Wall Street reageerde positef op de Fed. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 04/11/2021 06:11
Beleggers in de VS reageerden positief op het besluit van de Fed om over twee weken te beginnen met het afbouwen van zijn steunprogramma. Vooral de Nasdaq ging stevig vooruit.

De Dow slot op 36,157.58 +104.95 +0.29%
De Nasdaq 15,811.59 +161.99 +1.04%

media,
- Stocks Near Record, Bond Curve Steeper After Fed.
= China Fortifies Beijing as Covid Outbreaks Continue to Swell.
- Powell Gambles on Inflation Easing as Fed Waits for More Jobs.
The Fed chair says he won’t entertain interest-rate increases until the labor market heals further. see & read more on www.bloomberg.com

Derivaten etc. etc.
Wie controleert de verpakte onderliggende waarden bij derivaten etc. etc.??
Bij Imtech waren er meer verkochte aandelen, dan die er uitgegeven waren. Dat was een van de HOOFD redenen dat de paniek verder kon toeslaan!!!

Ons antwoord is NIEMAND en kan dat van Imtech wederom kunnen gebeuren!!

Goud $ 1.775,00 Gold/Silver Ratio 75.41
Zilver $ 23,54
Platina $ 1.037
De edelmetalen laten nog steeds een dagelijks patroon zien, in de stille periodes drukken en die worden dan later door de gezamenlijke Centrale Banken & de grote partijen overgenomen.

Olie $ 80,05
de dollar euro 1,1594
1 bitcoin = 62.423 USA dollar
1 ripple = 1,22090 USA dollar

In de media,
Banken willen geen spaargeld meer hebben.
Begrijpelijk, er zijn nauwelijks nog regels!!! In het verleden, moesten Effectenkredietinstellingen spaargeld hebben (dynamisch en Statisch), van dat Statische spaargeld konden zij hypotheken, en andere soorten van leningen & kredieten uitzetten. "Dat was allemaal spaargeld waar voor gewerkt was"
Nu kunnen zij zelf geld maken, debet de hypotheek rekening van de klant en!
credit de notaris. Maar dat gemaakte geld, dat moet U wel terugbetalen en ervoor WERKEN! Is dat niet rechtsongelijkheid!?
Daarom kunnen zij (de banken e.a. instellingen) nu vrijwel alles naar hun hand zetten. De DNB is mede oorzaak van deze manier van "geld maken"!
Waarom heeft de DNB deze regels verruimd!?
Daarom willen de Effectenkredietinstellingen van UW spaargeld af en eisen een boete rente en sturen U weg met UW geld!

Eisen van, ik wil Uw contante geld niet meer, Betalen voor biljetten van 200 & 500 etc. etc. Maar de DNB houdt wijselijk hun mond, waar & wat hebben Burgers nog in te brengen!?

In de Oostmarkt de volgende standen, maar daar is twijfel over de FED beslissing.
In Japan de Nikkei 29.742 +221punten
In Hong Kong de Hang Seng 25.094 +70 puten
In Australie de All Ordinairies 7.746 +33 punten
In Singapore de Straits 3.219 -12 punten

In de Media,
Geert Wilders in Ter Apel
Geert Wilders: ‘‘De PVV is er voor Ter Apel!! Het halve dorp verwelkomde me vanmiddag, echt fantastisch wat een ontvangst. Men is de ongelooflijke overlast van het AZC en de massa’s asielzoekers spuugzat!’’

media,
Pil opsteker tegen corona, maar slag voor vaccins.
AMSTERDAM - Tussentijdse onderzoeksresultaten wijzen uit dat het coronamedicijn van de Amerikaanse farmaceut Merck zó goed werkt, dat dit mogelijk al binnenkort op de markt komt. Hoe belangrijk is dit voor de bestrijding van de pandemie? En wat betekent het voor de vaccins? Wordt het bestrijden van corona straks net zo eenvoudig als het slikken van een paracetamolletje tegen hoofdpijn? zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/176755874/pil-opsteker-tegen-corona-maar-slag-voor-vaccins

De valuta's
de dollar euro 1,1594 de Yen 132,28 't Pond 0,8487 AU$ 1,5575 C$ 1,4374 NZ$ 1,6221 Sing$ 1,5640

Woning tekort?
Ach een gemaakt probleem
Er komen jaarlijks tienduizenden "GELUKSZOEKERS" in Nederland.
Afghanistan was het bewijs, daar waren velen "gelukszoekers" op vakantie en moesten met spoed terug naar Nederland en MET voorrang!
Zo worden wij "bedondert"!!
Wijlen koningin Juliana zei in de jaren 1960 dat Nederland OVERVOL was en toen waren er ca. 11.0 miljoen inwoners, Nu 17,5 miljoen en weer is Nederland niet VOL!
Toch krijgen de "gelukszoekers voorrang voor een woning, is dat niet "discriminatie tegen over de Burgers van Nederland die OOK een WONING zoeken!


Equinox Gold Reports Third Quarter 2021 Financial and Operating Results
137,144 Ounces of Gold Sold, on Track to Achieve 2021 Guidance. lees. elders meer.

Aard gas
daar moeten wij vanaf, maar waarom moeten de Duitsers en de Canadese dan aan het aardgas?
Er is schaarste aan "gas", maar de oud President Trump waarschuwde voor het "Russische gas"! Teveel afhankelijk voor de gas uit Rusland kan later problemen opleveren en daar had Trump gelijk in.
Want, Gaspijp Nord Stream 2 wordt afgebouwd met omzeilen sancties VS.
De Verenigde Staten draaien de duimschroeven aan om Nord Stream 2 te stoppen.
Het doorgaan met de bouw is een slecht idee, verklaart desgevraagd CDU-partijbons Friedrich Merz. De jurist die het komend jaar gemunt heeft op het partijvoorzitterschap en het kanselierschap, pleit voor stilleggen.

Voor meer, ga naar https://www.naked-energy.nl/nieuws/gaspijp-nord-stream-2-wordt-afgebouwd-met-omzeilen-sancties-vs/
Voor het gehele verhaal.

B2Gold Corp. Reports Strong Q3 2021 Results; Higher than Budgeted Gold Production and Operating Cashflows (of $320 M); Increases Annual Production Guidance Range to 1,015,000 to 1,055,000 oz and Maintains Cost Guidance.
lees elders meer

De agenda voor deze week, samen met diverse bericht van 't CBS
donderdag 4 nov.
3de kw. cijfers van de BAM Groep, Galapagos, Ordina, ING, en nabeurs Euronext.
In de VS - Industriële Productie, Werkloosheid, Handelsbalans.

vrijdag 5 nov.
3de kw. cijfers, SIF Holding, Hydratec.
In de VS - de werkgelegenheid

AFM
heeft de campagne bedacht van het re-identificeren tegen het witwassen, waar alle Effectenkredietinstellingen mee bezig zijn.
Deze is in strijd met de privacy, zorgplicht wordt achterwege gelaten en gaat tot het onbeschofte toe.

Hier twee voorbeelden van de Robeco Groep.
Daar hebben wij de KiFiD al achter gezet.

Een cliënte van de Robeco heeft een Roparco rekening al ca. 35 jaar, was bij de opening woonachtig en nog in het buitenland. Had een NI (niet ingezetene rekening moeten hebben, maar bij de opening in beging jaren 1980 was dat na overleg met de Roparco niet nodig, maar werd gekoppeld aan een Nederlandse bankrekening, die werd tevens gemachtigde. Als cliënte uit het buitenland overkwam, dan zorgde de gemachtigde doormiddel van zijn rekening voor "pecunia".
Niets aan de hand. Per 1/1/2021 is er een wijziging gekomen en de Robeco heeft, zonder de gemachtigde daarvan te verwittigen, de machtiging laten vervallen.
De cliënte verzoek de gemachtigde haar rekening op te heffen, want hij krijgt via de email een verzoek van de Robeco aanvullende gegevens van de cliënte aan te leveren.
De gemachtigde dient het verzoek tot opheffing van die rekening bij Robeco in!! Wat er daarna allemaal voor onbeschofte verzoeken en vragen aan cliënte worden gedaan, die deels via de gemachtigde lopen, is onbegrijpelijk en hondsbrutaal! Cliënte moet naar Nederland komen om hier een rekening op haar naam bij een Effectenkredietinstelling te openen. Want Robeco mag haar geld niet naar het buitenland overmaken. Dat doet zij niet, dan maar een rekening bij een bank in het buitenland openen, waar Robeco ook een rekening heeft.
Drie is er met de cliënte in het buitenland gebeld vanuit Robeco.
Toen moest de gemachtigde maar van haar rekening de hoofd persoon worden en de cliënte gemachtigde. Cliënte moest haar CreditCard, Rijbewijs, kopie dagafschrift waarop haar handtekening stond en een dagafschrift van haar bankrekening in het buitenland, naar Robeco insturen.
Formulieren van hoofd van de rekening waren al ingevuld en ingestuurd. Toen moest haar trouwboekje in gestuurd worden, maar dat was helaas door brand in huis verloren gegaan. Tijdens het telefoon gesprek met cliënte vertelde zij dat die bij de Gemeente waar de trouwplechtigheid was geweest, konden opvragen. Dat deed Robeco niet. Toen moest er een video of "proof of live" in gestuurd worden.

Haar paspoort moest zij voor zich houden in de video, want Robeco liet in 'n gesprek doorschemeren, dat wij een "stelletje" oplichters waren.
Dat is ingestuurd en nog is het geld er niet.
Cliënte heeft de ex gemachtigde verzocht een aangifte te gaan doen van oplichting. Want met al haar gegeven en bewijzen, kan iedereen, die bezit heeft van die gegeven, de rekening leeg halen. Het tweede Robeco geval staat in de Geldgids van deze maand oktober op pagina 28, die cliënt moest van circa 20 jaar klant, verklaren hoe hij aan dat geld kwam.
Een advocaat zegt ook, er is geen wettelijke plicht, die deze bedoeningen rechtvaardigt.

Waarvan "akte"! Iedereen wordt NU op advies van de AFM als BOEF gezien!!

De Robeco wil haar geld niet overboeken en houdt de rekening nog steeds geblokkeerd, daarom heeft zij een "ultimatum" gesteld, binnen twee weken het geld overgeboekt, of zij gaat aangifte doen van "oplichting" tegen Robeco!

Een lezer bracht een eigen soort van brutaliteit naar voor, wat hij had meegemaakt. Een vreemd Land is Nederland geworden.

Nu 270.000 fraudeurs erbij!

Ja, zo ver is Nederland in vertrouwen weggezakt.
Laat de AFM dan eens wat doen aan de CEO van Nederland, die stond 13 uur te "LIEGEN" en wil weer opgaan voor CEO. In deze Regering zullen weinig Nederlanders nog vertrouwen hebben. AFM, er is werk in de winkel.
En ook aan de "spelletjes" die dagelijks te Amsterdam gespeeld worden. Ook herinvoering van nummers aan de digitale aandelen, zou verlichtend zijn voor de controleurs.

media,
Huisarts uit Limburg geneest corona patiënten in 4 dagen. ‘Het ligt bij elke apotheek’. lees elders meer.

ga naar https://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=300-42639

Maar de video waarin hij dat uitlegt is geblokkeerd. overtuig Uzelf.
https://www.ninefornews.nl/huisarts-uit-limburg-geneest-coronapatienten-in-4-dagen-het-ligt-bij-elke-apotheek/

media,
Onzekere toekomst voor goudcontracten in Londen.
Goudcontracten
De LME startte destijds een samenwerking met Goldman Sachs en Morgan Stanley om goudcontracten aan te bieden en deze actief te promoten. Men hoopte dat strengere regulering ervoor zou zorgen dat handelaren een deel van hun activiteiten zouden verschuiven naar de termijnmarkt. zie & lees meer op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/onzekere-toekomst-voor-goudcontracten-in-londen

Wij zien steeds dezelfde patronen en dat bewijst dat de systeembeheerders dezelfde algoritmische systemen hanteren.
AFM, dit is "Marktmanipulatie", bekijk en weeg eens UW eigen brochures van febr. 2009, juni 2016 en de update van maart 2017. Of heeft U nog meer update en wordt er weinig tot niets meer mee gedaan!?

Equinox Yesterday Vol. 735.600
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 9.16 onv. 92 53 Morgan Stanley 14 ITG Q
16:00:00 T 9.16 18 222 JP Morgan 14 ITG Q
16:00:00b T 9.16 93 2 RBC 14 ITG Q

TASEKO REPORTS SIGNIFICANTLY IMPROVED ADJUSTED EBITDA* OF $76 MILLION FOR THE THIRD QUARTER 2021. lees elders meer

media CBS
Sterkste inflatie in bijna 20 jaar. Consumentengoederen en -diensten waren in oktober 3,4 procent duurder dan een jaar eerder, meldt het CBS. In september was dat 2,7 procent. De inflatie in oktober was de hoogste na april 2002. Onder andere de prijsontwikkeling van gas en elektriciteit droeg bij aan de hogere inflatie.
lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/44/sterkste-inflatie-in-bijna-20-jaar

media CBS
In 2e kwartaal 2021 minder mensen overleden aan COVID-19 dan in 1e kwartaal,
In april, mei en juni 2021 overleden minder mensen aan COVID-19 (corona) dan in de maanden daarvoor. Van het begin van de coronapandemie in maart 2020 tot en met juni 2021 stierven in totaal 31 384 mensen aan deze ziekte. In het tweede kwartaal kreeg 16 procent van de aan COVID-19 overleden mensen Wlz-zorg, een kwartaal eerder was dat nog 51 procent. Dit meldt het CBS op basis van de voorlopige cijfers tot en met juni 2021 over doodsoorzaken.
De COVID-19-sterfte is vanaf februari 2021 afgenomen. In april overleden 1 397 mensen aan vermoedelijke of vastgestelde COVID-19, in mei 935 en in juni 248.
zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/44/in-2e-kwartaal-2021-minder-mensen-overleden-aan-covid-19-dan-in-1e-kwartaal

tijd 07.41
De actuele koersen (kg): Goud: €49.206 | Zilver: €652

In de stille periode zien wij de herhaling van het "drukpatroon" bij het edelmetaal!!! Zien de toezichthouders dit NIET!?


media,
Bijeenkomsten Fed en Bank of England: valutamarkten zetten zich schrap voor beslissende week.
Midden vorige week ontstond wat volatiliteit bij de G10-valuta. Dit was vooral een reactie op de verwarrende signalen uit de ECB-bijeenkomst van donderdag. Toch sloten deze valuta de week vrijwel ongewijzigd af – de handel bereidt zich voor op het vuurwerk dat deze week wordt verwacht. zie & lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/bijeenkomsten-fed-en-bank-of-england-valutamarkten-zetten-zich-schrap-voor-beslissende-week

Kirkland Lake Gold Reports Record Net Earnings in Q3 2021. lees elders meer

media,
Cursus Kunstmatige Intelligentie voor Agri & Food. lees elders meer

Sandstorm Gold Royalties Announces 2021 Third Quarter Results and Initiation of Dividend Program. lees elders meer

Royal Gold Reports Record Revenue and Operating Cash Flow for the September Quarter of 2021. lees elders meer

BAM rapporteert in derde kwartaal gecorrigeerde EBITDA van € 66 miljoen; winstverwachting gehandhaafd. lees elders meer

Ordina continues growth in third quarter of 2021. lees elders meer

ING cijfers. kijk op
https://www.ing.com/Newsroom/Results/Quarterly-results-publications.htm

tijd 09.05
De AEX 821,56 +5,55 +0,68 % ING EUR 13,716 +33,6ct vol. 1,8 milj.

tijd 09.06
De Midcap 1.068,75 +8,25 +0,78 % Basic Fit EUR 44,88 +2,02 vol. 31.500

tijd 09.08
De Smallcap 1.365,69 +4,97 +0,37 % Ordina EUR 3,47 -11ct vol. 175.000

tijd 09.12
De Bel 20 4.389,90 +20,67 +0,47 % en de CAC 6.977,07 +26,42 +0,38 %

Schijn wereld!?
Ja, daar leven we in, ellende stapel zich op en de beurzen stijgen maar.
Straks hebben Regeringen onze vrijheid ontnomen, onder veiligheid en bescherming tegen corona etc. etc.. Maar vrijwel iedereen laat zich "misleiden". door de Regeringsvertegenwoordigers! Zij spelen het "spel" mee, samen met de Bilderberg Groep en de grootste partijen in dit spel.

Effectenkredietinstellingen doen daar ook aan mee, de re - identificatie toestanden behoren ook in dit spel, de OVERHEDEN willen alles van U weten, VERGEET dat niet.

Waarom werd PIM vermoord!?
Omdat PIM deze vorm van ontnemen van privacy en vrijheden niet had willen door voeren en hetzelfde was ook de basis voor de aanslag op JF Kennedy in de VS.
Beide pasten niet in dit "patroon"!!

tijd 09.21
De DAX 16.037,44 +77,46 +0,49 %

BASIC-FIT TO ACCELERATE PACE OF CLUB OPENINGS. lees elders meer

RoodMicrotec uses Jenoptik’s UFO Probe® Card technology for its PIC wafer level testing/ lees elders meer

media,
-BOE Defies Bets on a Rate Hike as Bailey Echoes Fed’s Jobs Focus.
-ManoMano Weighs IPO as Home Improvement Market Booms.
-Pfizer Vaccine Effective Against Delta in South African Study.
see & read morte on www.bloomberg.com

tijd 17.26
De Dow3 6,057.39 -100.19 -0,28%
De Nasdaq. 15,910.53 +98.95 +0.63%

In de VS, media
Tod ay the U.S. Labor Department said that weekly jobless claims fell to a new pandemic low, dropping by 14,000 to 269,000. The previous week's estimate was revised up to 283,000 claims.

tijd 17.37
de AEX 820,38 +4,37 +0,54 % ASML EUR 725,-- +17,60 vol. 730.954
De Midcap 1.078,18 +17,68 +1,67 % Basic Fit EUR 45.06 +2,20 vol. 398.420
De Smallcap 1.078,18 +17,68 +1,67 % SIF EUR 15,48 +76ct vol. 56.808
De Bel 20 4.402,32 +33,09 +0,76 % Argenx EUR 285.20 +9,30 vol. 59.542
De CAC 6.987,79 +37,14 +0,53 % ST Microel. EUR 43,36 +95ct vol. 2.527.291
De DAX 16.032,09 +72,11 +0,45 % Deutsche Bank EUR 11.048 -45ct vol. 12.405.508

tijd 17.50
Goud $ 1.791,80 zilver $ 23,81 en platina $ 1.027 Gold/Silver Ratio 75.23
Olie $ 80,81 en de dollar euro 1,1547
1 bitcoin = 61.141 USA dollar
1 ripple = 1,18679 USA dollar

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
1 nov. EUR 40.08. 54.573. 1.104. EUR 40,08. 75.105. 1.223 17.35.26
2 nov. EUR 40,44. 47.981. 779. EUR 40,40. 76.452. 884 17.35.07
3 nov. EUR 41.12. 30.181. 635. EUR 41.02. 81.680. 747 17.35.19
om 17.31.45 uur EUR 46,00 wat zich daarna afspeelde had niets met handel te maken, sprongen van enkele euro's.
4 nov. EUR 41,38. 35.186. 699. EUR 41,36. 93.720. 827 17.35.25
Om 17.34.28 uur EUR 41,88 zo manipuleren ze in ZEER korte tijd de prijs omlaag!!

Equinox Gold Today Vol. 682.600
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
12:42:40 M 9.34 +0.18 50 2 RBC 1 Anonymous
12:42:40 U 9.34 +0.18 100 79 CIBC 2 RBC K
12:42:40 U 9.34 +0.18 100 79 CIBC 2 RBC K

media BOE
(Kitco News) - The Bank of England kept rates on hold 7-2 vote split. Big surprise for investors, many of whom had assumed it would hike rates. QE carries on as planned (up to £895bn). Inflation is now forecast to touch 5% next year. GDP forecast cut by 1pp. Waiting for new data seems to be the rhetoric.
see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-11-04/The-Bank-of-England-leave-rate-unchanged-as-some-investors-expected-a-hike.html

media,
First Majestic Reports Third Quarter Financial Results and Quarterly Dividend Payment. lees elders meer.

media PVV
Inbreng Geert Wilders tweede termijn
Coronadebat 3-11-2021
Geert Wilders: ‘‘Moties over afschaffen corona toegangsbewijs, structureel fors investeren in de zorg, geld voor asiel besteden aan de zorg, financiële compensatie voor de horeca en inzet Rijksrecherche voor onderzoek naar het lekken door het kabinet.’’

shortlijst
AHL Partners LLPGalapagos N.V.BE00038183590.7803 nov 2021
B&G Master Fund PlcArcelorMittal S.A.LU15987576872.2003 nov 2021
Citadel Advisors LLCAMG Advanced Metall. Group N.V.NL00008886910.7403 nov 2021
Kintbury Capital LLPUnibail-Rodamco-Westfield SEFR00133262460.4203 nov 2021
Marshall Wace LLPPostNL N.V.NL00097394161.8203 nov 2021
Millennium Capital Partners LLPAperam S.A.LU05699744040.5303 nov 2021
PDT Partners, LLCAMG Advanced Metall. Group N.V.NL00008886910.6803 nov 2021
WorldQuant, LLCFugro N.V.NL00150003E10.5403 nov 2021
Arrowstreet Capital, Limited PartnershipAlfen N.V.NL00128171750.9902 nov 2021

tijd 18.33
De actuele koersen (kg): Goud: €49.870 | Zilver: €661

Barrick Gold, Q3 Operating Result Sets Barrick Up for Strong Finish to 2021
lees elders meer.

Fijne avond & eet smakelijkBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL