Euroforie na herbenoeming Powell snel verdwenen op Wall Street . Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 23/11/2021 06:00
Dat was na de herbenoeming van Powell door President Biden een "koude douche op Wall Street. Woorden bepalen tegenwoordig op de beurzen steeds meer de richting en de daden worden erbij gedacht. Ach, de systeembeheerders en anderen bepalen de richting en de particulieren zijn het "slachtoffer" van deze daden!
De Dow De sloot op 35,619.25 +17.27 +0.05%
De Nasdaq sloot op 15,854.76 -202.68 -1.26% en gaf de gehele openingswinst weg.

Media,
- How Jerome Powell as Fed Chair Will Affect Crypto, Hot Housing and Inflation.
- Asian Stocks Mixed After Jump in Yields, Dollar.
- Biden Weighs Sending U.S. Military Advisers to Ukraine, CNN Says.
The Biden administration has “serious concerns” over Russia’s military presence on Ukraine’s border. see & read more on www.bloomberg.com

In de Oostmarkt laat ook een gemengd beeld zien, er blijven steeds nieuwe zorgen bijkomen!
In Japan de Nikkei 29.744 punt stand van 22/11 vandaag gesloten.
In Hong Kong de Hang Seng 24.701 -250 punten
In Australië de All Ordinaries 7.741 +53 punten
In Singapore de Straits 3.234 -3 punten

Waarom herhalen wij diversen stukjes over de gang in de wereld?
Het blijft voor ons een zorg, dat de Burgers, particuliere beleggers, zo "misleidt". worden door de Leiders van/over de landen. ER is nauwelijks meer een bekwaam Leiderschap in de wereld, waar "Burgers op kunnen vertrouwen"!
Burgers(dus ook beleggers) worden het "slachtoffers" van de "Macht" die de Bilderberg Groep en de 20 tot 25 Effectenkredietinstellingen uitstralen. Dat zijn een voor niet te begrijpen (be)handelingen!


Wij schrijven al heel lang over deze Dokter Elens, die werd, samen met collega's verboden zijn pillen als medicijn aan zieken (lees corona hebben patienten te verstreken). Waren niet uitgetesten, zei de Gezondheidsdienst te Den Haag, maar WEL bestaande! Een boete kregen zij, als zij door zouden gaan met het genezen van ziek wordende mensen in de "praktijk"!
Welk falende instantie kan & mag GENEZING van mensen verbieden???
Huisarts Rob Elens uit Limburg zegt een geneesmiddel voor corona te hebben gevonden. Hij heeft negen mensen die positief waren getest op corona kunnen genezen. De patiënten, 60- tot 80-plussers, hadden onderliggende aandoeningen en waren binnen vier dagen klachtenvrij.

Het gaat om een combinatie van hydrochloroquine, zink en azitromycine, een oud malariamiddel.

Elens roept andere huisartsen op zijn voorbeeld te volgen. “Ik ben niet bang om het te geven. Het ligt bij elke apotheek in Nederland. Ik zou mijn collega’s willen zeggen: begin hiermee, het land heeft het nodig.”
Matige tot ernstige klachten, aldus Dokter Elens

- Maar de video waarin hij dat uitlegt is geblokkeerd. overtuig Uzelf.
https://www.ninefornews.nl/huisarts-uit-limburg-geneest-coronapatienten-in-4-dagen-het-ligt-bij-elke-apotheek/

Redactie XEA.nl
Nu zitten we al meer dan 1 1/2 jaar met halve maatregels en woordvoerders, die DEZE OPLOSSING verzwijgen. Met welk gezond verstand is dit nog te BEGRIJPEN!

Wordt de wereld niet op zijn KOP gezet!?

WATER.
In het IJsselmeer komt weer ca. 10.000 HA nieuwland!
Dus gaat de waterspiegel stijgen. DIT komt dus niet van het Klimaat veranderen. Houdt daar wel rekening mee. Hoeveel land is er aan de ZEE onttrokken? Ook dat zorgt voor water stijging!!


Goud $ 1.8808,60 Zilver $ 24,27 en Platina $ 1.0217
Ook de FED's strategie is het drukken van goud!
De edelmetalen laten nog steeds een dagelijks patroon zien, maar de situatie verandert, de Centrale Banken hebben met hun "foute strategie", zichzelf in de vingers gesneden. Wij zien een grotere vraag naar het edelmetaal, als dekking voor de alsmaar groeiende schuldenlasten in de wereld. En de Overheden willen niet dat de particulier in het edelmetaal gaat. . Dood geld!

Olie $ 76,22 en de dollar euro 1,1237. Gold/Silver Ratio 74.51
1 bitcoin = 56.639 USA dollar
1 ripple = 1,04567 USA dollar

In de media,
Banken willen geen spaargeld meer hebben.
Begrijpelijk, er zijn nauwelijks nog regels!!! In het verleden, moesten Effectenkredietinstellingen spaargeld hebben (dynamisch en Statisch), van dat Statische spaargeld konden zij hypotheken, en andere soorten van leningen & kredieten uitzetten. "Dat was allemaal spaargeld waar voor gewerkt was"
Nu kunnen zij zelf geld maken, debet de hypotheek rekening van de klant en!
credit de notaris. Maar dat gemaakte geld, dat moet U wel terugbetalen en ervoor WERKEN! Is dat niet rechtsongelijkheid!?
Daarom kunnen zij (de banken e.a. instellingen) nu vrijwel alles naar hun hand zetten. De DNB is mede oorzaak van deze manier van "geld maken"!
Waarom heeft de DNB deze regels verruimd!?
Daarom willen de Effectenkredietinstellingen van UW spaargeld af en eisen een boete rente en sturen U weg met UW geld!

Eisen van, ik wil Uw contante geld niet meer, Betalen voor biljetten van 200 & 500 etc. etc. Maar de DNB houdt wijselijk hun mond, waar & wat hebben Burgers nog in te brengen!?

De valuta's
de dollar euro 1,1237 de Yen 129,33't Pond 0,8390 AU$ 1,5561 C$ 1,4275 NZ$ 1,6215 Sing$ 1,5348

MAAR het blijft in de beschouwingen "oorverdovend stil over de alsmaar groeiende schuldenlasten in de VS en de rest van de wereld"!
Niemand durft hier iets over te schrijven, alleen een enkeling, o.a. XEA.nl

Derivaten etc. etc.
Wie controleert de verpakte onderliggende waarden bij derivaten etc. etc.??
Bij Imtech waren er meer verkochte aandelen, dan die er uitgegeven waren. Dat was een van de HOOFD redenen dat de paniek verder kon toeslaan!!!

Ons antwoord is NIEMAND en kan dat van Imtech wederom kunnen gebeuren!!
Hier ligt werk voor de AFM te doen, een schoner handel zal het opleveren.

media,
Pil opsteker tegen corona, maar slag voor vaccins.
AMSTERDAM - Tussentijdse onderzoeksresultaten wijzen uit dat het corona medicijn van de Amerikaanse farmaceut Merck zó goed werkt, dat dit mogelijk al binnenkort op de markt komt. Hoe belangrijk is dit voor de bestrijding van de pandemie? En wat betekent het voor de vaccins? Wordt het bestrijden van corona straks net zo eenvoudig als het slikken van een paracetamolletje tegen hoofdpijn? zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/176755874/pil-opsteker-tegen-corona-maar-slag-voor-vaccins

Nu komt Pfizer met een genezing kans (lees geen opname meer in het ziekenhuis). van 89%.
Elders schrijven wij al dat Dokter Elens (Limburg) en collega's al zelf een "PIL". hadden gemaakt die tegen Corona hielp! In het verleden maakten artsen zelf OOK medicijnen tegen ziekten . Hoe zullen deze " ouderwetse". genees HEREN zich nu voelen!?


Woning tekort?
Ach een gemaakt probleem
Er komen jaarlijks tienduizenden "GELUKSZOEKERS" in Nederland.
Afghanistan was het bewijs, daar waren velen "gelukszoekers" op vakantie en moesten met spoed terug naar Nederland en MET voorrang!
Zo worden wij "bedondert"!!
Wijlen koningin Juliana zei in de jaren 1960 dat Nederland OVERVOL was en toen waren er ca. 11.0 miljoen inwoners, Nu 17,5 miljoen en weer is Nederland niet VOL!
Toch krijgen de "gelukszoekers voorrang voor een woning, is dat niet "discriminatie tegen over de Burgers van Nederland die OOK een WONING zoeken!


SCHULDENLASTEN!
Waarom blijft het zo stil over de alsmaar groeiende schuldenlasten in de Wereld!?


Aard gas
daar moeten wij vanaf, maar waarom moeten de Duitsers en de Canadese dan aan het aardgas?
Er is schaarste aan "gas", maar de oud President Trump waarschuwde voor het "Russische gas"! Teveel afhankelijk voor de gas uit Rusland kan later problemen opleveren en daar had Trump gelijk in.
Want, Gaspijp Nord Stream 2 wordt afgebouwd met omzeilen sancties VS.
De Verenigde Staten draaien de duimschroeven aan om Nord Stream 2 te stoppen.
Het doorgaan met de bouw is een slecht idee, verklaart desgevraagd CDU-partijbons Friedrich Merz. De jurist die het komend jaar gemunt heeft op het partijvoorzitterschap en het kanselierschap, pleit voor stilleggen.

Voor meer, ga naar https://www.naked-energy.nl/nieuws/gaspijp-nord-stream-2-wordt-afgebouwd-met-omzeilen-sancties-vs/
Voor het gehele verhaal.

in de media
Cardioloog 52 en man van 56 jaar jaar sterft na Boosterprik in Californië.
Dr. Sohrab Lutchmedial, een 52 jarige Canadese cardioloog die de afgelopen maanden op social media ongevaccineerden verketterde als ‘egoïstisch’ en hen indirect dood wenste door te schrijven dat hij ‘niet zal huilen op hun begrafenis’, is nu zèlf overleden, twee weken na zijn mRNA boostershot (Pfizer of Moderna).
ga naar. https://www.xandernieuws.net/algemeen/cardioloog-die-dit-jaar-ongevaccineerden-openlijk-verketterde-sterft-na-boostershot/

De Natuur.
Afgelopen zondag 21 november over de Radio in een Vroege Vogel programma de Heer Tj. de Groot D66 man. Die vertelde dat wij weer terug moeten naar oevers en sloten met wilgen en bossage beplantingen. De natuur kun je niet helpen met asfalt en beton in Nederland. Terechte opmerkingen, maar dan moet Nederland ook weer terug naar 5 tot 6 miljoen inwoners en weer met paard & wagen de weg op, mijnheer de Groot!
Ook oever & sloten beheer weer alles met de hand, want als er bomen & struiken staan is het gedaan met mechanisatie werktuigen.

Dit soort vertegenwoordigers hebben alles uit een boekje & achter een bureau bekeken en totaal geen praktische ervaringen op gedaan.

De agenda voor deze week, samen met diversen bericht CBS
dinsdag 23 nov.
- Japanse beurs gesloten
08:00 Duitsland: Economische groei - Samengestelde inkoopmanagersindex

uitspraak Ondernemingskamer Oranjewoud.

Woensdag 24 nov.
- Duitsland: Ifo-cijfer ondernemersvertrouwen
- In de VS: Steunaanvragen, Economische groei Q3 (2e raming, Orders voor duurzame goederen - Consumentenvertrouwen Michigan, Persoonlijke inkomens en bestedingen, Nieuwe woningverkopen - Olievoorraden - Wekelijks (VS)
20:00 VS Federal Reserve - Notulen (VS)

Donderdag 25 nov.
- Duitsland - Consumentenvertrouwen
De Europese Centrale Bank - Notulen (eur)
In de VS Wall Street gesloten vanwege Thanksgiving

Vrijdag 26 nov.
In de VS - Wall Street sluit op Black Friday al om 19.00 uur.
Het aantal operationele oliebronnen

Equinox Ysterday Vol. 1.151.100
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:37:38 U 9.81 -0.32 2,700 1 Anonymous 1 Anonymous Z
16:00:00 T 9.81 -0.32 19 5 Penson 53 Morgan Stanley Q
16:00:00 T 9.81 -0.32 85 5 Penson 65 Goldman Q

Solaris Resources Yesterday Vol. 499.100
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 13.15 -0.13 500 1 Anonymous 79 CIBC KQ
16:00:00. T 13.15 -0.13 300 1 Anonymous 1 Anonymous KQ
16:00:00 T 13.15 -0.13 100 13 Instinet 1 Anonymous KQ

media,
Fascinating video worth a watch.
https://thegoldenthread.gold.org/

Goud wordt dan in een bredere zin, mogelijk zoals zilver ook verbruikt.
Steeds meer alternatieven voor goud en niet alleen voor sieraden en beleggingen.
Ook in de ruimte vaart naar planeten toe. luister deze video af.

media CBS
Aantal miljonairs neemt zesde jaar op rij toe.
Op 1 januari 2020 had 3,5 procent van de huishoudens in Nederland een vermogen van 1 miljoen euro of meer. Dat zijn 278 duizend huishoudens, ruim 24 duizend meer dan in 2019. Vooral in Bloemendaal en Laren wonen veel miljonairs. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over vermogens. De waarde van de eigen woning en de eventuele hypotheekschuld zijn daarbij meegerekend.
Al sinds 2014 komen er miljonairs bij. In de crisisjaren daarvoor bleef het aantal ongeveer gelijk. Er zijn in 2020 ruim 100 duizend miljonairs meer dan in 2008. Een miljoen euro heeft in 2020 echter wel een andere waarde dan in 2008. Wanneer rekening wordt gehouden met de algemene prijsontwikkeling, waren er in 2020 zo’n 35 duizend miljonairs meer dan in 2008. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/47/aantal-miljonairs-neemt-zesde-jaar-op-rij-toe

Galapagos voltooit patiëntenrekrutering voor MANGROVE fase 2-studie met GLPG2737 bij polycystische nierziekte. lees elders meer

Turquoise Hill Yesterday Vol. 1.161.800
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 19.42 +1.71 49 53 Morgan Stanley 2 RBC Q
16:00:00 T 19.42 +1.71 11 53 Morgan Stanley 2 RBC Q
16:00:00 T 19.42 +1.71 50 79 CIBC 2 RBC Q

Hier is een activistische beleggers aan het "stoken"!
Rio Tinto heeft een meerderheidsbelang in dit Bedrijf. Wij schreven al eerder, Oyu Tolgio project in Mongolie wordt door drie bedrijven en de Mongolische Regering gerund, maar deze laatste wil met 1 bedrijf alles gaan regelen (lees zaken doen). Dat is ook handiger. De 3 partijen zijn Rio Tinto Turquoise Hill en Entree Resources.
Dus zou het best eens kunnen, dat Rio Tinto de twee t.w. Turquoise Hill en Entree gaat uitkopen.

tijd 06.52
De prijs van het aandeel Rio Tinto = AUD$ LTD $95.13 +3.60%

BHP, Tony Cudmore Interview with POLITICO on Importance of Mining in the EV Future. Watch the video on
https://www.bhp.com/news/media-centre/reports-presentations/2021/11/tony-cudmore-interview-with-politico

tijd 06.55
De actuele koersen (kg): Goud: €51.708 | Zilver: €692

media,
Verenigd Koninkrijk nationaliseert wankelend energiebedrijf.
LONDEN (ANP/BLOOMBERG) - Het Verenigd Koninkrijk gaat energiebedrijf Bulb Energy nationaliseren. Dat bedrijf staat op omvallen als gevolg van de hoge energieprijzen. Bulb is al het 21e Britse energiebedrijf dat sinds augustus ten onder gaat, maar met 1,7 miljoen klanten is het ook veruit het grootste tot nu toe. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1466291355/verenigd-koninkrijk-nationaliseert-wankelend-energiebedrijf

media,
Hoe staat het met waterstof voor de glastuinbouw? lees elders meer

Newmont to Sell Kalgoorlie Power Business to Northern Star. lees elders meer.

tijd 09.19
De Europese beurzen zwaar onder druk. De donkere wolken beginnen binnen te drijven.
Houdt daar wel rekening mee. Het Edelmetaal wordt gedrukt door de "bekende partijen", als voorlopen op negatieven toekomstige beurzen, wereldwijd.

tijd 10.53
De AEX 804,45 -10,89 -1,34 % de Bel 20 4.162,07 -41,46 -0,99 % de DAX 15.933,20 -182,49 -1,13 % de CAC 7.043,56 -61,44 -0,86 %

tijd 10,57
De Midcap 1.060,25 -12,54 -1,17 % en de Smallcap 1.327,63 -12,28 -0,92 %

Donker rode cijfers in Europa en te Amsterdam.

tijd 11.00
De actuele koersen (kg): Goud: €51.289 | Zilver: €682

media,
Dollar stijgt met monetaire verkrapping in zicht.
Het beleid van de centrale bank is de belangrijkste drijfveer geworden op valutamarkten en ander nieuws wordt normaliter genegeerd, behalve wanneer ze de verwachtingen op toekomstige pieken beïnvloeden. Het pond krijgt een speciale vermelding, omdat die zich beter heeft gehouden dan andere valuta. zie & lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/dollar-stijgt-met-monetaire-verkrapping-in-zicht

media,
Libya: TotalEnergies strengthens its presence and implements its multi-energy strategy. lees elders meer.

Winst =
als U die op Uw bankrekening heeft staan.


media, Siemens
Siemens combines the real and digital worlds to empower companies to act flexibly and sustainably. lees elders meer

tijd 14.13
De actuele koersen (kg): Goud: €51.145 | Zilver: €672

media,
Eybna and Gat Foods develop functional terpene beverages amid rising demand for functional ingredients. This partnership comes at a time when the global functional beverage market size is estimated at US$108 billion for 2020 and is expected to reach US$120 billion this year. The company adds that according to the research and market October 2021 report, the sector is projected to be worth US$198 billion by 2026. see & read more on
https://www.nutritioninsight.com/news/eybna-and-gat-foods-develop-functional-terpene-beverages-amid-rising-demand-for-functional-ingredients.html

media,
Japan “unshackles” vegan market with new packaging labeling amid regional health boom. Among Kono’s statements were assurances that any plant-based labeling “won’t be a problem if the expression is not misleading. To be more specific, if the words such as ‘soy meat’ and ‘not meat’ are written together, there is no problem.” see & read more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/japan-unshackles-vegan-market-with-new-packaging-labeling-amid-regional-health-boom.html

media ECB
Case for ECB action will be stronger if inflation trends persist - Makhlouf.
Inflation in the euro zone hit 4.1% in October, pushed up by higher energy costs, and is expected to stay above the ECB's 2% target next year as suppliers strained by the pandemic cannot keep up with the reopening of the economy.
see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-11-23/Case-for-ECB-action-will-be-stronger-if-inflation-trends-persist-Makhlouf.html?sitetype=fullsite

tijd 15.24
Intertrust, de biedingen kunnen oplopen tot EUR 22 en meer. daar lijkt 't op.
Het aandeel plust op EUR 20,30 +2,80 +16,00% vol. 1,9 miljoen.

Inflatie versus Goud.
Dan zorgen de bekende partijen voor een druk op het edelmetaal de laatste tijd, maar de inflatie zal langer en heviger zijn/worden! Houdt daar wel rekening mee, dus wordt het edelmetaal koopwaardige tegen lagere prijzen.

tijd 15.29
Goud $ 1.790.20 zilver $ 23,43 en platina $ 975 Gold/Silver Ratio 76.37

media,
-Biden to Release U.S. Oil Reserves in Challenge to OPEC+.
-Turkey’s Erdogan Met With Central Bank Governor.
-Europe Gas Prices Gain on U.S.-Russia Sanctions, SPR Plans.
The U.S. imposed its latest sanctions aimed at Russia’s Nord Stream 2 pipeline.
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 15.34
De Dow lager 35,613.78 -5.47 -0.02%
De Nasdaq ook naar 15,778.22 -76.54 -0.48%
Dat aandelen en de grondstoffen lager zijn, dat past niet in een normale situatie. Dus wordt er gemanipuleerd. Dat zullen nog steeds blijven proberen de komende dagen, dat is onze verwachting. Aandelen zullen een harde tik krijgen de komende tijd.

Corona PILLEN van Dokter Elens
Ons verhaal over dokter Elens uit Limburg hebben wij naar het Ministerie van Volksgezondheid te Den Haag verstuurd.
Benieuwd wat zij gaan antwoorden!?

tijd 15.49
Equinox Todat Vol. 451.800
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
09:33:12 X 9.70 -0.11 100 39 Merrill Lynch 79 CIBC K
09:33:12 X 9.70 -0.11 100 39 Merrill Lynch 79 CIBC K
09:33:12 X 9.70 -0.11 100 39 Merrill Lynch 1 Anonymous K

tijd 15.53
Solaris Resources Today Vol. 6.900
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
09:37:12 X 13.23 +0.08 100 79 CIBC 1 Anonymous K
09:36:04 H 13.23 +0.08 200 1 Anonymous 1 Anonymous K
09:36:04 H 13.23 +0.08 100 1 Anonymous 1 Anonymous K

tijd 15.54
De Dow is wisselvallig op 35,709.69 +90.44 +0.25%
De Nasdaq 15,888.02 +33.26 +0.21%

tijd 15.55
Turquoise Hill Today Vol. 32.000
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
09:39:38 A 19.65 +0.23 1,000 79 CIBC 90 Barclays K
09:39:36 A 19.67 +0.25 600 19 Desjardins 79 CIBC K
09:39:35 A 19.64 +0.22 1,000 79 CIBC 1 Anonymous K

media in de VS
Today, IHS Markit said its flash U.S. manufacturing Purchasing Managers Index for November increased to 59.1, up from October’s reading of 58.4.

tijd 17.20
De Dow 35,629.12 +9.87 +0.03%
De Nasdaq 15,691.65 -163.11 -1.03%

tijd 17.36
De AEX 802,24 -13,10 -1,61% ASMI EUR 396,70 -25,40 vol. 530.289
De Midcap 1.061,35 -11,44 -1,07% Intertrust EUR 20,20 +2,70 vol. 2.307.016
De Smallcap 1.324,27 -15,64 -1,17% Accell EUR 36,80 -1,05 vol. 26.001
De Bel 20 4.152,11 -51,42 -1,22% Melexis EUR 104,20 -4,70 vol. 38.671
De CAC 7.044,62 -60,38 -0,85% Alstom EUR 34,16 +83ct vol. 1.371.706
De DAX 15.964,30 -151,39 -0,94 % Delivery EUR 119,25 -5,75 vol. 444.431

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
22 nov. EUR 43,96. 42.430 841. EUR 43,80. 83.834 958. 17.35.05
Om 17.31.49 uur EUR 44,64 en 17.34.56 uur EUR 44,04in enkele secondes 24 ct eraf.
d.d. 23 nov. transacties Corbion is dit handel?Tijden en prijzen
Tijd Prijs Volume
17:29:55 43,00 5
17:29:55 43,00 4
17:29:55 43,00 2
17:29:55 43,00 7 Pure manipulaties.
23 nov. EUR 43,00. 75.400* 1.113. EURT 42,76. 116.563 1.249 17.35.24
om 17.32.31 uur EUR 40,70 en om 17.32.40 uur EUR 42,16 in enkele seconden tijd EUR 1,46 verschil. En de winst van de afgelopen dagen, gelijk weer weg!

shortlijst
Whitebox Advisors LLCCM.com N.V.NL00127470590.8023 nov 2021
Citadel Advisors LLCAMG Advanced Metall. Group N.V.NL00008886910.5922 nov 2021
Citadel Advisors LLCTomTom N.V.NL00133324710.5022 nov 2021
Kuvari Partners LLPPostNL N.V.NL00097394160.5222 nov 2021
Marshall Wace LLPPostNL N.V.NL00097394162.4022 nov 2021
Millennium International Man LPKoninklijke Vopak N.V.NL00094324910.9922 nov 2021
Numeric Investors LLCJust Eat Takeaway.com N.V.NL00120157050.4922 nov 2021
Whitebox Advisors LLCCM.com N.V.NL00127470590.7822 nov 2021
WorldQuant, LLCFugro N.V.NL00150003E10.8822 nov 2021
Citadel Europe LLPBasic-Fit N.V.NL00118726500.7819 nov 2021

tijd 18.14
De actuele koersen (kg): Goud: €50.841 | Zilver: €665

fijne avond en voor straks eet smakelijk.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL