Wat zal de nieuwe week brengen? Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 31/10/2021 07:53
De spanningen lopen op! In de media, de vorming van een Kabinet, daar worden meters gemaakt. Het was een zootje en met dezelfde mensen, blijft het een "zootje"!

De afgelopen Kabinetten heeft de CEO er een ongeregelde "BENDE". van gemaakt.
Wat ging er goed, dan zijn we het eerst klaar!
Ver boven aan stond en staat hun eigen belangen.
Wat ging er allemaal fout, enkele zullen wij benoemen, de toeslag affaire, 270.000 personen werden als fraudeur geboekt, zonder dat zij het zelf wisten.
Respect voor de Burgers was en kwam nauwelijks in controle en gedachten naar voor! Wij als Regering & controleurs maken geen fouten en de Burgers moet dit goed onthouden : " punt 1 , de baas heeft altijd gelijk.
punt 2, indien de baas geen gelijk heeft, dan treedt automatisch punt 1 weer in werking!


Want wie wordt er in Nederland NU serieus genomen?
De Re- identificatie van rekeninghouders, is slecht een bedenksel van de AFM. Dat bedenksel is een "doorgeslagen" schending privacy recht van de Burgers.
Ouderen worden behandeld als tweederangs Burgers, liet dft. in een Opinie van Prfo. dr. Jan Latten op 19 okt. 2021 weten.

WAAROM moest deze Arts Elens & collega's stoppen om patienten te genezen van Corona!?

CORONA
gezonde mensen die zich goed aan de regels van corona houden kunnen anderen niet bemesten. JUIST de ingeënte mensen leven weer vrij uit en JUIST die mensen besmetten anderen.
Dokter Elens had pilletjes en genas corona patiënten in twee tot vier dagen en moest direct stoppen. WAAROM zijn er NU geen pilletjes, terwijl Dokter Elens die wel kon geven???
In de vaccin stof zit het "spijker eiwit" en dat is niet zonder gevaar en kan het DNA en immuniteit van de mens veranderen. En dat deden de PILLETJES van Dokter Elens niet.
IS HET NIET VREEMD DAT DAAR GEEN VERVOLG AAN GEGEVEN WORDT?
I is een andere reden/doel waarom de mensen ingeënt moeten worden met dat "spijker eiwit"!


Nu komt Merck met pilletjes, maar je hoort er nauwelijks over.
Vreemde reacties van de Geleerde bestrijders van het Corona virus.

De agenda voor deze week, samen met diverse bericht van 't CBS
maandag 1 nov.
Ondernemersvertrouwen Verenigde Staten - Oct 2021 ISM Mfg Index
Vastgoed Verenigde Staten - Construction Spending Sep 2021

dinsdag 2 nov.
Wij gedenken onze overleden familie leden.
Turquoise Hill kw. cijfers
Forfarmers, DSM en Kendrion met 3de kw. cijfers.

woensdag 3 nov.
3de kw. cijfers ICT, Wolters Kluwer en Heijmans
Japan gesloten.
In de VS de werkgelegenheid, ondernemersvertrouwen, Industriële bestellingen.

donderdag 4 nov.
3de kw. cijfers van de BAM Groep, Galapagos, Ordina, ING, en nabuers Euronext.
In de VS - Industriële Productie, Werkloosheid, Handelsbalans.

vrijdag 5 nov.
3de kw. cijfers, SIF Holding, Hydratec.
In de VS - de werkgelegenheid

GELUKSZOEKERS
De meeste die weg moeten blijven hier hangen en maken gebruik van het "luilekkerland" voordelen van Nederland. Via de radio, gaat slechts 1/3 van die gelukszoeker terug en 2/3 deel = ca. 23.000 personen, blijven hier hangen.
Die wonen buiten over een paraplu ??? Vermoedelijk nemen zij een woning in gebruik en zo hebben we hier steeds meer woningnood!


Derivaten etc. etc.
Wie controleert de verpakte onderliggende waarden bij derivaten etc. etc.??
Bij Imtech waren er meer verkochte aandelen, dan die er uitgegeven waren. Dat was een van de HOOFD redenen dat de paniek verder kon toeslaan!!!

Ons antwoord is NIEMAND en kan dat van Imtech wederom kunnen gebeuren!!

AFM
heeft de campagne bedacht van het re-identificeren tegen het witwassen, waar alle Effectenkredietinstellingen mee bezig zijn.
Weet de AFM niets anders!?
Laten zij zich eens bezig houden met het schonere maken van de Effectenhandel! Herinvoering van digitale nummers voor alle financiële producten, o.a. aandelen etc. etc., dan kunnen manipulators betrapt & bestraft worden. Alle bewegingen van het geld (let op witwassen heren van de AFM) en de aandelen kunnen zo gevolgd worden. Dan wordt de handel zeker 80% schoner.
Wat voelen zij zich "machtig"! EN er is geen enkele wettelijke basis en zelfs schending van het privacy recht van de persoon!

CORONA
gezonde mensen die zich goed aan de regels van corona houden kunnen anderen niet bemesten. JUIST de ingeënte mensen leven weer vrij uit en JUIST die mensen besmetten anderen.
Dokter Elens had pilletjes en genas corona patiënten in twee tot vier dagen en moest direct stoppen. WAAROM zijn er NU geen pilletjes, terwijl Dokter Elens die wel kon geven???
In de vaccin stof zit het "spijker eiwit" en dat is niet zonder gevaar en kan het DNA en immuniteit van de mens veranderen. En dat deden de PILLETJES van Dokter Elens niet.
IS HET NIET VREEMD DAT DAAR GEEN VERVOLG AAN GEGEVEN WORDT?
I is een andere reden/doel waarom de mensen ingeënt moeten worden met dat "spijker eiwit"!


Spijker eiwitten
hebben een desastreuze werking op 't Hoofd en andere organen van het lichaam en die zitten bijna in alle vaccins.
Hier nog een link, over wat 't vaccin in het lichaam doet, die u hopelijk deelt. Dit word verzwegen, daarom worden er bijna geen autopsies gedaan. De video is 17 min lang.
ga naar
https://rumble.com/vkopys-a-pathologist-summary-of-what-these-jabs-do-to-the-brain-and-other-organs.html


media Covid 19
Wat is er aan de hand?
Beluister deze video van ca. 10 minutes.
Dit is een promo, maar laat wel zien wat er nu allemaal aan de hand is.
https://www.bitchute.com/video/8mfgSbBmmAdh/

Het antwoord is, vernietiging van ...!!


Reguliere aandelen zijn al enige tijd bij ons uit! Ondanks de betere stemmingen op de beurzen.
Schijn en meer niet. De Inflatie zak met twee cijfers gaan komen.
Zie hier onder een van de oorzaken. Energie prijzen rijzen de pan uit!

Aard gas
daar moeten wij vanaf, maar waarom moeten de Duitsers en de Canadese dan aan het aardgas?
Er is schaarste aan "gas", maar de oud President Trump waarschuwde voor het "Russische gas"! Teveel afhankelijk voor de gas uit Rusland kan later problemen opleveren en daar had Trump gelijk in.
Want, Gaspijp Nord Stream 2 wordt afgebouwd met omzeilen sancties VS.
De Verenigde Staten draaien de duimschroeven aan om Nord Stream 2 te stoppen.
Het doorgaan met de bouw is een slecht idee, verklaart desgevraagd CDU-partijbons Friedrich Merz. De jurist die het komend jaar gemunt heeft op het partijvoorzitterschap en het kanselierschap, pleit voor stilleggen.

ga naar https://www.naked-energy.nl/nieuws/gaspijp-nord-stream-2-wordt-afgebouwd-met-omzeilen-sancties-vs/
Voor het gehele verhaal.

Woning tekort?
Ach een gemaakt probleem
Er komen jaarlijks tienduizenden "GELUKSZOEKERS" in Nederland.
Afghanistan was het bewijs, daar waren velen "gelukszoekers" op vakantie en moesten met spoed terug naar Nederland en MET voorrang!
Zo worden wij "bedondert"!!
Wijlen koningin Juliana zei in de jaren 1960 dat Nederland OVERVOL was en toen waren er ca. 11.0 miljoen inwoners, Nu 17,5 miljoen en weer is Nederland niet VOL!
Toch krijgen de "gelukszoekers voorrang voor een woning, is dat niet "discriminatie tegen over de Burgers van Nederland die OOK een WONING zoeken!


media,
Huisarts uit Limburg geneest corona patiënten in 4 dagen. ‘Het ligt bij elke apotheek’. lees elders meer.

ga naar https://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=300-42639

Maar de video waarin hij dat uitlegt is geblokkeerd. overtuig Uzelf.
https://www.ninefornews.nl/huisarts-uit-limburg-geneest-coronapatienten-in-4-dagen-het-ligt-bij-elke-apotheek/

AFM
heeft de campagne bedacht van het re-identificeren tegen het witwassen, waar alle Effectenkredietinstellingen mee bezig zijn.
Deze is in strijd met de privacy, zorgplicht wordt achterwege gelaten en gaat tot het onbeschofte toe.

Hier twee voorbeelden van de Robeco Groep.
Daar hebben wij de KiFiD al achter gezet.

Een cliënte van de Robeco heeft een Roparco rekening al ca. 35 jaar, was bij de opening woonachtig en nog in het buitenland. Had een NI (niet ingezetene rekening moeten hebben, maar bij de opening in beging jaren 1980 was dat na overleg met de Roparco niet nodig, maar werd gekoppeld aan een Nederlandse bankrekening, die werd tevens gemachtigde. Als cliënte uit het buitenland overkwam, dan zorgde de gemachtigde doormiddel van zijn rekening voor "pecunia".
Niets aan de hand. Per 1/1/2021 is er een wijziging gekomen en de Robeco heeft, zonder de gemachtigde daarvan te verwittigen, de machtiging laten vervallen.
De cliënte verzoek de gemachtigde haar rekening op te heffen, want hij krijgt via de email een verzoek van de Robeco aanvullende gegevens van de cliënte aan te leveren.
De gemachtigde dient het verzoek tot opheffing van die rekening bij Robeco in!! Wat er daarna allemaal voor onbeschofte verzoeken en vragen aan cliënte worden gedaan, die deels via de gemachtigde lopen, is onbegrijpelijk en hondsbrutaal! Cliënte moet naar Nederland komen om hier een rekening op haar naam bij een Effectenkredietinstelling te openen. Want Robeco maakt haar geld niet naar het buitenland overmaken. Dat doet zij niet, dan maar een rekening bij een bank in het buitenland openen, waar Robeco ook een rekening heeft.
Drie is er met de cliënte in het buitenland gebeld vanuit Robeco.
Toen moest de gemachtigde maar van haar rekening de hoofd persoon worden en de cliënte gemachtigde. Cliënte moest haar CreditCard, Rijbewijs, kopie dagafschrift waarop haar handtekening stond en een dagafschrift van haar bankrekening in het buitenland, naar Robeco insturen.
Formulieren van hoofd van de rekening waren al ingevuld en ingestuurd. Toen moest haar trouwboekje in gestuurd worden, maar dat was helaas door brand in huis verloren gegaan. Tijdens het telefoon gesprek met cliënte vertelde zij dat die bij de Gemeente waar de trouwplechtigheid was geweest, konden opvragen. Dat deed Robeco niet. Toen moest er een video of "proof of live" in gestuurd worden.

Haar paspoort moest zij voor zich houden in de video, want Robeco liet in 'n gesprek doorschemeren, dat wij een "stelletje" oplichters waren.
Dat is ingestuurd en nog is het geld er niet.
Cliënte heeft de ex gemachtigde verzocht een aangifte te gaan doen van oplichting. Want met al haar gegeven en bewijzen, kan iedereen, die bezit heeft van die gegeven, de rekening leeg halen. Het tweede Robeco geval staat in de Geldgids van deze maand oktober op pagina 28, die cliënt moest van circa 20 jaar klant, verklaren hoe hij aan dat geld kwam.
Een advocaat zegt ook, er is geen wettelijke plicht, die deze bedoeningen rechtvaardigt.

Waarvan "akte"! Iedereen wordt NU op advies van de AFM als BOEF gezien!!

Ja, zo ver is Nederland in vertrouwen weggezakt.
Laat de AFM dan eens wat doen aan de CEO van Nederland, die stond 13 uur te "LIEGEN" en wil weer opgaan voor CEO. In deze Regering zullen weinig Nederlanders nog vertrouwen hebben. AFM, er is werk in de winkel.
En ook aan de "spelletjes" die dagelijks te Amsterdam gespeeld worden. Ook herinvoering van nummers aan de digitale aandelen, zou verlichtend zijn voor de controleurs.

d.d. 30 okt. 2021 heeft Robeco haar geld niet vrij gegeven.!!

Crypto waarden.
Waarom horen & lezen wij NIETS over het Mijnen (lees het maken) van deze waarden!
Die verslinden een gigantische hoeveelheid aan energie. DUURZAAM zijn deze waarden dan ook niet. NEEN, de RIJKEN dekken elkaar af.
Toezichthouders houden wijselijk HUN mond. Het kan even op de radio en NIEMAND, (lees de media) nam het over.

Het komt niet uit in hun "straatje"! Wel het "straatje". met huizen!.


Bijeenkomst te Glasgow
Daar moet het Klimaat beheersing worden besproken. Met de Trein gingen "jongeren" mee als activisten/onze toekomst.
Ach, wat houden zij een "spiegel". voor voor zich zelf. Egoïsme ten top!!

Wij zitten rondom de Binnenstad met allerlei scholen, peuter tot VWO etc..
Aan de Singel en in en uitvalswegen nar & uit de Binnenstad.

Onze nestor pikt al ca. 15 jaar zwerf afval en waar komt die "TROEP" vandaan? U mag eenmaal raden. Milieu en klimaat roepen die Jeugdigen in Koor, onze toekomst, maar hun daden schatten wij niet hoog in. Het is bij 90% met de mond belijden, maar niet met daden.

media,
-Three Days Will Reveal Global Alert Level on Inflation.
-China to Apply to Join Digital Economy Partnership Agreement.
-Oil Majors Won’t Come Running to Help World Facing Energy Crunch.
-China’s Factory Activity Shrinks in October for Second Month.
-Saudi Aramco Earnings Surge on Higher Oil Output and Prices.
see & read more on www.bloomberg.com

media,
FDA approves Novartis Scemblix® (asciminib), with novel mechanism of action for the treatment of chronic myeloid leukemia. lees elders meer

media, Golden Valley and Abitibi Royalties Shareholders Approve Gold Royalty Business Combination. lees elders meer.

tijd 09.08
1 bitcoin = 61.241 USA dollar
1 ripple = 1,11902 USA dollar

media
PFIZER AND BIONTECH TO PROVIDE U.S. GOVERNMENT AN ADDITIONAL 50 MILLION PEDIATRIC DOSES OF COVID-19 VACCINE TO SUPPORT FURTHER PREPAREDNESS FOR FUTURE NEEDS. lees elders meer

media,
Tale of two factions – those that believe the Fed will remain hawkish, and those that believe the Fed can't.
Gold prices dropped dramatically in trading today, making an intraday low of $1772.40. As of 3:25 PM EDT, gold futures are fixed at $1784.80. Today's selloff was predicated by dollar strength, with the dollar index gaining 0.90%, taking it to 94.165. That is the primary market force that made both gold and silver prices lower on the day. see & read more on
https://www.kitco.com/commentaries/2021-10-29/Tale-of-two-factions-those-that-believe-the-Fed-will-remain-hawkish-and-those-that-believe-the-Fed-can-t.html


Wij hadden zojuist een plaat van Vader Abraham Sow Deel 1 opstaan.
Die zong daarop oa,. De wereld zal eens vergaan, maar wij blijven bestaan!.

Laten zij dat OOK te Glasgow eens beluisteren!
Er is er maar " EEN". die dat regelt, dat is de "Schepper". van deze Aarde!

Is de Corona ook niet een signaal, dat de "mensheid" tot de orden geroepen moest worden!?
Een losbollig leven werd er geleid, waar alles kon & mocht, zonder de geboden van de "Schepper" te onderhouden!


Nederland voor de Nederlanders
Geert Wilders: ‘‘PVV +3 en op 20 virtuele zetels!
Nederland weer voor de Nederlanders!’’

media,
- G-20 Leaders Strike Climate Deal That Leaves COP26 a Lot to Do.
-Powell Risks Rerun of 1960s Inflation From Confusing Jobs Market.
-Johnson Set for Collision With Macron During Key Climate Talks.
-Moderna Told FDA Needs More Time to Assess Vaccine for Teenagers.
see & read morte on www.bloomberg.com

fijne afsluiting van Uw weekend.

Hier regent het al enkele uren.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL