In de VS gingen indices op Wall Street naar hogere standen, de Oostmarkt weer onder invloed van Vastgoed terughoudend. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 24/12/2021 05:56
In de VS gingen de indices dicht naar record standen, maar wij twijfelen aan de houdbaarheid. Want in China kwam een up-date over het vastgoed van Evergrande en daar zal straks de gehele financiële wereld onder lijden. Dat belooft niet veel goeds. Ook voor de bankaandelen!
Nog steeds weten de "systeembeheerders" alles naar hun hand te zetten, maar ziet U het ook? De Mijnbouwaandelen, edelmetalen gloort er een betere prijsvorming, de Centrale Banken kunnen OOK niet alles. Wall Street pakt dit jaar al ca. 5.000 erbij en dat is wel "welletjes" vinden wij.

De Dow ging naar 35,950.56 +196.67 +0.55%
En de Nasdaq ging mee naar 15,653.38 +131.49 +0.85%

In de Oostmarkt rustig, maar wel in de plus met de volgende standen,
in Japan de Nikkei 28.817 +19 punten
In Hong Kong de Hang Seng 23.223 +30 punten
In Australië de All Ordinaries 7.744 +37 punten
In Singapore de Straits 3.108 +11 punten
Na de up-date blijft Evergrande en andere zorgen over het vastgoed en corona, de stemming bepalen.

media
- Stocks End Volatile Week at Record High on Confidence in Economy.
The short trading week was capped with gains following encouraging economic data.
- More U.S. LNG Cargoes Head to Europe to Ease Energy Crisis.
The number of tankers crossing the Atlantic jumped 50% in just 24 hours.
- TikTok Sued by Content Moderator Traumatized by Graphic Videos.
Moderators are regularly exposed to child pornography, rapes and beheadings, the suit claims.
- see & read more on www.bloomberg.com

In New York behandelde de huisarts Dr. Vladimir Zelenko meer dan 500 covid patiënten met hydroxychloroquine + zink + azitromycine. (3) Hij had ook een 100% herstelpercentage, met nauwelijks bijwerkingen, en geen ziekenhuisopnames. Naarmate de tijd verstreek, hielp Dr. Zelenko ruim duizend covid patiënten te herstellen, meestal binnen enkele ...
ga naar Ontdek medicijnen voor COVID-19. Niemand hoeft te sterven!
https://www.stopworldcontrol.com › nl › genezing

De MENSHEID wordt/werd al 1 1/2 jaar genezing onthouden, aldus deze berichten.
Waarom werden deze pillen en van Dokter Elens en diens collega's niet massaal gebruikt!?

Waarom herhalen wij diversen stukjes over de gang in de wereld?
Het blijft voor ons een zorg, dat de Burgers, particuliere beleggers, zo "misleidt". worden door de Leiders van/over de landen. ER is nauwelijks meer een bekwaam Leiderschap in de wereld, waar "Burgers op kunnen vertrouwen"!
Burgers(dus ook beleggers) worden het "slachtoffers" van de "Macht" die de Bilderberg Groep en de 20 tot 25 Effectenkredietinstellingen uitstralen. Dat zijn een voor niet te begrijpen (be)handelingen!


Wij schrijven al heel lang over deze Dokter Elens, die werd, samen met collega's verboden zijn pillen als medicijn aan zieken (lees corona hebben patiënten te verstreken). Waren niet uitgetesten, zei de Gezondheidsdienst te Den Haag, maar WEL bestaande! Een boete kregen zij, als zij door zouden gaan met het genezen van ziek wordende mensen in de "praktijk"!
Welk falende instantie kan & mag GENEZING van mensen verbieden???
Huisarts Rob Elens uit Limburg zegt een geneesmiddel voor corona te hebben gevonden. Hij heeft negen mensen die positief waren getest op corona kunnen genezen. De patiënten, 60- tot 80-plussers, hadden onderliggende aandoeningen en waren binnen vier dagen klachtenvrij.

Het gaat om een combinatie van hydrochloroquine, zink en azitromycine, een oud malariamiddel.

NOG steeds niets van het Ministerie van Volksgezondheid gehoord, over de vraag: "waarom niet direct met de Pillen van dokter Elens begonnen"!
Een schande dat dat verboden werd! Dokteren zijn er toch om mensen BETER te maken!?


Elens roept/riep ook andere huisartsen op zijn voorbeeld te volgen. “Ik ben niet bang om het te geven. Het ligt bij elke apotheek in Nederland. Ik zou mijn collega’s willen zeggen: begin hiermee, het land heeft het nodig.”
Matige tot ernstige klachten, aldus Dokter Elens

- Maar de video waarin hij dat uitlegt is geblokkeerd. overtuig Uzelf.
https://www.ninefornews.nl/huisarts-uit-limburg-geneest-coronapatienten-in-4-dagen-het-ligt-bij-elke-apotheek/

Redactie XEA.nl
Nu zitten we al meer dan 1 1/2 jaar met halve maatregels en woordvoerders, die DEZE OPLOSSING verzwijgen. Met welk gezond verstand is dit nog te BEGRIJPEN!

Wordt de wereld niet op zijn KOP gezet!?

Wij leven op dit moment in zoveel crisissen, niets over de anderen, alleen de corona crisis wordt besproken & klimaat.
Krediet, schulden, honger, huizen, eenzaamheid(vooral in deze tijd extra voelbaar)etc. etc. die worden nauwelijks genoemd. In Jemen al 9 jaar ellende en hongersnood en vooral onder de kinderen.
Waar is de aandacht van de "leiders in de wereld" voor deze crisissen!?

Respect & eerbied voor de medemens mogen wij in deze komende Kersttijd wel eens op het "HOOFD MENU" van aandacht zetten.
Of is het "geduld de liefde van de uitstel!?


media, PVV
Ik wil mijn land terug
Geert Wilders: “Dit is niet mijn Nederland of Europa meer. Ik wil mijn land terug. Onze cultuur terug.
Sluit de grenzen voor nog meer asielzoekers, stop de immigratie uit islamitische landen zet in op massale remigratie.“

WATER.
In het IJsselmeer komt weer ca. 10.000 HA nieuwland!
Dus gaat de waterspiegel stijgen. DIT komt dus niet van het Klimaat veranderen. Houdt daar wel rekening mee. Hoeveel land is er aan de ZEE onttrokken? Ook dat zorgt voor water stijging!!


Goud $ 1.809,70 Zilver $ 22,86 en Platina $ 971 Gold/Silver Ratio 79,14

Ook de FED's strategie is het drukken van goud, samen met andere Centrale banken & grote partijen!
De edelmetalen laten nog steeds een dagelijks patroon zien, maar de situatie verandert, de Centrale Banken hebben met hun "foute strategie", zichzelf in de vingers gesneden. Gisteren werden er nog meer zaken bijgehaald, maar laat U niet misleiden. Wij zien een grotere vraag naar het edelmetaal, als dekking voor de alsmaar groeiende schuldenlasten in de wereld en de inflatie neemt toe. En de Overheden willen niet dat de particulier in het edelmetaal gaat. . Dood geld!

Olie $ 73,76 en de dollar euro 1,1333
1 bitcoin = 50.880 USA dollar
1 ripple = 0,96585 USA dollar

In de media,
Banken willen geen spaargeld meer hebben. ABN AMRO en ING gaan in 2022 geen rente meer op spaargelden betalen. In het verleden hadden de Effectenkredietinstellingen een "kredietrestrictie" en aan de hand van het totaal bedrag aan "spaargelden". mochten zij kredieten/leningen/hypotheken/PL's ea. soorten van gelden verstrekken. Nu maken zijzelf geld uit het NIETS!!
Maar als U niet meer kan betalen, dan wordt het onderpand wel in beslag genomen en geveild/verkocht. Gel waar niets voor gedaan is(lees gewerkt), krijgt KRACHT/DADEN! IS DAT NIET VREEMD!? Daarom kan dit maken van (lees zelf) niet langer. doorgaan!

Onbegrijpelijk, er zijn nauwelijks nog regels!!! In het verleden, moesten Effectenkredietinstellingen spaargeld hebben (dynamisch en Statisch), van dat Statische spaargeld konden zij hypotheken, en andere soorten van leningen & kredieten uitzetten.
Daarom kunnen zij (de banken e.a. instellingen) nu vrijwel alles naar hun hand zetten. De DNB is mede oorzaak van deze manier van "geld maken"!
Waarom heeft de DNB deze regels verruimd of weggelaten (Kredietrestrictie)!?
Daarom willen de Effectenkredietinstellingen van UW spaargeld af en eisen een boete rente en sturen U weg met UW geld!

Eisen van, ik wil Uw contante geld niet meer, Betalen voor biljetten van 200 & 500 etc. etc. Maar de DNB houdt wijselijk hun mond, waar & wat hebben Burgers nog in te brengen!?

De valuta's
de dollar euro 1,1333 de Yen 129,56 't Pond 0,8454 AU$ 1,5672 C$ 1,4535 NZ$ 1,6631 Sing$ 1,5398

Derivaten etc. etc.
Wie controleert de verpakte onderliggende waarden bij derivaten etc. etc.??
Bij Imtech waren er meer verkochte aandelen, dan die er uitgegeven waren. Dat was een van de HOOFD redenen dat de paniek verder kon toeslaan!!!

Ons antwoord is NIEMAND en kan dat van Imtech wederom kunnen gebeuren!!
Hier ligt werk voor de AFM te doen, een schoner handel zal het opleveren.
De AFM reageert hier "totaal". niet op en gaan andere zaken wel aanpakken. WIJ willen toch allemaal een schone & gecontroleerde effectenhandel!?

AFM
Waarom heeft de AFM de baisse posities bij de SNS aandelen (daar schrijven wij elke dag nog over, zie elders) weggehaald. DAAR had een veiling moeten worden uitgeschreven, maar schijnbaar was 't, " voor wat, hoort wat"!
De put schrijvers moesten wel de aandelen afnemen!

Woning tekort?
Ach een gemaakt probleem
Er komen jaarlijks tienduizenden "GELUKSZOEKERS" in Nederland.
Afghanistan was het bewijs, daar waren velen "gelukszoekers" op vakantie en moesten met spoed terug naar Nederland en MET voorrang!
Zo worden wij "bedondert"!!
Wijlen koningin Juliana zei in de jaren 1960 dat Nederland OVERVOL was en toen waren er ca. 11.0 miljoen inwoners, Nu 17,5 miljoen en weer is Nederland niet VOL!
Toch krijgen de "gelukszoekers voorrang voor een woning, is dat niet "discriminatie tegen over de Burgers van Nederland die OOK een WONING zoeken!


SCHULDENLASTEN!
Waarom blijft het zo stil over de alsmaar groeiende schuldenlasten in de Wereld!?
Per 18 aug. j.l was de totale Wereldschuld met $ 24 biljoen gegroeid naar $ 281 biljoen.

Aard gas
daar moeten wij vanaf, maar waarom moeten de Duitsers en de Canadese dan aan het aardgas?
Er is schaarste aan "gas", maar de oud President Trump waarschuwde voor het "Russische gas"! Teveel afhankelijk voor de gas uit Rusland kan later problemen opleveren en daar had Trump gelijk in.
Want, Gaspijp Nord Stream 2 wordt afgebouwd met omzeilen sancties VS.
De Verenigde Staten draaien de duimschroeven aan om Nord Stream 2 te stoppen.
Het doorgaan met de bouw is een slecht idee, verklaart desgevraagd CDU-partijbons Friedrich Merz. De jurist die het komend jaar gemunt heeft op het partijvoorzitterschap en het kanselierschap, pleit voor stilleggen.

Voor meer, ga naar https://www.naked-energy.nl/nieuws/gaspijp-nord-stream-2-wordt-afgebouwd-met-omzeilen-sancties-vs/
Voor het gehele verhaal.

Equinox Yesterday Vol. 1.173.100
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 8.57 +0.12 30 72 Credit Suisse 14 ITG Q
16:00:00 T 8.57 +0.12 20 72 Credit Suisse 14 ITG Q
16:00:00 T 8.57 +0.12 55 1 Anonymous 14 ITG Q

Solaris Yesterday Vol. 442.900
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 15.14 -0.20 100 1 Anonymous 1 Anonymous KQ
16:00:00 T 15.14 -0.20 400 1 Anonymous 1 Anonymous KQ
16:00:00 T 15.14 -0.20 100 1 Anonymous 65 Goldman KQ

media CBS
In week 50 opnieuw oversterfte, weeksterfte lager.
In de derde week van december (week 50, 13 tot en met 19 december 2021) overleden naar schatting 4 100 mensen. Dat zijn er ruim 950 meer dan verwacht, maar wel minder dan in de week ervoor (4 320). De sterfte is verhoogd onder alle leeftijdsgroepen, en zowel onder Wlz-zorggebruikers als onder de overige bevolking. Dat meldt het CBS op basis van de voorlopige sterftecijfers per week.
Sinds begin augustus (week 31) ligt de sterfte boven de verwachte sterfte en ook bijna elke week buiten het interval van gewoonlijke fluctuaties, zodat er sprake was van oversterfte. In week 50 registreerde het RIVM 204 overleden COVID-19-patiënten (stand 21 december). zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/51/in-week-50-opnieuw-oversterfte-weeksterfte-lager

media CBS
Winst bedrijven hoger ondanks lagere subsidie-ontvangsten.
De brutowinst voor belasting van niet-financiële bedrijven kwam in het derde kwartaal van 2021 uit op 79,2 miljard euro. Dat is 10,9 miljard euro meer dan in het derde kwartaal van 2020. De winst was ook hoger dan in het derde kwartaal van 2019, toen de coronapandemie nog niet was uitgebroken. In het derde kwartaal van 2021 hebben de bedrijven minder coronagerelateerde subsidies ontvangen dan een jaar eerder, maar toch was zowel de operationele winst als de winst van buitenlandse dochters hoger. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe (voorlopige) cijfers.
De brutowinst voor belasting kan worden gesplitst in de operationele winst, de winsten van buitenlandse dochters en de overige winst. De operationele winst kwam in het derde kwartaal van 2021 uit op 57,6 miljard euro, tegen 50,9 miljard euro in het derde kwartaal van 2020. Dit is de grootste toename sinds het begin van de tijdreeks in 1999. Doordat er minder coronagerelateerde subsidies werden verstrekt, waren de ontvangen niet-productgebonden subsidies 1,7 miljard euro lager. De operationele winst exclusief niet-productgebonden subsidies was 8,3 miljard euro hoger dan een jaar eerder. Met name de aardolie-industrie, de petrochemische industrie en de reisbureaus boekten meer winst.
De winsten van buitenlandse dochters namen met 4,9 miljard euro toe. Vooral de winsten van buitenlandse dochters van bedrijven in de petrochemische industrie stegen. De overige winst was 0,8 miljard euro lager dan een jaar eerder. Dat komt vooral doordat de binnenlandse dividendopbrengsten lager waren dan in het derde kwartaal van 2020 en doordat de rentebetalingen minder afnamen dan de renteontvangsten. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/51/winst-bedrijven-hoger-ondanks-lagere-subsidie-ontvangsten

media CBS
Beschikbaar inkomen huishoudens 2,9 procent hoger in derde kwartaal.
Het reëel beschikbaar inkomen van huishoudens was in het derde kwartaal van dit jaar 2,9 procent hoger dan een jaar eerder, aldus het CBS op basis van nieuwe cijfers over de financiën van huishoudens. De toename is vooral toe te schrijven aan een stijging van de beloning van werknemers. De hypotheekschuld groeide met 10,9 miljard euro naar 775,6 miljard euro. Dit is de sterkste stijging na het derde kwartaal van 2007. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/51/beschikbaar-inkomen-huishoudens-2-9-procent-hoger-in-derde-kwartaal

media CBS
Economie groeit met 2,1 procent in derde kwartaal 2021.
Volgens de tweede berekening van het CBS is het bruto binnenlands product (bbp) in het derde kwartaal van 2021 met 2,1 procent gegroeid ten opzichte van het tweede kwartaal van 2021. Bij de eerste berekening, die is gepubliceerd op 16 november, kwam de groei uit op 1,9 procent. De tweede berekening van het bbp wordt ongeveer 90 dagen na afloop van het kwartaal gepubliceerd.
De opwaartse bijstelling komt door de naar boven bijgestelde cijfers van de consumptie door huishoudens, vooral door een grotere toename van de consumptie door Nederlanders in het buitenland, en de overheidsconsumptie. Het handelssaldo is echter neerwaarts bijgesteld. De groei in het derde kwartaal is vooral toe te schrijven aan een stijging van de consumptie door huishoudens. Ook de consumptie van de overheid droeg positief bij. De investeringen en het handelssaldo daalden echter. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/51/economie-groeit-met-2-1-procent-in-derde-kwartaal-2021

media CBS
Economisch beeld minder positief.
Het conjunctuurbeeld volgens de Conjunctuurklok van het CBS is in december minder positief dan een maand eerder, meldt het CBS. In de Conjunctuurklok van medio december presteerden 10 van de 13 indicatoren beter dan hun langjarige trend.
De Conjunctuurklok is een hulpmiddel voor het bepalen van de stand en het verloop van de Nederlandse conjunctuur. In de Conjunctuurklok komt vrijwel alle belangrijke economische informatie samen die het CBS tijdens de afgelopen maand c.q. het afgelopen kwartaal heeft gepubliceerd. Het conjunctuurbeeld volgens de Conjunctuurklok betreft een macro-economisch beeld en het gaat niet in gelijke mate op voor alle huishoudens, bedrijven of regio’s. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/51/economisch-beeld-minder-positief

media CBS
Inkomsten landbouwsector 1 procent hoger in 2021.
De inkomsten van de landbouwsector zijn in 2021 met 1 procent gestegen ten opzichte van 2020. De dierlijke productie lag dit jaar onder het niveau van 2020, maar de plantaardige productie steeg. De afzetprijzen van landbouwproducten namen gemiddeld sterk toe, maar ook de kosten stegen fors. Hierdoor herstelden de inkomsten nauwelijks vergeleken met het coronajaar 2020, toen de inkomsten met bijna 5 procent daalden. Dit blijkt uit een eerste raming van de landbouwinkomsten van het CBS en Wageningen Economic Research.
Als de inkomstenontwikkeling wordt gecorrigeerd voor inflatie (2,6 procent in 2021) en rekening wordt gehouden met de groei van het arbeidsvolume (1,3 procent), daalden de (reële) landbouwinkomsten per arbeidsjaar in 2021 met 2,6 procent. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/51/inkomsten-landbouwsector-1-procent-hoger-in-2021

tijd 06.40
De actuele koersen (kg): Goud: €51.332 | Zilver: €649

media, watch the video about 26 minutes.
This will be 2022's best performing asset and rise 50% - Gareth Soloway gives outlook. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-12-23/This-will-be-2022-s-best-performing-asset-and-rise-50-Gareth-Soloway-gives-outlook.html

Onze verwachting is, dat de prijs van de reguliere aandelen, met alle toestanden in de wereld, alleen maar kunnen gaan dalen de komende tijd.

media,
EssilorLuxottica and GrandVision enter into an agreement with ORIG BENE, a member of MPG Austria, for the sale of stores in the Netherlands and Belgium.
lees elders meer.

media Fagron
Openbaarmaking van ontvangen kennisgeving van The Capital Group Companies. lees elders meer.

Een Zalig Kerstfeest voor onze trouwe lezers.
Laten wij alle eens stil staan wat ons als bevolking van de AARDE is overkomen.
Daar steekt een doel achter!
Jammer dat wij allen leven in angst, maar dat wordt ons door de Leiders opgelegd en dat is niet terecht. Moge dat besef bij de Leiders binnen dringen, zoals zij de "bevolking" dat ook doen!

Laat zijn zich eens meer inzetten voor "vrede en voor ieder gezond voedsel, samen met respect voor elkaar"!
Dan pas is een "vreedzame wereld" voor iedereen mogelijk!
Dat wensen wij U allen toe.

Silver Elephant Receives Shareholder Approval of Plan of Arrangement
Date : December 23, 2021
Vancouver, British Columbia, December 23, 2021 – Silver Elephant Mining Corp. (“Silver Elephant”, or the “Company”) (TSX: ELEF, OTCQX: SILEF, Frankfurt: 1P2N) is pleased to report that all proposed resolutions were approved at the Company’s special general meeting of shareholders held
on December 22, 2021 (the “Meeting”). Voting results were as follows:
see & read more on
file:///Users/wimvelzeboer/Downloads/silver-elephant-receives-shareholder-approval-of-plan-of-arrangement.pdf

media,
Flynth onderzoekt mogelijke overname van Accon avm. lees elders meer

media,
-Kenya’s Shilling Woes to Persist as it Weakens for a Second Year.
-John Authers’ View to 2022: Regime Change for the Global Economy?
-How Long Will Europe’s Gas Crisis Last? Traders Have an Answer.
Forward prices have more than doubled over the past month. see & read more on www.bloomberg.com

reactie op dit
Rusland is en blijft een onberekenbare factor in de economie. Poetin sluit zo de kraan af, dat zagen we in Oekraïne.
Zorg dat wij de Noord Zee gas voorraden benutten.

Covid 19
Waarom werden in veel LANDEN huisartsen verboden hun covid 19 patienten te behandelen met geneesmiddelen die tot dan toe vrij verkrijgbaar waren in elke apotheek, geen ernstige bijwerkingen hadden, en waarvan de werkzaamheid tegen SARS-CoV-2 was gedocumenteerd in verschillende studies die door vakgenoten in wetenschappelijke tijdschriften waren gepubliceerd!
Erger nog, verscheidene artsen zijn door de Nederlandse en andere instantie bedreigd met sancties o.a. Dokter Elens met boetes.
Elke arts heeft de eed van Hippocrates afgelegd, om de ziektes te bestrijden en trachten te genezen.
Er is een andere doel, de angst en het OPKLOPPEN van de Corona ziekten, die te genezen is voor ca. 99% door de pillen die AL BESTAAN. Die ook door Rob Elens in zuid Limburg gebruikt werden.
Het is een schande dat de Leiders/Overheden zo tegen de eed van Hippocrates zijn, ook krijgen wij op deze vraag uit DEN HAAG "geen antwoord"!


Manipulaties
Op dit soort halve dagen wordt er bij weinig omzet enorm gemanipuleerd door de bekende partijen. Houdt daar rekening mee.
Wij leven in een niet realistische wereld, waar HEEL veel kan en vooral op dit soort dagen.
Normaal is de controle & toezicht al 0,000001%

Daarom is de DAX in Duitsland ook dicht, om dit soort manipulaties te voorkomen.
Hier is al langer een handel, die wij niet schoon vinden, daarom KOMEN er ook geen nummers aan de digitale aandelen/obligaties etc. etc.. De Toezichthouders moeten hun contributies veilig stellen! Anders hadden zij wel gezorgd voor herinvoering van nummers.

Goudprijs
Turken vluchten van lira naar goud en Bitcoin.
Onderstaande grafiek laat de ontwikkeling van de goudprijs in Amerikaanse dollar, euro en Turkse lira zien sinds het begin van deze eeuw. In die periode werd het edelmetaal in dollars ruim zes keer zoveel waard en in euro's ruim vijf keer zoveel. Dat zien we amper terug op de grafiek.
zie & lees verder op https://www.hollandgold.nl/nieuws/turken-vluchten-van-lira-naar-goud-en-bitcoin

tijd 11.51
De actuele koersen (kg): Goud: €51,309 | Zilver: €648

media
Kerstcadeau Hoge Raad: spaartaks deugt niet!!!!
„Dit is een prachtig kerstcadeau van de Hoge Raad”, zegt belastingexpert Cor Overduin van advieskantoor Grant Thornton en die de Bond voor Belastingbetalers bijstaat in die rechtszaken. „Het is ook ongekend dat de Hoge Raad zo ver gaat en het kabinet terugfluit.” Volgens de hoogste rechter moet aan de belastingplichtige in een zaak ’rechtsherstel’ geboden worden. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/797962137/kerstcadeau-hoge-raad-spaartaks-deugt-niet

tijd 13.46
De AEX 790.48 -1.82 -0.23%IMCD EUR 193,90 +2,80 vol. 24.873
De Midcap.1.057.31 +2.37 +0.22% SBM EUR 13.01 +25,5ct vol. 180.545
De Smallcap 1.355.35 +8.04 +0.6% Sligro EUR 20,55 +1,55 vol. 45.008
De Bel 20 4.264.44 -2.53 -0.06% Sofina EUR 424,00 -5,60 vol. 5.108
De CAC 7.086.58 -19.57 -0.28% Eurofins EUR 108,70 + 0,78 vol. 46.937.
Duitsland gesloten

De Nieuwe wereld zit achter de geheimzinnige herstart van de wereld.
Alles onder andere voorwaarden etc. etc.
De WHO is een grote speler in het geheel.
Democratie gaat ten onder aan deze GEKTE!


media
-Erdogan Says Turkey Won’t Again Tame Inflation With Rate Hikes.
-One in 10 Londoners Infected; Flights Canceled: Virus Update.
-India Police Probe Anti-Muslim Hate Speech at Religious Event.
-Poland Rejects Allegations It Spied on Opposition Before Vote.
see & read more on www.bloomberg.com

Novartis, FDA approves Novartis Leqvio® (inclisiran), first-in-class siRNA to lower cholesterol and keep it low with two doses a year. lees elders meer

Novartis Cosentyx® receives FDA approval for the treatment of children and adolescents with enthesitis-related arthritis and psoriatic arthritis. lees elders meer.

tijd 16.02
Olie $ 73,76 en de dollar euro 1,1326
1 bitcoin = 50.609 USA dollar
1 ripple = 0,93490 USA dollar

media,
Pfizer and BioNTech Submit Updated Longer-Term Follow-Up Data of COMIRNATY® in Adolescents 12 Through 15 Years of Age to EMA. lees elders meer

fijne avond en voor straks eet smakelijk

tijd 16.24
Solaris Today Vol. 24.800
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
10:08:21 A 15.83 +0.69 100 7 TD Sec 79 CIBC K
10:03:50 A 15.80 +0.66 600 7 TD Sec 79 CIBC K
10:03:50 M 15.78 +0.64 200 7 TD Sec 1 Anonymous

tijd 16.25
Equinox Today Vol. 128.500
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
10:08:38 A 8.56 -0.01 100 79 CIBC 53 Morgan Stanley K
10:07:11 T 8.57 500 79 CIBC 1 Anonymous K
10:07:11 T 8.57 500 79 CIBC 1 Anonymous K

tijd 16.27
Turquoise Hill Today vol. 7.400
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
10:10:09 M 21.68 +0.31 78 7 TD Sec 7 TD Sec
10:00:13 M 21.70 +0.33 100 1 Anonymous 1 Anonymous
09:59:13 D 21.70 +0.33 100 1 Anonymous 1 Anonymous K

media, PVV
Ik wil mijn land terug
Geert Wilders: “Dit is niet mijn Nederland of Europa meer. Ik wil mijn land terug. Onze cultuur terug.
Sluit de grenzen voor nog meer asielzoekers, stop de immigratie uit islamitische landen zet in op massale remigratie.“Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL