Oostmarkt lijdt gevoelige verliezen, straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 29/11/2021 06:00
media,
- Markets Unwind Part of Friday’s Selloff as Variant Fears Ease.
- China Growth Stocks Look Like Havens as Markets Confront Omicron.
- Brace Yourself. Brazil Is About to Rock Markets.
- South Africa Seeks to End Policy Ambiguity Delaying Eskom Rescue.
Eskom is saddled with 402 billion rand ($25 billion) in debt. see & read more on www.bloomberg.com

In New York behandelde de huisarts Dr. Vladimir Zelenko meer dan 500 covid patiënten met hydroxychloroquine + zink + azitromycine. (3) Hij had ook een 100% herstelpercentage, met nauwelijks bijwerkingen, en geen ziekenhuisopnames. Naarmate de tijd verstreek, hielp Dr. Zelenko ruim duizend covid patiënten te herstellen, meestal binnen enkele ...
ga naar Ontdek medicijnen voor COVID-19. Niemand hoeft te sterven!
https://www.stopworldcontrol.com › nl › genezing

De MENSHEID wordt/werd al 1 1/2 jaar genezing onthouden, aldus deze berichten.
Waarom werden deze pillen en van Dokter Elens en diens collega's niet massaal gebruikt!?

De Oostmarkt is de nieuwe week met gevoelige verliezen begonnen,
in Japan de Nikkei 28.383 -378 punten.
In Hong Kong de Hang Seng 23.956 -124 punten
In Australië de All Ordinaries 7.574 -26 punten
In Singapore de Straits 3.133 -33 punten

Media,
- Fastest Inflation in Euro’s History Set to Raise Pressure on ECB.
Core prices are seen increasing at the fastest pace since 2002.
reactie XEA.nl
Dit en de alsmaar groeien schuldenlasten in de wereld is een groter probleem en dat hoorden wij ook, dementie en alzheimer! Aan deze ziektes kan nog weinig gedaan worden en er sterven heel veel mensen aan deze ernstige ziektes, die " onmenselijk zijn"!

Waarom herhalen wij diversen stukjes over de gang in de wereld?
Het blijft voor ons een zorg, dat de Burgers, particuliere beleggers, zo "misleidt". worden door de Leiders van/over de landen. ER is nauwelijks meer een bekwaam Leiderschap in de wereld, waar "Burgers op kunnen vertrouwen"!
Burgers(dus ook beleggers) worden het "slachtoffers" van de "Macht" die de Bilderberg Groep en de 20 tot 25 Effectenkredietinstellingen uitstralen. Dat zijn een voor niet te begrijpen (be)handelingen!


Wij schrijven al heel lang over deze Dokter Elens, die werd, samen met collega's verboden zijn pillen als medicijn aan zieken (lees corona hebben patiënten te verstreken). Waren niet uitgetesten, zei de Gezondheidsdienst te Den Haag, maar WEL bestaande! Een boete kregen zij, als zij door zouden gaan met het genezen van ziek wordende mensen in de "praktijk"!
Welk falende instantie kan & mag GENEZING van mensen verbieden???
Huisarts Rob Elens uit Limburg zegt een geneesmiddel voor corona te hebben gevonden. Hij heeft negen mensen die positief waren getest op corona kunnen genezen. De patiënten, 60- tot 80-plussers, hadden onderliggende aandoeningen en waren binnen vier dagen klachtenvrij.

Het gaat om een combinatie van hydrochloroquine, zink en azitromycine, een oud malariamiddel.

NOG steeds niets van het Ministerie van Volksgezondheid gehoord, over de vraag: "waarom niet direct met de Pillen van dokter Elens begonnen"!
Een schande dat dat verboden werd! Dokteren zijn er toch om mensen BETER te maken!?


Elens roept/riep ook andere huisartsen op zijn voorbeeld te volgen. “Ik ben niet bang om het te geven. Het ligt bij elke apotheek in Nederland. Ik zou mijn collega’s willen zeggen: begin hiermee, het land heeft het nodig.”
Matige tot ernstige klachten, aldus Dokter Elens

- Maar de video waarin hij dat uitlegt is geblokkeerd. overtuig Uzelf.
https://www.ninefornews.nl/huisarts-uit-limburg-geneest-coronapatienten-in-4-dagen-het-ligt-bij-elke-apotheek/

Redactie XEA.nl
Nu zitten we al meer dan 1 1/2 jaar met halve maatregels en woordvoerders, die DEZE OPLOSSING verzwijgen. Met welk gezond verstand is dit nog te BEGRIJPEN!

Wordt de wereld niet op zijn KOP gezet!?

WATER.
In het IJsselmeer komt weer ca. 10.000 HA nieuwland!
Dus gaat de waterspiegel stijgen. DIT komt dus niet van het Klimaat veranderen. Houdt daar wel rekening mee. Hoeveel land is er aan de ZEE onttrokken? Ook dat zorgt voor water stijging!!


Goud $ 1.795,10 Zilver $ 23,37 en Platina $ 970 Gold/Silver Ratio 76,80

Ook de FED's strategie is het drukken van goud, samen met andere Centrale banken & grote partijen!
De edelmetalen laten nog steeds een dagelijks patroon zien, maar de situatie verandert, de Centrale Banken hebben met hun "foute strategie", zichzelf in de vingers gesneden. Gisteren werden er nog meer zaken bijgehaald, maar laat U niet misleiden. Wij zien een grotere vraag naar het edelmetaal, als dekking voor de alsmaar groeiende schuldenlasten in de wereld en de inflatie neemt toe. En de Overheden willen niet dat de particulier in het edelmetaal gaat. . Dood geld!

Olie $ 71,15 herstel na de daling afgelopen week van 10% en de dollar euro 1,1273.
1 bitcoin = 57.326 USA dollar
1 ripple = 0,98047 USA dollar

In de media,
Banken willen geen spaargeld meer hebben. ABN AMRO en ING gaan in 2022 geen rente meer op spaargelden betalen. In het verleden hadden de Effectenkredietinstellingen een "kredietrestrictie" en aan de hand van het totaal bedrag aan "spaargelden". mochten zij kredieten/leningen/hypotheken/PL's ea. soorten van gelden verstrekken. Nu maken zijzelf geld uit het NIETS!!
Maar als U niet meer kan betalen, dan wordt het onderpand wel in beslag genomen en geveild/verkocht. Gel waar niets voor gedaan is(lees gewerkt), krijgt KRACHT/DADEN! IS DAT NIET VREEMD!? Daarom kan dit maken van (lees zelf) niet langer. doorgaan!

Onbegrijpelijk, er zijn nauwelijks nog regels!!! In het verleden, moesten Effectenkredietinstellingen spaargeld hebben (dynamisch en Statisch), van dat Statische spaargeld konden zij hypotheken, en andere soorten van leningen & kredieten uitzetten.
Daarom kunnen zij (de banken e.a. instellingen) nu vrijwel alles naar hun hand zetten. De DNB is mede oorzaak van deze manier van "geld maken"!
Waarom heeft de DNB deze regels verruimd of weggelaten (Kredietrestrictie)!?
Daarom willen de Effectenkredietinstellingen van UW spaargeld af en eisen een boete rente en sturen U weg met UW geld!

Eisen van, ik wil Uw contante geld niet meer, Betalen voor biljetten van 200 & 500 etc. etc. Maar de DNB houdt wijselijk hun mond, waar & wat hebben Burgers nog in te brengen!?

De valuta's
de dollar euro 1,1273 de Yen 128,08 't Pond 0,8458 AU$ 1,5794 C$ 1,4471 NZ$ 1,6513 Sing$ 1,5454

Derivaten etc. etc.
Wie controleert de verpakte onderliggende waarden bij derivaten etc. etc.??
Bij Imtech waren er meer verkochte aandelen, dan die er uitgegeven waren. Dat was een van de HOOFD redenen dat de paniek verder kon toeslaan!!!

Ons antwoord is NIEMAND en kan dat van Imtech wederom kunnen gebeuren!!
Hier ligt werk voor de AFM te doen, een schoner handel zal het opleveren.

AFM
Waarom heeft de AFM de baisse posities bij de SNS aandelen (daar schrijven wij elke dag nog over, zie elders) weg. DAAR had een veiling moeten worden uitgeschreven, maar schijnbaar was 't, " voor wat, hoort wat"!
De put schrijvers moesten wel de aandelen afnemen!

Woning tekort?
Ach een gemaakt probleem
Er komen jaarlijks tienduizenden "GELUKSZOEKERS" in Nederland.
Afghanistan was het bewijs, daar waren velen "gelukszoekers" op vakantie en moesten met spoed terug naar Nederland en MET voorrang!
Zo worden wij "bedondert"!!
Wijlen koningin Juliana zei in de jaren 1960 dat Nederland OVERVOL was en toen waren er ca. 11.0 miljoen inwoners, Nu 17,5 miljoen en weer is Nederland niet VOL!
Toch krijgen de "gelukszoekers voorrang voor een woning, is dat niet "discriminatie tegen over de Burgers van Nederland die OOK een WONING zoeken!


SCHULDENLASTEN!
Waarom blijft het zo stil over de alsmaar groeiende schuldenlasten in de Wereld!?
Per 18 aug. j.l was de totale Wereldschuld met $ 24 biljoen gegroeid naar $ 281 biljoen.

Aard gas
daar moeten wij vanaf, maar waarom moeten de Duitsers en de Canadese dan aan het aardgas?
Er is schaarste aan "gas", maar de oud President Trump waarschuwde voor het "Russische gas"! Teveel afhankelijk voor de gas uit Rusland kan later problemen opleveren en daar had Trump gelijk in.
Want, Gaspijp Nord Stream 2 wordt afgebouwd met omzeilen sancties VS.
De Verenigde Staten draaien de duimschroeven aan om Nord Stream 2 te stoppen.
Het doorgaan met de bouw is een slecht idee, verklaart desgevraagd CDU-partijbons Friedrich Merz. De jurist die het komend jaar gemunt heeft op het partijvoorzitterschap en het kanselierschap, pleit voor stilleggen.

Voor meer, ga naar https://www.naked-energy.nl/nieuws/gaspijp-nord-stream-2-wordt-afgebouwd-met-omzeilen-sancties-vs/
Voor het gehele verhaal.

in de media
Cardioloog 52 en man van 56 jaar jaar sterft na Boosterprik in Californië.
Dr. Sohrab Lutchmedial, een 52 jarige Canadese cardioloog die de afgelopen maanden op social media ongevaccineerden verketterde als ‘egoïstisch’ en hen indirect dood wenste door te schrijven dat hij ‘niet zal huilen op hun begrafenis’, is nu zèlf overleden, twee weken na zijn mRNA boostershot (Pfizer of Moderna).
ga naar. https://www.xandernieuws.net/algemeen/cardioloog-die-dit-jaar-ongevaccineerden-openlijk-verketterde-sterft-na-boostershot/

De Natuur.
Afgelopen zondag 21 november over de Radio in een Vroege Vogel programma de Heer Tj. de Groot D66 man. Die vertelde dat wij weer terug moeten naar oevers en sloten met wilgen en bossage beplantingen. De natuur kun je niet helpen met asfalt en beton in Nederland. Terechte opmerkingen, maar dan moet Nederland ook weer terug naar 5 tot 6 miljoen inwoners en weer met paard & wagen de weg op, mijnheer de Groot!
Ook oever & sloten beheer weer alles met de hand, want als er bomen & struiken staan is het gedaan met mechanisatie werktuigen.

Dit soort vertegenwoordigers hebben alles uit een boekje & achter een bureau bekeken en totaal geen praktische ervaringen op gedaan.

Fascinating video worth a watch.
https://thegoldenthread.gold.org/

Goud wordt dan in een bredere zin, mogelijk zoals zilver ook verbruikt.
Steeds meer alternatieven voor goud en niet alleen voor sieraden en beleggingen.
Ook in de ruimte vaart naar planeten toe. luister deze video af.

media,
Europese regels moeten beleggen veiliger en eerlijker maken.
AMSTERDAM - Bedrijven moeten gemakkelijker in alle landen van de Europese Unie (EU) geld op kunnen halen. Daarbij moet de informatie voor beleggers over die bedrijven transparanter worden. Dat is het doel van nieuwe voorstellen van de Europese Commissie, die donderdag bekend werden gemaakt. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1314523262/europese-regels-moeten-beleggen-veiliger-en-eerlijker-maken

reactie XEA.nl
Laat dit nu de grootste MISLEIDING zijn die wij hebben gelezen.
Zorg voor herinvoering van nummers aan ALLE digitale aandelen, obligaties etc. etc.. DAN pas komt er een eerlijk, betrouwbare, transparante en begrijpelijk effecten handel.
Die dit idee hebben gelanceerd, begrijpen ZELF niet waarover de spreken.
Brussel beslist zoveel, maar weten niet waarover zij het hebben!!


Kijk eens naar de Olie prijs.
De Benzine prijs vliegt hier de pijn uit en waarom!?
ERUR 2 en meer per liter. Toentertijd de olie prijs meer dan ca. $ 140 per vat was, was er geen EUR 2,-- per liter.
Kok's kwartje en andere accijnzen bepalen de liter prijs van benzine.

media CBS
Vertrouwen ondernemers industrie naar nieuwe recordhoogte.
In november 2021 is de stemming onder ondernemers in de industrie opnieuw verbeterd. Het vertrouwen ging van 12,3 in oktober naar 12,7 in november, aldus het CBS. Dit is het hoogste niveau sinds de start van het onderzoek in 1985.
Het gemiddelde van de afgelopen twintig jaar is 0,7. Het vertrouwen van de ondernemers bereikte in november 2021 de hoogste waarde (12,7) en in april 2020 de laagste waarde (-28,7). zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/48/vertrouwen-ondernemers-industrie-naar-nieuwe-recordhoogte

media CBS
Opnieuw meer omzet autohandel in derde kwartaal.
De auto- en motorbranche heeft in het derde kwartaal van 2021 ruim 5 procent meer omgezet dan een jaar eerder. In het tweede kwartaal van dit jaar was de omzet bijna 39 procent hoger dan in het tweede kwartaal van 2020. Ondanks een tekort aan computerchips was de omzet in vrijwel alle deelbranches het derde kwartaal hoger, vooral in de motorbranche. Ook wordt 2021 een goed jaar voor de caravanverkoop. Dit blijkt uit nieuwe kwartaalcijfers van het CBS.
De importeurs van nieuwe personenauto’s was de enige deelbranche die in het derde kwartaal minder omzette, 7,4 procent ten opzichte van hetzelfde kwartaal van 2020. In het tweede kwartaal was nog sprake van een sterke toename (51 procent). De daling wordt veroorzaakt door een tekort aan computerchips, maar ook door logistieke problemen [1]. Beide oorzaken hangen samen met de wereldwijde coronamaatregelingen: fabrieken moesten regelmatig de productie staken omdat er niet genoeg chips op voorraad waren. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/48/opnieuw-meer-omzet-autohandel-in-derde-kwartaal

media CBS
Aflevering 8: Over koopkracht en inkomensongelijkheid.
In deze aflevering van Cijfers voor Iedereen spreekt journaliste en programmamaakster Liesbeth Staats met Peter Hein van Mulligen, hoofdeconoom bij het CBS. Een gesprek over koopkracht en inkomensongelijkheid. Klopt het dat we er alleen maar op achteruit gaan? En dat de rijken rijker worden en de armen armer? Het CBS heeft het onderzocht samen met de Universiteit Leiden en over die studie spreekt Liesbeth Peter Hein.
beluister de video en ga naar
https://www.cbs.nl/nl-nl/podcast/2021/43/aflevering-8-over-koopkracht-en-inkomensongelijkheid

tijd 06.46
De actuele koersen (kg): Goud: €51.114 | Zilver: €666

Solis Announces Investor Presentation
Vancouver, British Columbia--(Newsfile Corp. - November 27, 2021) - Solis Minerals Limited (TSXV: SLMN) ("Solis" or "the Company") is pleased to advise investors that the Company will be conducting a live investor briefing on Tuesday, 30th November 2021. Mr. Tony Greenaway, VP of Exploration, will conduct an investor presentation relevant to the upcoming ASX Initial Public Offering (IPO).
Following the update there will be an interactive Q&A session, in which Tony will answer investor questions.
Please feel free to send questions in advance to Stephen Moloney at info@corporatestorytime.com.
The company invites shareholders, investors, and media to participate in this online event by registering at the link below:
https://zoom.us/webinar/register/WN_XFIiW0KrRDODu68Y4WoKeQ
Link to presentation deck:
https://solisminerals.com/wp-content/uploads/2021/11/Solis-Presentation-TSX-ASX-Nov-27.pdf
Start time: 9:00am Perth Time (AWST - Australian Western Standard Time) | 12pm (ASDT)

tijd 07.09
De prijs van het aandeel Rio Tinto = AUD$ LTD $95.39 +0.98 %

De Rente,
die kan maar een kant op en dat is stijgen en dan sort de huizen markt ook in. Daar houden wij van XEA.nl wel rekening mee! Wanneer? Dat kan elk moment gebeuren bij de aanvang van de stijgende rentes!


tijd 08.43
Goud $ 1.796,50 zilver $ 23,40 en platina $ 971 Gold/Silver Ratio 76.74
Olie $ 71,37 en de dollar euro 1,1272
1 bitcoin = 57.555 USA dollar
1 ripple = 0,99292 USA dollar

Van technisch beheer naar vitale leefomgeving. lees elders meer.

tijd 08.57
Amsterdam lijkt licht te herstellen van het verliezen en de "geleerden". weten, het herstel van de olie prijs is daar verantwoordelijk voor.
Olie herstelt van een 10% daling van afgelopen week, dat mag ook wel! Het bewijs van ongecontroleerde val en de basis, daar mogen we naar raden!

tijd 09.02
De AEX 791,01 +9,38 +1,20% en de Midcasp 1.043,95 +10,34 +1,00%

Copper Fox Provides Update on Van Dyke Project. lees elders meer

tijd 12.52
De AEX positief op 790.34 +8.71 +1.11% de Bel 20.4170.64 +43.91 +1.06%

tijd 12.53
De DAX 15.380.27 +123.23 +0.81% en de CAC 6.823.94 +84.21 +1.25%

De systeembeheerders hebben hun "blik". weer op omhoog gezet en dan volgt de rest wel. Maar wat is de basis dan voor de positieven weg omhoog!?
De Oostmarkt zag die ook niet. Er is totaal geen reden om positief te zijn, legt uw oor maar overal te luisteren!

tijd 12.59
De actuele koersen (kg): Goud: € 51.028 | Zilver: €661

TotalEnergies Launches Its Largest Solar Power Plant in France. lees elders meer

media,
Justitie: ’arts en cardiologe’ Özlem Ü. was helemaal geen arts.
Dat is althans de zienswijze van het Openbaar Ministerie (OM). Justitie verdenkt ’neparts’ Özlem Ü. van valsheid in geschrifte, identiteitsfraude, (poging) tot oplichting en overtreding van de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG). zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1042911168/justitie-arts-en-cardiologe-ozlem-u-was-helemaal-geen-arts

tijd 13.06
Herstel olie prijs heeft op Kon Olie een stuwende werking EUR 19,064 +70,2ct vol. 6,7 miljoen.
De Benzine prijzen in het westen van Nederland reageren nauwelijks op de gedaalde olie prijs, bijzonder!

Spelletjes spelen te Amsterdam.
Wie doen dat NU, de daghandel e/o de systeembeheerders. Toezicht daarop is er nauwelijks of in het geheel niet.
Als de AFM de baisse posities van de SNS aandelen zomaar wegpoetst, dan is daar nauwelijks "kennis". hoe de handel in elkaar steekt.
Baisse posities mogen NIMMER op nihil gezet worden, die moeten doormiddel van een veiling worden ingedekt. Waarom moesten de puts dan wel afgenomen moeten worden van de SNS aandelen? Heren AFM kunt U dat nader toelichten?


Hier is sprake van "rechtsongelijkheid"!

tijd 17.35
De Dow 35,019.86 +120.52 +0.35%
De Nasdaq 15,720.18 +228.52 +1.48%

tijd 17.41
De AEX 787.01 +5.38 +0.69% Philips EUR 31.745 -1,08 vol. 5.167.585
De Midcap 1.037.04 +3.43 +0.33% PostNL EUR 3,794 -11,4ct vol. 6.018.406
De Smallcap 1.293.34 +1.18 +0.09% Wereldhave EUR 12,01 -37ct vol. 217.530
De Bel 2.04145.49 +18.76 +0.45% UCB EUR 97,16 -1,60 vol. 189.325
De CAC 6.780.06 +40.33 +0.6% Renault EUR 29,105 -50,5ct vol. 1.169.450
De DAX 15.275.43 +18.39 +0.12% Continental EUR 93,59 -13,64 vol. 277.000

media,
-German Inflation Surges to 6% as ECB Insists Spike Will Pass.,/b>
The ECB is on a mission to convince consumers that the current spike will soon ease.
- China Cash Flowed Through Congo Bank to Former President’s Cronies.
-Macron Is Done Being the U.K.’s Border Guard.
-Vale Sees Spinoff Hope in Tapping Waste for Building Materials. see & read more on www.bloomberg.com

tijd 17.58
Equinox Today Vol. 277.100
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:40:51 X 9.19 -0.04 100 79 CIBC 79 CIBC K
11:38:28 X 9.19 -0.04 100 14 ITG 1 Anonymous K
11:38:25 A 9.20 -0.03 100 1 Anonymous 79 CIBC K

Solaris Res. Today vol. 80.100
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:43:01 M 13.07 -0.09 12 1 Anonymous 90 Barclays
11:37:41 T 13.11 -0.05 100 53 Morgan Stanley 53 Morgan Stanley K
11:30:41 T 13.10 -0.06 100 53 Morgan Stanley 72 Credit Suisse K

media Technische analyse Zilver
by Roy Martens on 29/11/2021
Vorige week werd de doorbraak van het 200 d. MA door de beren tegengehouden en slaagden zij er vervolgens in om de zilverprijs weg te drukken van het MA. De zilverprijs werd weer beneden de $25 grens geduwd waardoor er alarmbelletjes gingen rinkelen wat leidde tot de opmerking: zie & lees verder op
https://www.edelmetaal-info.nl/2021/11/29/technische-analyse-zilver-137/

media PVV
Aangifte wegens doodsbedreigingen / wegrennende Kamerleden
Geert Wilders: ‘‘Zestien aangiftes doodsbedreigingen getekend. Allemaal uit het buitenland, vaak de meest serieuze. Als het OM er weer niks mee doet dan is aangifte doen zinloos en de rechtsstaat failliet.’’

media,
greenSand carbon removal clean-up certificate newsletters survey. lees elders meer.

Ledenraad COOP stemt in met fusie met PLUS. lees elders meer.

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
29 nov. EUR 41,68. 30.553. 695. EUR 41,70. 60.139. 831. 17.35.00

shortlijst
Citadel Advisors LLCAMG Advanced Metal. Group N.V.NL00008886910.4926 nov 2021
Citadel Advisors LLCTomTom N.V.NL00133324710.4926 nov 2021
Kintbury Capital LLPUnibail-Rodamco-Westfield SEFR00133262460.7726 nov 2021
Kuvari Partners LLPPostNL N.V.NL00097394160.3826 nov 2021
Millennium Capital Partners LLPPostNL N.V.NL00097394160.6126 nov 2021
Millennium International Management LPKon.Vopak N.V.NL00094324911.8126 nov 2021
Qube Research & Technologies Ltd.Galapagos N.V.BE00038183591.1026 nov 2021
Qube Research & Technologies Ltd.Kon. Vopak N.V.NL00094324910.6026 nov 2021
WorldQuant, LLCAMG Advanced Metallurgical Group N.V.NL00008886910.7726 nov 2021
Marshall Wace LLPPostNL N.V.NL00097394162.2725 nov 2021

media in de VS
The U.S. pending home sales jumped 7.5% in October, the National Association of Realtors (NAR) said on Monday. The consensus forecast called for an advance of 0.8%.
The pending home sales index rose to 125.2 last month. However, the report said that on an annual basis, pending home sales were also down 1.4% from June 2020.

media,
Singapore piles into gold for the first since 2000.
(Kitco News) The central bank of Singapore increased its gold reserves by 20% this year, buying gold for the first time in two decades. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-11-29/Singapore-piles-into-gold-for-the-first-since-2000.html

Kirkland Lake Gold Announces Receipt of Notices for Investigation and Improvement by Environmental Protection Authority Victoria. lees elders meer

tijd 18.32
De actuele koersen (kg): Goud: €50.896 | Zilver: €650

fijne avond en eet smakelijkBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL