Wall Street liet na een positieve opening de winst glippen. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 16/11/2021 06:02
In de VS was de opening aldaar veelbelovend, maar tegen het einde van de dag, trokken de systeembeheerders hun stukken terug en werd de dag met een klein verlies afgesloten. Wantrouwen over Biden en het inflatie spook zien we steeds meer terug. Hoe je aan je Presidentschap komt, raakt hem ook weer kwijt.
De Dow sloot op 36,087.45 -12.86 -0.04%
De Nasdaq 15,853.85 -7.11 -0.04%

Media,
-Biden’s Fed Chair Pick Is ‘Imminent,’ Senate Banking Chair Says.
- Stocks, Yuan Up as Traders Monitor Biden-Xi Summit.
- The Macklowe Divorce Art Auction Just Made $676 Million.
- EU Leaders Armed With New Sanctions Engage Belarus on Migrants.
see & read more on www.bloomberg.com

In Japan de Nikkei 29.7488 +12 punten
In Hong Kong de Hang Seng 25.658 +267 puten
In Australie de All Ordinairies 7.747 -51 punten
In Singapore de Straits 3.240 onv. o punten

de agenda voor deze week, samen met diversen berichten CBS
Dinsdag 16 nov.
07.30 Kwartaalcijfers TKH
In de VS: Kwartaalcijfers Home Depot, Walmart, Detailhandelsverkopen (oktober) vertrouwen huizenbouwers, bedrijfsvoorraden

Woensdag 17 nov.
07.00 Resultaten InPost
In de VS: Woningbouw en bouwvergunningen & Olievoorraden

Donderdag 18
07.00 Resultaten Lucas Bols
In de VS: Steunaanvragen, Philadelphia Fed index - Leidende indicatoren.

Vrijdag 19 nov.
In deVS: Kwartaalcijfers Foot Locker

Wij schrijven al heel lang over deze Dokter Elens, die werd, samen met collega's verboden zijn pillen als medicijn aan zieken (lees corona hebben patienten te verstreken). Waren niet uitgetesten, zei de Gezondheidsdienst te Den Haag, maar WEL bestaande! Een boete kregen zij, als zij door zouden gaan met het genezen van ziek wordende mensen in de "praktijk"!
Welk falende instantie kan & mag GENEZING van mensen verbieden???
Huisarts Rob Elens uit Limburg zegt een geneesmiddel voor corona te hebben gevonden. Hij heeft negen mensen die positief waren getest op corona kunnen genezen. De patiënten, 60- tot 80-plussers, hadden onderliggende aandoeningen en waren binnen vier dagen klachtenvrij.

Het gaat om een combinatie van hydrochloroquine, zink en azitromycine, een oud malariamiddel.

Elens roept andere huisartsen op zijn voorbeeld te volgen. “Ik ben niet bang om het te geven. Het ligt bij elke apotheek in Nederland. Ik zou mijn collega’s willen zeggen: begin hiermee, het land heeft het nodig.”
Matige tot ernstige klachten, aldus Dokter Elens

Redactie XEA.nl
Nu zitten we al meer dan 1 1/2 jaar met halve maatregels en woordvoerders, die DEZE OPLOSSING verzwijgen. Met welk gezond verstand is dit nog te BEGRIJPEN!

Wordt de wereld niet op zijn KOP gezet!?

Dat op z'n kop zetten gebeuren op op de huidige beurzen in de wereld.

- Entrée Resources Announces Third Quarter 2021 Results. lees elders meer

Goud $ 1.867,10 Gold/Silver Ratio 74,35
Zilver $ 25,10
Platina $ 1.086
De edelmetalen laten nog steeds een dagelijks patroon zien, maar de situatie verandert, de Centrale Banken hebben met hun "foute strategie", zichzelf in de vingers gesneden. Wij zien een grotere vraag naar het edelmetaal, als dekking voor de alsmaar groeiende schuldenlasten in de wereld. En de Overheden willen niet dat de particulier in het edelmetaal gaat. Nadat gisteren de top tegen de $1870 werd bereikt, kwamen de Centrale banken weer in actie.

media,
By 2024, gold price will double, silver will more than triple, here’s why – Patrick Karim. watch the video on. https://www.kitco.com/news/2021-11-09/By-2024-gold-price-will-double-silver-will-more-than-triple-here-s-why-Patrick-Karim.html

Olie $ 81,40
de dollar euro 1,1383
1 bitcoin = 61.179 USA dollar
1 ripple = 1,12855 USA dollar

In de media,
Banken willen geen spaargeld meer hebben.
Begrijpelijk, er zijn nauwelijks nog regels!!! In het verleden, moesten Effectenkredietinstellingen spaargeld hebben (dynamisch en Statisch), van dat Statische spaargeld konden zij hypotheken, en andere soorten van leningen & kredieten uitzetten. "Dat was allemaal spaargeld waar voor gewerkt was"
Nu kunnen zij zelf geld maken, debet de hypotheek rekening van de klant en!
credit de notaris. Maar dat gemaakte geld, dat moet U wel terugbetalen en ervoor WERKEN! Is dat niet rechtsongelijkheid!?
Daarom kunnen zij (de banken e.a. instellingen) nu vrijwel alles naar hun hand zetten. De DNB is mede oorzaak van deze manier van "geld maken"!
Waarom heeft de DNB deze regels verruimd!?
Daarom willen de Effectenkredietinstellingen van UW spaargeld af en eisen een boete rente en sturen U weg met UW geld!

Eisen van, ik wil Uw contante geld niet meer, Betalen voor biljetten van 200 & 500 etc. etc. Maar de DNB houdt wijselijk hun mond, waar & wat hebben Burgers nog in te brengen!?

De valuta's
de dollar euro 1,1383 e Yen 129,92 't Pond 0,8476 AU$ 1,5472 C$ 1,4241 NZ$ 1,6143 Sing$ 1,5398

Uit de media over de huidige situatie in de wereld op gebied van inflatie en andere gevolgen, die ermee te maken hebben.
Afgelopen woensdag bleek, dat de consumentenprijzen in de VS in oktober met 0,9% op maandbasis waren gestegen, terwijl op 0,6% was gerekend. Op jaarbasis ging het om 6,2%, de sterkste toename in 31 jaar. In reactie hierop schoten de obligatierentes omhoog, voor Amerikaans 10-jaars staatspapier met 12 basispunten tot 1,55%.

MAAR het bleef in de beschouwingen "oorverdovend stil over de alsmaar groeiende schuldenlasten in de VS en de rest van de wereld"!
Niemand durft hier iets over te schrijven, alleen een enkeling, o.a. XEA.nl

Derivaten etc. etc.
Wie controleert de verpakte onderliggende waarden bij derivaten etc. etc.??
Bij Imtech waren er meer verkochte aandelen, dan die er uitgegeven waren. Dat was een van de HOOFD redenen dat de paniek verder kon toeslaan!!!

Ons antwoord is NIEMAND en kan dat van Imtech wederom kunnen gebeuren!!

media,
Waakhond denkt na over buffer voor energiebedrijven.
„Welkom Energie kon door de hoge prijzen in de markt niet meer aan haar verplichtingen voldoen. Dat heeft het bedrijf bij ons gemeld. Onze rol is dan om te kijken naar de leveringszekerheid. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1651202175/waakhond-denkt-na-over-buffer-voor-energiebedrijven

reactie XEA.nl
Waarom heeft deze "waakhond". ook haar werk slecht gedaan! De zorgplicht naar de consument heeft deze "waakhond". danig verzaakt. Weten "waakhonden wel welke eisen". een starter moet hebben!? Deze "waakhond". de laan uitsturen!

media,
Pil opsteker tegen corona, maar slag voor vaccins.
AMSTERDAM - Tussentijdse onderzoeksresultaten wijzen uit dat het corona medicijn van de Amerikaanse farmaceut Merck zó goed werkt, dat dit mogelijk al binnenkort op de markt komt. Hoe belangrijk is dit voor de bestrijding van de pandemie? En wat betekent het voor de vaccins? Wordt het bestrijden van corona straks net zo eenvoudig als het slikken van een paracetamolletje tegen hoofdpijn? zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/176755874/pil-opsteker-tegen-corona-maar-slag-voor-vaccins

Nu komt Pfizer met een genezing kans (lees geen opname meer in het ziekenhuis). van 89%.
Elders schrijven wij al dat Dokter Elens (Limburg) en collega's al zelf een "PIL". hadden gemaakt die tegen Corona hielp! In het verleden maakten artsen zelf OOK medicijnen tegen ziekten . Hoe zullen deze " ouderwetse". genees HEREN zich nu voelen!?


Woning tekort?
Ach een gemaakt probleem
Er komen jaarlijks tienduizenden "GELUKSZOEKERS" in Nederland.
Afghanistan was het bewijs, daar waren velen "gelukszoekers" op vakantie en moesten met spoed terug naar Nederland en MET voorrang!
Zo worden wij "bedondert"!!
Wijlen koningin Juliana zei in de jaren 1960 dat Nederland OVERVOL was en toen waren er ca. 11.0 miljoen inwoners, Nu 17,5 miljoen en weer is Nederland niet VOL!
Toch krijgen de "gelukszoekers voorrang voor een woning, is dat niet "discriminatie tegen over de Burgers van Nederland die OOK een WONING zoeken!


SCHULDENLASTEN!
Waarom blijft het zo stil over de alsmaar groeiende schuldenlasten in de Wereld!?


Aard gas
daar moeten wij vanaf, maar waarom moeten de Duitsers en de Canadese dan aan het aardgas?
Er is schaarste aan "gas", maar de oud President Trump waarschuwde voor het "Russische gas"! Teveel afhankelijk voor de gas uit Rusland kan later problemen opleveren en daar had Trump gelijk in.
Want, Gaspijp Nord Stream 2 wordt afgebouwd met omzeilen sancties VS.
De Verenigde Staten draaien de duimschroeven aan om Nord Stream 2 te stoppen.
Het doorgaan met de bouw is een slecht idee, verklaart desgevraagd CDU-partijbons Friedrich Merz. De jurist die het komend jaar gemunt heeft op het partijvoorzitterschap en het kanselierschap, pleit voor stilleggen.

Voor meer, ga naar https://www.naked-energy.nl/nieuws/gaspijp-nord-stream-2-wordt-afgebouwd-met-omzeilen-sancties-vs/
Voor het gehele verhaal.

in de media
Cardioloog 52 en man van 56 jaar jaar sterft na Boosterprik in Californië.
Dr. Sohrab Lutchmedial, een 52 jarige Canadese cardioloog die de afgelopen maanden op social media ongevaccineerden verketterde als ‘egoïstisch’ en hen indirect dood wenste door te schrijven dat hij ‘niet zal huilen op hun begrafenis’, is nu zèlf overleden, twee weken na zijn mRNA boostershot (Pfizer of Moderna).
ga naar. https://www.xandernieuws.net/algemeen/cardioloog-die-dit-jaar-ongevaccineerden-openlijk-verketterde-sterft-na-boostershot/

Equinox Yesterday Vol. 809.000
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 10.65 +0.02 90 1 Anonymous 14 ITG Q
16:00:00 T 10.65 +0.02 80 72 Credit Suisse 14 ITG Q
16:00:00 T 10.65 +0.02 82 53 Morgan Stanley 14 ITG Q

tijd 06.38
De actuele koersen (kg): Goud: €52.718 | Zilver: €709

media cbs,
Werkgelegenheid in derde kwartaal naar nieuw record.
Een verdere groei van het aantal vacatures, samen met een dalende werkloosheid, leidden in het derde kwartaal van 2021 tot een nog grotere spanning op de arbeidsmarkt. Tegenover elke 100 werklozen stonden 126 vacatures. Het aantal banen nam toe met 162 duizend en kwam voor het eerst boven de 11 miljoen. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS over de arbeidsmarkt.
Een kwartaal eerder overtrof het aantal vacatures voor het eerst het aantal werklozen. Waren er in het tweede kwartaal per 100 werklozen 106 vacatures, in het derde kwartaal is dat opgelopen tot 126. De toename van de spanning is vooral toe te schrijven aan de aanhoudende groei van het aantal openstaande vacatures (met 45 duizend). zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/46/werkgelegenheid-in-derde-kwartaal-naar-nieuw-record

media.
MAG Silver Reports Third Quarter Financial Results. lees elders meer

In de media,
De Canadese Cardioloog van 52 jaar, stierf na de Booster, maar verketterde de " ongevaccineerden.
Baudet (FvD) maakt een vergelijking met de achtervolging van de Joden door de Nasi in de oorlog, maar die vergelijking is niet "misplaatst". Kijk wat er in Oostenrijk gaande is, daar morgen niet gevaccineerden niet meer vrijelijk naar buiten. Dat konden de Joden in de W II ook niet. De Politiek en de media willen juist de aandacht niet op de Corona wijzen, maar op Baudet. Misleiding ten top. WAAROM MOEST DOKTER ELENS & Collega's stoppen met de PLI TEGEN DE CORONA ZIKTE!? Per direct op straffe van een BOETE! Politiek LEG DAT EENS UIT!?

Dokter Elens (limburg) had 9 patienten binnen 4 tot 8 dagen genezen.

media, Shell e.a.
Jaagt Nederland z’n multinationals weg? ’We moeten ons zorgen maken om onze reputatie’.
’Je moet altijd proberen om grote bedrijven zoals Shell in Nederland te houden. Dat er in ons land grote bedrijven gevestigd zijn, is goed voor iedereen, er is geen enkel nadeel aan verbonden”, zegt Niek Jan van Kesteren, oud-topman van werkgeversorganisatie VNO-NCW en nu senator voor het CDA. „En nu zijn we ze kwijt en komen ze nooit meer terug.” Na Unilever kiest ook Shell voor Londen. „Dit is een historisch moment.” zie & lees verder ophttps://www.telegraaf.nl/financieel/911101266/jaagt-nederland-z-n-multinationals-weg-we-moeten-ons-zorgen-maken-om-onze-reputatie

media, Let op drinkwaterkwaliteit vee. lees elders meer

TKH,Strong organic growth in turnover and results in Q3. lees elders meer

tijd 10.17
Goud $ 1.874 zilver $ 25,19 en platina $ 1.102 Gold/Silver Ratio 74.38
Olie $ 81,32 en de dollar euro 1.1365
1 bitcoin = 60.675 USA dollar
1 ripple = 1,12360 USA dollar

tijd 10.19
De actuele koersen (kg): Goud: €52.940 | Zilver: €712

media CBS
Economisch beeld verbetert.
Het conjunctuurbeeld volgens de Conjunctuurklok van het CBS is in november opnieuw verbeterd, meldt het CBS. In de Conjunctuurklok van medio november presteerden 10 van de 13 indicatoren beter dan hun langjarige trend.
De Conjunctuurklok is een hulpmiddel voor het bepalen van de stand en het verloop van de Nederlandse conjunctuur. In de Conjunctuurklok komt vrijwel alle belangrijke economische informatie samen die het CBS tijdens de afgelopen maand c.q. het afgelopen kwartaal heeft gepubliceerd. Het conjunctuurbeeld volgens de Conjunctuurklok betreft een macro-economisch beeld en het gaat niet in gelijke mate op voor alle huishoudens, bedrijven of regio’s. zie & lees verder op https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/46/economisch-beeld-verbetert


media CBS
Economie groeit met 1,9 procent in derde kwartaal 2021.
Volgens de eerste berekening van het CBS, op basis van nu beschikbare gegevens, is het bruto binnenlands product (bbp) in het derde kwartaal van 2021 met 1,9 procent gegroeid ten opzichte van een kwartaal eerder. De groei is vooral toe te schrijven aan een stijging van de consumptie door huishoudens. Ook de consumptie van de overheid droeg positief bij. De investeringen daalden echter. Het bbp lag in het derde kwartaal voor het eerst sinds het uitbreken van de coronacrisis hoger dan ervoor.
Huishoudens hebben in het derde kwartaal 3,8 procent meer besteed dan in het tweede kwartaal van 2021. Verder steeg de overheidsconsumptie met 0,7 procent. De uitvoer en invoer van goederen en diensten namen met respectievelijk 1,3 en 1,6 procent toe. De investeringen daalden met 2,7 procent.
Vooral de bedrijfstak handel, vervoer en horeca, de bedrijfstak zakelijke dienstverlening en de bedrijfstak overheid, onderwijs en zorg hadden een groot aandeel in de toename van het bbp kwartaal op kwartaal. De bouw en de industrie droegen echter negatief bij. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/46/economie-groeit-met-1-9-procent-in-derde-kwartaal-2021

media, CBS
Export groeit met ruim 5 procent in september j.l.
Het volume van de goederenexport was in september 5,3 procent groter dan in september 2020, meldt het CBS. Er zijn vooral meer chemische en metaalproducten geëxporteerd. Ten opzichte van september 2019 lag de export 6,5 procent hoger. Het volume van de import was in september 8,1 procent groter dan in september 2020 en 9,8 procent dan in september 2019. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/46/export-groeit-met-ruim-5-procent-in-september

media CBS
Consumptie huishoudens groeit met bijna 5 procent in september j.l.In september 2021 hebben consumenten 4,6 procent meer besteed dan in september 2020, meldt het CBS. Vooral aan diensten gaven ze meer uit. In vergelijking met september 2019 besteedden consumenten 0,6 procent meer in september 2021.
De consumptiecijfers zijn gecorrigeerd voor prijsveranderingen en veranderingen in de samenstelling van de koopdagen. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/46/consumptie-huishoudens-groeit-met-bijna-5-procent-in-september

tijd 10.29
De beurzen in Europa! Die blazen stoom af en de trein komt tot stoppen, " het wordt uitstappen geblazen! De winstnemingen zullen de komende tijd toenemen.

WATER.
In het IJsselmeer komt weer ca. 10.000 HA nieuwland!
Dus gaat de waterspiegel stijgen. DIT komt dus niet van het Klimaat veranderen. Houdt daar wel rekening mee. Hoeveel land is er aan de ZEE onttrokken? Ook dat zorgt voor water stijging!!


media,
Caledonia Mining Corporation Plc Exercise of share options. lees elders meer

Shell
Vertrek uit Nederland, een terecht keuze. Al de Rechter op de Shell stoel van de CEO gaat zitten, dan is het "gedaan" met je eigen strategie.
Wegwezen uit zo'n land. Actie voerders krijgen hier de overhand.


tijd 10.56
Een "matte". stemming op de Europese beurzen.
Kijk eens naar de Mijnbouwers, daar zitten mooie kanshebbers bij. Overleg met Uw accountant manager eens, want die laat mooie mogelijkheden anders voor U liggen.
XEA.nl is gespecialiseerd in de Mijnbouwers, ook Willem Middelkoop.

media,
Studie: coronavaccinmakers verdienen 1000 dollar per seconde.AMSTERDAM (ANP/AFP) - De farmaceutische concerns Pfizer, BioNTech en Moderna maken elke minuut een gezamenlijke winst van 65.000 dollar, oftewel ongeveer 1000 dollar per seconde, met hun coronavaccins. Dat heeft de People’s Vaccine Alliance (PVA), een coalitie die campagne voert voor bredere toegang tot coronavaccins, becijferd op basis van de kwartaalrapporten van de betreffende bedrijven. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/889800024/studie-coronavaccinmakers-verdienen-1000-dollar-per-seconde

reactie XEA.nl
Daarom mochten er geen "pillen". op de markt komen en moest Dokter Elens en collega's stoppen met het genezen van Corona patienten.
Dat is niet te begrijpen, zoals het "herinvoeren van nummers aan de digitale aandelen - obligaties etc. etc..
Wij leven in een kromme wereld.
De Bilderberg Groep en de 20 tot 25 grootste Effectenkredietinstellingen bepalen de wereld op economisch, & Maatschappelijk gebied.

media ADM
AFM
De AFM meldt trouwens dat klanten van Binck en Saxo met hun klachten ook terechtkunnen bij het Meldpunt Financiële Markten van de toezichthouder. „Afhankelijk van het aantal of de ernst van de signalen wordt verder onderzoek gedaan”, aldus een AFM-woordvoerster.

Astrazeneca, AZD8601 EPICCURE Phase II trial demonstrated safety and tolerability in patients with heart failure. lees elders meer

media, Astrazeneca.
Two billion doses of AstraZeneca’s COVID-19 vaccine supplied to countries across the world less than 12 months after first approval. lees elders meer.

media,
Nieuws week 46. by Wilge on 16/11/2021 Lees zijn commentaar op
https://www.edelmetaal-info.nl/2021/11/16/nieuws-week-46/

media in de VS
The U.S. retail sales rose 1.7% last month, down from September’s 0.8% increase according to the latest data from the U.S. Commerce Department, released Today; the data significantly beat expectations as economists were forecasting a 1.3% rise.

media, in de VS
The import prices accelerated 1.2% last month after gaining 0.4% in September, the Labor Department said on Tuesday. In the 12 months through October, prices jumped 10.7% after rising 9.3% in September.

tijd 15.31
De euro zakt steeds verder weg 1,1340 en olie $ 80,53
1 bitcoin = 50.634 USA dollar
1 ripple = 1,10664 USA dollar

SARAMA RESOURCES REPORTS SIGNIFICANT INCREASE IN MINERAL RESOURCES AT THE SANUTURA PROJECT. lees elders meer

tijd 15.40
De actuele koersen (kg): Goud: €52.789 | Zilver: €709

media,
-Germany Plans Curbs for Unvaccinated as Europe Battles Spike.
-U.K. Landlords Hike Rent by Most Since 2008 in Pandemic Reversal.
Average U.K. monthly rents rose 4.6% to £968 for the year through September.
-Rolls Royce Lays Out Subsidy Plans for Small Nuclear Reactors.
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 15.43
De Dow 36,212.77 +125.32 +0.35%
De Nasdaq 15,879.70 +25.85 +0.16%

Rio Tinto invests in InoBat. lees elders meer

tijd 16.16
De Europese beurzen blijven wat hangen op de morgen openingen, alleen de DAX stijgen meer dan 100 punten op dit moment. Dat zal wel komen de de Nord Steam uitstel. Hogere gas prijs en de Energie fondsen zullen daarvan profiteren.
Wij blijven van de reguliere aandelen af! Innovatieve hebben voordeel en neem dat ook door met Uw accountant manager. Wij overleggen ook breed in ons netwerk en dan stijgen de Mijnbouwers en het edelmetaal er boven uit. Koper, zilver en goud en de rare elements als Lithium.
Vandaag hebben de edelmetalen een grillige dag, dit op de cijfers die in de VS loskomen. Maar Walmarts cijfers vielen tegen, de bestedingen aldaar, in samen hang met de Corona, drukken de consumptieve bestedingen, het uitgaansgeld wordt wel gebruikt.

tijd 16.22
De Dow 36,239.64 +152.19 +0.42%
De Nasdaq 15,882.45 +28.60 +0.18%
Maar de stemming kan zo omslaan, alles is mogelijk. En wie bij de "kapper geschoren wordt", moet stil zitten!

Edelmetalen tijd 17.25
De bekende partijen zijn weer volop bezig met het drukken van de prijzen, maar daarmee drukken zij de "inflatie angsten niet weg, die worden steeds nijpender"!

tijd 17.28
De actuele koersen (kg): Goud: €52.633 | Zilver: €707
De Dow 36,272.20 +184.75 +0.51%
De Nasdaq 15,944.17 +90.32 +0.57%

tijd 17.31
-Pfizer Allows Generic Pills; Surge Bedevils Europe: Virus Update.
-Billionaire Brockman Shuffles to Court Testimony on His Dementia.
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 17.36
De AEX 826,50 +3,29 +0,40 % Ahold EUR 29,84 -99,5ct vol.3.888.900
De Midcap 1.092,15 +0,23 +0,02 % Alfen EUR 86,60 +2,00 vol. 103.337
De Smllcap 1.370,32 -1,95 -0,14 % v. Lanschot EUR 23,10 -50ct vol. 45.933
De Bel 20 4.301,09 -24,38 -0,56 % Ageas EUR 44,98 +1,20 vol. 902.143
De CAC 7.152,60 +23,97 +0,34 % Kering EUR 711,20 +29,70 vol. 427.087
De DAX 16.251,69 +103,05 +0,64 % Qiagen EUR 49,01 +2,01 vol. 2.245.242

tijd 17.49
Solaris Gold Today Vol. 475.700
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:33:30 X 13.11 +0.27 50,000 80 National Bank 80 National Bank ZW
11:30:50 X 13.09 +0.25 100 1 Anonymous 1 Anonymous K
11:30:50 T 13.09 +0.25 100 1 Anonymous 1 Anonymous K

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
15 nov. EUR 42,42. 45.580. 921. EUR 42,38. 69.011. 1.050. 17.35.02
16 nov. EUR 42,56. 48.519. 811. EUR 42,52. 67.927. 907 17.35.22

tijd 18.01
De actuele koersen (kg): Goud: €52.626 | Zilver: €706

shortlijst
B&G Master Fund PlcArcelorMittal S.A.LU15987576872.2015 nov 2021
Marshall Wace LLPAlfen N.V.NL00128171750.9615 nov 2021
WorldQuant, LLCFugro N.V.NL00150003E10.8915 nov 2021
AHL Partners LLPGalapagos N.V.BE00038183590.8012 nov 2021

fijne avond en voor straks eet smakelijk.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL