Wall Street en Oostmarkt terug op inflatie en andere zorgen. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 10/11/2021 06:10
Op Wall Street lagen Paypal & Tesla in de hoek waar de klappen vielen en inflatie zorgen nemen dag na dag toe en terecht. Maar over de groeiende schuldenlasten wordt nauwelijks gepraat & geschreven!! Is dat niet bijzonder!?

De Dow sloot op 36,319.98 -112.24 -0.31%
De Nasdaq 15,886.54 -95.82 -0.60%

media,
- Stocks, Futures Fall as China Fans Inflation Worry.
- DoorDash Makes Biggest Deal Yet as Delivery Competition Heats Up.
DoorDash makes its biggest acquisition to stay ahead of rivals.
- China’s Inflation Risks Build as Producers Pass on Higher Costs.
see & read more on www.bloomberg.com

Pan American Silver reports cash flow from operations of $157.0 million in Q3 2021. lees elders meer.

Zoals al geschreven, in de Oostmarkt zorgen en inflatie, zoals ook in de VS, maar daar komen de Chinese zorgen nog bij over Evergrande (Vastgoed).

In Japan de Nikkei 29.129 -156 punten
In Hong Kong de Hang Seng 24.527 - 285 punten
In Australie de All Ordinairies 7.737 -18 punten
In Singapore de Straits 3.226 -17 punten

Derivaten etc. etc.
Wie controleert de verpakte onderliggende waarden bij derivaten etc. etc.??
Bij Imtech waren er meer verkochte aandelen, dan die er uitgegeven waren. Dat was een van de HOOFD redenen dat de paniek verder kon toeslaan!!!

Ons antwoord is NIEMAND en kan dat van Imtech wederom kunnen gebeuren!!

Goud $ 1.826,40 Gold/Silver Ratio 75,26
Zilver $ 24,26
Platina $ 1.051
De edelmetalen laten nog steeds een dagelijks patroon zien, maar de situatie verandert, de Centrale Banken hebben met hun "foute strategie", zichzelf in de vingers gesneden. Wij zien een grotere vraag naar het edelmetaal, als dekking voor de alsmaar groeiende schuldenlasten in de wereld. En de Overheden willen niet dat de particulier in het edelmetaal gaat.

media,
By 2024, gold price will double, silver will more than triple, here’s why – Patrick Karim. watch the video on. https://www.kitco.com/news/2021-11-09/By-2024-gold-price-will-double-silver-will-more-than-triple-here-s-why-Patrick-Karim.html

Olie $ 84,21
de dollar euro 1,1581
1 bitcoin = 66.362 USA dollar
1 ripple = 1,23096 USA dollar

Nyrstar NV – Court revokes the appointment of experts and halts expert investigation. lees elders meer

In de media,
Banken willen geen spaargeld meer hebben.
Begrijpelijk, er zijn nauwelijks nog regels!!! In het verleden, moesten Effectenkredietinstellingen spaargeld hebben (dynamisch en Statisch), van dat Statische spaargeld konden zij hypotheken, en andere soorten van leningen & kredieten uitzetten. "Dat was allemaal spaargeld waar voor gewerkt was"
Nu kunnen zij zelf geld maken, debet de hypotheek rekening van de klant en!
credit de notaris. Maar dat gemaakte geld, dat moet U wel terugbetalen en ervoor WERKEN! Is dat niet rechtsongelijkheid!?
Daarom kunnen zij (de banken e.a. instellingen) nu vrijwel alles naar hun hand zetten. De DNB is mede oorzaak van deze manier van "geld maken"!
Waarom heeft de DNB deze regels verruimd!?
Daarom willen de Effectenkredietinstellingen van UW spaargeld af en eisen een boete rente en sturen U weg met UW geld!

Eisen van, ik wil Uw contante geld niet meer, Betalen voor biljetten van 200 & 500 etc. etc. Maar de DNB houdt wijselijk hun mond, waar & wat hebben Burgers nog in te brengen!?

media,
Pil opsteker tegen corona, maar slag voor vaccins.
AMSTERDAM - Tussentijdse onderzoeksresultaten wijzen uit dat het coronamedicijn van de Amerikaanse farmaceut Merck zó goed werkt, dat dit mogelijk al binnenkort op de markt komt. Hoe belangrijk is dit voor de bestrijding van de pandemie? En wat betekent het voor de vaccins? Wordt het bestrijden van corona straks net zo eenvoudig als het slikken van een paracetamolletje tegen hoofdpijn? zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/176755874/pil-opsteker-tegen-corona-maar-slag-voor-vaccins

De valuta's
de dollar euro 1,1581 de Yen 130,71 't Pond 0,8544 AU$ 1,5735 C$ 1,4409 NZ$ 1,6297 Sing$ 1,5607

Woning tekort?
Ach een gemaakt probleem
Er komen jaarlijks tienduizenden "GELUKSZOEKERS" in Nederland.
Afghanistan was het bewijs, daar waren velen "gelukszoekers" op vakantie en moesten met spoed terug naar Nederland en MET voorrang!
Zo worden wij "bedondert"!!
Wijlen koningin Juliana zei in de jaren 1960 dat Nederland OVERVOL was en toen waren er ca. 11.0 miljoen inwoners, Nu 17,5 miljoen en weer is Nederland niet VOL!
Toch krijgen de "gelukszoekers voorrang voor een woning, is dat niet "discriminatie tegen over de Burgers van Nederland die OOK een WONING zoeken!


Aard gas
daar moeten wij vanaf, maar waarom moeten de Duitsers en de Canadese dan aan het aardgas?
Er is schaarste aan "gas", maar de oud President Trump waarschuwde voor het "Russische gas"! Teveel afhankelijk voor de gas uit Rusland kan later problemen opleveren en daar had Trump gelijk in.
Want, Gaspijp Nord Stream 2 wordt afgebouwd met omzeilen sancties VS.
De Verenigde Staten draaien de duimschroeven aan om Nord Stream 2 te stoppen.
Het doorgaan met de bouw is een slecht idee, verklaart desgevraagd CDU-partijbons Friedrich Merz. De jurist die het komend jaar gemunt heeft op het partijvoorzitterschap en het kanselierschap, pleit voor stilleggen.

Voor meer, ga naar https://www.naked-energy.nl/nieuws/gaspijp-nord-stream-2-wordt-afgebouwd-met-omzeilen-sancties-vs/
Voor het gehele verhaal.

De agenda voor deze week, samen met diverse bericht van 't CBS
woensdag 10 nov.
-Resultaten 3e kwartaal 2021 Ageas SA - Koninklijke Ahold Delhaize NV - ABN AMRO Group NV - Aedifica SA.
- in de VS Werkloosheid, inflatie, Overheidsschuld & Consumptieprijsindex.

donderdag 11 nov.
Kinderfeest St maarten.
-Resultaten 3e kwartaal 2021 ArcelorMittal SA - Koninklijke Boskalis Westminster NV. - Alfen NV. - SBM Offshore NV - Aegon NV.
OPEC maand rapport.

vrijdag 12 nov.
Resultaten 3e kwartaal 2021 KBC Groep NV. - Koninklijke Vopak NV
- Glasgow: Laatste dag VN-klimaatconferentie

AFM
heeft de campagne bedacht van het re-identificeren tegen het witwassen, waar alle Effectenkredietinstellingen mee bezig zijn.
Deze is in strijd met de privacy, zorgplicht wordt achterwege gelaten en gaat tot het onbeschofte toe.

Hier twee voorbeelden van de Robeco Groep.
Daar hebben wij de KiFiD al achter gezet.

Een cliënte van de Robeco heeft een Roparco rekening al ca. 35 jaar, was bij de opening woonachtig en nog in het buitenland. Had een NI (niet ingezetene rekening moeten hebben, maar bij de opening in beging jaren 1980 was dat na overleg met de Roparco niet nodig, maar werd gekoppeld aan een Nederlandse bankrekening, die werd tevens gemachtigde. Als cliënte uit het buitenland overkwam, dan zorgde de gemachtigde doormiddel van zijn rekening voor "pecunia".
Niets aan de hand. Per 1/1/2021 is er een wijziging gekomen en de Robeco heeft, zonder de gemachtigde daarvan te verwittigen, de machtiging laten vervallen.
De cliënte verzoek de gemachtigde haar rekening op te heffen, want hij krijgt via de email een verzoek van de Robeco aanvullende gegevens van de cliënte aan te leveren.
De gemachtigde dient het verzoek tot opheffing van die rekening bij Robeco in!! Wat er daarna allemaal voor onbeschofte verzoeken en vragen aan cliënte worden gedaan, die deels via de gemachtigde lopen, is onbegrijpelijk en hondsbrutaal! Cliënte moet naar Nederland komen om hier een rekening op haar naam bij een Effectenkredietinstelling te openen. Want Robeco mag haar geld niet naar het buitenland overmaken. Dat doet zij niet, dan maar een rekening bij een bank in het buitenland openen, waar Robeco ook een rekening heeft.
Drie is er met de cliënte in het buitenland gebeld vanuit Robeco.
Toen moest de gemachtigde maar van haar rekening de hoofd persoon worden en de cliënte gemachtigde. Cliënte moest haar CreditCard, Rijbewijs, kopie dagafschrift waarop haar handtekening stond en een dagafschrift van haar bankrekening in het buitenland, naar Robeco insturen.
Formulieren van hoofd van de rekening waren al ingevuld en ingestuurd. Toen moest haar trouwboekje in gestuurd worden, maar dat was helaas door brand in huis verloren gegaan. Tijdens het telefoon gesprek met cliënte vertelde zij dat die bij de Gemeente waar de trouwplechtigheid was geweest, konden opvragen. Dat deed Robeco niet. Toen moest er een video of "proof of live" in gestuurd worden.

Haar paspoort moest zij voor zich houden in de video, want Robeco liet in 'n gesprek doorschemeren, dat wij een "stelletje" oplichters waren.
Dat is ingestuurd en nog is het geld er niet.
Cliënte heeft de ex gemachtigde verzocht een aangifte te gaan doen van oplichting. Want met al haar gegeven en bewijzen, kan iedereen, die bezit heeft van die gegeven, de rekening leeg halen. Het tweede Robeco geval staat in de Geldgids van deze maand oktober op pagina 28, die cliënt moest van circa 20 jaar klant, verklaren hoe hij aan dat geld kwam.
Een advocaat zegt ook, er is geen wettelijke plicht, die deze bedoeningen rechtvaardigt.

Waarvan "akte"! Iedereen wordt NU op advies van de AFM als BOEF gezien!!

Een lezer bracht een eigen soort van brutaliteit naar voor, wat hij had meegemaakt. Een vreemd Land is Nederland geworden.

Nu 270.000 fraudeurs erbij!

Ja, zo ver is Nederland in vertrouwen weggezakt.
Laat de AFM dan eens wat doen aan de CEO van Nederland, die stond 13 uur te "LIEGEN" en wil weer opgaan voor CEO. In deze Regering zullen weinig Nederlanders nog vertrouwen hebben. AFM, er is werk in de winkel.
En ook aan de "spelletjes" die dagelijks te Amsterdam gespeeld worden. Ook herinvoering van nummers aan de digitale aandelen, zou verlichtend zijn voor de controleurs.

media,
Huisarts uit Limburg geneest corona patiënten in 4 dagen. ‘Het ligt bij elke apotheek’. lees elders meer.

ga naar https://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=300-42639

Maar de video waarin hij dat uitlegt is geblokkeerd. overtuig Uzelf.
https://www.ninefornews.nl/huisarts-uit-limburg-geneest-coronapatienten-in-4-dagen-het-ligt-bij-elke-apotheek/

Manipulaties.
Wij zien steeds dezelfde patronen en dat bewijst dat de systeembeheerders dezelfde algoritmische systemen hanteren.
AFM, dit is "Marktmanipulatie", bekijk en weeg eens UW eigen brochures van febr. 2009, juni 2016 en de update van maart 2017. Of heeft U nog meer update en wordt er weinig tot niets meer mee gedaan!?

Mijnheer Rutte roept andere tot de " orde"! Maar ik zou maar zelf wat rustiger worden, hoe kan iemand die 13 uur staat te "liegen" zo'n mond open doen!
Hij is zelf niet geloofwaardig meer.

media, AIDS
Aan de medicijnen voor AIDS zijn inmiddels misschien wel honderden miljoenen "gezonde" mensen overleden. De oorzaak werd toen door honderden wetenschappers (waaronder vooraanstaande wetenschappers) betwijfeld, maar niemand wilde luisteren en alleen onderzoeken die meegingen in het narratief dat HIV zorgde voor AIDS kregen overheidssteun. Net als nu! Toen hebben ze alvast geoefend en nu willen ze meer mensen uit de wegruimen! Toen was geld ook krachtiger dan de waarheid! go for more to
https://www.bitchute.com/video/i0pFIyZc2xYR/

Als U de video bekijkt, is t bijna identiek aan wat er nu gebeurd met COVID-19. Toen werd ook de PCR test gebruikt om HIV/AIDS vast te stellen.


Equinox Yesterday vol. 650.200
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 9.86 +0.11 62 72 Credit Suisse 14 ITG Q
16:00:00 T 9.86 +0.11 61 65 Goldman 14 ITG Q
16:00:00 T 9.86 +0.11 21 65 Goldman 14 ITG Q

media CBS
Een derde minder voertuigkilometers over de grens in 2020.
Nederlandse personenauto’s, bestelauto’s, bussen en zware vrachtvoertuigen legden in coronajaar 2020 gezamenlijk bijna 15 miljard kilometer af in het buitenland. Dat is 6,7 miljard kilometer, bijna een derde, minder dan een jaar eerder. Vooral personenauto’s en bussen reden minder kilometers in het buitenland. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/45/een-derde-minder-voertuigkilometers-over-de-grens-in-2020

media CBS
Productie industrie groeit met bijna 11 procent in september j.l.
De gemiddelde dagproductie van de Nederlandse industrie was in september 10,9 procent hoger dan in september 2020, maakt het CBS bekend. Een maand eerder kwam de groei uit op 9,4 procent. Ten opzichte van september 2019 bedroeg de groei ruim 4 procent. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/45/productie-industrie-groeit-met-bijna-11-procent-in-september

Avino Reports Q3 2021 Financial Results. lees elders meer

i-80 Gold Reports 2021 Q3 Results. lees elders meer

BHP,Technology to Net Zero Summit. lees elders meer

BIOHAVEN AND PFIZER ENTER STRATEGIC COLLABORATION FOR THE COMMERCIALIZATION OF RIMEGEPANT OUTSIDE THE UNITED STATES. lees elders meer

media,
Reconstructie: D66 speelde sleutelrol bij stop kredietverzekering.
Roep van Rutte om actie in Glasgow loopt uit op strop bedrijfsleven.
De maatregel gaat volgens het kabinet zelf ten koste van zo’n 2000 banen bij de scheepsbouwers, baggeraars en maritiem dienstverleners, en leidt in de toekomst tot hogere energieprijzen, verwachten experts. „Het voelt als een overval”, zo betitelen bedrijven uit de sector de draai die het kabinet heeft gemaakt in een paar dagen tijd over de zogeheten exportkredietverzekering (ekv). zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1004391040/roep-van-rutte-om-actie-in-glasgow-loopt-uit-op-strop-bedrijfsleven

media,Drones helpen bij precisiebemesting. lees elders meer

Ageas rapporteert resultaten voor de eerste negen maanden van 2021, lees elders meer

financiële resultaten van ABN AMRO Bank N.V. van Q3 2021. lees elders meer

Ahold Delhaize maintains momentum, reporting strong Q3 results and raising guidance on full-year underlying operating margin, earnings and free cash flow.
lees elders meer

Aedifica,Interim statement from the Board of Directors 3 rd quarter 2021 lees elders meer

tijd 08.03
De actuele koersen (kg): Goud: €50.703 | Zilver: €673

Pan American Silver drills new La Colorada Skarn extension with 77 metre interval containing 119 g/t Ag, 7.7% Pb and 13.62% Zn, and provides a project development update for the Skarn. lees elders meer

media,
Credit Suisse plot a few scenarios for the gold price.
The bank said "Gold remains slightly below $1834/36 but has improved in the short-term as Real Yields fall. Still, the yellow metal needs to surpass this region to sustain a deeper recovery." see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-11-10/Credit-Suisse-plot-a-few-scenarios-for-the-gold-price.html

tijd 12.42
Goud $ 1.824,90 zilver $ 24,14 en platina $ 1.054 Gold/Silver Ratio 75.58
Olie $ 83,76 en de dollar euro 1,1549
1 bitcoin = 66.749 USA dollar
1 ripple = 1,24599 USA dollar

Copper Fox Provides Eaglehead Update lees elders meer.

tijd 13.34
Aalberts NV in de belangstelling na goede cijfers op EUR 53,00 +2,88 +5,75 % vol. 252.631
Ook bouwer BAM EUR 2,892, +17,4ct vol. 5.037.661

tijd 13.38
Verder laten de Europese beurzen kleine verliezen zien. Afwachten wat Wall Street later de dag gaat doen!?

media,
Pech: 40 jaar oud spaargeld spoorloos verdwenen.
AMSTERDAM - Spaargeld veilig bij de bank? Je moet het wel zelf in de gaten houden. Een vrouw die op 26 januari 1978 van haar ouders een spaarbankboekje kreeg, kan nu fluiten naar het saldo van ruim €15.000. De aanspraak op het geld is verjaard. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/2091979325/pech-40-jaar-oud-spaargeld-spoorloos-verdwenen

reactie XEA.nl
Wat onze nestor uit de praktijk kent & weet is. Dit soort verjaringen worden naar een eigen interne rekening overgeboekt. Die interne rekening staan apart op de balans en kunnen met een "beetje medewerking". zo te voorschijn worden gehaald.
Deze banken zijn niet goed bezig en omdat zij NU zelf geld kunnen "maken"., hebben zij geen zin om iemands anders "spaargeld". weer boven water te halen. Dit moet de KiFiD ook weten, maar die zitten voor 99% op de stoel van de Effectenkredietinstellingen. Een slecht reklame voor beide partijen.


Cargill to enable customer innovation, co-creation with expanded specialty fats portfolio. LEES ELDERS MEER

tijd 13.56
De actuele koersen (kg): Goud: €50.770 | Zilver: €672

media,
-Inflation in U.S. Builds With Biggest Gain in Prices Since 1990.
-Oil Majors Need Four More Years to Surpass Pre-Covid Payouts.
The majors have been trumpeting significant hikes to shareholder returns.
-China Is Evading U.S. Spies — and the White House Is Worried.
-Tesla Rallies After Briefly Sinking Below $1 Trillion Mark.
Tesla slipped as much as 1.6% in premarket trading. see & read more on www.bllomberg.com

tijd 17.22
De Dow 36,283.50 -36.48 -0.10%
De Nasdaq 15,825.44 -61.10 -0.38%

media,
Gold price volatile, drops and then rallies sharply as U.S. CPI rises 6.2% for the year. Today, the U.S. Labor Department said its U.S. Consumer Price Index rose 0.9% in October, after a 0.4% rise in September. The data beat consensus forecasts as economists were forecasting a 0.6% rise. For the year, the report said that headline inflation rose 6.2%. The report added that this is the largest yearly increase in headline inflation since November 1990. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-11-10/Gold-prices-fall-as-U-S-CPI-rises-6-2-for-the-year.html

tijd 17.27
Goud schiet door naar $ 1.857 en zilver naar $25,06 en platina $ 1.080 Gold/Silver Ratio 74.08

tijd 17.31
De actuele koersen (kg): Goud: €51.766 | Zilver: €698

media,
Zwitserse centrale bank profiteert van negatieve rente en goud.
De Zwitserse centrale bank heeft in het derde kwartaal goed verdiend aan negatieve rente en de stijgende goudprijs. Dat schrijft ze in haar nieuwste kwartaalrapport. Door een hogere goudprijs steeg de waarde van de goudvoorraad met 109,5 miljoen Zwitserse frank. Negatieve depositorente, die banken betalen over hun overtollige reserves, leverde de centrale bank ongeveer 250 miljoen frank op. zie & lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/zwitserse-centrale-bank-profiteert-van-negatieve-rente-en-goud

tijd 17.36
De AEX 814,63 -0,54 -0,07 % Ahold EUR 29,66 +1,13 vol. 4.457.667
De Midcap 1.082,29 +2,29 +0,21 % Aalberts EUR 53.24 +3,12 vol. 525.266
De Smallcap 1.368,01 +3,07 +0,22 % BAM EUR 2,902 +18,4ct vol. 7.085.711
De Bel 20 4.380,69 -8,21 -0,19 % Argenx EUR 268,40 -10,10 vol. 48.302
De CAC 7.045,16 +1,89 +0,03 % Alstom EUR 35,01 +3,11 vol. 4.341.7967
De DAX 16.064,03 +23,56 +0,15 % Zalando EUR 75,24 -1m20 vol. 407.287


media in de VS
- Today the U.S. Labor Department said that weekly jobless claims fell to a new pandemic low, dropping by 4,000 to 279,000. The previous week's estimate was revised up to 271,000 claims.

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
8 nov. EUR 41,36. 43.004. 656. EUR 41.52. 96.056. 783. 17.35.09
9 nov. EUR 41,40. 40.294. 676. EUR 41,54. 69.645. 792. 17.35.11
Om 17.32.07 EUR 42,40 zo werkt het manipuleren door middel van algoritme.
10 nov. EUR 40,82 37.621 665. EUR 40,90. 61.987. 790. 17.35.09
Valt U wat op? Ja? het aantal posten de laatste drie dagen vrijwel gelijk in de voor handel en na 17.35.00 uur

media in de VS,
U.S. consumer prices rise at fastest pace in 30 years.
The consumer price index rose 0.9% last month after gaining 0.4% in September, the Labor Department said on Wednesday. In the 12 months through October, the CPI accelerated 6.2%. That was the largest year-on-year advance since November 1990 and followed a 5.4% jump in September. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-11-10/U-S-consumer-prices-rise-at-fastest-pace-in-30-years.html

Edelmetalen!?
Zullen de bekende partijen nog pogingen gaan wagen om gezamenlijk weer te drukken!? Wij houden het wel voor de mogelijkheid. Maar de inflatie zal door stijgen en in verschillende landen zal het NIET onder de 10% blijven. Dus maak uw borst maar nat en spreidt wat vermogen in het edelmelaat & de Mijnbouwers.

tijd 17.58
Equinox Today vol. 6.742,900
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:42:49 P 10.15 +0.29 100 79 CIBC 79 CIBC K
11:42:49 H 10.15 +0.29 100 79 CIBC 79 CIBC K
11:42:46 P 10.15 +0.29 100 79 CIBC 79 CIBC K

shortlijst
BlackRock Investment Manag. (UK) LimitedFugro N.V.NL00150003E11.5009 nov 2021
Citadel Europe LLPBasic-Fit N.V.NL00118726500.8509 nov 2021
Citadel Europe LLPSignify N.V.NL00118213920.5009 nov 2021
D. E. Shaw & Co. (London), LLPBasic-Fit N.V.NL00118726500.5609 nov 2021
Marshall Wace LLPAlfen N.V.NL00128171750.9009 nov 2021
Marshall Wace LLPPostNL N.V.NL00097394162.0009 nov 2021
Millennium International Management LPPostNL N.V.NL00097394160.5109 nov 2021
B&G Master Fund PlcArcelorMittal S.A.LU15987576872.2008 nov 2021

Fijne avond en voor straks eet smakelijkBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL