Op Wall Street een gemengd slot en in de Oostmarkt het zelfde beeld. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 12/11/2021 06:10
In de VS wordt steeds duidelijker de angst dat de " inflatie". haar greep gaat krijgen op de maatschappelijke, sociale & economische situatie aldaar.
In de media durven ze er nu ook openlijk over te schrijven en wat hebben ze de oud President Trump 4 jaar lang vrijwel dagelijks proberen te beschadigen.
Wat is daardoor een "HAAT" tegen elkaar ontstaan!
Wat een respect!!

De Dow sloot op 35,921.23 -158.71 -0.44%
De Nasdaq 15,704.28 +81.57 +0.52%

media,
- Treasuries Resume Slide on Concern Inflation to Force Fed’s Hand.
- Inflation is Hurting 80% of British Businesses, Survey Says/
- Billionaire Investor Ray Dalio Warns Inflation Is Driving Down Real Wealth.
- China’s Elite Hand Xi a Key Victory, Paving the Way for His Indefinite Rule. see & read more on www.bloomberg.com

In de Oostmarkt ook over de inflatie, zoals nu duidelijk in de VS.

In Japan de Nikkei 29.571 +293 punten
In Hong Kong de Hang Seng 25.247 onv.
In Australie de All Ordinairies 7.765 64 punten
In Singapore de Straits 3.230 -7 punten

Derivaten etc. etc.
Wie controleert de verpakte onderliggende waarden bij derivaten etc. etc.??
Bij Imtech waren er meer verkochte aandelen, dan die er uitgegeven waren. Dat was een van de HOOFD redenen dat de paniek verder kon toeslaan!!!

Ons antwoord is NIEMAND en kan dat van Imtech wederom kunnen gebeuren!!

Goud $ 1.856,80 Gold/Silver Ratio 73,90
Zilver $ 25,12
Platina $ 1.081
De edelmetalen laten nog steeds een dagelijks patroon zien, maar de situatie verandert, de Centrale Banken hebben met hun "foute strategie", zichzelf in de vingers gesneden. Wij zien een grotere vraag naar het edelmetaal, als dekking voor de alsmaar groeiende schuldenlasten in de wereld. En de Overheden willen niet dat de particulier in het edelmetaal gaat. Nadat gisteren de top tegen de $1870 werd bereikt, kwamen de Centrale banken weer in actie.

media,
By 2024, gold price will double, silver will more than triple, here’s why – Patrick Karim. watch the video on. https://www.kitco.com/news/2021-11-09/By-2024-gold-price-will-double-silver-will-more-than-triple-here-s-why-Patrick-Karim.html

Olie $ 81,04
de dollar euro 1,1444
1 bitcoin = 64.831 USA dollar
1 ripple = 1,21547 USA dollar

In de media,
Banken willen geen spaargeld meer hebben.
Begrijpelijk, er zijn nauwelijks nog regels!!! In het verleden, moesten Effectenkredietinstellingen spaargeld hebben (dynamisch en Statisch), van dat Statische spaargeld konden zij hypotheken, en andere soorten van leningen & kredieten uitzetten. "Dat was allemaal spaargeld waar voor gewerkt was"
Nu kunnen zij zelf geld maken, debet de hypotheek rekening van de klant en!
credit de notaris. Maar dat gemaakte geld, dat moet U wel terugbetalen en ervoor WERKEN! Is dat niet rechtsongelijkheid!?
Daarom kunnen zij (de banken e.a. instellingen) nu vrijwel alles naar hun hand zetten. De DNB is mede oorzaak van deze manier van "geld maken"!
Waarom heeft de DNB deze regels verruimd!?
Daarom willen de Effectenkredietinstellingen van UW spaargeld af en eisen een boete rente en sturen U weg met UW geld!

Eisen van, ik wil Uw contante geld niet meer, Betalen voor biljetten van 200 & 500 etc. etc. Maar de DNB houdt wijselijk hun mond, waar & wat hebben Burgers nog in te brengen!?

media,
Pil opsteker tegen corona, maar slag voor vaccins.
AMSTERDAM - Tussentijdse onderzoeksresultaten wijzen uit dat het coronamedicijn van de Amerikaanse farmaceut Merck zó goed werkt, dat dit mogelijk al binnenkort op de markt komt. Hoe belangrijk is dit voor de bestrijding van de pandemie? En wat betekent het voor de vaccins? Wordt het bestrijden van corona straks net zo eenvoudig als het slikken van een paracetamolletje tegen hoofdpijn? zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/176755874/pil-opsteker-tegen-corona-maar-slag-voor-vaccins

De valuta's
de dollar euro 1,14844de Yen 130,69 't Pond 0,8562 AU$ 1,5703 C$ 1,4406 NZ$ 1,6332 Sing$ 1,5503

Woning tekort?
Ach een gemaakt probleem
Er komen jaarlijks tienduizenden "GELUKSZOEKERS" in Nederland.
Afghanistan was het bewijs, daar waren velen "gelukszoekers" op vakantie en moesten met spoed terug naar Nederland en MET voorrang!
Zo worden wij "bedondert"!!
Wijlen koningin Juliana zei in de jaren 1960 dat Nederland OVERVOL was en toen waren er ca. 11.0 miljoen inwoners, Nu 17,5 miljoen en weer is Nederland niet VOL!
Toch krijgen de "gelukszoekers voorrang voor een woning, is dat niet "discriminatie tegen over de Burgers van Nederland die OOK een WONING zoeken!


Aard gas
daar moeten wij vanaf, maar waarom moeten de Duitsers en de Canadese dan aan het aardgas?
Er is schaarste aan "gas", maar de oud President Trump waarschuwde voor het "Russische gas"! Teveel afhankelijk voor de gas uit Rusland kan later problemen opleveren en daar had Trump gelijk in.
Want, Gaspijp Nord Stream 2 wordt afgebouwd met omzeilen sancties VS.
De Verenigde Staten draaien de duimschroeven aan om Nord Stream 2 te stoppen.
Het doorgaan met de bouw is een slecht idee, verklaart desgevraagd CDU-partijbons Friedrich Merz. De jurist die het komend jaar gemunt heeft op het partijvoorzitterschap en het kanselierschap, pleit voor stilleggen.

Voor meer, ga naar https://www.naked-energy.nl/nieuws/gaspijp-nord-stream-2-wordt-afgebouwd-met-omzeilen-sancties-vs/
Voor het gehele verhaal.

De agenda voor deze week, samen met diverse bericht van 't CBS

vrijdag 12 nov.
Resultaten 3e kwartaal 2021 KBC Groep NV. - Koninklijke Vopak NV
- Glasgow: Laatste dag VN-klimaatconferentie

AFM
heeft de campagne bedacht van het re-identificeren tegen het witwassen, waar alle Effectenkredietinstellingen mee bezig zijn.
Deze is in strijd met de privacy, zorgplicht wordt achterwege gelaten en gaat tot het onbeschofte toe.

Hier twee voorbeelden van de Robeco Groep.
Daar hebben wij de KiFiD al achter gezet.

Een cliënte van de Robeco heeft een Roparco rekening al ca. 35 jaar, was bij de opening woonachtig en nog in het buitenland. Had een NI (niet ingezetene rekening moeten hebben, maar bij de opening in beging jaren 1980 was dat na overleg met de Roparco niet nodig, maar werd gekoppeld aan een Nederlandse bankrekening, die werd tevens gemachtigde. Als cliënte uit het buitenland overkwam, dan zorgde de gemachtigde doormiddel van zijn rekening voor "pecunia".
Niets aan de hand. Per 1/1/2021 is er een wijziging gekomen en de Robeco heeft, zonder de gemachtigde daarvan te verwittigen, de machtiging laten vervallen.
De cliënte verzoek de gemachtigde haar rekening op te heffen, want hij krijgt via de email een verzoek van de Robeco aanvullende gegevens van de cliënte aan te leveren.
De gemachtigde dient het verzoek tot opheffing van die rekening bij Robeco in!! Wat er daarna allemaal voor onbeschofte verzoeken en vragen aan cliënte worden gedaan, die deels via de gemachtigde lopen, is onbegrijpelijk en hondsbrutaal! Cliënte moet naar Nederland komen om hier een rekening op haar naam bij een Effectenkredietinstelling te openen. Want Robeco mag haar geld niet naar het buitenland overmaken. Dat doet zij niet, dan maar een rekening bij een bank in het buitenland openen, waar Robeco ook een rekening heeft.
Drie is er met de cliënte in het buitenland gebeld vanuit Robeco.
Toen moest de gemachtigde maar van haar rekening de hoofd persoon worden en de cliënte gemachtigde. Cliënte moest haar CreditCard, Rijbewijs, kopie dagafschrift waarop haar handtekening stond en een dagafschrift van haar bankrekening in het buitenland, naar Robeco insturen.
Formulieren van hoofd van de rekening waren al ingevuld en ingestuurd. Toen moest haar trouwboekje in gestuurd worden, maar dat was helaas door brand in huis verloren gegaan. Tijdens het telefoon gesprek met cliënte vertelde zij dat die bij de Gemeente waar de trouwplechtigheid was geweest, konden opvragen. Dat deed Robeco niet. Toen moest er een video of "proof of live" in gestuurd worden.

Haar paspoort moest zij voor zich houden in de video, want Robeco liet in 'n gesprek doorschemeren, dat wij een "stelletje" oplichters waren.
Dat is ingestuurd en nog is het geld er niet.
Cliënte heeft de ex gemachtigde verzocht een aangifte te gaan doen van oplichting. Want met al haar gegeven en bewijzen, kan iedereen, die bezit heeft van die gegeven, de rekening leeg halen. Het tweede Robeco geval staat in de Geldgids van deze maand oktober op pagina 28, die cliënt moest van circa 20 jaar klant, verklaren hoe hij aan dat geld kwam.
Een advocaat zegt ook, er is geen wettelijke plicht, die deze bedoeningen rechtvaardigt.

Waarvan "akte"! Iedereen wordt NU op advies van de AFM als BOEF gezien!!

Een lezer bracht een eigen soort van brutaliteit naar voor, wat hij had meegemaakt. Een vreemd Land is Nederland geworden.

Gisteren 11/11/21 kwam er een bericht via Robeco, dat het geld zou worden overgeboekt. Maar nog steeds niet binnen!

Nu 270.000 fraudeurs erbij! Jawel op een "zwarte lijst bij de Belastingdienst!"

Ja, zo ver is Nederland in vertrouwen weggezakt.
Laat de AFM dan eens wat doen aan de CEO van Nederland, die stond 13 uur te "LIEGEN" en wil weer opgaan voor CEO. In deze Regering zullen weinig Nederlanders nog vertrouwen hebben. AFM, er is werk in de winkel.
En ook aan de "spelletjes" die dagelijks te Amsterdam gespeeld worden. Ook herinvoering van nummers aan de digitale aandelen, zou verlichtend zijn voor de controleurs.

media,
Huisarts uit Limburg geneest corona patiënten in 4 dagen. ‘Het ligt bij elke apotheek’. lees elders meer.

ga naar https://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=300-42639

Maar de video waarin hij dat uitlegt is geblokkeerd. overtuig Uzelf.
https://www.ninefornews.nl/huisarts-uit-limburg-geneest-coronapatienten-in-4-dagen-het-ligt-bij-elke-apotheek/

Manipulaties.
Wij zien steeds dezelfde patronen en dat bewijst dat de systeembeheerders dezelfde algoritmische systemen hanteren.
AFM, dit is "Marktmanipulatie", bekijk en weeg eens UW eigen brochures van febr. 2009, juni 2016 en de update van maart 2017. Of heeft U nog meer update en wordt er weinig tot niets meer mee gedaan!?

Mijnheer Rutte roept andere tot de " orde"! Maar ik zou maar zelf wat rustiger worden, hoe kan iemand die 13 uur staat te "liegen" zo'n mond open doen!
Hij is zelf niet geloofwaardig meer.

media, AIDS
Aan de medicijnen voor AIDS zijn inmiddels misschien wel honderden miljoenen "gezonde" mensen overleden. De oorzaak werd toen door honderden wetenschappers (waaronder vooraanstaande wetenschappers) betwijfeld, maar niemand wilde luisteren en alleen onderzoeken die meegingen in het narratief dat HIV zorgde voor AIDS kregen overheidssteun. Net als nu! Toen hebben ze alvast geoefend en nu willen ze meer mensen uit de wegruimen! Toen was geld ook krachtiger dan de waarheid! go for more to
https://www.bitchute.com/video/i0pFIyZc2xYR/

Als U de video bekijkt, is t bijna identiek aan wat er nu gebeurd met COVID-19. Toen werd ook de PCR test gebruikt om HIV/AIDS vast te stellen.


Equinox Yesterday vol. 2.068.300
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 10.59 +0.56 1,600 79 CIBC 7 TD Sec KQ
16:00:00 T 10.59 +0.56 66 1 Anonymous 14 ITG Q
16:00:00 T 10.59 +0.56 87 53 Morgan Stanley 14 ITG Q

media CBS
Ondernemers optimistischer voor 2022.
Ondernemers verwachten in 2022 meer te gaan investeren, een hogere omzet en meer personeel. Ook over de korte termijn zijn ondernemers overwegend positief. Het ondernemersvertrouwen nam aan het begin van het vierde kwartaal 2021 licht toe. Vooral in de bouwnijverheid was de stemmingsindicator positiever, terwijl het ondernemersvertrouwen binnen een aantal bedrijfstakken juist daalde. Dit melden het CBS, KVK, het Economisch Instituut voor de Bouw, MKB-Nederland en VNO-NCW op basis van de Conjunctuurenquête Nederland.
De gegevens voor dit onderzoek zijn begin oktober 2021 verzameld.
Voor 2022 zijn de verwachtingen van ondernemers niet alleen positiever dan een jaar geleden voor 2021, de verwachtingen zijn ook vergeleken met eerdere jaren hoog. Bijna 34 procent van de ondernemers verwacht in 2022 meer personeel in dienst te hebben dan in 2021, nog geen 5 procent voorziet een personeelsafname. Overigens hebben steeds meer ondernemers moeite om voldoende personeel te vinden. Begin oktober 2021 gaf ruim 30 procent van de ondernemers aan belemmerd te worden door personeelstekort. In juli was dit nog ongeveer 23 procent. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/45/ondernemers-optimistischer-voor-2022

media CBS
Minder faillissementen in oktober j.l.
Het aantal failliet verklaarde bedrijven, voor zittingsdagen gecorrigeerd, is gedaald. Er zijn in oktober 9 bedrijven minder failliet verklaard dan in september, meldt het CBS. Het aantal uitgesproken faillissementen is historisch laag. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/45/minder-faillissementen-in-oktober

tijd 06.44
De actuele koersen (kg): Goud: €52.206 | Zilver: €708

media,
Fortuna Reports Third Quarter 2021 Unaudited Financial Results. lees elders meer

media,
NEVADA COPPER ANNOUNCES UPSIZE AND PRICING OF OVERNIGHT MARKETED PUBLIC OFFERING OF UNITS. lees elders meer

tijd 06.56
De prijs van het aandeel Rio Tinto AUD$ LTD $92.21 +3.44 %

media
BHP Restoring a vital link between people and nature. lees elders meer

Vopak reports on Q3 2021 financial results. lees elders meer

media,
Terugblik Groen Kennisnet Go-live event. lees elders meer

tijd 08.13
De actuele koersen (kg): Goud: €52.173 | Zilver: €708

KBC Group: Third-quarter result of 601 million euros. lees elders meer

media,
China’s industrial silver demand to exceed all-time high in 2021; gold consumption to jump 40% - report.
Metals Focus said that gold jewellery sales in China remained encouraging during the week-long National Day holiday. This followed a strong Q3 performance when gold jewellery consumption grew (+32% y/y) for the third consecutive quarter to almost match the Q3.19 total. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-11-11/China-s-industrial-silver-demand-to-exceed-all-time-high-in-2021-gold-consumption-to-jump-40-report.html?sitetype=fullsite

media,
Ahold Delhaize brings net-zero target forward to 2040 for direct carbon emissions, lees elders meer

media,
Frasers Property Limited reports FY21 full year results. lees elders meer

tijd 09.17
Terughoudendheid troef op de Europese beurzen en met het weekend voor de deur, een begrijpelijke reactie.
De CAC 7.076,07 +16,52 +0,23 % de Bel 20 4.365,53 -7,12 -0,16 % de DAX 16.095,13 +12,02 +0,07 % en de AEX 815,21 -1,14 -0,14 %

tijd 09.20
Corbion EUR 41,28 -30ct vol. 1.926 Met kleine aantallen 61 sts, in samenwerking met daghandel terugzetten. Zo werkt 't bij zeer veel fondsen en dat is in strijd met de marktmanipulatie brochures van de AFM. MAAR net als bij de toeslagen affaires en de fraude lijst ontbreekt 't aan controle.
Als je het gemiddelde per opdracht ziet, is dit geen handel.

Heeft u deze fondsen gevolgd?
Wolters Kluwer en RELX sluipen zo zoetjes aan naar boven. Degelijke fondsen voor op de plank! Overleg eens met Uw accoutmanager.

media,
Harmony Gold,OPERATIONAL UPDATE FOR THE THREE MONTHS ENDED 30 SEPTEMBER 2021 (“Q1FY22”). lees elders meer

media,
ENDEAVOUR REPORTS STRONG Q3-2021 RESULTS WELL POSITIONED TO BEAT FULL YEAR PRODUCTION GUIDANCE. lees elders meer

CVC neemt mogelijk Intertrust over.
tijd 10.04
Intertrust EUR 17,42 +4,86 vol. 898.000

media,
ZIPLINE, PFIZER AND BIONTECH COLLABORATION PAVES THE WAY FOR AUTOMATED, ON-DEMAND DELIVERY OF FIRST MRNA COVID-19 VACCINES IN GHANA. lees elders meer

media Spaar belasting.
Hard gelag spaarders: hervorming spaartaks op lange baan geschoven.
Die hervormingen zijn op vroegst pas in 2025 te verwachten, zo heeft Vijlbrief aangekondigd. ,,Dit is niet te geloven”, zegt Cor Overduin, belastingspecialist van advieskantoor Grant Thornton. ,,Weer wordt er onnodig tijd gekocht. De spaartaks ligt al jaren onder vuur, tot aan de Hoge Raad is er tegen geprocedeerd. ,,Als de Hoge Raad straks het kabinet terugfluit, dan zal onder die druk alsnog de belastingwet op dit punt aangepast moeten worden.”
zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1009239724/hard-gelag-spaarders-hervorming-spaartaks-op-lange-baan-geschoven

tijd 11.34 DIT is een waarschuwing!!
Het aandeel ENVIPCO een speelbal van de daghandel, EUR 3,00 -33ct vol. 43.776
Dit soort handel is mogelijk te Amsterdam, eerst oppompen en dan het ventiel er langzaam uit halen. Blijf van dit soort fondsen af, je bent altijd te laat met instappen en dan ook te laat voor je verlies te nemen.
Ze stappen zo weer naar een ander fonds over, en laat U niet misleiden, dit heeft TOTAAL niets met beleggen te maken.

tijd 11.41
Edelmetalen
die worden op dit moment gedrukt door de bekende partijen. Goud ca. $1.850.
Moeten wij daar nog aandacht aan besteden? Gisteren maakte wij hier al melding van, zullen zij 't toch nog gaan proberen? Ja, DUS!!

Eet smakelijk.

media,
-U.S. Warns Europe That Russia May Be Planning Ukraine Invasion.
-Norway Plans Extra Shot for All Adults After Infection Spike.
-Euro-Area Inflation Is Diverging the Most Since the Debt Crisis.
see & read more on www.bloomberg.com
Germany is particularly sensitive to surging consumer prices.

media, Oyu Tolgio Premium Concrete: “Best Contractor” with a deep safety culture. lees elders meer

New Gold Reports 2021 Third Quarter Results. lees elders meer

tijd 13.54
Op de Europese beurzen wordt een pas op de "plaats" gemaakt.
Stabiliteit in de kleine winsten & verliezen. Geen nieuws onder de zon!

tijd 13.56
Goud $ 1.853 en zilver $ 23,98 en platina $ 1.072. Gold/Silver Ratio 74.20
Olie $ 80,19 en de dollar euro 1,1453
1 bitcoin = 63.880 USA dollar
1 ripple = 1,17652 USA dollar

media,
VICTORIA GOLD REPORTS 2021 THIRD QUARTER RESULTS. lees elders meer.

COVIG 19
Waarom al die nieuwe vaccins, dokter Elens en collega's hadden pillen die zorgden dat de corona zieken met twee tot 4 dagen weer beter waren!! Waarom dan al die toestanden en zogenaamde belangrijke mededelingen !!?? Ook weer vanavond. Moeten die twee personen laten zien dat zij " BELANGRIJK" zijn?
Waarom worden die pillen van Elens VERZWEGEN!? Dat is toch de oplossing van het corona probleem!!!!

Er wordt een "SHOW". elke keer opgevoerd!


tijd 15.18
De actuele koersen (kg): Goud: €52.145 | Zilver: €702

Schone handel?
bekijk dit dan eens! Orderboek Oranjewoud om 15.33 uur per heden.
Orders Volume Bied Laat Volume Orders
1 383* 6,05 6,00 377* 1
1 851 6,00 6,05 1.030** 1
** deze krijgt 6 stukjes aangelapt. Dit is gemaakt handel en het kan dat de koop van 383 sts wordt teruggetrokken in de twee minuten voor de veiling begint om 16.30 uur. Zo werkt het ook vaak met veiling fondsen.

tijd 15.38
De Dow 36,036.29 +115.06 +0.32%
De Nasdaq 15,714.99 +10.71 +0.07%

tijd 17.18
Equinox Yesterday vol. 601.200
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:02:21 A 10.79 +0.20 100 1 Anonymous 79 CIBC K
11:02:14 X 10.79 +0.20 200 79 CIBC 79 CIBC K
11:02:08 A 10.79 +0.20 100 79 CIBC 1 Anonymous K

Beleggers zijn teveel e/o tekort met edelmetaal & Mijnbouwers bezig.
De situatie op economisch & welzijn gebied, gaat een dramatische keer nemen. Wat gebeurd er aan de Poolse Grens?
Mensen gelokt met vooruitzichten, die NIET WAAR kunnen zijn!
Daar wordt nu meegewerkt, een MENSELIJK drama. Die moraliteit & respect voor de medemens is "VER". te zoeken.
Welke Leiders in de wereld verteld de waarheid?

Astraceneca, Year-to-date and Q3 2021 results. lees elders meer.

media,
-EU Weighs Targeted Trade Action If U.K. Reneges on Irish Accord.
-Top 20 Global Concert Tours From Pollstar.
-Wells Fargo Sues to Foreclose on NYC’s Standard High Line Hotel.
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 17.32
De Dow 36,074.98 +153.75 +0.43%
De Nasdaq 15,832.39 +128.11 +0.82%

tijd 17.37
De AEX 820,30 +3,95 +0,48 % de week beginstand was 819,72
De Midcap 1.089,92 +7,95 +0,73 % Intertrust EUR 17,30 +4,84 vol. 2.558.761
De Smallcap 1.367,99 +0,53 +0,04 % B&S EUR 7,90 +34ct vol. 83.216
De Bel 20 4.330,95 -41,70 -0,95 % Aperam EUR 48,78 -3,02 vol. 960.896
De CAC 7.091,40 +31,85 +0,45 % Renault EUR 34.37 +1,445 vol. 2.601.212 *
De DAX 16.101,86 +18,75 +0,12 % Merck EUR 214,30 +9.30 vol. 316.567

* zo gaat het met daghandel fondsen, de ene dag de pineut en de andere dag de winnaar.

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
8 nov. EUR 41,36. 43.004. 656. EUR 41.52. 96.056. 783. 17.35.09
9 nov. EUR 41,40. 40.294. 676. EUR 41,54. 69.645. 792. 17.35.11
Om 17.32.07 EUR 42,40 zo werkt het manipuleren door middel van algoritme.
10 nov. EUR 40,82 37.621 665. EUR 40,90. 61.987. 790. 17.35.09
Valt U wat op? Ja? het aantal posten de laatste drie dagen vrijwel gelijk in de voor handel en na 17.35.00 uur
11 nov. EUR 41,50. 46.480. 858. EUR 41,58. 67.190. 955 17.35.01
12 nov. EUR 41,76. 17.833 487. EUR 41.84. 35.213. 602.17.35.05

media,
Bank of England to be first major bank to hike rates, probably in December - economists polled by Reuters. Britain's central bank surprised markets - but not a majority of the economists Reuters surveyed in October - by leaving Bank Rate unchanged at a record low of 0.10% last week. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-11-12/Bank-of-England-to-be-first-major-bank-to-hike-rates-probably-in-December-economists-polled-by-Reuters.html

PRETIVM RECORDS SOLID THIRD QUARTER 2021. lees elders meer

shortlijst
BlackRock Investm. Man. (UK) LimitedAccell Group N.V.NL00097675321.3111 nov 2021
Marshall Wace LLPAlfen N.V.NL00128171751.0511 nov 2021
Marshall Wace LLPPostNL N.V.NL00097394162.1411 nov 2021
Millennium Capital Partners LLPPostNL N.V.NL00097394160.4211 nov 2021
Qube Research & Technologies Ltd.Galapagos N.V.BE00038183590.7811 nov 2021
WorldQuant, LLCAMG Advanced Metallurgical Group N.V.NL00008886910.6011 nov 2021
WorldQuant, LLCFugro N.V.NL00150003E10.9011 nov 2021
Citadel Advisors LLCAMG Advanced Metallurgical Group N.V.NL00008886910.6810 nov.

media, SDHELL
Oliereus Shell kreeg een aantal weken terug een brief op de mat van de Amerikaanse miljardair Daniel Loeb. Loeb, een activistische aandeelhouder, riep het bedrijf op om zich op te splitsen. Wie zijn die activistische aandeelhouders eigenlijk? Maken bedrijven, zoals Shell, zich druk om deze mensen? En wat kan aandeelhouders activisme met bedrijven doen? Dat bespreken DFT-verslaggevers Herman Stam en Martin Visser samen met journalist Edwin van der Schoot in een nieuwe aflevering van de podcast ‘Kwestie van Centen’. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1344460592/wordt-shell-speelbal-van-hebzuchtige-aasgieren

goed weekend en een fijne avond.
Voor straks eet smakelijk.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL