Beurzen drijven meer op woorden, dan op daden, Straks meer neiuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 07/12/2021 06:23
De beurzen drijven meer op woorden, dan op daden! Ook de invloed van de systeembeheerders is groot, maar is in deze tijd nog groter.
Kijk een naar de prijs vorming van het "edelmetaal"!
Wat daar aan de hand is, dat is niet normaal, de spanningen in de Wereld (lees Oekraïne) en andere beperkingen en Jemen, met zijn zeer grote 'hongersnood", ach dat gaat lijkt wel aan elke "Leiders". voorbij!
De Wereld moet zich schamen, al 7 jaar land een "BENDE en kinderen lijden & sterven van de HONGER!

Dat geeft ons een "machteloos" gevoel!

WAAR is een LEIDERS met respect voor de "MEDE MENS"!?

De Dow 35,227.03 +646.95 +1.87%
De Nasdaq15,225.15 +139.68 +0.93%

Pas zondagavond (5/12) in het TV journaal het nieuws, dat de pillen van Dokter R. Elens inderdaad doelmatig zijn ter bestrijding van het Corona. Wat een "trage reactie", zoals dit altijd in Nederland gaande is. Altijd achter de "feiten". aan lopen.
List & bedrog met het voorgaande nieuws. Hoeveel "doden" zijn er te betreuren geweest voor... !?

In die 1,5 jaar tijd hadden er voor het zogenaamde tekort ook oplossing gevonden kunnen worden. KOSTBARE tijd weer verloren, of er een reden voor!?

media,
- Biden Weighs Russian Banking Sanctions If Putin Invades Ukraine.
- Stocks, U.S. Futures Advance on China Policy Action.
- Dangerous Storm Threatens Havoc Across Hawaiian Archipelago.
- Scholz Inherits Bruised German Economy as Growth Outlook Sours.
Data underscored the deterioration in Europe’s biggest economy.
- see & read more on www.bloomberg.com

In New York behandelde de huisarts Dr. Vladimir Zelenko meer dan 500 covid patiënten met hydroxychloroquine + zink + azitromycine. (3) Hij had ook een 100% herstelpercentage, met nauwelijks bijwerkingen, en geen ziekenhuisopnames. Naarmate de tijd verstreek, hielp Dr. Zelenko ruim duizend covid patiënten te herstellen, meestal binnen enkele ...
ga naar Ontdek medicijnen voor COVID-19. Niemand hoeft te sterven!
https://www.stopworldcontrol.com › nl › genezing

De MENSHEID wordt/werd al 1 1/2 jaar genezing onthouden, aldus deze berichten.
Waarom werden deze pillen en van Dokter Elens en diens collega's niet massaal gebruikt!?

De Oostmarkt volgt ook op woorden,
in Japan de Nikkei 28.548 +621 punten.
In Hong Kong de Hang Seng 23.768 +419 punten
In Australië de All Ordinaries 7.605 +76punten
In Singapore de Straits 3.126 +10 punten

Waarom herhalen wij diversen stukjes over de gang in de wereld?
Het blijft voor ons een zorg, dat de Burgers, particuliere beleggers, zo "misleidt". worden door de Leiders van/over de landen. ER is nauwelijks meer een bekwaam Leiderschap in de wereld, waar "Burgers op kunnen vertrouwen"!
Burgers(dus ook beleggers) worden het "slachtoffers" van de "Macht" die de Bilderberg Groep en de 20 tot 25 Effectenkredietinstellingen uitstralen. Dat zijn een voor niet te begrijpen (be)handelingen!


Wij schrijven al heel lang over deze Dokter Elens, die werd, samen met collega's verboden zijn pillen als medicijn aan zieken (lees corona hebben patiënten te verstreken). Waren niet uitgetesten, zei de Gezondheidsdienst te Den Haag, maar WEL bestaande! Een boete kregen zij, als zij door zouden gaan met het genezen van ziek wordende mensen in de "praktijk"!
Welk falende instantie kan & mag GENEZING van mensen verbieden???
Huisarts Rob Elens uit Limburg zegt een geneesmiddel voor corona te hebben gevonden. Hij heeft negen mensen die positief waren getest op corona kunnen genezen. De patiënten, 60- tot 80-plussers, hadden onderliggende aandoeningen en waren binnen vier dagen klachtenvrij.

Het gaat om een combinatie van hydrochloroquine, zink en azitromycine, een oud malariamiddel.

NOG steeds niets van het Ministerie van Volksgezondheid gehoord, over de vraag: "waarom niet direct met de Pillen van dokter Elens begonnen"!
Een schande dat dat verboden werd! Dokteren zijn er toch om mensen BETER te maken!?


Elens roept/riep ook andere huisartsen op zijn voorbeeld te volgen. “Ik ben niet bang om het te geven. Het ligt bij elke apotheek in Nederland. Ik zou mijn collega’s willen zeggen: begin hiermee, het land heeft het nodig.”
Matige tot ernstige klachten, aldus Dokter Elens

- Maar de video waarin hij dat uitlegt is geblokkeerd. overtuig Uzelf.
https://www.ninefornews.nl/huisarts-uit-limburg-geneest-coronapatienten-in-4-dagen-het-ligt-bij-elke-apotheek/

Redactie XEA.nl
Nu zitten we al meer dan 1 1/2 jaar met halve maatregels en woordvoerders, die DEZE OPLOSSING verzwijgen. Met welk gezond verstand is dit nog te BEGRIJPEN!

Wordt de wereld niet op zijn KOP gezet!?

De agenda voor deze week, samen met diverse berichten CBS
dinsdag 7 dec.
div. berichten in Japan o.a. consumenten uitgave.
in de VS - handelsbalans

woensdag 8 dec.
geen mededelingen ontvangen

donderdag 9 dec.
in de VS werkeloosheid cijfer

vrijdag 10 dec.
in de VS Overheid schulden, inflatie cijfer en consumptie index.

WATER.
In het IJsselmeer komt weer ca. 10.000 HA nieuwland!
Dus gaat de waterspiegel stijgen. DIT komt dus niet van het Klimaat veranderen. Houdt daar wel rekening mee. Hoeveel land is er aan de ZEE onttrokken? Ook dat zorgt voor water stijging!!


Goud $ 1.779,00 Zilver $ 22,32 en Platina $ 938 Gold/Silver Ratio 79,68

Ook de FED's strategie is het drukken van goud, samen met andere Centrale banken & grote partijen!
De edelmetalen laten nog steeds een dagelijks patroon zien, maar de situatie verandert, de Centrale Banken hebben met hun "foute strategie", zichzelf in de vingers gesneden. Gisteren werden er nog meer zaken bijgehaald, maar laat U niet misleiden. Wij zien een grotere vraag naar het edelmetaal, als dekking voor de alsmaar groeiende schuldenlasten in de wereld en de inflatie neemt toe. En de Overheden willen niet dat de particulier in het edelmetaal gaat. . Dood geld!

Olie $ 70,23 en de dollar euro 1,1289.
1 bitcoin = 50.658 USA dollar
1 ripple = 0,83082 USA dollar

In de media,
Banken willen geen spaargeld meer hebben. ABN AMRO en ING gaan in 2022 geen rente meer op spaargelden betalen. In het verleden hadden de Effectenkredietinstellingen een "kredietrestrictie" en aan de hand van het totaal bedrag aan "spaargelden". mochten zij kredieten/leningen/hypotheken/PL's ea. soorten van gelden verstrekken. Nu maken zijzelf geld uit het NIETS!!
Maar als U niet meer kan betalen, dan wordt het onderpand wel in beslag genomen en geveild/verkocht. Gel waar niets voor gedaan is(lees gewerkt), krijgt KRACHT/DADEN! IS DAT NIET VREEMD!? Daarom kan dit maken van (lees zelf) niet langer. doorgaan!

Onbegrijpelijk, er zijn nauwelijks nog regels!!! In het verleden, moesten Effectenkredietinstellingen spaargeld hebben (dynamisch en Statisch), van dat Statische spaargeld konden zij hypotheken, en andere soorten van leningen & kredieten uitzetten.
Daarom kunnen zij (de banken e.a. instellingen) nu vrijwel alles naar hun hand zetten. De DNB is mede oorzaak van deze manier van "geld maken"!
Waarom heeft de DNB deze regels verruimd of weggelaten (Kredietrestrictie)!?
Daarom willen de Effectenkredietinstellingen van UW spaargeld af en eisen een boete rente en sturen U weg met UW geld!

Eisen van, ik wil Uw contante geld niet meer, Betalen voor biljetten van 200 & 500 etc. etc. Maar de DNB houdt wijselijk hun mond, waar & wat hebben Burgers nog in te brengen!?

Geld opnemen (bestellen) en storten kan nauwelijks meer, praatjes & service wordt er nauwelijks meer gegeven. In het blad CASH hebben wij uit de jaren 1980 nog een mooie artikel: "Bereidwillige banken, vissen naar kieskeurige klanten"!
Wij zullen een deel ervan binnenkort overnemen! Persoonlijke aandacht en vertrouwen zijn hierbij speerpunten van beleid.


De valuta's
de dollar euro 1,1289 de Yen 128,35 't Pond 0,8530 AU$ 1,5952 C$ 1,4378 NZ$ 1,6685 Sing$ 1,5433

Derivaten etc. etc.
Wie controleert de verpakte onderliggende waarden bij derivaten etc. etc.??
Bij Imtech waren er meer verkochte aandelen, dan die er uitgegeven waren. Dat was een van de HOOFD redenen dat de paniek verder kon toeslaan!!!

Ons antwoord is NIEMAND en kan dat van Imtech wederom kunnen gebeuren!!
Hier ligt werk voor de AFM te doen, een schoner handel zal het opleveren.

AFM
Waarom heeft de AFM de baisse posities bij de SNS aandelen (daar schrijven wij elke dag nog over, zie elders) weg. DAAR had een veiling moeten worden uitgeschreven, maar schijnbaar was 't, " voor wat, hoort wat"!
De put schrijvers moesten wel de aandelen afnemen!

Woning tekort?
Ach een gemaakt probleem
Er komen jaarlijks tienduizenden "GELUKSZOEKERS" in Nederland.
Afghanistan was het bewijs, daar waren velen "gelukszoekers" op vakantie en moesten met spoed terug naar Nederland en MET voorrang!
Zo worden wij "bedondert"!!
Wijlen koningin Juliana zei in de jaren 1960 dat Nederland OVERVOL was en toen waren er ca. 11.0 miljoen inwoners, Nu 17,5 miljoen en weer is Nederland niet VOL!
Toch krijgen de "gelukszoekers voorrang voor een woning, is dat niet "discriminatie tegen over de Burgers van Nederland die OOK een WONING zoeken!


SCHULDENLASTEN!
Waarom blijft het zo stil over de alsmaar groeiende schuldenlasten in de Wereld!?
Per 18 aug. j.l was de totale Wereldschuld met $ 24 biljoen gegroeid naar $ 281 biljoen.

Aard gas
daar moeten wij vanaf, maar waarom moeten de Duitsers en de Canadese dan aan het aardgas?
Er is schaarste aan "gas", maar de oud President Trump waarschuwde voor het "Russische gas"! Teveel afhankelijk voor de gas uit Rusland kan later problemen opleveren en daar had Trump gelijk in.
Want, Gaspijp Nord Stream 2 wordt afgebouwd met omzeilen sancties VS.
De Verenigde Staten draaien de duimschroeven aan om Nord Stream 2 te stoppen.
Het doorgaan met de bouw is een slecht idee, verklaart desgevraagd CDU-partijbons Friedrich Merz. De jurist die het komend jaar gemunt heeft op het partijvoorzitterschap en het kanselierschap, pleit voor stilleggen.

Voor meer, ga naar https://www.naked-energy.nl/nieuws/gaspijp-nord-stream-2-wordt-afgebouwd-met-omzeilen-sancties-vs/
Voor het gehele verhaal.

in de media
Cardioloog 52 en man van 56 jaar jaar sterft na Boosterprik in Californië.
Dr. Sohrab Lutchmedial, een 52 jarige Canadese cardioloog die de afgelopen maanden op social media ongevaccineerden verketterde als ‘egoïstisch’ en hen indirect dood wenste door te schrijven dat hij ‘niet zal huilen op hun begrafenis’, is nu zèlf overleden, twee weken na zijn mRNA boostershot (Pfizer of Moderna).
ga naar. https://www.xandernieuws.net/algemeen/cardioloog-die-dit-jaar-ongevaccineerden-openlijk-verketterde-sterft-na-boostershot/

De Natuur.
Afgelopen zondag 21 november over de Radio in een Vroege Vogel programma de Heer Tj. de Groot D66 man. Die vertelde dat wij weer terug moeten naar oevers en sloten met wilgen en bossage beplantingen. De natuur kun je niet helpen met asfalt en beton in Nederland. Terechte opmerkingen, maar dan moet Nederland ook weer terug naar 5 tot 6 miljoen inwoners en weer met paard & wagen de weg op, mijnheer de Groot!
Ook oever & sloten beheer weer alles met de hand, want als er bomen & struiken staan is het gedaan met mechanisatie werktuigen.

Dit soort vertegenwoordigers hebben alles uit een boekje & achter een bureau bekeken en totaal geen praktische ervaringen op gedaan.

Equinox Yesterday Vol. 766.000
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 8.70 +0.05 35 5 Penson 65 Goldman Q
16:00:00 T 8.70 +0.05 33 5 Penson 1 Anonymous Q
16:00:00 T 8.70 +0.05 65 5 Penson 53 Morgan Stanley Q

Solaris Yesterday Vol. 392.500
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 12.64 -0.16 100 39 Merrill Lynch 2 RBC KQ
16:00:00 T 12.64 -0.16 500 1 Anonymous 85 Scotia KQ
16:00:00 T 12.64 -0.16 500 1 Anonymous 85 Scotia KQ

media CBS
Hoogste inflatie in bijna 40 jaar.
onsumentengoederen en -diensten waren in november 5,2 procent duurder dan een jaar eerder, meldt het CBS. De inflatie in november was de hoogste na september 1982. In oktober was de inflatie 3,4 procent. De snelle stijging van de inflatie is vooral toe te schrijven aan de prijsontwikkeling van gas, elektriciteit, motorbrandstoffen, voeding en kleding. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/49/hoogste-inflatie-in-bijna-40-jaar

Cultuur onder VUUR,
Minister Ingrid van Engelshoven opent de aanval op Gezin in Gevaar. lees elders meer.
Politiek wordt steeds minder te vertrouwen.
Dat zie aan de Club van Rutte & Kaag, geen verkiezingen, door formeren, want als er NU verkiezingen zouden komen, dan zijn we het "haasje"!
IS dat "BELEID". van een NIEUWE aankomende Regering!? ZIJ moeten beter weten!?


Uit de Media,
Schandalige nietszeggende reactie van Rutte
Geert Wilders: ‘‘Schandalige nietszeggende reactie van Rutte. Ik vraag morgen een nog deze week te houden Kamerdebat hierover met hem aan en anders zal ik hem bij de komende debatten over de formatie en regeringsverklaring hierover grillen.’’

Beurzen en andere soort handel (o.a. Crypto waarden) worden NU gedreven door HEBZUCHT!
Laten wij van XEA.nl daar duidelijk over zijn.

media,
Gold Correction Nearing its End. see & read more on
https://www.sprott.com/insights/sprott-monthly-report-gold-correction-nearing-its-end/

Vanmorgen door het Nieuws
Ouders die hun kinderen extra les (prive). geven, wil dat aan banden leggen.
Het moet open staan voor iedereen!
reactie XEA.nl
Is dat wel juist? Niet iedereen heeft dezelfde talenten", U kent toch wel het bijbelse verhaal over de "meester", die op vakantie ging. En gaf zijn knechten een verschillen aantal geld stukken, De een ging aan het werk en verdubbelde het aantal, de andere etc. en de laatste stopte het in de grond en deed er niets mee.
Hebben de personen in de Onderwijs Raad wel bijbel kennis!?

De prijs van het aandeel Rio Tinto = AUD$ LTD $94.65 +0.88%
tijd 08.54
Goud $ 1.783,30 zilver $ 22,43 en platina $ 946. Gold/Silver Ratio 79.49
Olie $ 70,64 en de dollar euro 1,1282
1 bitcoin = 50.989 USA dollar
1 ripple = 0,83111 USA dollar

BHP, the power of sharing lived experience stories in the workplace. lees elders meer en beluister daarop de video.

Afkijken naar andere beurzen, maar de basis kunnen wij niet vinden.
tijd 09.04
De AEX stoomt door met de boot van de Sint naar 790.53 +12.1 +1.55%

tijd 09.06
De Midcap 1.037.77 +12.33 +1.2% de Smallcap 1.293.55 +16.95 +1.33%
Wordt er wel naar de basis van de bedrijven en hun strategie en bekwaam management gekeken!?
Alleen naar hoop en de vrees wordt weg geklikt!! De techniek staat voor niets, vroeger werd het op "kaarten vastgelegd" en kon je het niet meer onzichtbaar weg vlakken met gum!

media
Meer faillissementen in november j.l.
UTRECHT (ANP) - Het aantal faillissementen in Nederland is in november toegenomen. Volgens de Kamer van Koophandel (KVK) in zijn maandelijkse trendrapportage ging het om 153 tegen 99 in oktober. KVK stelt wel dat dit aantal nog relatief laag is in vergelijking met de periode van voor corona, toen er maandelijks ongeveer 250 faillissementen werden vastgesteld. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/781858996/meer-faillissementen-in-november

reactie op dit bericht en de stijgende inflatie.
Wij van de redactie zien een inflatie van boven de 10% en daar werkt de ECB ook aan mee, hogere rente tarieven, stijgende lonen, en dan financiële problemen bij gezinnen, die in betalingsproblemen komen.
Kijk eens in de Supers, vrijwel alle oude prijskaartjes zijn vervangen door hogere prijzen. En daar zal het niet alleen bijblijven is onze verwachting.
Onze nestor loopt al wat langer mee, hij kent de stormen van het leven en financiële wereld.

media,
EV charging stations: TotalEnergies to Install and Operate 800 New Charge Points in Ghent, Belgium. lees elders meer.

tijd 09.21
De Bel 20 4.217.75 +35.2 +0.84% de CAC 6.942.83 +77.05 +1.12% en de DAX 15.566.76 +185.97 +1.21%
reactie op de cijfers die nu op de borden staan.
Niet realistische en meer kunnen & willen wij er niet over zeggen.
Deze cijfers zijn "niet van deze tijd", met alle ellende & dreigingen in de wereld

media,
The WGC's head of research talks about his outlook for gold.
The inflation hedge trade as investors look to protect themselves against the risk of costs rising. The other is the opportunity cost, in regards to .. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-12-07/The-WGC-s-head-of-research-talks-about-his-outlook-for-gold.html

media,
SILVER RANGE RESOURCES LTD. PROVIDES CORPORATE UPDATE. lees elders meer

media
EU-akkoord: Nederland mag btw op zonnepanelen en water schrappen.
BRUSSEL (ANP) - Nederland mag, als het dat wil, de btw schrappen op onder meer zonnepanelen, water, personenvervoer en het livestreamen van sportwedstrijden of shows. De EU-ministers van Financiën zijn het na jaren onderhandelen eens geworden over uitbreiding van een richtlijn die een verlaagd tarief tussen 0 en 5% toestaat voor zeven categorieën producten en diensten. zie en lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/930985938/eu-akkoord-nederland-mag-btw-op-zonnepanelen-en-water-schrappen

media
Crypto SWOT: The Swedish government wants the EU to ban crypto mining.
The Swedish government wants the European Union to ban cryptocurrency mining, reports Fortune. The government of Sweden believes that Bitcoin mining isn't just bad for the climate, but it's bad for worldwide efforts to convert the global energy system to renewables. see and read more on
https://www.kitco.com/commentaries/2021-12-06/Crypto-SWOT-The-Swedish-government-wants-the-EU-to-ban-crypto-mining.html?sitetype=fullsite

tijd 14.04
De actuele koersen (kg): Goud: €50.953 | Zilver: €641

media Italie
Producentenprijzen Italië 20% gestegen.
De inflatie in Italië lijkt mee te vallen met slechts 2,9% op jaarbasis, maar als we dieper in de cijfers duiken zien we ook daar een zorgwekkende ontwikkeling. Zo zijn producentenprijzen in dat land de laatste maanden explosief toegenomen. In oktober waren deze zelfs 20% hoger dan een jaar eerder.
zie & lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/producentenprijzen-italie-20-gestegen

KiFiD
Wij hebben de Robeco klucht van een lezer bij de KiFiD aangekaart.
Maar wat is dat voor een "organisatie"!?
Wij moeten steeds vragen naar de "status". van de zaak. Eentoevoeging van de "klacht" ga aan, binnen twee weken had de Robeco Groep de tijd om te antwoorden.
Die was 30 november j.l. afgelopen. Wij hoorden niets van de KiFiD en gebeld!'Oh ja, dat is waar, dan zullen wij een rappelletje naar de Robeco Groep sturen.
Weer een uitstel van ZELF actie te ondernemen. Onze indruk is, de particulier mag geen gelijk krijgen. Wel hebben wij gezegd, dat de schade voor 1 januari 2022 binnen/betaald moet zijn door de Robeco Groep, anders gaan wij per januari 2022 een aangifte doen van oplichting.

Media
De BE Groep in België heeft belangstelling in Ageas.

Tijd 15.33
Duitsland
de snelle vorming van een "regering in Duitsland, zet de DAX hoger naar 15.701.06 +320.27 +2.08%

media,
-UAE Switches Weekend to Saturday-Sunday, Adopts 4 ½ Day Week.
The United Arab Emirates looks to bring itself more in line with the rest of the world.
-Austria Will End Lockdown for Vaccinated People.
-Peter Lynch Says All-In on Passive Investing Is All Wrong.
-Russian Markets Shake Off Sanctions Reports Before Biden-Putin Talk.
U.S. is considering banking sanctions if Russia attacks Ukraine.
see & read more on www.blloomberg.com

tijd 15.33
De Dow 35,614.00 +386.97 +1.10%
De Nasdaq 15,527.04 +301.89 +1.98%
De positieve stemming in de VS, werkt aanstekelijk voor de Europese indices.
De AEX 798.62 +20.19 +2.59%, op welke basis deze positieve verwachtingen.
Israel heeft "bommen op een haven plaats laten vallen", Poetin is door President Biden op zijn teentjes getrapt, welke gevolgen komen daaruit.
Gaat Poetin toch Oekraïne binnen lopen?
Wij kunnen nergens positieve zaken bespeuren in de wereld! Dus moeten de systeembeheerders aan het werk zijn met daghandel!

media,
Proposed India bill banning crypto payments could mean jail for violations -document. Prime Minister Narendra Modi's government has previously flagged that it plans to ban most cryptocurrencies - a move which follows measures by China this September that intensified its crackdown on cryptocurrencies. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-12-07/Proposed-India-bill-banning-crypto-payments-could-mean-jail-for-violations-document.html?sitetype=fullsite

media,
Ontroostbaar: van inflatie (tot ziens) naar deflatie
by Diederik Schmull on 06/12/2021
Zodra de opgeblazen, kunstmatige ballon in activa, zoals aandelen, grondstoffen en onroerend goed, ontploft, volgt een periode, die overeenkomt met 1929 tot 1932, met prijsdalingen van 90% in de komende paar jaar. Dat wordt pas de echte Grote Reset. De Grote Reset naar Deflatie. De huidige illusoire welvaart verdwijnt als sneeuw voor de zon. Het duurde destijds 24 jaar, in 1953, voordat de beurskoersen het niveau van 1929 weer terugzagen. Hetzelfde overkwam Japan vanaf 1989. Na een daling van 75% in de daarop volgende 13 jaar, volgde eindelijk een herstel, maar de NIKKEI 225 staat nu, 30 jaar later, nog steeds 25% lager dan in 1989. zie & lees verder op
https://www.edelmetaal-info.nl/2021/12/06/ontroostbaar-van-inflatie-tot-ziens-naar-deflatie/

met o.a.
DE TOTALE SCHULD VAN NEDERLAND, ALS PERCENTAGE VAN DE ECONOMIE, IS TWEEMAAL ZO HOOG ALS DIE VAN AMERIKA, DANKZIJ ALLE TOPHYPOTHEKEN. ALS DAT MAAR GOED AFLOOPT! VOORLOPIG HEEFT NEDERLAND RUIME PENSIOENBESPARINGEN, MITS DE EUROPESE UNIE BESLUIT OM DIE AF TE PAKKEN.

tijd 16.12
De Dow 35,765.11 +538.08 +1.53%
De Nasdaq 15,649.34 +424.19 +2.79%
Olie $71,98 en de dollar euro 1,1258

tijd 17.28
De Dow 35,761.40 +534.37 +1.52%
De Nasdaq 15,656.12 +430.97+2.83%

Nogmaals een waarschuwing.
Op de wereldwijde beurzen lijken de "bomen". tot de HEMEL te groeien. maar dat is geen realisme!

tijd 17.38
We zitten alweer boven de 800 punten grens in 1 dag ruim 25 punten erbij.
De AEX 805.78 +27.35 +3.51% ASMI EUR 393.50 +31,20 vol. 353.772
De Midcap 1.052.01 +26.57 +2.59% Alfen EUR 87,75 +5,40 vol. 82.708
De Smallcap 1306.49 +29.89 +2.34% Pharming EUR 0,741 +4,2ct vol. 4.684.790
De Bel 20 4.229.08 +46.53 +1.11% Galapagos EUR 45.895 +2,59 vol. 646.428
De CAC 7.062.41 +196.63 +2.86% STMICROEL. EUR 44.415 +2,40 vol. 1726.110
De DAX 15.813.94 +433.15 +2.82% Volkswagen EUR 184.35 +17.57 vol. 1.992.000

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
6 dec. EUR 39,94. 31.137. 593. EUR 40.02 55.273. 723. 17.36.02
7 dec. ERUR 40,74. 72.222. 1.017. EUR 4.76. 107.334. 1.113 17.35.10

Mijnheer Rutte wil koste wat kost, weer regeren
Volgende week lijken ze alles voor elkaar te hebben.
Nieuwe verkiezingen durfde Rutte met Mevr. Kaag niet meer aan!
Zijn dit "leiders"!?
De uitwerking zal straks van korte duur zijn, lees (houdbaarheidsdatum) en dan toch weer verkiezingen.


tijd 17.59
Goud $ 1.787,20 zilver $ 22,57 en platina $ 956 Gold/Silver Ratio 79.17
Olie $ 72,51 en de dollar euro 1,1242
1 bitcoin = 51.373 USA dollar
1 ripple = 0,83145 USA dollar

tijd 18.02
Equinox Today Vol. 255.000
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:48:16 U 8.81 +0.11 300 79 CIBC 1 Anonymous K
11:48:16 U 8.81 +0.11 500 79 CIBC 1 Anonymous K
11:48:16 H 8.81 +0.11 200 79 CIBC 79 CIBC K

Solaris Today Vol. 349.600
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:48:21 H 13.16 +0.52 100 53 Morgan Stanley 85 Scotia K
11:48:21 X 13.17 +0.53 100 79 CIBC 1 Anonymous K
11:48:21 M 13.17 +0.53 100 79 CIBC 85 Scotia

media,
New Break Acquires Gold-Mineralized Esker Claim in Kivalliq Region, Nunavut
Toronto, Ontario--(Newsfile Corp. - December 7, 2021) - New Break Resources Ltd. ("New Break" or the "Company") is pleased to announce that it has acquired the 1,408 hectare, gold-mineralized Esker Claim, adjacent to the Company's Noomut claims and located on the eastern shore of South Henik Lake in Kivalliq Region, Nunavut, approximately 179 km northwest of Arviat (the "Esker/Noomut Gold Project"). The Esker Claim was staked on-line through the new Nunavut Map Selection System at a cost of $3,285 after it came open for staking and hosts a 1997 drill intercept of 2.35 g/t Au over 70.95 metres, drilled by Comaplex Minerals Corp. ("Comaplex"). see & read more on
https://www.newsfilecorp.com/release/106954/New-Break-Acquires-GoldMineralized-Esker-Claim-in-Kivalliq-Region-Nunavut

shortlijst
D. E. Shaw & Co., L.P.Alfen N.V.NL00128171750.5006 dec 2021
Kintbury Capital LLPUnibail-Rodamco-Westfield SEFR00133262460.5806 dec 2021
Marble Bar Asset Management LLPAccell Group N.V.NL00097675320.5106 dec 2021
Marshall Wace LLPPostNL N.V.NL00097394162.4106 dec 2021
Marshall Wace LLPUnibail-Rodamco-Westfield SEFR00133262460.6406 dec 2021
Pictet Asset Management S.A.Signify N.V.NL00118213920.3206 dec 2021
Systematica Investments LimitedAMG Advanced Metallurgical Group N.V.NL00008886911.2006 dec 2021
WorldQuant, LLCAMG Advanced Metallurgical Group N.V.NL00008886910.7106 dec 2021
WorldQuant, LLCPostNL N.V.NL00097394160.5806 dec 2021
Citadel Europe LLPBasic-Fit N.V.NL00118726500.7003 dec 2021

media Siemens,
Siemens facilitates implementation of human centric lighting. lees elders meer

tijd 18.18
De actuele koersen (kg): Goud: €51.059 | Zilver: €645

AstraZeneca and Ionis sign deal to develop and commercialise eplontersen. lees elders meer.

media,
- Singapore voegt 26 ton aan goudvoorraad toe.
Singapore heeft eerder dit jaar ruim 26 ton goud aan haar reserves toegevoegd. In mei en juni dit jaar kocht de centrale bank van het land in totaal 26 ton goud, zonder dit publiek kenbaar te maken. zie & lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/singapore-voegt-26-ton-aan-goudvoorraad-toe

Fijne avond en eet smakelijk.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL