Wall Street sloot gemengd en Oostmarkt volgt. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 25/11/2021 06:01
Gisteravond waren de systeembeheerders een beetje van "streek", ook zij wisten de reactie niet te begrijpen. Tech aandelen wat aangeboden en licht herstellende edelmetaal prijzen, welke kant moeten we nu opsturen. Onbehagen bracht onzekerheid en was er een gemengd slot in de VS.
De Dow sloot 35,804.38 -9.42 -0.03%
De Nasdaq pluste en sloot op 15,845.23 +70.09 +0.44%

Media,
- Asian Stocks Steady as Traders Weigh China Steps.
- Saudi Prince’s ‘Neom’ to Expand Port to Rival Region’s Biggest.
- JPMorgan Started Damage Control as Soon as Dimon Made China Joke.
Cue the damage control. see & read more on www.bloomberg.com

In de Oostmarkt op dit moment hetzelfde beeld,
in Japan de Nikkei 29.517 +215 punten
In Hong Kong de Hang Seng 24.692 +7 punten
In Australië de All Ordinaries 7.736 +11 punten
In Singapore de Straits 3.220 -7 punten

Waarom herhalen wij diversen stukjes over de gang in de wereld?
Het blijft voor ons een zorg, dat de Burgers, particuliere beleggers, zo "misleidt". worden door de Leiders van/over de landen. ER is nauwelijks meer een bekwaam Leiderschap in de wereld, waar "Burgers op kunnen vertrouwen"!
Burgers(dus ook beleggers) worden het "slachtoffers" van de "Macht" die de Bilderberg Groep en de 20 tot 25 Effectenkredietinstellingen uitstralen. Dat zijn een voor niet te begrijpen (be)handelingen!


media,
Platinum Group Metals Ltd. Reports 2021 Annual Results. lees elders meer

Wij schrijven al heel lang over deze Dokter Elens, die werd, samen met collega's verboden zijn pillen als medicijn aan zieken (lees corona hebben patiënten te verstreken). Waren niet uitgetesten, zei de Gezondheidsdienst te Den Haag, maar WEL bestaande! Een boete kregen zij, als zij door zouden gaan met het genezen van ziek wordende mensen in de "praktijk"!
Welk falende instantie kan & mag GENEZING van mensen verbieden???
Huisarts Rob Elens uit Limburg zegt een geneesmiddel voor corona te hebben gevonden. Hij heeft negen mensen die positief waren getest op corona kunnen genezen. De patiënten, 60- tot 80-plussers, hadden onderliggende aandoeningen en waren binnen vier dagen klachtenvrij.

Het gaat om een combinatie van hydrochloroquine, zink en azitromycine, een oud malariamiddel.

Elens roept andere huisartsen op zijn voorbeeld te volgen. “Ik ben niet bang om het te geven. Het ligt bij elke apotheek in Nederland. Ik zou mijn collega’s willen zeggen: begin hiermee, het land heeft het nodig.”
Matige tot ernstige klachten, aldus Dokter Elens

- Maar de video waarin hij dat uitlegt is geblokkeerd. overtuig Uzelf.
https://www.ninefornews.nl/huisarts-uit-limburg-geneest-coronapatienten-in-4-dagen-het-ligt-bij-elke-apotheek/

Redactie XEA.nl
Nu zitten we al meer dan 1 1/2 jaar met halve maatregels en woordvoerders, die DEZE OPLOSSING verzwijgen. Met welk gezond verstand is dit nog te BEGRIJPEN!

Wordt de wereld niet op zijn KOP gezet!?

WATER.
In het IJsselmeer komt weer ca. 10.000 HA nieuwland!
Dus gaat de waterspiegel stijgen. DIT komt dus niet van het Klimaat veranderen. Houdt daar wel rekening mee. Hoeveel land is er aan de ZEE onttrokken? Ook dat zorgt voor water stijging!!


Goud $ 1.793,00 Zilver $ 23,59 en Platina $ 985 Gold/Silver Ratio 75,98
Ook de FED's strategie is het drukken van goud!
De edelmetalen laten nog steeds een dagelijks patroon zien, maar de situatie verandert, de Centrale Banken hebben met hun "foute strategie", zichzelf in de vingers gesneden. Gisteren werden er nog meer zaken bijgehaald, maar laat U niet misleiden. Wij zien een grotere vraag naar het edelmetaal, als dekking voor de alsmaar groeiende schuldenlasten in de wereld en de inflatie neemt toe. En de Overheden willen niet dat de particulier in het edelmetaal gaat. . Dood geld!

Olie $ 78,30 en de dollar euro 1,1213.
1 bitcoin = 57.299 USA dollar
1 ripple = 1,03572 USA dollar

In de media,
Banken willen geen spaargeld meer hebben.
Begrijpelijk, er zijn nauwelijks nog regels!!! In het verleden, moesten Effectenkredietinstellingen spaargeld hebben (dynamisch en Statisch), van dat Statische spaargeld konden zij hypotheken, en andere soorten van leningen & kredieten uitzetten. "Dat was allemaal spaargeld waar voor gewerkt was"
Nu kunnen zij zelf geld maken, debet de hypotheek rekening van de klant en!
credit de notaris. Maar dat gemaakte geld, dat moet U wel terugbetalen en ervoor WERKEN! Is dat niet rechtsongelijkheid!?
Daarom kunnen zij (de banken e.a. instellingen) nu vrijwel alles naar hun hand zetten. De DNB is mede oorzaak van deze manier van "geld maken"!
Waarom heeft de DNB deze regels verruimd!?
Daarom willen de Effectenkredietinstellingen van UW spaargeld af en eisen een boete rente en sturen U weg met UW geld!

Eisen van, ik wil Uw contante geld niet meer, Betalen voor biljetten van 200 & 500 etc. etc. Maar de DNB houdt wijselijk hun mond, waar & wat hebben Burgers nog in te brengen!?

De valuta's
de dollar euro 1,1213 de Yen 129,38 't Pond 0,8402 AU$ 1,5569 C$ 1,4191 NZ$ 1,6320 Sing$ 1,5351

MAAR het blijft in de beschouwingen "oorverdovend stil over de alsmaar groeiende schuldenlasten in de VS en de rest van de wereld"!
Niemand durft hier iets over te schrijven, alleen een enkeling, o.a. XEA.nl

Derivaten etc. etc.
Wie controleert de verpakte onderliggende waarden bij derivaten etc. etc.??
Bij Imtech waren er meer verkochte aandelen, dan die er uitgegeven waren. Dat was een van de HOOFD redenen dat de paniek verder kon toeslaan!!!

Ons antwoord is NIEMAND en kan dat van Imtech wederom kunnen gebeuren!!
Hier ligt werk voor de AFM te doen, een schoner handel zal het opleveren.

AFM
Waarom heeft de AFM de baisse posities bij de SNS aandelen (daar schrijven wij elke dag nog over, zie elders) weg. DAAR had een veiling moeten worden uitgeschreven, maar schijnbaar was 't, " voor wat, hoort wat"!
De put schrijvers moesten wel de aandelen afnemen!

media,
Pil opsteker tegen corona, maar slag voor vaccins.
AMSTERDAM - Tussentijdse onderzoeksresultaten wijzen uit dat het corona medicijn van de Amerikaanse farmaceut Merck zó goed werkt, dat dit mogelijk al binnenkort op de markt komt. Hoe belangrijk is dit voor de bestrijding van de pandemie? En wat betekent het voor de vaccins? Wordt het bestrijden van corona straks net zo eenvoudig als het slikken van een paracetamolletje tegen hoofdpijn? zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/176755874/pil-opsteker-tegen-corona-maar-slag-voor-vaccins

Nu komt Pfizer met een genezing kans (lees geen opname meer in het ziekenhuis). van 89%.
Elders schrijven wij al dat Dokter Elens (Limburg) en collega's al zelf een "PIL". hadden gemaakt die tegen Corona hielp! In het verleden maakten artsen zelf OOK medicijnen tegen ziekten . Hoe zullen deze " ouderwetse". genees HEREN zich nu voelen!?


Woning tekort?
Ach een gemaakt probleem
Er komen jaarlijks tienduizenden "GELUKSZOEKERS" in Nederland.
Afghanistan was het bewijs, daar waren velen "gelukszoekers" op vakantie en moesten met spoed terug naar Nederland en MET voorrang!
Zo worden wij "bedondert"!!
Wijlen koningin Juliana zei in de jaren 1960 dat Nederland OVERVOL was en toen waren er ca. 11.0 miljoen inwoners, Nu 17,5 miljoen en weer is Nederland niet VOL!
Toch krijgen de "gelukszoekers voorrang voor een woning, is dat niet "discriminatie tegen over de Burgers van Nederland die OOK een WONING zoeken!


SCHULDENLASTEN!
Waarom blijft het zo stil over de alsmaar groeiende schuldenlasten in de Wereld!?
Per 18 aug. j.l was de totale Wereldschuld met $ 24 biljoen gegroeid naar $ 281 biljoen.

Aard gas
daar moeten wij vanaf, maar waarom moeten de Duitsers en de Canadese dan aan het aardgas?
Er is schaarste aan "gas", maar de oud President Trump waarschuwde voor het "Russische gas"! Teveel afhankelijk voor de gas uit Rusland kan later problemen opleveren en daar had Trump gelijk in.
Want, Gaspijp Nord Stream 2 wordt afgebouwd met omzeilen sancties VS.
De Verenigde Staten draaien de duimschroeven aan om Nord Stream 2 te stoppen.
Het doorgaan met de bouw is een slecht idee, verklaart desgevraagd CDU-partijbons Friedrich Merz. De jurist die het komend jaar gemunt heeft op het partijvoorzitterschap en het kanselierschap, pleit voor stilleggen.

Voor meer, ga naar https://www.naked-energy.nl/nieuws/gaspijp-nord-stream-2-wordt-afgebouwd-met-omzeilen-sancties-vs/
Voor het gehele verhaal.

in de media
Cardioloog 52 en man van 56 jaar jaar sterft na Boosterprik in Californië.
Dr. Sohrab Lutchmedial, een 52 jarige Canadese cardioloog die de afgelopen maanden op social media ongevaccineerden verketterde als ‘egoïstisch’ en hen indirect dood wenste door te schrijven dat hij ‘niet zal huilen op hun begrafenis’, is nu zèlf overleden, twee weken na zijn mRNA boostershot (Pfizer of Moderna).
ga naar. https://www.xandernieuws.net/algemeen/cardioloog-die-dit-jaar-ongevaccineerden-openlijk-verketterde-sterft-na-boostershot/

De Natuur.
Afgelopen zondag 21 november over de Radio in een Vroege Vogel programma de Heer Tj. de Groot D66 man. Die vertelde dat wij weer terug moeten naar oevers en sloten met wilgen en bossage beplantingen. De natuur kun je niet helpen met asfalt en beton in Nederland. Terechte opmerkingen, maar dan moet Nederland ook weer terug naar 5 tot 6 miljoen inwoners en weer met paard & wagen de weg op, mijnheer de Groot!
Ook oever & sloten beheer weer alles met de hand, want als er bomen & struiken staan is het gedaan met mechanisatie werktuigen.

Dit soort vertegenwoordigers hebben alles uit een boekje & achter een bureau bekeken en totaal geen praktische ervaringen op gedaan.

De agenda voor deze week, samen met diversen bericht CBS
Donderdag 25 nov.
- Duitsland - Consumentenvertrouwen
De Europese Centrale Bank - Notulen (eur)
In de VS Wall Street gesloten vanwege Thanksgiving

Vrijdag 26 nov.
In de VS - Wall Street sluit op Black Friday al om 19.00 uur.
Het aantal operationele oliebronnen

Equinox Ysterday Vol. 474.300
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 9.43 -0.03 200 65 Goldman 1 Anonymous KQ
16:00:00 T 9.43 -0.03 78 5 Penson 14 ITG Q
16:00:00 T 9.43 -0.03 12 5 Penson 1 Anonymous Q

Solaris Resources Yesterday Vol. 296.600
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 13.18 +0.16 100 39 Merrill Lynch 14 ITG KQ
16:00:00 T 13.18 +0.16 100 1 Anonymous 14 ITG KQ
16:00:00 T 13.18 +0.16 700 39 Merrill Lynch 14 ITG KQmedia,

Fascinating video worth a watch.
https://thegoldenthread.gold.org/

Goud wordt dan in een bredere zin, mogelijk zoals zilver ook verbruikt.
Steeds meer alternatieven voor goud en niet alleen voor sieraden en beleggingen.
Ook in de ruimte vaart naar planeten toe. luister deze video af.

media CBS,
Minder beslissingen OM en rechter in 2020.
Het aantal door de rechter genomen eindbeslissingen in 2020 is in vergelijking met een jaar eerder met bijna een kwart afgenomen. Het aantal beslissingen dat door het Openbaar Ministerie (OM) werd genomen daalde tegelijkertijd met 8 procent. Dit blijkt uit de laatste cijfers van het CBS.
zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/47/minder-beslissingen-om-en-rechter-in-2020

tijd 06.38
De actuele koersen (kg): Goud: €51.366 | Zilver: €676

media,
Servië repatrieert haar volledige goudvoorraad.
Goudvoorraad naar eigen land
Een deel van de Servische goudvoorraad lag tot voor kort opgeslagen in Zwitserland, maar in overleg met president heeft de centrale bank eerder dit jaar besloten het goud naar haar eigen kluis te verplaatsen. Gouverneur Tabakovic: "Vucic vertelde me dat hij van mening is dat het goud hier in Servië moet liggen. Je weet immers nooit wat er kan gebeuren in de wereld." zie & lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/servie-repatrieert-haar-volledige-goudvoorraad

tijd 06.43
De aandelen prijs van Rio Tinto = AUD$ LTD $96.63 +1.64%

Great Bear Discovers New Gold Zone West of Hinge and Limb Zones:
20.27 g/t Gold Over 1.75 m, Within 5.69 g/t Gold Over 7.05 m;
Reports New LP Fault Results Including 16.07 g/t Gold Over 3.70 m
Within 3.10 g/t Gold Over 28.30 m. lees elders meer.

AstraZeneca unveils The Discovery Centre (DISC) in Cambridge. lees elders meer

BASF macht mehr Tempo bei der Umsetzung ihrer CO2-Reduktionsziele. lees elders meer

AJAX,
André Onana na rentree: ’Ik probeer het positieve eruit te halen en weer vooruit te kijken’. AMSTERDAM - André Onana is vooral blij met de overwinning van Ajax in de Champions League op Besiktas (1-2). De doelman, die na een lange dopingschorsing zijn rentree maakte, zei dat tegen de interne media van Ajax. „Maar natuurlijk was het heel bijzonder om terug te zijn.” zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/sport/780112076/andre-onana-na-rentree-ik-probeer-het-positieve-eruit-te-halen-en-weer-vooruit-te-kijken

media,
De vogelgriep verspreidt zich over Nederland. lees elders meer

tijd 09.42
De AEX in de plus op 807,67 +4,71 +0,59 % en de Midcap 1.059,87 +1,03 0,10 %

tijd 09.45
De Bel 20 4.217,05 +11,99 +0,29 % en de DAX 15.940,64 +62,25 +0,39 %

tijd 09.50
de CAC 7.065,90 +23,67 +0,34 %

media,
P3 Logistic Parks verhuurt meer dan 10.000 m² opslagruimte in Ridderkerk aan VASCO-fulfilment B.V.. lees elders meer

Media,
Waar is de media mee bezig?
Vanmorgen, als er een bizarre koude winter komt, dan zullen er meer Energie bedrijven in de problemen kunnen komen.
Wat is de bedoeling? ZEKER angsten aanjagen, zoals de corona, als de pillen van Dokter Elens waren gebruikt, dan hadden er mensen genezen kunnen worden en niet zoveel overleden!

AFM
zou voor transparantere handel zorgen, maar wij zien steeds meer "smerige handel". te Amsterdam. De huidige handel heeft niets te maken met normale "vraag & aanbod"! 95% is gemaakte handel door algoritmische systemen.
Daarmee kunnen de partijen elke prijs op de schermen krijgen.
Waar dient 't " toezicht nog voor"!?

tijd 10.30
ICT bedrijf Allgeier (Duitsland) EUR 34,30 +20ct vol. 3.281
Neemt veel Retail XV af van CTAC en zet dat uit in Duitsland. De tevredenheid aldaar is goed. Dit bedrijf heeft na de splitsing en stevige koers verbetering weer laten zien.
1 jaar
Hoogste prijs 89,60 -61,72 % 15-12-2020
Laagste prijs 15,65 119,17 % 16-12-2020 splitsing datum.
Een uitbreiding van de gezamenlijke dienstverlening zou best eens tot de mogelijkheden behoren.

tijd 10.35
Goud $ 1.794,10 zilver $ 23,60 en platina $ 988 Gold/Silver Ratio 76.01
Olie $ 78,13 en de dollar euro 1,1215
1 bitcoin = 57.612 USA dollar
1 ripple = 1,02567 USA dollar

SANDSTORM GOLD ROYALTIES ANNOUNCES RESULTS FROM HOD MADEN FEASIBILITY STUDY, REAFFIRMS STRONG PROJECT ECONOMICS WITH $1.05 BILLION POST-TAX NPV5%. lees elders meer

media,
PCE inflation index for October confirms what consumers already know.
We have seen a steady and methodical increase in inflationary pressures in 2021 with the July PCE year-over-year at 4.1%, 4.2% in August, 4.4% in September, and now 5% in October 2021. see & read more on
https://www.kitco.com/commentaries/2021-11-24/PCE-inflation-index-for-October-confirms-what-consumers-already-know.html?sitetype=fullsite

media,
-European Stocks’ Bull Market Set to Extend in 2022, SocGen Says.
-Oil Steady After OPEC Says Reserves Release to Bloat Surplus.
OPEC said a planned coordinated release of reserves may swell a crude surplus.
-Europe Pushes Ahead on Long-Awaited Capital Markets Union.
It will try to build a cross-continental financial system. see & read more on www.bloomberg.com

Effectenkredietinstellingen.
Waar zijn die mee bezig? Service is er nauwelijks meer. In de jaren begin 1960, toen onze nestor begon in de branche. Trok men via de studenten rekening (Kriterion) deze studerende aan, de rekening gaf 2.5% rente en was kosteloos.
Daarna kwamen er meer soorten betaal rekening bij de Effectenkredietinstellingen, allen met rente en kosteloos. Dagelijks dagafschriften en een goede service, met openingstijden op zaterdag morgen. Bereidwillige medewerkers, die vulde zelfs de girootjes van overschrijving aan de balie in. Wat wilde je nog meer.
Anno 2020 en later, wordt je het Bank gebouw uit gekeken, je spaargelden mag je naar elders brengen en service verlenen, ach, als je klaag, ga dan naar mijn buren, dan zal je het daar ook "bezuren"!

De Effectenkredietinstelling willen de kleine nauwelijks nog meer bedienen. De Regio bank, is nog de beste horen wij.
De Effectenkredietinstellingen zijn verworden zoals de Regering Rutte de burgers behandeld. Wel stemmen e/o het grote geld en anders mond houden.

media,
Did AstraZeneca Keep Britain Safer From Covid Than Europe?
CEO Pascal Soriot hinted as much. Unfortunately, the theory doesn’t go very far.
see & read more on
https://www.bloomberg.com/opinion/articles/2021-11-24/did-astrazeneca-covid-vaccine-really-keep-britain-safer-than-europe-not-so-fast?srnd=premium-europe

tijd 11.34
De actuele koersen (kg): Goud: €51.274 | Zilver: €675

media,
Man ter dood veroordeeld na smokkelen serie Squid Game naar Noord-Korea.
PYONGYANG - Een man die kopieën van de serie Squid Game op USB-sticks vanuit China naar Noord-Korea heeft gesmokkeld, is ter dood veroordeeld. Dat meldt Radio Free Asia. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/nieuws/433528307/man-ter-dood-veroordeeld-na-smokkelen-serie-squid-game-naar-noord-korea

media,
Banken: witwas controles vooral richten op zware jongens.
AMSTERDAM - De miljoen verdachte transacties die vervolgens bij justitie op een grote hoop verdwijnen beginnen banken danig te frustreren. „Is het niet zinvoller om gerichter meldingen te doen en vooral achter de grote criminaliteit aan te gaan?” zegt voorzitter Medy van der Laan van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB). zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1881818098/banken-witwascontroles-vooral-richten-op-zware-jongens

reactie XEA.nl
De Effectenkredietinstellingen zijn door de AFM met de re identificatie op het verkeerde been gezet. Daar was o.a. Robeco ook mee bezig. Alle kleren werden door Robeco van je lijf af gevraagd. Zelfs het trouwboekje moest als kopie dienen. De overleden echtgenoot moest daar anders maar voor zorgen.
|ER WAS TOTAAL geen WETTELIJKE basis voor, beschamend & beledigend.

Corona
De scholen mogen niet dicht hoorden wij over de radio.
Maar daar komen de meeste besmettingen vandaan.
Kinderen mogen van de EMA ook een vaccin ontvangen. Zijn de uitwerkingen dan uitgetest?
Het lijkt wel een "gok spelletje"! Doet ie 't of doet ie 't niet!?

tijd 13.53
De Europese beurzen laten nu een kleine winst zien, maar overtuiging is er niet

media,
Commerzbank analyse the current pressure gold is facing.
He added "In our opinion, the main factor weighing on its price was the persistently firm US dollar: for the first time since the middle of last year, the EUR-USD exchange rate slid below the 1.12 mark for a time. see & read morte on
https://www.kitco.com/news/2021-11-25/Commerzbank-analyse-the-current-pressure-gold-is-facing.html

tijd 13.55
Goud $ 1.792,50 zilver $ 23,63 en platina $ 987. Gold/Silver Ratio 75.84
olie $ 78,24 en de dollar euro 1,1218
1 bitcopin = 58.713 USA dollar
1 ripple = 1.05122 USA dollar

media,
Silver Price Technical Analysis: Support levels in focus.On the downside, the current wave low is the one for the bears to watch at $23.29/oz. Below that, the main support area in focus should be at the orange area, and beyond that the main consolidation low at $21.50/oz. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-11-25/Silver-Price-Technical-Analysis-Support-levels-in-focus.html

tijd 17.24
De Dow 35,804.38 -9.42 -0.03%
De Nasdaq 15,845.23 +70.09 +0.44%

tijd 17.37
De AEX 807,55 +4,59 +0,57% Philips blijft de gebeten hond EUR 23,045 -67ct vol. 1.966.016
De Midcap 1.065,90 +7,06 +0,67% Alfen EUR 86,20 +2,95 vol. 110.175
De Smallcap 1.332,04 +10,51 +0,80% CM.com EUR 30,50 +95ct vol. 89.378
De Bel 20 4.237,54 +32,48+0,77% Sofina EUR 400,40 +12,60 vol. 23.188
De CAC 7.075,87 +33,64 +0,48% Unibail EUR 66.34 +1,94 vol. 728.290
De DAX 15.912,41 +34,02 +0,21% RWE EUR 34,83 +2,10 vol. 5.271.369

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
22 nov. EUR 43,96. 42.430 841. EUR 43,80. 83.834 958. 17.35.05
Om 17.31.49 uur EUR 44,64 en 17.34.56 uur EUR 44,04in enkele secondes 24 ct eraf.
d.d. 23 nov. transacties Corbion is dit handel?Tijden en prijzen
Tijd Prijs Volume
17:29:55 43,00 5
17:29:55 43,00 4
17:29:55 43,00 2
17:29:55 43,00 7 Pure manipulaties.
23 nov. EUR 43,00. 75.400* 1.113. EUR 42,76. 116.563 1.249 17.35.24
om 17.32.31 uur EUR 40,70 en om 17.32.40 uur EUR 42,16 in enkele seconden tijd EUR 1,46 verschil. En de winst van de afgelopen dagen, gelijk weer weg!
24 nov. EUR 41,90. 63.041. 1.020. EUR 41,72. 87.616. 1.135 17.35.23
25 nov. Tijden en prijzen
Tijd Prijs Volume
17:29:55 42,26 4
17:29:55 42,26 3
17:29:55 42,26 3
25 nov. EUR 42,26. 28.270. 571. EUR 42,26 49.382 687. 17.35.19
Om 17.31.59 uur EUR 41.48

tijd 18.06
Equinox Today vol. 111.000
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:51:03 A 9.43 onv. 300 79 CIBC 1 Anonymous K
11:51:03 A 9.42 -0.01 400 79 CIBC 9 BMO Nesbitt K
11:51:03 A 9.42 -0.01 1,300 79 CIBC 9 BMO Nesbitt K

Solaris Today vol. 76.400
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:50:35 T 13.05 -0.13 100 13 Instinet 1 Anonymous K
11:46:09 T 13.04 -0.14 100 1 Anonymous 1 Anonymous K
11:42:01 A 13.05 -0.13 200 13 Instinet 79 CIBC K

Oranjewoud
De CEO G. Sanderink moet aan zijn ex Brigitte miljoenen betalen.
Dat geld zou anders misschien aan een hogere bieding betaalt kunnen worden.

tijd 18.21
De actuele koersen (kg): Goud: €51.337 | Zilver: €677

media,
Europese regels moeten beleggen veiliger en eerlijker maken.
AMSTERDAM - Bedrijven moeten gemakkelijker in alle landen van de Europese Unie (EU) geld op kunnen halen. Daarbij moet de informatie voor beleggers over die bedrijven transparanter worden. Dat is het doel van nieuwe voorstellen van de Europese Commissie, die donderdag bekend werden gemaakt. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1314523262/europese-regels-moeten-beleggen-veiliger-en-eerlijker-maken

reactie XEA.nl
Laat dit nu de grootste MISLEIDING zijn die wij hebben gelezen.
Zorg voor herinvoering van nummers aan ALLE digitale aandelen, obligaties etc. etc.. DAN pas komt er een eerlijk, betrouwbare, transparante en begrijpelijk effecten handel.
Die dit idee hebben gelanceerd, begrijpen ZELF niet waarover de spreken.
Brussel beslist zoveel, maar weten niet waarover zij het hebben!!


Kijk eens naar de Olie prijs.
De Benzine prijs vliegt hier de pijn uit en waarom!?
ERUR 2 en meer per liter. Toentertijd de olie prijs meer dan ca. $ 140 per vat was, was er geen EUR 2,-- per liter.
Kok's kwartje en andere accijnzen bepalen de liter prijs van benzine.

shortlijst
Marshall Wace LLPUnibail-Rodamco-Westfield SEFR00133262460.7824 nov 2021
Millennium International Man LPKoninklijke Vopak N.V.NL00094324911.3924 nov 2021
Marshall Wace LLPPostNL N.V.NL00097394162.3723 nov 2021

fijne avond en voor straks eet smakelijkBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL