Australian Open Draw Despite Visa Threat.
see & read more on www.bloomberg.com

media,
Brightseed and ofi harness AI in plant-science probe into black pepper and garlic health benefits.Forager will analyze and spotlight how different regions, cultivars, growing conditions and processing methods impact phytochemical expression and bioactive potency across multiple areas of human health for ofi’s black pepper estates and its US-based garlic sources. see & read more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/spicing-up-nutrition-brightseed-and-oli-harness-ai-in-plant-science-probe-into-black-pepper-and-garlic-health-benefits.html

media,
DSM forges F&B business group integrating taste, texture and health know-how.

13 Jan 2022 --- Health and nutrition giant DSM is showcasing a new integrated F&B operating structure that unifies food specialties, hydrocolloids and nutritional products. Positioned as a business group, it will harness the gamut of taste, texture and health solutions to manufacturers in the F&B sector.

The group will combine DSM’s complete portfolio of ingredients and scientific moxie to improve the taste and texture of foods, predominantly plant-based.

“Our combined new F&B powerhouse will allow us to help producers create stand-out products in a number of lucrative yet competitive categories, including dairy, beverages, bakery, brewing, confectionery, fruit and plant-based protein alternatives,” Patrick Niels, executive vice president of food and beverage at DSM tells FoodIngredientsFirst. see & read more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/dsm-forges-fb-business-group-integrating-taste-texture-and-health-know-how.html

Equinox Gold Reports Record Production with 210,400 Ounces of Gold Produced in Fourth Quarter, Achieves Guidance with 602,100 Ounces of Gold Produced in 2021.
lees elders meer.

INTRADAY PRICE Corbion vol. 17.906 aant. 282 transactie
13/01/2022
TIME PRICE SHARES TYPE
13:41:39 39.24 3 Exchange Continuous
13:41:39 39.24 10 Exchange Continuous
13:28:28 39.24 29 Exchange Continuous
13:28:28 39.24 8 Exchange Continuous
13:28:28 39.24 33 Exchange Continuous
Updated 13/01/2022 13:41 CET

INTRADAY PRICE Corbion vol. 18.169 aant. transacties 289
13/01/2022
TIME PRICE SHARES TYPE
14:15:27 39.20 24 Exchange Continuous
14:06:20 39.24 18 Retail Matching Facility
14:05:45 39.22 28 Exchange Continuous
14:03:39 39.20 72 Exchange Continuous
14:03:39 39.20 18 Exchange Continuous
Updated 13/01/2022 14:33 CET
Er wordt meegelezen, nu een andere 10 tal ingelegd, elk systeem heeft 10 mogelijkheden, dus er gaan soms meerdere tegelijk spelen in een fonds. De 33 is gewijzigd naar 28 en 18 het waren eerst de 33 en de 13.
Zo wordt er dagelijks gedaghandeld & GESTUURD en vaak zijn 't "pref clients". Zij kunnen inleg doen o.a bij de veiling in da laatste minuut en tijdens de 5 minuten. Kleine brokers doen dat als je een goede klant bent in telefonisch overleg.

media,
’Mr Smallcap’ Willem Burgers zwaait af: ’In kleine aandelen zit meeste waarde’.
Willem het gaat je goed, wij hebben in het verleden ook prettig samen gewerkt.

media in de VS
The U.S. gets another key inflation report today. The December producer price index is expected to come in at up 0.4% from November and follows a rise of 0.8% in the November report. The consumer price index report that was out Wednesday ran hot, showing an annual rise of 7.0%.
AND
Today, the U.S. Labor Department said its Producer Price Index (PPI) rose 0.2% in December following November’s rise of 0.8%;

media Hecla Mining
Hecla Achieves 2021 Production Guidance. lees elders meer.

INTRADAY PRICE Corbion vol. 18.169 aantal transacties 289
13/01/2022
TIME PRICE SHARES TYPE
15:26:56 39.22 56 Exchange Continuous
15:25:33 39.20 56 Exchange Continuous
15:18:57 39.18 2 Exchange Continuous
15:18:57 39.18 1 Exchange Continuous
15:18:57 39.18 11 Exchange Continuous
Updated 13/01/2022 15:40 CET

INTRADAY PRICE Corbion Vol.18.999 aantal transacties 322
13/01/2022
TIME PRICE SHARES TYPE
15:27:58 39.24 4 Exchange Continuous
15:27:52 39.24 6 Exchange Continuous
15:26:56 39.22 56 Exchange Continuous
15:25:33 39.20 56 Exchange Continuous
15:18:57 39.18 2 Exchange Continuous
Updated 13/01/2022 15:40 CET

Door deze steeds te laten zien, kunt U ook zien welke invloed de algoritmische systemen hebben op de handel. DIT is gemaakte handel en daarmee is elke prijs op de "borden". te zetten. Een combinatie van meerdere Ladders, 10 aankoop& verkoop en als je die gaat combineren, dan kun je in stille periodes elke prijs beïnvloeden. Zo wel omhoog als omlaag, in het verleden werd Takeaway naar boven gestuurd. Oranjewoud werd in de minuut voor de veiling(daarin kunt U niet meer inleggen en Pref clients wel) en de eerste 15 seconden ook vlak gestuurd.
Zo ZIT SCHONE HANDEL (lees 't moet ermee doorgaan) in elkaar!!! Dus NIET!!!

DIT is geen handel, maar "smerige zaken"! Zo snel mogelijk verbieden!

tijd 15.48
De Dow 36,397.19 +106.87 +0.29%
De Nasdaq 15,240.53 +52.14 +0.34%

media,
- Stocks Rise While Dollar Retreats After PPI Data.
-What Inflation and Rate Hikes Mean for Your Portfolio.
We’re less than two weeks into the year and already the stock market looks poised for a shakeup.
-In Adler’s Orbit, a String of Deals Leads to Azeri First Family.
see & read more on www.bloomberg.com

INTRADAY PRICE Corbion Vol. 19.345. aantal transacties 333 EUR 39,06 -6ct.
13/01/2022
TIME PRICE SHARES TYPE
15:40:11 39.16 18 Exchange Continuous
15:40:11 39.16 11 Exchange Continuous
15:36:50 39.18 98 Exchange Continuous
15:31:30 39.20 6 Exchange Continuous
15:31:30 39.20 6 Exchange Continuous
Updated 13/01/2022 15:57 CET

Zo zet je met weinig e hoeveelheden de prijs naar je hand. Geachte AFM zo werkt 't. U heeft hogere prioriteiten. Maar U schrijft over eerlijke handel. Dat is dit niet. Systeemhandel bepaalt de prijzen en "niet vraag & aanbod". Zo vang je deze handel. Eventjes een dag te filmen of zoals nu te volgen. Daar ligt geen enkel bedrijfsnieuws aan ten grondslag.

INTRADAY PRICE Corbion
13/01/2022
TIME PRICE SHARES TYPE
15:46:10 39.18 100 Exchange Continuous
15:40:11 39.16 18 Exchange Continuous
15:40:11 39.16 11 Exchange Continuous
15:36:50 39.18 98 Exchange Continuous
15:31:30 39.20 6 Exchange Continuous
Updated 13/01/2022 16:04 CET

Kijk ook eens naar de lokale markt waar daar gaande is(lees gebeurd). Daarom schrijven wij al niets of nauwelijks meer over de lokale markt. Wij worden niet vrolijk, bij 't zien van dit soort handel. Volg eens het aandeel Alfen nu lokaal! Doet U dat ook via Euronext, die geeft de juiste prijzen!
Willem houdt 't na 43 jaar voor gezien. Terecht, want hij zal ook niet vrolijk ervan worden.

tijd 16.11
De actuele koersen (kg): Goud: €50.968 | Zilver: €648

INTRADAY PRICE Corbion een mooi vol 25.000 exact aantal Transacties 430
13/01/2022
TIME PRICE SHARES TYPE
16:53:01 39.02 27 Exchange Continuous
16:53:01 39.04 69 Exchange Continuous
16:53:01 39.04 19 Exchange Continuous
16:53:01 39.02 26 Exchange Continuous
16:53:01 39.02 39 Exchange Continuous
Updated 13/01/2022 17:05 CET
Koers van het aandeel EUR 39,04 en dit laat zien, dat er meerdere ladders gecombineerd actief zijn. Wij vermoeden zelfs acting in concert!
Doordat er bij ons gelezen wordt, vinden zij zich "belangrijk" en grappig, dat wij dat vast leggen. Maar zij beseffen niet, dat er consequenties aan kunnen zitten. Triest dat de Toezichthouders doen of HUN "neus" bloedt.

INTRADAY PRICE corbion vol. 25.531 aant. trs 441
13/01/2022
TIME PRICE SHARES TYPE
16:58:58 39.10 30 Exchange Continuous
16:56:18 39.06 8 Exchange Continuous
16:56:18 39.06 68 Exchange Continuous
16:56:18 39.06 38 Exchange Continuous
16:56:18 39.06 33 Exchange Continuous
Updated 13/01/2022 17:13 CET
Ze wisselen van ladder of er wordt er een stil gezet. Computer bieden vele mogelijkheden. Zie de hoeveelheid combinatie.

tijd 17.24
De Dow 36,414.17 +123.85 +0.34%
De Nasdaq 15,048.20 -140.19 -0.92%

media,
-Covid Loses Most of Infection Capacity After 20 Minutes in Air.
-Tech Giants Drag Down Stocks While Dollar Falls.
-Wizz Air Doubles Down on Abu Dhabi Venture Despite Slow Start.
see & read more on www.bloomberg.com

INTRADAY PRICE Corbion vol. 25.811 aant. trs 446
13/01/2022
TIME PRICE SHARES TYPE
17:05:09 39.04 7 Exchange Continuous
17:05:09 39.04 21 Exchange Continuous
16:58:58 39.10 30 Exchange Continuous
16:56:18 39.06 8 Exchange Continuous
16:56:18 39.06 68 Exchange Continuous
Updated 13/01/2022 17:27 CET

media
AstraZeneca aims to redefine liver, biliary tract and prostate cancer treatment with practice-changing Imfinzi and Lynparza data at ASCO GI and GU. lees elders meer.

media,
AstraZeneca and Scorpion Therapeutics enter agreement to discover, develop and commercialise novel cancer treatments against ‘undruggable’ targets. lees elders meer

INTRADAY PRICE Corbion vol. 26.057 aant trs. 457
13/01/2022
TIME PRICE SHARES TYPE
17:17:42 39.06 23 Exchange Continuous
17:17:25 39.06 13 Exchange Continuous
17:17:11 39.02 3 Exchange Continuous
17:17:11 39.02 57 Exchange Continuous
17:17:11 39.02 29 Exchange Continuous
Updated 13/01/2022 17:28 CET

INTRADAY PRICE Corbion
13/01/2022
TIME PRICE SHARES TYPE
17:17:42 39.06 23 Exchange Continuous
17:17:25 39.06 13 Exchange Continuous
17:17:11 39.02 3 Exchange Continuous
17:17:11 39.02 57 Exchange Continuous
17:17:11 39.02 29 Exchange Continuous
Updated 13/01/2022 17:35 CET

tijd17.38
De AEX 791.33 +0.89 +0.11% Besi EUR 83,20 +7,82 vol. 1.440.113
De Midcap 1.088.63 +4.88 +0.45% AMG EUR 32,82 +1,30 vol. 513.892
De Smallcap 1.423.86 +12.03 +0.85% BAM EUR 3,03 +12ct vol. 2.945.260
Snapt U waarom de indices te Amsterdam plussen? Wij begrijpen de basis wel, maar die is geen stevige. Een schijn vertoning.
De Bel 20 4.255.41 -8.77 -0.21% Melexis EUR 105,90 +4,00 vol. 36.453
De CAC 7.198.67 -38.52 -0.53%. Kering EUR 687.00 -24,60 vol.139.687 en Renault EUR 33,915 +1,515 1.552.318
De Dax 16.031.59 +21.27 +0,13% Henkel AG EUR 79,93 +4,43 vol. 1.267.000

INTRADAY PRICE Corbion vol. 44.907 aantal trs. 594.
13/01/2022
TIME PRICE SHARES TYPE
17:35:06 39.32 64 Auction
17:35:06 39.32 170 Auction
17:35:06 39.32 65 Auction
17:35:06 39.32 141 Auction
17:35:06 39.32 96 Auction
Updated 13/01/2022 17:35 CET

Transacties in aandelen Corbion. 2022
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
10 jan. EUR 39,72. 53.458* 818. EUR 39,74. 118.131* 902 17.35.22
Ziet U het verschil ca. 65.000 sts in de 5 spookminuten.
11 jan. EUR 39,50. 92.784. 1.258. EUR 39,48. 127.079. 1.354 17.35.19

tijd 10.56 Corbion Manipuleren, zo werkt 't
Corbion EUR 39,20 -0,28ct -0,71% 39,40 39,16 39,56 EUR 39,48 per 11/1/22 aantal 4.000
12 jan EUR 39,18. 22.116. 382. EUR 39,12. 30.895. 455 17.35.27
13 jan EUR 39,16. 29.588. 493. EUR 39,32. 44.907. 594 17.35.06

Volgt U eens deze dag overzichten van Corbion. Ze sluiten redelijk op elkaar aan. Dan kunt U zelf zien, dat er op allerlei manier prijzen tot stand komen, "waar geen of nauwelijks vraag & aanbod aan te pas komen"!
GEMAAKTE handel dus, waar in combinatie met meerdere ladder systemen, elk prijs te vormen is. Daar heb je geen "wiskunde". voor nodig, dat doen de systemen voor U.

tijd 18.06
Equinox Today Vol. 1.142.300
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:50:33 O 8.70 -0.04 200 1 Anonymous 1 Anonymous K
11:50:33 O 8.70 -0.04 400 1 Anonymous 1 Anonymous K
11:50:33 O 8.70 -0.04 100 1 Anonymous 1 Anonymous K

tijd 18.07
Solaris Today Vol. 95.600
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:49:20 X 14.92 -0.30 100 1 Anonymous 1 Anonymous K
11:49:20 X 14.91 -0.31 100 1 Anonymous 14 ITG K
11:49:20 U 14.91 -0.31 100 1 Anonymous 1 Anonymous K

media Shortlijst
AQR Capital Management, LLCIMCD N.V.NL0010801007 0.50 12 jan 2022
Citadel Advisors Europe LimitedBasic-Fit N.V.NL0011872650 1.23 12 jan 2022
Marshall Wace LLPAlfen N.V.NL0012817175 0.69 12 jan 2022
Marshall Wace LLPPostNL N.V.NL0009739416 2.06 12 jan 2022
Millennium Capital Partners LLPAperam S.A.LU0569974404 1.20 12 jan 2022
Pictet Asset Management LimitedPharming Group N.V.NL0010391025 1.25 12 jan 2022
WorldQuant, LLCFugro N.V.NL00150003E1 0.67 12 jan 2022
Capital Fund Management S.A.AMG Advanced Metallurgical Group N.V.NL0000888691 0.65 11 jan 2022

tijd 18.12
De actuele koersen (kg): Goud: €50.982 | Zilver: €649

Fijne avond en voor straks eet smakelijk.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL