Op Wall Street begonnen ze de week positief, de basis missen wij. Straks meer nieuws

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 09/11/2021 06:06
In de VS werd het succes van Biden, de goedkeuring van de eerste financiering stap gevierd. Maar de schulden aldaar lopen steeds meer op en welke oplossing daarvoor gaat komen, blijft onzeker.
In de Oostmarkt hebben ze er "geen kijk op"!

De Dow sloot op 36,432.22 +104.27 +0.29%
De Nasdaq 15,982.36 +10.77 +0.07%

media,
- Treasuries Climb on Fed Speculation; Stocks Stead.
- What If Bill Gates Hadn’t Sold His Microsoft Shares?
- Bitcoin Jumps Past $67,000 Level for First Time to Record High.
- France’s Economy Is Back to Pre-Covid Levels and Still Growing.
The Bank of France sees fourth-quarter growth of around 0.75%.
see & read more on www.bloomberg.com

Zoals al geschreven, in de Oostmarkt missen ze de basis ook in de VS, maar daar komen de Chinese zorgen nog bij, de Evergrande.

In Japan de Nikkei 29.319 -188 punten
In Hong Kong de Hang Seng 24.743 -20puten
In Australie de All Ordinairies 7.756 -12 punten
In Singapore de Straits 3.255 -8 punten

Derivaten etc. etc.
Wie controleert de verpakte onderliggende waarden bij derivaten etc. etc.??
Bij Imtech waren er meer verkochte aandelen, dan die er uitgegeven waren. Dat was een van de HOOFD redenen dat de paniek verder kon toeslaan!!!

Ons antwoord is NIEMAND en kan dat van Imtech wederom kunnen gebeuren!!

Goud $ 1.823,90 Gold/Silver Ratio 74,85
Zilver $ 24,36
Platina $ 1.049
De edelmetalen laten nog steeds een dagelijks patroon zien, maar de situatie verandert, de Centrale Banken hebben met hun "foute strategie", zichzelf in de vingers gesneden. Wij zien een grotere vraag naar het edelmetaal, als dekking voor de alsmaar groeiende schuldenlasten in de wereld. En de Overheden willen niet dat de particulier in het edelmetaal gaat.

Olie $ 81,90
de dollar euro 1,1607
1 bitcoin = 67.975 USA dollar
1 ripple = 1,27555 USA dollar

In de media,
Banken willen geen spaargeld meer hebben.
Begrijpelijk, er zijn nauwelijks nog regels!!! In het verleden, moesten Effectenkredietinstellingen spaargeld hebben (dynamisch en Statisch), van dat Statische spaargeld konden zij hypotheken, en andere soorten van leningen & kredieten uitzetten. "Dat was allemaal spaargeld waar voor gewerkt was"
Nu kunnen zij zelf geld maken, debet de hypotheek rekening van de klant en!
credit de notaris. Maar dat gemaakte geld, dat moet U wel terugbetalen en ervoor WERKEN! Is dat niet rechtsongelijkheid!?
Daarom kunnen zij (de banken e.a. instellingen) nu vrijwel alles naar hun hand zetten. De DNB is mede oorzaak van deze manier van "geld maken"!
Waarom heeft de DNB deze regels verruimd!?
Daarom willen de Effectenkredietinstellingen van UW spaargeld af en eisen een boete rente en sturen U weg met UW geld!

Eisen van, ik wil Uw contante geld niet meer, Betalen voor biljetten van 200 & 500 etc. etc. Maar de DNB houdt wijselijk hun mond, waar & wat hebben Burgers nog in te brengen!?

media,
Pil opsteker tegen corona, maar slag voor vaccins.
AMSTERDAM - Tussentijdse onderzoeksresultaten wijzen uit dat het coronamedicijn van de Amerikaanse farmaceut Merck zó goed werkt, dat dit mogelijk al binnenkort op de markt komt. Hoe belangrijk is dit voor de bestrijding van de pandemie? En wat betekent het voor de vaccins? Wordt het bestrijden van corona straks net zo eenvoudig als het slikken van een paracetamolletje tegen hoofdpijn? zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/176755874/pil-opsteker-tegen-corona-maar-slag-voor-vaccins

Newcrest to Acquire Pretivm for C$18.50 in Cash and Shares. lees elders meer

De valuta's
de dollar euro 1,1607 de Yen 130,85 't Pond 0,8543 AU$ 1,5640 C$ 1,4434 NZ$ 1,6188 Sing$ 1,5613

Woning tekort?
Ach een gemaakt probleem
Er komen jaarlijks tienduizenden "GELUKSZOEKERS" in Nederland.
Afghanistan was het bewijs, daar waren velen "gelukszoekers" op vakantie en moesten met spoed terug naar Nederland en MET voorrang!
Zo worden wij "bedondert"!!
Wijlen koningin Juliana zei in de jaren 1960 dat Nederland OVERVOL was en toen waren er ca. 11.0 miljoen inwoners, Nu 17,5 miljoen en weer is Nederland niet VOL!
Toch krijgen de "gelukszoekers voorrang voor een woning, is dat niet "discriminatie tegen over de Burgers van Nederland die OOK een WONING zoeken!


Aard gas
daar moeten wij vanaf, maar waarom moeten de Duitsers en de Canadese dan aan het aardgas?
Er is schaarste aan "gas", maar de oud President Trump waarschuwde voor het "Russische gas"! Teveel afhankelijk voor de gas uit Rusland kan later problemen opleveren en daar had Trump gelijk in.
Want, Gaspijp Nord Stream 2 wordt afgebouwd met omzeilen sancties VS.
De Verenigde Staten draaien de duimschroeven aan om Nord Stream 2 te stoppen.
Het doorgaan met de bouw is een slecht idee, verklaart desgevraagd CDU-partijbons Friedrich Merz. De jurist die het komend jaar gemunt heeft op het partijvoorzitterschap en het kanselierschap, pleit voor stilleggen.

Voor meer, ga naar https://www.naked-energy.nl/nieuws/gaspijp-nord-stream-2-wordt-afgebouwd-met-omzeilen-sancties-vs/
Voor het gehele verhaal.

De agenda voor deze week, samen met diverse bericht van 't CBS
dinsdag 9 nov.
Cijfers Pan. America Silver, 3e kwartaal 2021 Agfa Gevaert NV - IMCD NV
- Hunter Douglas NV - Bpost SA nabeurs.
- in de VS Producentenprijs index - Oct 2021
- in Duitsland de ZEW index.

woensdag 10 nov.
-Resultaten 3e kwartaal 2021 Ageas SA - Koninklijke Ahold Delhaize NV - ABN AMRO Group NV - Aedifica SA.
- in de VS Werkloosheid, inflatie, Overheidsschuld & Consumptieprijsindex.

donderdag 11 nov.
Kinderfeest St maarten.
-Resultaten 3e kwartaal 2021 ArcelorMittal SA - Koninklijke Boskalis Westminster NV. - Alfen NV. - SBM Offshore NV - Aegon NV.
OPEC maand rapport.

vrijdag 12 nov.
Resultaten 3e kwartaal 2021 KBC Groep NV. - Koninklijke Vopak NV
- Glasgow: Laatste dag VN-klimaatconferentie

AFM
heeft de campagne bedacht van het re-identificeren tegen het witwassen, waar alle Effectenkredietinstellingen mee bezig zijn.
Deze is in strijd met de privacy, zorgplicht wordt achterwege gelaten en gaat tot het onbeschofte toe.

Hier twee voorbeelden van de Robeco Groep.
Daar hebben wij de KiFiD al achter gezet.

Een cliënte van de Robeco heeft een Roparco rekening al ca. 35 jaar, was bij de opening woonachtig en nog in het buitenland. Had een NI (niet ingezetene rekening moeten hebben, maar bij de opening in beging jaren 1980 was dat na overleg met de Roparco niet nodig, maar werd gekoppeld aan een Nederlandse bankrekening, die werd tevens gemachtigde. Als cliënte uit het buitenland overkwam, dan zorgde de gemachtigde doormiddel van zijn rekening voor "pecunia".
Niets aan de hand. Per 1/1/2021 is er een wijziging gekomen en de Robeco heeft, zonder de gemachtigde daarvan te verwittigen, de machtiging laten vervallen.
De cliënte verzoek de gemachtigde haar rekening op te heffen, want hij krijgt via de email een verzoek van de Robeco aanvullende gegevens van de cliënte aan te leveren.
De gemachtigde dient het verzoek tot opheffing van die rekening bij Robeco in!! Wat er daarna allemaal voor onbeschofte verzoeken en vragen aan cliënte worden gedaan, die deels via de gemachtigde lopen, is onbegrijpelijk en hondsbrutaal! Cliënte moet naar Nederland komen om hier een rekening op haar naam bij een Effectenkredietinstelling te openen. Want Robeco mag haar geld niet naar het buitenland overmaken. Dat doet zij niet, dan maar een rekening bij een bank in het buitenland openen, waar Robeco ook een rekening heeft.
Drie is er met de cliënte in het buitenland gebeld vanuit Robeco.
Toen moest de gemachtigde maar van haar rekening de hoofd persoon worden en de cliënte gemachtigde. Cliënte moest haar CreditCard, Rijbewijs, kopie dagafschrift waarop haar handtekening stond en een dagafschrift van haar bankrekening in het buitenland, naar Robeco insturen.
Formulieren van hoofd van de rekening waren al ingevuld en ingestuurd. Toen moest haar trouwboekje in gestuurd worden, maar dat was helaas door brand in huis verloren gegaan. Tijdens het telefoon gesprek met cliënte vertelde zij dat die bij de Gemeente waar de trouwplechtigheid was geweest, konden opvragen. Dat deed Robeco niet. Toen moest er een video of "proof of live" in gestuurd worden.

Haar paspoort moest zij voor zich houden in de video, want Robeco liet in 'n gesprek doorschemeren, dat wij een "stelletje" oplichters waren.
Dat is ingestuurd en nog is het geld er niet.
Cliënte heeft de ex gemachtigde verzocht een aangifte te gaan doen van oplichting. Want met al haar gegeven en bewijzen, kan iedereen, die bezit heeft van die gegeven, de rekening leeg halen. Het tweede Robeco geval staat in de Geldgids van deze maand oktober op pagina 28, die cliënt moest van circa 20 jaar klant, verklaren hoe hij aan dat geld kwam.
Een advocaat zegt ook, er is geen wettelijke plicht, die deze bedoeningen rechtvaardigt.

Waarvan "akte"! Iedereen wordt NU op advies van de AFM als BOEF gezien!!

Een lezer bracht een eigen soort van brutaliteit naar voor, wat hij had meegemaakt. Een vreemd Land is Nederland geworden.

Nu 270.000 fraudeurs erbij!

Ja, zo ver is Nederland in vertrouwen weggezakt.
Laat de AFM dan eens wat doen aan de CEO van Nederland, die stond 13 uur te "LIEGEN" en wil weer opgaan voor CEO. In deze Regering zullen weinig Nederlanders nog vertrouwen hebben. AFM, er is werk in de winkel.
En ook aan de "spelletjes" die dagelijks te Amsterdam gespeeld worden. Ook herinvoering van nummers aan de digitale aandelen, zou verlichtend zijn voor de controleurs.

media,
Huisarts uit Limburg geneest corona patiënten in 4 dagen. ‘Het ligt bij elke apotheek’. lees elders meer.

ga naar https://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=300-42639

Maar de video waarin hij dat uitlegt is geblokkeerd. overtuig Uzelf.
https://www.ninefornews.nl/huisarts-uit-limburg-geneest-coronapatienten-in-4-dagen-het-ligt-bij-elke-apotheek/

media,
Onzekere toekomst voor goudcontracten in Londen.
Goudcontracten
De LME startte destijds een samenwerking met Goldman Sachs en Morgan Stanley om goudcontracten aan te bieden en deze actief te promoten. Men hoopte dat strengere regulering ervoor zou zorgen dat handelaren een deel van hun activiteiten zouden verschuiven naar de termijnmarkt. zie & lees meer op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/onzekere-toekomst-voor-goudcontracten-in-londen

Wij zien steeds dezelfde patronen en dat bewijst dat de systeembeheerders dezelfde algoritmische systemen hanteren.
AFM, dit is "Marktmanipulatie", bekijk en weeg eens UW eigen brochures van febr. 2009, juni 2016 en de update van maart 2017. Of heeft U nog meer update en wordt er weinig tot niets meer mee gedaan!?

Mijnheer Rutte roept andere tot de " orde"! Maar ik zou maar zelf wat rustiger worden, hoe kan iemand die 13 uur staat te "liegen" zo'n mond open doen!
Hij is zelf niet geloofwaardig meer.

media, AIDS
Aan de medicijnen voor AIDS zijn inmiddels misschien wel honderden miljoenen "gezonde" mensen overleden. De oorzaak werd toen door honderden wetenschappers (waaronder vooraanstaande wetenschappers) betwijfeld, maar niemand wilde luisteren en alleen onderzoeken die meegingen in het narratief dat HIV zorgde voor AIDS kregen overheidssteun. Net als nu! Toen hebben ze alvast geoefend en nu willen ze meer mensen uit de wegruimen! Toen was geld ook krachtiger dan de waarheid! go for more to
https://www.bitchute.com/video/i0pFIyZc2xYR/

Als U de video bekijkt, is t bijna identiek aan wat er nu gebeurd met COVID-19. Toen werd ook de PCR test gebruikt om HIV/AIDS vast te stellen.


Equinox Yesterday vol. 979.300
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 9.75 +0.11 25 5 Penson 79 CIBC Q
16:00:00 T 9.75 +0.11 60 5 Penson 79 CIBC Q
16:00:00 T 9.75 +0.11 60 5 Penson 79 CIBC Q

tijd 06.44
De actuele koersen (kg): Goud: €50.489 | Zilver: €674

media CBS
1 op 8 werknemers ervaart werk als gevaarlijk.
Bijna 950 duizend werknemers deden in 2020 naar eigen zeggen vaak of altijd gevaarlijk werk. Naast koks, politiepersoneel en brandweerlieden geven vooral werknemers met een technisch, transport of logistiek beroep aan dat hun werk gevaarlijk is. Van de werknemers die frequent gevaarlijk werk doen had ruim 9 procent een arbeidsongeval. Dit blijkt uit de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden (NEA), die in het laatste kwartaal van vorig jaar werd uitgevoerd door het CBS en TNO.
In 2020 zei 12,8 procent van alle werknemers van 15 tot 75 jaar vaak of altijd gevaarlijk werk te doen. In pre-coronajaren 2018 en 2019 was dit bijna 16 procent. Van alle werknemers kwam 14,4 procent tijdens het werk een enkele keer in een gevaarlijke situatie terecht. Bij de overgrote meerderheid (72,7 procent) was dit nooit het geval. Mannen doen vaker gevaarlijk werk dan vrouwen. Zo deed in 2020 17,5 procent van de mannen vaak of altijd gevaarlijk werk. Bij vrouwen was dit 7,7 procent. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/45/1-op-8-werknemers-ervaart-werk-als-gevaarlijk

American Pacific Mining Provides Madison Project Update. lees elders meer

AstraZeneca advances ambition to redefine care for blood cancer at ASH 2021. lees elders meer

media,
Kabinet zet duizenden banen op de tocht door stop exportkredietverzekering
’Hollands Glorie’ op achterstand bij fossiele projecten in buitenland.
AMSTERDAM - Nederlandse offshore olie- en gasdienstverleners worden mogelijk flink geraakt door het beperken van de financiering door de Nederlandse Staat. Het kabinet wil met name de zogeheten exportkredietverzekering staken. Scheepsbouwer IHC is teleurgesteld en vreest opdrachten te verliezen aan Aziatische werven, baggeraars vrezen vooral oneerlijke concurrentie van de Belgen. zie & lees meer op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1336673264/hollands-glorie-op-achterstand-bij-fossiele-projecten-in-buitenland

media,
Nieuwe video’s Praktijkcluster Paard. lees elders meer.

HUNTER DOUGLAS NINE MONTHS 2021 RESULTS. lees elders meer

Raad van commissarissen Ctac benoemt Pieter-Paul Saasen tot CEO. lees elders meer

tijd 09.44
De Europese beurzen laten een twijfelachtig beeld zien, meer van: " hebben we de topprijzen bereikt"!
Kleine verschillen met de dag ervoor.
CTAC laat zien, dat de keuzen van de CFO naar CEO geen verkeerde is. De heer Saasen weet & kent het bedrijf al van het zijn als accountant van DBO en als CFO. Wij kennen de heer Saasen al langer en hij is een gedegen persoon, die niet het "geld". over de balk gooit, vader van 5 kinderen, dus weet hij wat er te doen is! Het aan plust naar EUR 4,44

tijd 09.48
De actuele koersen (kg): Goud: €50.582 | Zilver: €675

tijd 11.04
Goud $ 1.825,90 zilver $ 24,40 en platina $ 1.055 Gold/Silver Ratio 74.82
Olie $ 82,58 en de dollar euro 1,1599
1 bitcoin = 68.099 USA dollar
1 ripple = 26.206 USA dollar

Ascot Reports Third Quarter 2021 Financial Results and Provides Update on Permitting and Pre-Development at Premier. lees elders meer

media,
Ook huizenbezitter in financiële nood in beeld bij gemeente.
De proef wordt uitgevoerd door de branchevereniging voor schuldhulpverleners NVVK, zes gemeenten (Amsterdam, Arnhem, Breda, Hollands Kroon, Nijmegen en Tilburg) en Rabobank en Aegon. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1573122628/ook-huizenbezitter-in-financiele-nood-in-beeld-bij-gemeente

IMCD reports 51% EBITA growth in the first nine months of 2021. lees elders meer

media,
17-jarig meisje verdwenen tijdens joggen, vader vindt koptelefoon met bloedsporen in bos. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/nieuws/30107301/17-jarig-meisje-verdwenen-tijdens-joggen-vader-vindt-koptelefoon-met-bloedsporen-in-bos

reactie XEA.nl
Waar is het respect nog voor de medemens? De wereld is een wereld van "lust en gemakzucht geworden" !

tijd 11.24
Op de Europese beurzen blijven de verschillen met gisteren klein.
Is er "bezinning"!? Of krijgen de "systeembeheerders". hoogte vrees!?

BMW M Motorsport News, 9th November 2021. lees elders meer.

tijd 11.37
De dag prijzen van. koper:
09 November 2021
Koper prijs € 6,20 p/kg
Koper handgepeld prijs € 7,15 p/kg
Koper (leidingen) prijs € 6,50 p/kg
Messing (geel koper) prijs € 3,90 p/kg
Brons prijs € 4,50 p/kg
PVC kabel prijs € 2,20 p/kg

Yesterday (Monday Nov 8th), the Galapagos team gave an oral presentation on our TYK2 program with GLPG3667 at the American Congress of Rheumatology (ACR21). Please find below a short summary of the presentation (PDF available upon request).Pharmacological characterization of GLPG3667, a selective TYK2 inhibitor for treatment of inflammatory diseases.

Presented by René Galien. Session: Cytokines & cell trafficking, November 8th 2021, 2:45-3:00PM ET

The presentation gives information on the potency and selectivity of our GLPG3667 TYK2 compound and proof of pharmacological activity in a psoriasis mouse model (IL-23 driven), further supported by human healthy volunteer data. The data demonstrate that in human fresh blood cells, GLPG3667 displays selectivity for TYK2-dependent pathways toward JAK1- and JAK2-dependent pathways. This was confirmed in healthy volunteers dosed orally with GLPG3667 during a Phase 1 study. In the dermal ear inflammation psoriasis model, activity was shown with minimal effective once-daily oral dosing of 3 mg/kg. Further evidence came from healthy volunteer blood sample data post in vivo IFN? challenge, showing that GLPG3667 completely inhibited IFN-response gene signature. In conclusion, these data point to GLPG3667 as a selective TYK2 inhibitor with demonstrated activity in vivo, supporting its clinical development in inflammatory indications.

https://acrabstracts.org/abstract/pharmacological-characterization-of-glpg3667-a-selective-tyk2-inhibitor-for-treatment-of-inflammatory-diseases/

media,
-GE Will Split Into Three Units, Ending Conglomerate for Good.
The move ends years of speculation about the future of GE.
-Treasuries Rise on Fed Speculation; Futures Steady.
-Why Turmoil in Belarus Is Spilling Over Its Borders: QuickTake.
Belarusian President Alexander Lukashenko has become a problem for Europe on its eastern flank. see & read more on www.bloomberg.com

tijd 15.12
Goud $ 1.827,80 zilver $ 24,36 en platina $ 1.057 Gold/Silver Ratio 75.02
Olie $ 81,92 en de dollar euro 1,1598
1 bitcoin = 67.867 USA dollar
1 ripple = 1,24533 USA dollar

media,
(Kitco News) - German ZEW economic sentiment data for November jumped to 31.7 from the previous reading of 22.3. This is also much higher than the economist's expectations of 20.0. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-11-09/German-ZEW-economic-sentiment-data-surprises-to-the-upside.html

medi, in de VS
The U.S. data point of the day Tuesday is the producer price index report for October, which is seen coming in at up 0.6% from September. The September report showed a rise of 0.5%.

tijd 16.24
De Dow 36,252.70 -179.52 -0.49%
De Nasdaq 15,882.76 -99.60 -0.62%

media,
Ook energieleverancier Enstroga valt om door hoge gasprijs.
ROTTERDAM - Na Welkom Energie is dinsdag een tweede energiebedrijf omgevallen vanwege de hoge prijzen. Enstroga, goed voor 450 aansluitingen, heeft zijn leveringsvergunning ingeleverd bij toezichthouder ACM. zie & lees verderop
https://www.telegraaf.nl/financieel/1812758055/ook-energieleverancier-enstroga-valt-om-door-hoge-gasprijs

reactie XEA.nl
Waar is het toezicht geweest door de Overheid op de toetreding van deze verschillende energie leveranciers!? Bedrijven moeten tegenwoordig overal (lees op financieel gebied). aan voldoen! Waarom is daar niet naar gekeken!? Waren er dan geen financiële eisen voor toetreding?

Cultuur onder VUUR.

4.631 handtekeningen zijn er opgehaald voor de verdediging van de Gomarus Scholengemeenschap tegen de lhbt-intimidatie door het Openbaar Ministerie.
Dit is christenvervolging en moet onmiddellijk stoppen!
Help ons alstublieft ons nieuw doel van 10.000 handtekeningen te halen door de steunverklaring te delen met vrienden en familie:
ga naar Stichting Civitas Christiana | Campagne Gezin in Gevaar
Kruisboog 31, 3905 TE Veenendaal
info@geziningevaar.nl

Rio Tinto invests in start-up to support habitat restoration. lees elders meer

tijd 17.34
De actuele koersen (kg): Goud: €50.668 | Zilver: €670

tijd 17.36
de AEX 815,17 -2,42 -0,30 % Adyen EUR 2.606 -17 vol. 63.881
de Midcap 1.080,00 -4,80 -0,44 % Basic Fit lager na de absurde stijging EUR 44,64 -2,16 vol. 558.210
de Smallcap 1.364,94 -2,58 -0,19 % CM.com EUR 33,40 -1,00 vol. 54.150
De Bel 20 4.388,90 +5,07 +0,12 % Galapagos EUR 48,85 -55ct vol. 289.981
De CAC 7.043,27 -4,21 -0,06 % Arcelor weer terug, gisteren de stijger, zo werkt 't Arcelor EUR 27,745 -1,06 vol. 5.549.962
De DAX 16.033,90 -12,62 -0,08 % Fresenius Med. EUR 58.36 -2,14 vol. 628.807

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
8 nov. EUR 41,36. 43.004. 656. EUR 41.52. 96.056. 783. 17.35.09
9 nov. EUR 41,40. 40.294. 6786. EUR 41,.54. 69.645. 792. 17.35.11
Om 17.32.07 EUR 42,40 zo werkt het manipuleren door middel van algoritme.

tijd 17.52
De Dow 36,234.82 -197.40 -0.54%
De Nasdaq 15,905.10 -77.26 -0.48%

media
-Hard Brexit Talk Returns as Northern Ireland Tensions Flare.
-GDP Revisions Paint Brighter Picture of Canadian Economy.
-Nigerians Revert to Firewood and Charcoal as Gas Prices Surge.
-Barclays New CEO Venkatakrishnan Reshuffles Bank’s Top Ranks.
It's his second week atop the bank. see & read moprte on www.bloomberg.com

media,
Gold, silver resting before next big move.
For those who want a bull market and higher prices to continue would hope that the next major resistance would slow the pace of the rally. The most powerful moves come from markets that obey “the rules of the road” and follow the phases.
see & read more on
https://www.kitco.com/commentaries/2021-11-09/Gold-silver-resting-before-next-big-move.html

tijd 17.59
Goud $ 1.829,80 zilver $ 24,14 en platina $ 1.052 Gold/Silver Ratio 75.77
Olie $ 82,70 en de dollar euro 1,1591
1 bitcoin = 66,714 USA dollar
1 ripple = 1,25550 USA dollar

Crypto waarden, kosten enorm veel energie om te "mijnen" en zijn het speeltje van de rijkere! De schaarste en hun woorden bepalen de waarden (lees hooges)!

BANYAN GOLD PROVIDES Q3 EXPLORATION UPDATE, AURMAC PROJECT, YUKON. lees elders meer

media shortlijst
AQR Capital Management, LLCSBM Offshore N.V.NL00003606180.4908 nov 2021
B&G Master Fund PlcArcelorMittal S.A.LU15987576872.2008 nov 2021
Citadel Europe LLPBasic-Fit N.V.NL00118726500.9208 nov 2021
Highbridge Capital Management LLCBasic-Fit N.V.NL00118726500.5708 nov 2021
Marshall Wace LLPPostNL N.V.NL00097394161.9208 nov 2021
WorldQuant, LLCAMG Advanced Metallurgical Group N.V.NL00008886910.5008 nov 2021
B&G Master Fund PlcArcelorMittal S.A.LU15987576872.1905 nov 2021

fijne avond en voor straks eet smakelijk.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL