Wall Street sluit de week rustig af. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 30/10/2021 06:04
Wall Street sloot de week wel overwogen en rustig af. Biden heeft in zijn verkiezingsprogramma te veel "hooi op zijn vork genomen" en dat loopt met een gezichtsverlies af.

Op Wall Street de slotstand van 29 okt en de week beginstand
De Dow sloot op 35,819.56. +89.08 +0.25% - 35.702,93
De Nasdaq 15,498.3 +50.27 +0.33% niet voorradig.

media
Stagflationary concerns send gold to the key $1800 level.
The schizophrenic gold price action mid-week began when the headline CPI for September came in at 0.4% month-over-month, 0.1% higher than expected, and the core rate was up 0.2%, in line with the consensus. With computer algorithmic trades set to sell a slight uptick headline in annual CPI data, due to Fed taper concerns, the gold price sold off all of its $18 gain immediately.
see & read more on
https://www.kitco.com/commentaries/2021-10-15/Stagflationary-concerns-send-gold-to-the-key-1800-level.html

You have to read this!

media,
- Bond Market Dares Fed to Defy It After Bloody Week for Investors.
- G-20 Heads to Endorse Global Tax Accord, Capping Years of Talks.
- LA, Long Beach Ports Will Issue Fines for Backlogged Cargo.
- A Year After Xi’s Crackdown, Battered Tech Stocks Still Struggle.
see & read more on www.bloomberg.com

Derivaten etc. etc.
Wie controleert de verpakte onderliggende waarden bij derivaten etc. etc.??
Bij Imtech waren er meer verkochte aandelen, dan die er uitgegeven waren. Dat was een van de HOOFD redenen dat de paniek verder kon toeslaan!!!

Ons antwoord is NIEMAND en kan dat van Imtech wederom kunnen gebeuren!!

De week eind standen van 29 okt.
Goud $ 1.784,80 Gold/Silver Ratio 74,69
Zilver $ 23,89
Platina $ 1.012
De edelmetalen worden dagelijks gemanipuleerd en vooral eergisteren na de stijging van de dag ervoor! U mag eenmaal raden welke partijen dat zijn!

Olie $ 83,22
de dollar euro 1,1581
1 bitcoin = 61.685 - 62.461 USA dollar
1 riplle = 1,09867 = 1.08920 USA dollar

In de Media,
Geert Wilders in Ter Apel
Geert Wilders: ‘‘De PVV is er voor Ter Apel!! Het halve dorp verwelkomde me vanmiddag, echt fantastisch wat een ontvangst. Men is de ongelooflijke overlast van het AZC en de massa’s asielzoekers spuugzat!’’

media,
Pil opsteker tegen corona, maar slag voor vaccins.
AMSTERDAM - Tussentijdse onderzoeksresultaten wijzen uit dat het coronamedicijn van de Amerikaanse farmaceut Merck zó goed werkt, dat dit mogelijk al binnenkort op de markt komt. Hoe belangrijk is dit voor de bestrijding van de pandemie? En wat betekent het voor de vaccins? Wordt het bestrijden van corona straks net zo eenvoudig als het slikken van een paracetamolletje tegen hoofdpijn? zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/176755874/pil-opsteker-tegen-corona-maar-slag-voor-vaccins

De valuta's
de dollar euro 1,1581 de Yen 13270 't Pond 0,8448 AU$ 1,5370 C$ 1,4322 NZ$ 1,6132 Sing$ 1,5594

Woning tekort?
Ach een gemaakt probleem
Er komen jaarlijks tienduizenden "GELUKSZOEKERS" in Nederland.
Afghanistan was het bewijs, daar waren velen "gelukszoekers" op vakantie en moesten met spoed terug naar Nederland en MET voorrang!
Zo worden wij "bedondert"!!
Wijlen koningin Juliana zei in de jaren 1960 dat Nederland OVERVOL was en toen waren er ca. 11.0 miljoen inwoners, Nu 17,5 miljoen en weer is Nederland niet VOL!
Toch krijgen de "gelukszoekers voorrang voor een woning, is dat niet "discriminatie tegen over de Burgers van Nederland die OOK een WONING zoeken!


In de Oostmarkt de volgende standen van, vrijdag 29 okt.
In Japan de Nikkei 28.892
In Hong Kong de Hang Seng 25.377
In Australie de All Ordinairies 7.639
In Singapore de Straits 3.198

Aard gas
daar moeten wij vanaf, maar waarom moeten de Duitsers en de Canadese dan aan het aardgas?
Er is schaarste aan "gas", maar de oud President Trump waarschuwde voor het "Russische gas"! Teveel afhankelijk voor de gas uit Rusland kan later problemen opleveren en daar had Trump gelijk in.
Want, Gaspijp Nord Stream 2 wordt afgebouwd met omzeilen sancties VS.
De Verenigde Staten draaien de duimschroeven aan om Nord Stream 2 te stoppen.
Het doorgaan met de bouw is een slecht idee, verklaart desgevraagd CDU-partijbons Friedrich Merz. De jurist die het komend jaar gemunt heeft op het partijvoorzitterschap en het kanselierschap, pleit voor stilleggen.

Voor meer, ga naar https://www.naked-energy.nl/nieuws/gaspijp-nord-stream-2-wordt-afgebouwd-met-omzeilen-sancties-vs/
Voor het gehele verhaal.

AFM
heeft de campagne bedacht van het re-identificeren tegen het witwassen, waar alle Effectenkredietinstellingen mee bezig zijn.
Deze is in strijd met de privacy, zorgplicht wordt achterwege gelaten en gaat tot het onbeschofte toe.

Hier twee voorbeelden van de Robeco Groep.
Daar hebben wij de KiFiD al achter gezet.

Een cliënte van de Robeco heeft een Roparco rekening al ca. 35 jaar, was bij de opening woonachtig en nog in het buitenland. Had een NI (niet ingezetene rekening moeten hebben, maar bij de opening in beging jaren 1980 was dat na overleg met de Roparco niet nodig, maar werd gekoppeld aan een Nederlandse bankrekening, die werd tevens gemachtigde. Als cliënte uit het buitenland overkwam, dan zorgde de gemachtigde doormiddel van zijn rekening voor "pecunia".
Niets aan de hand. Per 1/1/2021 is er een wijziging gekomen en de Robeco heeft, zonder de gemachtigde daarvan te verwittigen, de machtiging laten vervallen.
De cliënte verzoek de gemachtigde haar rekening op te heffen, want hij krijgt via de email een verzoek van de Robeco aanvullende gegevens van de cliënte aan te leveren.
De gemachtigde dient het verzoek tot opheffing van die rekening bij Robeco in!! Wat er daarna allemaal voor onbeschofte verzoeken en vragen aan cliënte worden gedaan, die deels via de gemachtigde lopen, is onbegrijpelijk en hondsbrutaal! Cliënte moet naar Nederland komen om hier een rekening op haar naam bij een Effectenkredietinstelling te openen. Want Robeco mag haar geld niet naar het buitenland overmaken. Dat doet zij niet, dan maar een rekening bij een bank in het buitenland openen, waar Robeco ook een rekening heeft.
Drie is er met de cliënte in het buitenland gebeld vanuit Robeco.
Toen moest de gemachtigde maar van haar rekening de hoofd persoon worden en de cliënte gemachtigde. Cliënte moest haar CreditCard, Rijbewijs, kopie dagafschrift waarop haar handtekening stond en een dagafschrift van haar bankrekening in het buitenland, naar Robeco insturen.
Formulieren van hoofd van de rekening waren al ingevuld en ingestuurd. Toen moest haar trouwboekje in gestuurd worden, maar dat was helaas door brand in huis verloren gegaan. Tijdens het telefoon gesprek met cliënte vertelde zij dat die bij de Gemeente waar de trouwplechtigheid was geweest, konden opvragen. Dat deed Robeco niet. Toen moest er een video of "proof of live" in gestuurd worden.

Haar paspoort moest zij voor zich houden in de video, want Robeco liet in 'n gesprek doorschemeren, dat wij een "stelletje" oplichters waren.
Dat is ingestuurd en nog is het geld er niet.
Cliënte heeft de ex gemachtigde verzocht een aangifte te gaan doen van oplichting. Want met al haar gegeven en bewijzen, kan iedereen, die bezit heeft van die gegeven, de rekening leeg halen. Het tweede Robeco geval staat in de Geldgids van deze maand oktober op pagina 28, die cliënt moest van circa 20 jaar klant, verklaren hoe hij aan dat geld kwam.
Een advocaat zegt ook, er is geen wettelijke plicht, die deze bedoeningen rechtvaardigt.

Waarvan "akte"! Iedereen wordt NU op advies van de AFM als BOEF gezien!!

Een lezer bracht een eigen soort van brutaliteit naar voor, wat hij had meegemaakt. Een vreemd Land is Nederland geworden.

Nu 270.000 fraudeurs erbij!

Ja, zo ver is Nederland in vertrouwen weggezakt.
Laat de AFM dan eens wat doen aan de CEO van Nederland, die stond 13 uur te "LIEGEN" en wil weer opgaan voor CEO. In deze Regering zullen weinig Nederlanders nog vertrouwen hebben. AFM, er is werk in de winkel.
En ook aan de "spelletjes" die dagelijks te Amsterdam gespeeld worden. Ook herinvoering van nummers aan de digitale aandelen, zou verlichtend zijn voor de controleurs.

media,
Huisarts uit Limburg geneest corona patiënten in 4 dagen. ‘Het ligt bij elke apotheek’. lees elders meer.

ga naar https://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=300-42639

Maar de video waarin hij dat uitlegt is geblokkeerd. overtuig Uzelf.
https://www.ninefornews.nl/huisarts-uit-limburg-geneest-coronapatienten-in-4-dagen-het-ligt-bij-elke-apotheek/

media,
Onzekere toekomst voor goudcontracten in Londen.
Goudcontracten
De LME startte destijds een samenwerking met Goldman Sachs en Morgan Stanley om goudcontracten aan te bieden en deze actief te promoten. Men hoopte dat strengere regulering ervoor zou zorgen dat handelaren een deel van hun activiteiten zouden verschuiven naar de termijnmarkt. zie & lees meer op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/onzekere-toekomst-voor-goudcontracten-in-londen

Wij zien steeds dezelfde patronen en dat bewijst dat de systeembeheerders dezelfde algoritmische systemen hanteren.
AFM, dit is "Marktmanipulatie", bekijk en weeg eens UW eigen brochures van febr. 2009, juni 2016 en de update van maart 2017. Of heeft U nog meer update en wordt er weinig tot niets meer mee gedaan!?

Mijnheer Rutte roept andere tot de " orde"! Maar ik zou maar zelf wat rustiger worden, hoe kan iemand die 13 uur staat te "liegen" zo'n mond open doen!
Hij is zelf niet geloofwaardig meer.

Equinox Yesterday Vol. 1.113.300
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:04:45 X 9.18 -0.39 100 85 Scotia 85 Scotia Z
16:00:00 T 9.18 -0.39 78 5 Penson 79 CIBC Q
16:00:00 T 9.18 -0.39 7 5 Penson 1 Anonymous Q

tijd 06.48
De actuele koersen (kg): Goud: €49.622 | Zilver: €664

media,
Twitter CEO Jack Dorsey predicts hyperinflation, is he right? Steve Hanke responds. People play fast and loose with language and words like hyperinflation,” he said. “What [Dorsey] was trying to express, I think, is that inflation was going to be a lot higher in the United States than it is at present. It’s running at about 5.4%. He finally clarified himself and said well, maybe it’s going to go up 15%.” Watch the video on. (about 23 minutes)
https://www.kitco.com/news/2021-10-29/Twitter-CEO-Jack-Dorsey-predicts-hyperinflation-is-he-right-Steve-Hanke-responds.html

Turquoise Hill Resources will announce its third quarter financial results on Tuesday, November 2,
2021 after markets close in North America.
The Company will host a conference call and webcast to discuss third quarter financial results on Wednesday, November 3, 2021 at 8:00 am EST / 5:00 am PDT.

media,
Galleon Gold Announces Grant of Stock Options. lees elders meer.

Aandelen slot prijs van Rio Tinto AUD$ LTD $90.29 -2.66%

Het ABP!
Wat moet je ermee?
In het verleden lieten zij de Overheid in de "GELDPOT". graaien en Nu laten zij zich onder "DRUK". zetten door een "stelletje" oproer kraaiers!
Die staan buiten het Kantoor van het ABP te feesten. Het ABP verkoopt aandelen o.a. van de Shell! Worden die aandelen ingetrokken? Neen, die kopen U & ik!

Was dat de "bedoeling van die feestende oproer kraaiers" !?

media,
PFIZER AND BIONTECH RECEIVE FIRST U.S. FDA EMERGENCY USE AUTHORIZATION OF A COVID-19 VACCINE IN CHILDREN AGES 5 THROUGH 11 YEARS. lees elders meer

media,
Novartis receives priority review by US FDA and filing acceptance by EMA for Kymriah® to treat patients with relapsed or refractory follicular lymphoma. lees elders meer

Plastic Additives Market Analysis Research Report - Growing Demand in Market by 2027. lees elders meer

media,
Nederland leent deel coronageld IMF door aan landen in zwaar weer.
ROME (AFN) - Het kabinet wil een deel van de middelen die het Internationaal Monetair Fonds (IMF) beschikbaar heeft gesteld aan Nederland, doorlenen aan „landen die economisch hard getroffen zijn door corona.” zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/916901025/nederland-leent-deel-coronageld-imf-door-aan-landen-in-zwaar-weer

Het IMF heeft geen geld, die geeft SDR' s uit! SDR heeft de basis van dekking op de goede naam van verschillende partijen, o.a. Effectenkredietinstellingen.

Lees dit eens over SDR'shttps://finalwakeupcall.info/blog/2016/08/24/sdr-new-world-order-valuta/

Vermeldenswaard is dat de SDR een nog grotere oplichterij is; de enige reden waarom deze valuta werd geschapen was dat het IMF niet genoeg echte besparingen heeft. Dus dat probleem werd “opgelost” door het creëren van een nieuwe digitale munteenheid, dé manier om gemakkelijk geld te creëren uit lucht. Maar er is nog een andere zwendel aan de hand; de SDR wordt “gesteund” door de Amerikaanse dollar, de euro, het Britse pond en de yen, met vanaf volgende maand ook de Chinese Yuan. Echter, al deze valuta’s nemen deel aan de valuta race naar de afgrond, die eindigt op waarde núl, dat de SDR een regelrechte flop maakt!

tijd 17.01
1 bitcoin = 61.249 USA dollar
1 ripple = 1.07552 USA dollar

Crypto waarden.
Waarom horen & lezen wij NIETS over het Mijnen (lees het maken) van deze waarden!
Die verslinden een gigantische hoeveelheid aan energie. DUURZAAM zijn deze waarden dan ook niet. NEEN, de RIJKEN dekken elkaar af.
Toezichthouders houden wijselijk HUN mond. Het kan even op de radio en NIEMAND, (lees de media) nam het over.

Het komt niet uit in hun "straatje"! Wel het "straatje". met huizen!.
Fijne avond en prettige voortzetting van Uw weekend.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL