Wall Street diep in de inflatie zorgen en over de verkopen aandelen Musk. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 11/11/2021 05:46
In de VS zorgen over de alsmaar oplopende inflatie en het dalen van de populariteit van President Biden.
De Dow sloot op 36,079.94 -240.04 -0.66%
De Nasdaq 15,622.71 -263.83 -1.66%

media,
- Surprise U.S.-China Climate Deal Breaks Through Superpower Standoff.
-Elon Musk Sells $5 Billion of Tesla Stock After Twitter Poll.
-U.K. House Prices Surge Again With Lack of Supply, RICS Says.
“The inventory on agents’ books appears to have slipped back towards historic lows."
-Inflation Threatens to Return to U.S. Politics in Replay of 1980.
The question for Democrats is how quickly, and how much, it might cool in the coming year. see & read more on www.bloomberg.com

In de Oostmarkt wel zorgen over de inflatie in de VS, maar daar worden de Chinese zorgen over Evergrande (Vastgoed) nog gewogen.

In Japan de Nikkei 29.245 +139 punten
In Hong Kong de Hang Seng 24.958 -37 punten
In Australie de All Ordinairies 7.699 -38 punten
In Singapore de Straits 3.231 onv. punten

Derivaten etc. etc.
Wie controleert de verpakte onderliggende waarden bij derivaten etc. etc.??
Bij Imtech waren er meer verkochte aandelen, dan die er uitgegeven waren. Dat was een van de HOOFD redenen dat de paniek verder kon toeslaan!!!

Ons antwoord is NIEMAND en kan dat van Imtech wederom kunnen gebeuren!!

Goud $ 1.851,20 Gold/Silver Ratio 74,78
Zilver $ 24,75
Platina $ 1.068
De edelmetalen laten nog steeds een dagelijks patroon zien, maar de situatie verandert, de Centrale Banken hebben met hun "foute strategie", zichzelf in de vingers gesneden. Wij zien een grotere vraag naar het edelmetaal, als dekking voor de alsmaar groeiende schuldenlasten in de wereld. En de Overheden willen niet dat de particulier in het edelmetaal gaat. Nadat gisteren de top tegen de $1870 werd bereikt, kwamen de Centrale banken weer in actie.

media,
By 2024, gold price will double, silver will more than triple, here’s why – Patrick Karim. watch the video on. https://www.kitco.com/news/2021-11-09/By-2024-gold-price-will-double-silver-will-more-than-triple-here-s-why-Patrick-Karim.html

media,
Kirkland Lake Gold Reports Favourable Recommendation From ISS for Merger of Equals With Agnico Eagle Mines Limited. lees elders meer

Olie $ 81,52
de dollar euro 1,1484
1 bitcoin = 64.701 USA dollar
1 ripple = 1,21365 USA dollar

In de media,
Banken willen geen spaargeld meer hebben.
Begrijpelijk, er zijn nauwelijks nog regels!!! In het verleden, moesten Effectenkredietinstellingen spaargeld hebben (dynamisch en Statisch), van dat Statische spaargeld konden zij hypotheken, en andere soorten van leningen & kredieten uitzetten. "Dat was allemaal spaargeld waar voor gewerkt was"
Nu kunnen zij zelf geld maken, debet de hypotheek rekening van de klant en!
credit de notaris. Maar dat gemaakte geld, dat moet U wel terugbetalen en ervoor WERKEN! Is dat niet rechtsongelijkheid!?
Daarom kunnen zij (de banken e.a. instellingen) nu vrijwel alles naar hun hand zetten. De DNB is mede oorzaak van deze manier van "geld maken"!
Waarom heeft de DNB deze regels verruimd!?
Daarom willen de Effectenkredietinstellingen van UW spaargeld af en eisen een boete rente en sturen U weg met UW geld!

Eisen van, ik wil Uw contante geld niet meer, Betalen voor biljetten van 200 & 500 etc. etc. Maar de DNB houdt wijselijk hun mond, waar & wat hebben Burgers nog in te brengen!?

media,
Pil opsteker tegen corona, maar slag voor vaccins.
AMSTERDAM - Tussentijdse onderzoeksresultaten wijzen uit dat het coronamedicijn van de Amerikaanse farmaceut Merck zó goed werkt, dat dit mogelijk al binnenkort op de markt komt. Hoe belangrijk is dit voor de bestrijding van de pandemie? En wat betekent het voor de vaccins? Wordt het bestrijden van corona straks net zo eenvoudig als het slikken van een paracetamolletje tegen hoofdpijn? zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/176755874/pil-opsteker-tegen-corona-maar-slag-voor-vaccins

De valuta's
de dollar euro 1,1484 de Yen 130,81 't Pond 0,8559 AU$ 1,5720 C$ 1,4358 NZ$ 1,6302 Sing$ 1,5553

Woning tekort?
Ach een gemaakt probleem
Er komen jaarlijks tienduizenden "GELUKSZOEKERS" in Nederland.
Afghanistan was het bewijs, daar waren velen "gelukszoekers" op vakantie en moesten met spoed terug naar Nederland en MET voorrang!
Zo worden wij "bedondert"!!
Wijlen koningin Juliana zei in de jaren 1960 dat Nederland OVERVOL was en toen waren er ca. 11.0 miljoen inwoners, Nu 17,5 miljoen en weer is Nederland niet VOL!
Toch krijgen de "gelukszoekers voorrang voor een woning, is dat niet "discriminatie tegen over de Burgers van Nederland die OOK een WONING zoeken!


Aard gas
daar moeten wij vanaf, maar waarom moeten de Duitsers en de Canadese dan aan het aardgas?
Er is schaarste aan "gas", maar de oud President Trump waarschuwde voor het "Russische gas"! Teveel afhankelijk voor de gas uit Rusland kan later problemen opleveren en daar had Trump gelijk in.
Want, Gaspijp Nord Stream 2 wordt afgebouwd met omzeilen sancties VS.
De Verenigde Staten draaien de duimschroeven aan om Nord Stream 2 te stoppen.
Het doorgaan met de bouw is een slecht idee, verklaart desgevraagd CDU-partijbons Friedrich Merz. De jurist die het komend jaar gemunt heeft op het partijvoorzitterschap en het kanselierschap, pleit voor stilleggen.

Voor meer, ga naar https://www.naked-energy.nl/nieuws/gaspijp-nord-stream-2-wordt-afgebouwd-met-omzeilen-sancties-vs/
Voor het gehele verhaal.

De agenda voor deze week, samen met diverse bericht van 't CBS
donderdag 11 nov.
Kinderfeest St maarten.
-Resultaten 3e kwartaal 2021 ArcelorMittal SA - Koninklijke Boskalis Westminster NV. - Alfen NV. - SBM Offshore NV - Aegon NV.
OPEC maand rapport.

vrijdag 12 nov.
Resultaten 3e kwartaal 2021 KBC Groep NV. - Koninklijke Vopak NV
- Glasgow: Laatste dag VN-klimaatconferentie

AFM
heeft de campagne bedacht van het re-identificeren tegen het witwassen, waar alle Effectenkredietinstellingen mee bezig zijn.
Deze is in strijd met de privacy, zorgplicht wordt achterwege gelaten en gaat tot het onbeschofte toe.

Hier twee voorbeelden van de Robeco Groep.
Daar hebben wij de KiFiD al achter gezet.

Een cliënte van de Robeco heeft een Roparco rekening al ca. 35 jaar, was bij de opening woonachtig en nog in het buitenland. Had een NI (niet ingezetene rekening moeten hebben, maar bij de opening in beging jaren 1980 was dat na overleg met de Roparco niet nodig, maar werd gekoppeld aan een Nederlandse bankrekening, die werd tevens gemachtigde. Als cliënte uit het buitenland overkwam, dan zorgde de gemachtigde doormiddel van zijn rekening voor "pecunia".
Niets aan de hand. Per 1/1/2021 is er een wijziging gekomen en de Robeco heeft, zonder de gemachtigde daarvan te verwittigen, de machtiging laten vervallen.
De cliënte verzoek de gemachtigde haar rekening op te heffen, want hij krijgt via de email een verzoek van de Robeco aanvullende gegevens van de cliënte aan te leveren.
De gemachtigde dient het verzoek tot opheffing van die rekening bij Robeco in!! Wat er daarna allemaal voor onbeschofte verzoeken en vragen aan cliënte worden gedaan, die deels via de gemachtigde lopen, is onbegrijpelijk en hondsbrutaal! Cliënte moet naar Nederland komen om hier een rekening op haar naam bij een Effectenkredietinstelling te openen. Want Robeco mag haar geld niet naar het buitenland overmaken. Dat doet zij niet, dan maar een rekening bij een bank in het buitenland openen, waar Robeco ook een rekening heeft.
Drie is er met de cliënte in het buitenland gebeld vanuit Robeco.
Toen moest de gemachtigde maar van haar rekening de hoofd persoon worden en de cliënte gemachtigde. Cliënte moest haar CreditCard, Rijbewijs, kopie dagafschrift waarop haar handtekening stond en een dagafschrift van haar bankrekening in het buitenland, naar Robeco insturen.
Formulieren van hoofd van de rekening waren al ingevuld en ingestuurd. Toen moest haar trouwboekje in gestuurd worden, maar dat was helaas door brand in huis verloren gegaan. Tijdens het telefoon gesprek met cliënte vertelde zij dat die bij de Gemeente waar de trouwplechtigheid was geweest, konden opvragen. Dat deed Robeco niet. Toen moest er een video of "proof of live" in gestuurd worden.

Haar paspoort moest zij voor zich houden in de video, want Robeco liet in 'n gesprek doorschemeren, dat wij een "stelletje" oplichters waren.
Dat is ingestuurd en nog is het geld er niet.
Cliënte heeft de ex gemachtigde verzocht een aangifte te gaan doen van oplichting. Want met al haar gegeven en bewijzen, kan iedereen, die bezit heeft van die gegeven, de rekening leeg halen. Het tweede Robeco geval staat in de Geldgids van deze maand oktober op pagina 28, die cliënt moest van circa 20 jaar klant, verklaren hoe hij aan dat geld kwam.
Een advocaat zegt ook, er is geen wettelijke plicht, die deze bedoeningen rechtvaardigt.

Waarvan "akte"! Iedereen wordt NU op advies van de AFM als BOEF gezien!!

Een lezer bracht een eigen soort van brutaliteit naar voor, wat hij had meegemaakt. Een vreemd Land is Nederland geworden.

Nu 270.000 fraudeurs erbij!

Ja, zo ver is Nederland in vertrouwen weggezakt.
Laat de AFM dan eens wat doen aan de CEO van Nederland, die stond 13 uur te "LIEGEN" en wil weer opgaan voor CEO. In deze Regering zullen weinig Nederlanders nog vertrouwen hebben. AFM, er is werk in de winkel.
En ook aan de "spelletjes" die dagelijks te Amsterdam gespeeld worden. Ook herinvoering van nummers aan de digitale aandelen, zou verlichtend zijn voor de controleurs.

media,
Huisarts uit Limburg geneest corona patiënten in 4 dagen. ‘Het ligt bij elke apotheek’. lees elders meer.

ga naar https://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=300-42639

Maar de video waarin hij dat uitlegt is geblokkeerd. overtuig Uzelf.
https://www.ninefornews.nl/huisarts-uit-limburg-geneest-coronapatienten-in-4-dagen-het-ligt-bij-elke-apotheek/

Manipulaties.
Wij zien steeds dezelfde patronen en dat bewijst dat de systeembeheerders dezelfde algoritmische systemen hanteren.
AFM, dit is "Marktmanipulatie", bekijk en weeg eens UW eigen brochures van febr. 2009, juni 2016 en de update van maart 2017. Of heeft U nog meer update en wordt er weinig tot niets meer mee gedaan!?

Mijnheer Rutte roept andere tot de " orde"! Maar ik zou maar zelf wat rustiger worden, hoe kan iemand die 13 uur staat te "liegen" zo'n mond open doen!
Hij is zelf niet geloofwaardig meer.

media, AIDS
Aan de medicijnen voor AIDS zijn inmiddels misschien wel honderden miljoenen "gezonde" mensen overleden. De oorzaak werd toen door honderden wetenschappers (waaronder vooraanstaande wetenschappers) betwijfeld, maar niemand wilde luisteren en alleen onderzoeken die meegingen in het narratief dat HIV zorgde voor AIDS kregen overheidssteun. Net als nu! Toen hebben ze alvast geoefend en nu willen ze meer mensen uit de wegruimen! Toen was geld ook krachtiger dan de waarheid! go for more to
https://www.bitchute.com/video/i0pFIyZc2xYR/

Als U de video bekijkt, is t bijna identiek aan wat er nu gebeurd met COVID-19. Toen werd ook de PCR test gebruikt om HIV/AIDS vast te stellen.


Equinox Yesterday vol. 7.075.900
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 10.03 +0.17 2 79 CIBC 5 Penson Q
16:00:00 T 10.03 +0.17 9 65 Goldman 5 Penson Q
16:00:00 T 10.03 +0.17 16 1 Anonymous 5 Penson Q

tijd 06.18
De actuele koersen (kg): Goud: €51.860 | Zilver: €693

media,
Zwitserse centrale bank profiteert van negatieve rente en goud.
De Zwitserse centrale bank heeft in het derde kwartaal goed verdiend aan negatieve rente en de stijgende goudprijs. Dat schrijft ze in haar nieuwste kwartaalrapport. Door een hogere goudprijs steeg de waarde van de goudvoorraad met 109,5 miljoen Zwitserse frank. Negatieve depositorente, die banken betalen over hun overtollige reserves, leverde de centrale bank ongeveer 250 miljoen frank op. zie & lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/zwitserse-centrale-bank-profiteert-van-negatieve-rente-en-goud

media,
Gold production in China to grow 5% in 2021 while demand is expected to surge 32% - report. (Kitco News) - According to GlobalData, gold production in China, the world’s largest gold producer and consumer, is expected to grow by 4.7% in 2021, against a 3.9% fall reported in 2020. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-11-10/Gold-production-in-China-to-grow-5-in-2021-while-demand-is-expected-to-surge-32-report.html

media CBS
Half miljoen mensen kregen Tozo-uitkering in 2020.
In 2020 hebben gemeenten aan 501 duizend personen een Tozo-uitkering voor levensonderhoud verstrekt als ondersteuning tijdens de coronacrisis. Dit blijkt uit definitieve cijfers over het gebruik van de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo), die het CBS onlangs heeft samengesteld. Dit aantal komt overeen met 3,5 procent van de 18-plussers in Nederland.
De Tozo-regeling is (met terugwerkende kracht) ingegaan vanaf 1 maart 2020, kort na het uitbreken van de coronapandemie. Een Tozo-uitkering wordt verstrekt aan huishoudens. Dit betekent dat partners in een huishouden worden meegeteld als ontvanger van een Tozo-uitkering. Bij 401 duizend personen was sprake van een meerpersoonshuishouden. Voor 93 duizend personen ging het om een huishouden zonder partner en in 8 duizend gevallen was sprake van een andere situatie of kon het niet worden vastgesteld.

Naast uitkeringen voor levensonderhoud, konden zelfstandig ondernemers binnen de Tozo-regeling ook aanspraak maken op een lening voor bedrijfskapitaal. Hiervan hebben 42 duizend zelfstandigen gebruikgemaakt in 2020, van wie 35 duizend ook een Tozo-uitkering voor levensonderhoud kregen.

Naar verhouding veel steun naar dienstverlening en cultuur
De 501 duizend ontvangers van een Tozo-uitkering hadden samen circa 330 duizend bedrijven. Ruim 16 procent van die ondernemingen, 53 duizend, wordt gerekend tot de bedrijfstak specialistische zakelijke diensten. Onder deze noemer vallen onder meer architecten- en ingenieursbureaus, advocatenkantoren, accountants en belastingconsulenten. Met 15,2 procent van de 1,6 miljoen zelfstandigen die Nederland in 2020 telde, heeft deze bedrijfstak op een na de meeste zelfstandigen.
In de bedrijfstakken overige dienstverlening (o.a. kapperszaken en schoonheidssalons, reparatiebedrijven van consumentenartikelen) en cultuur, sport en recreatie is relatief veel gebruikgemaakt van de Tozo-regeling. Daarbij is per bedrijfstak het aandeel van alle bedrijven van Tozo-ontvangers vergeleken met het aandeel van alle zelfstandigen. Ook in de bedrijfstak onderwijs, in de horeca en in vervoer en opslag zijn volgens deze vergelijking relatief veel Tozo-uitkeringen ontvangen.
zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/45/half-miljoen-mensen-kregen-tozo-uitkering-in-2020

media CBS. Aantal inwoners in Nederland 17.581.496

media,
Liberty Gold Reports Q3 2021 Financial and Operating Results. lees elders meer

media,
Gold Springs Resource Corp. files Q3 2021 Financial Statements and MD&A. lees elders meer

media,
BHP Group's Ltd AGM
Today 11 November 2021, 4.00pm (Melbourne time).

Kan & mag dit allemaal in Nederland!?
Geert Wilders in Rosmalen
Geert Wilders:
‘‘Net gesproken met 10 vrouwen bij ‘n manege in de buurt van AZC Rosmalen die daar eerder door met hun geslachtsdeel zwaaiende asielzoekers zijn geïntimideerd, bedreigd, achterna gerend enz. Tis godgeklaagd dat niemand het voor ze opneemt.
Ik doe dat wel!
Het zijn altijd de gewone mensen - vaak in de dorpen van Nederland - die opgezadeld worden met AZC’s bij hun in de buurt met overlastgevende asielzoekers. De politici die daartoe besluiten hebben er NOOIT last van, de AZC’s liggen NOOIT bij hun thuis in de buurt.’’

Rio Tinto invests in start-up to support habitat restoration, lees elders meer

PFIZER INVITES PUBLIC TO LISTEN TO WEBCAST OF PFIZER DISCUSSION AT HEALTHCARE CONFERENCE. lees elders meer

media,
Voorbereiden op de nieuwe omgevingswet. lees elders meer

Aegon, Consistent execution on strategic initiatives; results impacted by adverse mortality experience. lees elders meer

media,
BOSKALIS ACQUIRES INTER-ARRAY CABLING CONTRACT FOR BORKUM RIFFGRUND 3 AND GODE WIND 3 OFFSHORE WIND FARMS. lees elders meer

Alfen Q3 2021: revenue growth of 21% and EBITDA 16.0% of revenues. lees elders meer

ArcelorMittal reports third quarter 2021 results. lees elders meer

tijd 09.20
Lokaal Envipco Holding NV in trek de laatste dagen op EUR 4,10 40,2ct +10,87%

tijd 09.22
Een gemengd beeld op de Europese beurzen, maar wel met een terughoudendheid i.v.m. de inflatie verwachtingen! Komt een een "stagflatie", is de vraag!?

Het edelmetaal is gevraagd.
tijd 09.24
Goud $ 1.857,40 zilver $ 24,87 en platina $ 1.082. Gold/Silver Ratio 74.66
Olie $ 81,18 en de dollar euro 1,1450

Algoritme
niet zonder gevaren!
De politiek moet aan de bak & ook andere instanties o.a. Euronext & AFM(lees inschatting XEA.nl) . Algoritmes spelen een steeds groter rol in onze levens. Er is tekort technische kennis bij de Overheden en technische bedrijven kunnen daar hun voordeel meedoen en te machtig worden (lees Euronext e.a. Google).
De WRR (WetenschappelijkRaad voor Regeringsbeleid). schrijft dat ook per heden in de media.


XEA.nl met hun bijna zestig jaar ervaring in 't financiële vak, waarschuwt al jaren land ( lees vanaf medio 2005) voor de gevaren. Hebben zelfs een onderhoud gehad bij de VEB te Den Haag. De VEB nam toen een afwachtende houding aan, wilde het bekijken, maar hielden toen later hun mond en wilde geen "kleur". bekennen.
Nu blijken de gevaren "legio". te zijn en zelfs 't WRR waarschuwt nu.

Rechtbank Amsterdam wijst alle vorderingen van Jumbo en Coop af. lees elders meer.

Caledonia Mining Corporation Plc. MANAGEMENT’S RESPONSIBILITY FOR FINANCIAL INFORMATION. lees elders meer

tijd 10.46
Het edelmetaal krui[pt langsaam naar boven goud $ 1.862,30 zilver $23,98 en platina $ 1.080 Gold/Silver Ratio 74.53 Olie $ 81,98 en de dollar euro 1,1456
1 bitcoin = 65.393 USA dollar
1 ripple = 1,24235 USA dollar

tijd 10.54
De resultaten van Alfen vallen tegen en dat was ook te verwachten. Shell en andere bedrijven komen ook met opladers en de duurdere energie kost omzet voor Alfen. Dit fonds zien wij teruggaan van de EUR 20 en dan nog vinden wij het aan de prijzige kant. Nu EUR 94,00 -3,55 vol. 54.000

Voor er winst gemaakt gaat worden bij Alfen, is een onzekere toekomst.

tijd 10.58
Het aandeel BAM vandaag weer gevraagd, maar loopt men niet te hard van stapel?
BAM EUR 3,024 +12,2ct vol. ruim 2 miljoen.
De huizenprijzen rijzen de pan uit, maar onderschat de materialen prijzen ook niet. Een de lonen zullen ook gaan stijgen, even eens de rente!

wij kwamen deze advertentie tegen.
-Cursus Daytraden? Rob Wessels.
De daghandel heeft nauwelijks iets met beleggen te maken. Het woord verklaart 't al.
Hoe kunnen zij gedekt handelen en deze verzieken de normale handel. De verzorger van deze cursus verdient met zekerheid en de cursisten niet.
Waarom komen daarvoor geen regels? De Toezichthouders weten & kennen ook de risico's van de daghandel.

In de media over de groei in Nederland.
De Nederlandse economie groeit dit jaar nog harder dan de Europese Commissie de afgelopen maanden voorspelde. De commissie rekent op een groei van 4% dit jaar, vooral dankzij de sterke opleving dit voorjaar toen de economie van het slot ging.
reactie XEA.nl
Wat merken de Burgers in Nederland van deze groei!?
Alles wordt duurder en de gepensioneerden krijgen al 13 jaar geen verhoging van hun uitkering. Per saldo leveren zij circa 1/3 uitkering in over die 13 jaar.
Met dank aan de "politiek"!?

media,
Prijs oplaadbeurt elektrische auto’s 17% omhoog.
AMSTERDAM - Tanken bij Fastned wordt vanaf donderdag fors duurder. De uitbater van laadpalen verhoogt vanaf donderdag voor het eerst in vijf jaar al zijn prijzen. De standaardprijs voor Nederland en België stijgt van € 0,59 per kWh naar €0,69, een toename van 16,9%. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1288503624/prijs-oplaadbeurt-elektrische-auto-s-17-omhoog

media,
-China Elite Hand Xi Key Victory, Paving Way for Indefinite Rule.
-France Joins Alliance Snubbed by U.K. to End Oil and Gas Era.
-Crypto Is Forbidden for Muslims, Indonesia’s National Religious Council Rules.
The decree could deter Muslims from investing in crypto assets.
-Germany Struggles With Record Numbers of New Covid Cases.
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 14.10
De actuele koersen (kg): Goud: €52.090 | Zilver: €698

tijd 14.11
Terughoudendheid "troef" op de Europese beurzen, oplopende prijzen voor het edelmetaal en "topprijzen" voor de reguliere aandelen, doet ons het ergste vrezen voor deze aandelen.
Edelmetaal & de Mijnbouwers zijn in, samen met de innovatieve aandelen, maar dat is slechts een "handjevol"!
Goud kan de komende tijd gaan verdubbelen en zilver en koper zullen nog hoger stijgen dan een verdubbeling!

tijd 14.15
In de CAC (FR) is Renault ook een speelbal van de daagse handel Renault nu EUR 33,035 -1,265 vol. 1.047.596
Wij halen die fondsen er zo uit. Arcelor is er ook een van, kwam nu wel met redelijke cijfers, maar dagelijks een "prooi". van de daghandel, maar in belegging van dat fonds zien wij op dit moment niets.

media,
Gold output of S.African miner Gold Fields jumps 9% in Q3.
Gold Fields, which has mines across Africa, Australia and Latin America, produced 606,000 ounces of gold in the quarter at an average AISC of $1,016 per ounce, 5% higher cost than the corresponding period a year ago. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-11-11/UPDATE-1-Gold-output-of-S-African-miner-Gold-Fields-jumps-9-in-Q3.html

media,
ORVANA CONFIRMS NEW MINERALIZED STRUCTURE IN EL VALLE. lees elders meer.

tijd 14.24
Olie $ 80,88 en de dollar euro 1,1454

tijd 14.43
Alfen de gebeten hond EUR 89,85 -7,70 vol. 162.060

tijd 15.35
De Dow 36,035.41 -44.53 -0.12%
De Nasdaq 15,750.47 +127.76 +0.82%

tijd 15.36
Goud $ 1.862,80 zilver $ 25,05 en platina $ 1.086 Gold/Silver Ratio 74.30

tijd 15.43
Een gemengde stemming op Wall Street geeft hier in Europa geen steun.
Meer kleine verkiezen hier. Hier Besi, ASML en ASMI gevraagd, maar zullen die de AEX kunnen dragen op dit niveau?

tijd 15.46
Equinox Today vol. 4.200
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
09:30:23 A 10.38 +0.35 1,500 9 BMO Nesbitt 79 CIBC K
09:30:23 X 10.38 +0.35 200 9 BMO Nesbitt 39 Merrill Lynch K
09:30:23 A 10.37 +0.34 1,500 9 BMO Nesbitt 79 CIBC K

Robeco
re - identificatie van rekeninghouders.
Zojuist bericht ontvangen dat de cliente bericht heeft ontvangen van Robeco, dat haar geld wordt overgemaakt. Geen excuus, welk dat de afdeling Complaince een verkeerde interpretatie van de AFM melding had gemaakt.
Hoeveel klanten van Effectenkredietinstellingen hebben extra kosten moeten maken, om er aan te voldoen? Wettelijke basis is er niet.


tijd 17.03
De Europese beurzen gaan als een nachtkaars straks uit.
Weinig hoop op een verbetering tegen ;t slot van de dag aan.
De actuele koersen (kg): Goud: €52.153 | Zilver: €706

media,
GALIANO GOLD REPORTS Q3 2021 RESULTS. lees elders meer.

media,
Miners could need to double CAPEX to meet decarbonization goals by 2050 – Bank of America. In a report published Monday, the U.S. bank said that the global goal for a sustainable low-carbon future would put more pressure on demand for metals that are already seeing significant supply and demand imbalances.
see m& read more on
https://www.kitco.com/news/2021-11-11/Miners-could-need-to-double-CAPEX-to-meet-decarbonization-goals-by-2050-Bank-of-America.html

tijd 17.36
De AEX 816,35 +1,72 +0,21 % Arcelor EUR 28,48 +1,12 vol.8.351.196
De Midcap 1.081,97 -0,32 -0,03 % Alfen EUR 87.70 -,985 vol. 348.214
De Smallcap 1.367,46 -0,55 -0,04 % BAM EUR 3.018 +11,6ct vol. 4.772.651
De Bel 20 4.372,65 -8,04 -0,18 % Umicore EUR 46,83 -2,99 vol. 1,140.010
De CAC 7.059,55 +14,39 +0,20 % Renault EUR 32,925 -1,375 vol. 2.0-86.127
De DAX 16.081,58 +13,75 +0,09 % Siemens AG EUR 151.08 +4,12 vol. 2.125.282

lokaal Envipco EUR 3,33 -36,8ct vol.96.084 de daghandel pakte haar winst, zo gevaarlijk zijn de fondsen die door de daghandel geduw of gelaten worden. P{lots kan dat gebeuren en daar zouden de Toezichthouders meer maatregelen voor moeten nemen. Verbiedt die daghandel.
De algoritmische systemen werken dit in de hand, daarom een "verbod"!

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
8 nov. EUR 41,36. 43.004. 656. EUR 41.52. 96.056. 783. 17.35.09
9 nov. EUR 41,40. 40.294. 676. EUR 41,54. 69.645. 792. 17.35.11
Om 17.32.07 EUR 42,40 zo werkt het manipuleren door middel van algoritme.
10 nov. EUR 40,82 37.621 665. EUR 40,90. 61.987. 790. 17.35.09
Valt U wat op? Ja? het aantal posten de laatste drie dagen vrijwel gelijk in de voor handel en na 17.35.00 uur
11 nov. EUR 41,50. 46.480. 858. EUR 41,58. 67.190. 955 17.35.01

tijd 17.56
De actuele koersen (kg): Goud: €52.186 | Zilver: €706

Kijk ook eens naar de shortlijst, heeft U dit soort fondsen in portefeuille? Ja, wees dan voorzichtig, de grote partijen worden of nodigen hen zelf uit bij deze bedrijven en dan weten zij MEER!!!
De Chinese Muren zijn dan geslecht
de shortlijst
Citadel Advisors LLCAMG Advanced Metal. Group N.V.NL00008886910.6810 nov 2021
Citadel Advisors LLCPharming Group N.V.NL00103910250.4310 nov 2021
Millennium International Management LPPostNL N.V.NL00097394160.4510 nov 2021
BlackRock Investment Manag. (UK) LimitedFugro N.V.NL00150003E11.5009 nov 2021

Fijne avond en voor straks eet smakelijkBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL